jimdem582 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Οχι το tweak αλλα το αρχειο που κανει την μνημη να ειναι σταθερα στα 50!! Γινετε η οχι;; Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. Υπάρχει το ramscript. Δεν φροντίζει να είναι σταθερά η μνήμη στα 50mb αλλά φροντίζει να γίνεται ομαλά το Multitasking. Ίσως υπάρχει κάποια διένεξη με κανένα πρόγραμμά σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. Υπάρχει το ramscript. Δεν φροντίζει να είναι σταθερά η μνήμη στα 50mb αλλά φροντίζει να γίνεται ομαλά το Multitasking. Ίσως υπάρχει κάποια διένεξη με κανένα πρόγραμμά σου Μα σε ολα να γινετε αυτο.. :/ Μονο σε αυτο με απασχολει γιατι ειναι λιγο σπαστικο το ειδα και πριν στην συλλογη εκει που εκανα ζουμ χςρις να κανω κατι μου βγαζει παλι κανονικα την φωτογραφια χωρις ζουμ!! Απο οτι ειδα αυτο το ramscript ειναι /system/etc/init.d/ αμα το κανω αποκοπη και το βαλω στην καρτα μνημης και κανω επαννεκινηση θα μου δημιουργηση προβλημα;; για να δω αν το κανει και χωρις αυτο!! Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Κανε μια επανεγκατασταση του tweak... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 (edited) Αρα δεν υπαρχει τιποτα για να τα αλλαζω αυτα?(οσον αφορα το UOT Kitchen) Edited February 13, 2012 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 καλησπερα που μπορουμε να βρουμε εναν οδηγο για root σε x8 2.1 μανισιο? και επισης οδηγο αναβαθμισης σε 2.2? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 καλησπερα που μπορουμε να βρουμε εναν οδηγο για root σε x8 2.1 μανισιο? και επισης οδηγο αναβαθμισης σε 2.2? διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3902267#post3902267 τον οδηγο του jimm..θα σου λυσει ολες τις αποριες....αλλα γιατι 2.2 και οχι 2.3? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3902267#post3902267 τον οδηγο του jimm..θα σου λυσει ολες τις αποριες....αλλα γιατι 2.2 και οχι 2.3? θα το σηκωσει λες? να μην σερνεται κιολας! αν εχεις λινκ και για 2.3 Post it Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 θα το σηκωσει λες? να μην σερνεται κιολας! αν εχεις λινκ και για 2.3 Post it αυτος ο οδηγος ειναι αποκλειστηκα για το χ8....εως και το βημα για το tweak ολα ειναι ευκολα και απολυτως συμβατα με την συσκευη.....σου προτεινω να μην 3εκλειδωσεις.....ολα τα λινκ ειναι στον οδηγο....υπαρχουν τα καταλληλα βηματα και ιστοσελλιδες....2.3 φυσικα και την δεχεται και θα λειτουργει αψογα..στο σαιτ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=849 θα βρεις οποια ρομ σου αρεσει....εγω σου προτεινω gingerdx v022 mazi me to tweak tou jimm....ακολουθα βημα βημα τον οδηγο και δεν θα εχεισ κανενα προβλημα..οτι θες ρωτα Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Αρα δεν υπαρχει τιποτα για να τα αλλαζω αυτα?(οσον αφορα το UOT Kitchen) Nα αλλαξεις υπαρχουν πολλα στην UOT Kitchen αλλα δυστυχως δεν ειναι συμβατη με το κινητο μας. Οποτε δε μπορεις να κανεις τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Nα αλλαξεις υπαρχουν πολλα στην UOT Kitchen αλλα δυστυχως δεν ειναι συμβατη με το κινητο μας. Οποτε δε μπορεις να κανεις τιποτα.. oxi εννοω με αλλον τροπο εκτος του UOT Kitchen Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 oxi εννοω με αλλον τροπο εκτος του UOT Kitchen Δυστυχως δε ξερω αλλο τροπο. Σιγουρα θα υπαρχει κατι στους xda για αλλαγη εμφανισης του κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Δυστυχως δε ξερω αλλο τροπο. Σιγουρα θα υπαρχει κατι στους xda για αλλαγη εμφανισης του κινητου... παντως σιγουρα κατι θα ξερει ο jimm αφου και αυτος κατι ψιλο αλλαγες στην εμφανιση εχει κανει στο tweak Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 παντως σιγουρα κατι θα ξερει ο jimm αφου και αυτος κατι ψιλο αλλαγες στην εμφανιση εχει κανει στο tweak Πρέπει να βρείς μέσα στα εκάστοτε apk τις εικόνες και να τις αλλάξεις. Νομίζω υπάρχει οδηγός στο xda. Έτσι έκανα και στο tweak μου ωωωωωωωρες λεπτομερούς δουλειάς για να είναι τέλειο το οπτικό αποτέλεσμα! (Συνεργάζομαι με έναν Άγγλο για να βγάλουμε και το tweak με εμφάνιση ics :D) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Πρέπει να βρείς μέσα στα εκάστοτε apk τις εικόνες και να τις αλλάξεις. Νομίζω υπάρχει οδηγός στο xda. Έτσι έκανα και στο tweak μου ωωωωωωωρες λεπτομερούς δουλειάς για να είναι τέλειο το οπτικό αποτέλεσμα! (Συνεργάζομαι με έναν Άγγλο για να βγάλουμε και το tweak με εμφάνιση ics :D) αν μπορεις δωσε ενα παραδειγμα!:shifty:οταν λες τα αρχεια apk πως τα βρισκω?σορρυ αν σε βαζω σε βασσανα:)..ευχαριστω παντως Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Πρέπει να βρείς μέσα στα εκάστοτε apk τις εικόνες και να τις αλλάξεις. Νομίζω υπάρχει οδηγός στο xda. Έτσι έκανα και στο tweak μου ωωωωωωωρες λεπτομερούς δουλειάς για να είναι τέλειο το οπτικό αποτέλεσμα! (Συνεργάζομαι με έναν Άγγλο για να βγάλουμε και το tweak με εμφάνιση ics :D) τωρα με εφτιαξες :P και ποτε θα βγει αυτο το tweak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Υπάρχει κάποια γρήγορη ROM 2.3, που να έχει το interface της καινούριας σειράς xperia? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 αν μπορεις δωσε ενα παραδειγμα!:shifty:οταν λες τα αρχεια apk πως τα βρισκω?σορρυ αν σε βαζω σε βασσανα:)..ευχαριστω παντως Θα σε ενημερωσω αργοτερα Υπάρχει κάποια γρήγορη ROM 2.3, που να έχει το interface της καινούριας σειράς xperia? Gingerdx 22 + Jimdemdroid tweak ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Δυστυχώς η GDX δεν έχει το interface των xperia, αλλά το stock Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Δυστυχώς η GDX δεν έχει το interface των xperia, αλλά το stock Για δες την Gingercruzt.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Δυστυχώς η GDX δεν έχει το interface των xperia, αλλά το stock Ναι, διάβασες αυτό που έγραψα? Βάζεις πρώτα την gingerdx μετά βάζεις το tweak μου και εκτός απο βελτιώσεις συστήματος αποκτάς και εμφάνιση xperia! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Ναι, διάβασες αυτό που έγραψα? Βάζεις πρώτα την gingerdx μετά βάζεις το tweak μου και εκτός απο βελτιώσεις συστήματος αποκτάς και εμφάνιση xperia! Συγγνώμη, προφανώς δε κατάλαβα Θα τα δοκιμάσω αύριο κιόλας, ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω, το θέμα είναι μέσω Theme Chooser, ε; Μπορώ δηλαδή να αλλάξω; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Συγγνώμη, προφανώς δε κατάλαβα Θα τα δοκιμάσω αύριο κιόλας, ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω, το θέμα είναι μέσω Theme Chooser, ε; Μπορώ δηλαδή να αλλάξω; Όχι είναι πειραγμένο το σύστημα απο εμένα γιατί με theme chooser δεν αλλάζουν τα πάντα. Εγώ ήθελα να είναι τέλειο xperia θέμα ;) Αν το βαρεθείς, βάζεις την Lite version του tweak, η οποία έχει όλες τις βελτιώσεις χωρίς να πειράζει την εμφάνιση. Λογικά και στην full version με την εμφάνιση xperia δουλεύει ο theme chooser απλά στα σημεία οπου το θέμα που επιλέξεις, δεν αλλάζει την εμφάνιση, θα έχει εμφάνιση xperia όχι stock android ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Όχι είναι πειραγμένο το σύστημα απο εμένα γιατί με theme chooser δεν αλλάζουν τα πάντα. Εγώ ήθελα να είναι τέλειο xperia θέμα ;) Αν το βαρεθείς, βάζεις την Lite version του tweak, η οποία έχει όλες τις βελτιώσεις χωρίς να πειράζει την εμφάνιση. Λογικά και στην full version με την εμφάνιση xperia δουλεύει ο theme chooser απλά στα σημεία οπου το θέμα που επιλέξεις, δεν αλλάζει την εμφάνιση, θα έχει εμφάνιση xperia όχι stock android ;) ok θα το δω αύριο κιόλας! Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να αναστηθεί η συσκευή γιατί σέρνεται πραγματικά. Με τον launcher τι παίζει; Έχει ενσωματωμένο τον κανονικό; Αν όχι, πού τον βρίσκω; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) ok θα το δω αύριο κιόλας! Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να αναστηθεί η συσκευή γιατί σέρνεται πραγματικά. Με τον launcher τι παίζει; Έχει ενσωματωμένο τον κανονικό; Αν όχι, πού τον βρίσκω; Έχει τον launcher pro μέσα. Εγώ προτείνω go launcher. Ωραίο χιόνι ε; χαρτοπετσέτες ρίχνει :D @alkis και πολύ χοντρό μάλιστα Edited February 14, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ok θα το δω αύριο κιόλας! Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να αναστηθεί η συσκευή γιατί σέρνεται πραγματικά. Με τον launcher τι παίζει; Έχει ενσωματωμένο τον κανονικό; Αν όχι, πού τον βρίσκω; Η GDX εχει launcher τον LauncherPRO, το ιδιο και το tweak μιας και δεν αλλαζει launcher. Για τον launcher που μοιαζει με τον κανονικο κοιτα στους xda. Arc launcher ή Xperia Active Launcher. @Δημητρη χιονιζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts