Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά! Η beta 1 του προγράμματός μου είναι διαθέσιμη για κατέβασμα! Changelog και download link θα βρείτε εδώ. Superuser μιας που ασχολείσαι με Update zips αυτή την περίοδο θα το εκτιμούσα αν το δοκίμαζες και μου έλεγες τη γνώμη σου ;)

το ξερω θα μου πειτε να ψαξω....οσο και αν εχω ψαξει δεν καταλαβαινω. κατεβαζω τα προγραμματακια που βλεπω αλλα δεν κανω τιποτα.....ευχαριστω

Σας παρακαλώ αν δε σας κάνει κόπο, να με ενημερώσετε λίγο περί tweaks γιατί κάτι διάβαζα την προηγούμενη βδομάδα εδώ μέσα και δεν κατάλαβα και πολλά. (και μετά το παράτησα κιόλας) Είδα πως ο superuser έβγαλε ένα tweak αλλά δεν κατάλαβα για ποια ρομ είναι, και τι ακριβώς κάνει?

@Jimdem είδα το πρόγραμμα σου και έχω μία απορία. Καταρχήν γιατί λες ότι έχει ελεγχθεί για ιούς, αφού το έφτιαξες εσύ και ξέρουμε ότι δεν έχει ιούς? :p

Επίσης όταν ανοίγει το file dialog για να επιλέξεις update-binary αρχείο, στο όνομα του αρχείου γράφει openfiledialog1. Μικρο bug απλά μιας που το πρόσεξα το αναφέρω :p Θα μπορούσε εκεί να έχει και περιορισμό να δέχεται μόνο αρχείο με το σωστό όνομα (update-binary)

Edit: Και από ότι βλέπω λες ότι είναι φτιαγμένο από visual studio οπότε να υποθέσω visual basic? Θα μπορούσα να βοηθήσω αν είναι σε visual basic πάντως.

το ξερω θα μου πειτε να ψαξω....οσο και αν εχω ψαξει δεν καταλαβαινω. κατεβαζω τα προγραμματακια που βλεπω αλλα δεν κανω τιποτα.....ευχαριστω

Είσαι με android 2.1 που δίνει η sony ericsson? Αν ναι, νομίζω πως πρέπει να είσαι root και να βάλεις το Link2SD. Αν έχεις νεότερη έκδοση android υπάρχει επιλογή στην διαχείριση εφαρμογών για να μεταφέρεις τις εφαρμογές.

Edited by nikospot

Σας παρακαλώ αν δε σας κάνει κόπο, να με ενημερώσετε λίγο περί tweaks γιατί κάτι διάβαζα την προηγούμενη βδομάδα εδώ μέσα και δεν κατάλαβα και πολλά. (και μετά το παράτησα κιόλας) Είδα πως ο superuser έβγαλε ένα tweak αλλά δεν κατάλαβα για ποια ρομ είναι, και τι ακριβώς κάνει?

@Jimdem είδα το πρόγραμμα σου και έχω μία απορία. Καταρχήν γιατί λες ότι έχει ελεγχθεί για ιούς, αφού το έφτιαξες εσύ και ξέρουμε ότι δεν έχει ιούς? :p

Επίσης όταν ανοίγει το file dialog για να επιλέξεις update-binary αρχείο, στο όνομα του αρχείου γράφει openfiledialog1. Μικρο bug απλά μιας που το πρόσεξα το αναφέρω :p Θα μπορούσε εκεί να έχει και περιορισμό να δέχεται μόνο αρχείο με το σωστό όνομα (update-binary)

Edit: Και από ότι βλέπω λες ότι είναι φτιαγμένο από visual studio οπότε να υποθέσω visual basic? Θα μπορούσα να βοηθήσω αν είναι σε visual basic πάντως.

Είσαι με android 2.1 που δίνει η sony ericsson? Αν ναι, νομίζω πως πρέπει να είσαι root και να βάλεις το Link2SD. Αν έχεις νεότερη έκδοση android υπάρχει επιλογή στην διαχείριση εφαρμογών για να μεταφέρεις τις εφαρμογές.

Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Τα προβλήματα διορθώθηκαν. Άνοιξε ξανά το πρόγραμμα για να κάνει αναβάθμιση. Σε C# το έκανα

Άνοιξα θέμα στους οδηγούς για να μη μας μαλώσει ο zxr που μιλάμε εδώ :P

Το tweak μου είναι στο πρωτοσέλιδο του xda. Αυτά είναι :D http://www.xda-developers.com/

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Το tweak μου είναι στο πρωτοσέλιδο του xda. Αυτά είναι :D http://www.xda-developers.com/

Εισαι μεγαλος ρε Δημητρη!! Kαι το εναυσμα-ιδεα το εδωσα εγω με τη βλακεια που εκανα;;;;;:O:O:O

Εισαι μεγαλος ρε Δημητρη!! Kαι το εναυσμα-ιδεα το εδωσα εγω με τη βλακεια που εκανα;;;;;:O:O:O

Το tweak έβαλαν όχι το πρόγραμμα. Ε αφού έδειξες απελπισμένος είπα να μου έρθει καμιά ιδέα να μπορούν να αποτρέπονται τέτοιες καταστάσεις και ορίστε.:lol::p

Το tweak έβαλαν όχι το πρόγραμμα. Ε αφού έδειξες απελπισμένος είπα να μου έρθει καμιά ιδέα να μπορούν να αποτρέπονται τέτοιες καταστάσεις και ορίστε.:lol::p

Πραγματικη απελπισια ρε Δημητρη. Εγω φταιω; Να ξεκιναει και να μου κολλαει στο bootanimation; Επρεπε να το εχω στειλει!!:p:lol:

Άνοιξα θέμα στους οδηγούς για να μη μας μαλώσει ο zxr που μιλάμε εδώ :P

Τι καλά θα ήταν όμως αν το εφαρμόζατε κιόλας!!!:cool::X

Συγχαρητήρια για το tweak.;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

@alkis

Ναι τρέχει..είχα ένα θέμα με την Settings.apk και με κάτι xml αρχεία και μου βγάζει error στο να βάλω επιλογή on off..

@jim

Καλό για τους αρχάριους..

Να μαθαίνουν το path..

Γνώμη μου;

Αν μπορείς να το υλοποιήσεις σαν εφαρμογή, θα καινοτομίσεις..

Επίσης και αυτός που θα βγάλει εφαρμογή αντίστοιχη του apk.manager για edit ιδιαίτερων αρχείων..

Edited by superuser_78

Γεια σας παιδια αποφασισα να βαλω και παλι την GingerDX στο κινητο μου (την ειχα βγαλει για προσωπικους λογους)!! Λοιπον αυτο που θελω να μου διευκρινισετε ειναι αν παω τα βηματα σωστα!!

Εχουμε και λεμε:

1)Root

2)BusyBox απο το μαρκετ και ποια εκδοση να βαλω 1.17.1 και στο /system/bin/;;;

3)Root Explorer 2.5.1 και πανω

4)xRecovery

5)και μετα εγκατασταση της ROM

γιατι με αυτα τα βηματα ειχα εγκαταστηση νομιζω την τελευταια μου GingerDX v16 και νομιζω ηθελε απο την 13 και πανω το CWM!!

Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

Φιλε μου αν ακολουθησεις τον οδηγο του jimdem ουτε θα μπεις στον κοπο να κατεβασεις κατι...

Το λινκ ειναι στην υπογραφη του...

www.corollaclub.com

www.clubcento.gr

Το κατεβασα αυτο του Jimdem αλλα ηθελα να ρωτησω κατι το busybox πρεπει να το βαλω αναγκαστηκα και αν ναι ποια εκδοση γιατι το βλεπω τελευταιο ενω την προηγουμενη φορα το εβαζα αμεσως με το root!!

Ακολουθεις ακριβως τα βηματα του οδηγου οπως ακριβως τα λεει. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι αλλα αυτος ειναι ο πιο συντομος και γρηγορος.

Ακολουθεις ακριβως τα βηματα του οδηγου οπως ακριβως τα λεει. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι αλλα αυτος ειναι ο πιο συντομος και γρηγορος.

Το είδα και εγώ ότι είναι ο πιο σύντομος αλλά εγω ρώτησα το busybox ποτέ πρέπει να το κάνω εγκατάσταση και ποια έκδοση μετά το root μετά το xrecovery η CWM γιατί το διάβασα και δεν ανέφερε τίποτα για το busybox και παλιά το είχα βάλει!! Η μήπως τσάμπα το εβαλα;;

Χρειάζεται το busybox αλλά δεν το ανέφερα γιατί θεώρησα οτι είναι ήδη γνωστό. Θα ανανεώσω τον οδηγό και θα το συμπεριλάβω. Το βάζεις μετά το root μόνο στην stock rom. Αν το εγκαταστήσεις ξανά ενώ έχεις custom rom θα brickάρει άσχημα το κινητό και θα θέλει επαναφορά μέσω SEUS= χάνεις τα πάντα

Χρειάζεται το busybox αλλά δεν το ανέφερα γιατί θεώρησα οτι είναι ήδη γνωστό. Θα ανανεώσω τον οδηγό και θα το συμπεριλάβω. Το βάζεις μετά το root μόνο στην stock rom. Αν το εγκαταστήσεις ξανά ενώ έχεις custom rom θα brickάρει άσχημα το κινητό και θα θέλει επαναφορά μέσω SEUS= χάνεις τα πάντα

Σε ευχαριστώ πολύ jimdem λέω και εγώ τσάμπα το το είχα βάλει!! Και άλλες 2 ερωτησουλες ποια έκδοση busybox να βάλω;; Και την GingerDX v21 τώρα που θα την βρω μπήκα τώρα στο xda και δεν κατεβαίνει έκλεισε το site! :/ Γιατί θελωνα βάλω και το tweak σου δείχνει πολύ ενδιαφέρων για αυτά που λέει!

Σε ευχαριστώ πολύ jimdem λέω και εγώ τσάμπα το το είχα βάλει!! Και άλλες 2 ερωτησουλες ποια έκδοση busybox να βάλω;; Και την GingerDX v21 τώρα που θα την βρω μπήκα τώρα στο xda και δεν κατεβαίνει έκλεισε το site! :/ Γιατί θελωνα βάλω και το tweak σου δείχνει πολύ ενδιαφέρων για αυτά που λέει!

Έχουνε ανέβει νέα λινκ. Δες εδω : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22369181&postcount=7363

Βάλε το busybox installer και θα σου βάλει αυτό λογικά τη νεότερη. Η νεότερη gingerdx είναι εδώ. Το tweak είναι συμβατό και με την .22

Σας ευχαριστω πολυ μαγκιες!! Ξεκιναω εργασιες!! :)

Edit: Ολα κομπλε την εβαλα την GingerDX v22 μαζι και με το tweak σου Jim το κινητο παει σφαιρα στην αρχη ειχα κατι κολληματακια αλλα τωρα ειναι μια χαρα!! Ευχαριστω πολυ παιδια να σαι καλα!! :)

Edited by Antrikos1990

ρε παιδιά βρήκα αυτό Ultimate Online Theme Kitchen

(UOT Kitchen)..είναι καλο το έχει χρησιμοποιήσει κανεις και πως γίνετε....αν δεν είναι καλο τότε πως θα αλλάξω αυτά που μου δίνει την δυνατότητα το Ultimate Online Theme Kitchen.................http://uot.dakra.lt/kitchen/

ρε παιδιά βρήκα αυτό Ultimate Online Theme Kitchen

(UOT Kitchen)..είναι καλο το έχει χρησιμοποιήσει κανεις και πως γίνετε....αν δεν είναι καλο τότε πως θα αλλάξω αυτά που μου δίνει την δυνατότητα το Ultimate Online Theme Kitchen.................http://uot.dakra.lt/kitchen/

Αυτο εκανα και εγω και κολλησα το κινητο στην οθονη εκκινησης. Δυστυχως δεν ειναι συμβατο με το κινητο μας.

Γεια σας παιδια!! Λοιπον εχω ενα προβλημα με το tweak του jim συνεχως εχβ 50mb ελευθερη ram και οταν παω να παιξω ενα παιχνιδακι αν το αφησω για λιγο το παιχνιδι ξαναφορτωνει την πιστα η στο internt που μπηκα πριν το αφησα για ελαχιστο και μου μαυρισε η εφαρμογη του internet και μετα ξαναφορτωνε και παλι την σελιδα απο την αρχη!! Εβαλα και το advance task killer να δω τη παιζει και συνεχβς δεν τρεχει καμια εφαρμογη στο παρασκηνιο μονο το advance task killer μου δειχνει οταν ανοιγω το προγραμμα!! Υπαρχει τροπος να το βγαλω με το root explorer η θα δημιουργιση προβλημα? Και αν ναι που θα το βρω αυτο το αρχειο??

Να πω και κατι που ξεχασα αυτο γινεται χωρις να σβηση η οθονη!!

Edited by Antrikos1990

Οταν λες να το βγαλεις, ποιο να βγαλεις; Το tweak;

Οχι το tweak αλλα το αρχειο που κανει την μνημη να ειναι σταθερα στα 50!! Γινετε η οχι;;

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8