katergaris1979 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω την gingerdx v.19 με το αντίστοιχο Tweak του Jim. Χρησιμοποιώ το WidgetLocker Lockscreen αγορασμένο από το market και από την αρχή μου είχε βγάλει ένα πρόβλημα με το Theme Chooser apk (μου έλεγε ότι υπάρχει θέμα συμβατότητας της εφαρμογής με το Theme Chooser) με αποτέλεσμα να το απεγκαταστήσω και όλα να είναι οκ. Σήμερα όμως αποφάσισα να βάλω αυτό το θέμα και μοιραία χρειάστηκα το Theme Chooser. Στο κινητό δεν υπήρχε, έβαλα από το market αυτό και ενώ ανοίγει κανονικά και μου βγάζει τα διαθέσιμα online θέματα να διαλέξω, δεν έχει το συγκεκριμένο που έχω μέσα στο κινητό από τους xda. Ξεζίπαρα τη rom, έβγαλα το apk για να το εγκαταστήσω σκέτο ώστε να μην ξαναπερνάω όλη τη rom κι ενώ δείχνει ότι "τρέχει" την εγκατάσταση στο τέλος μου γράφει "η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη". :blink: Έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο; Υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξω το θέμα ή anyway μπορώ να βρω κάποια άλλη εφαρμογή που να κάνει αυτό το πράγμα; Ευχαριστώ. Y.Γ. Πριν βάλω την εφαρμογή που τσίμπησα από το ζιπάκι της rom, είχα πρώτα βγάλει την άλλη από το market για να μην έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Με root explorer κάνε copy το theme chooser apk που έβγαλες από την rom, και paste στο system/app/ Πάνε σε μία άλλη εφαρμογή και πάτησε τη παρατεταμένα/θα σου βγάλει λίστα/πάτησε permissions/δες ποια κουτάκια είναι τσεκαρισμενα/κάνε το ίδιο με το theme chooser/set permissions όπως η άλλη/και κάνε ένα reboot Και είσαι έτοιμος... Edited November 22, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Με root explorer κάνε copy το theme chooser apk που έβγαλες από την rom, και paste στο system/app/ Πάνε σε μία άλλη εφαρμογή και πάτησε τη παρατεταμένα/θα σου βγάλει λίστα/πάτησε permissions/δες ποια κουτάκια είναι τσεκαρισμενα/κάνε το ίδιο με το theme chooser/set permissions όπως η άλλη/και κάνε ένα reboot Και είσαι έτοιμος... Όλα ρολόι. Σ' ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 καλησπερα παιδια!!εχω ενα μικρο προβληματακι με την καμερα!!συγκεκριμενα οταν τραβαω βιντεο (το εχω στη τελευταια αναλυση) καθε 2-3 δευτερολεπτα κανει ενα κολλημα και μετα συνεχιζει κανονικα..και αυτο δεν βγαινει μονο στην καμερα αλλα και μετα οταν παω να δω το βιντεο φαινονται αυτα τα κολληματα..ξερει κανεις τιποτα??το κανει και σε κανεναν αλλον?? το κανει και σε εμενα!δεν ξερω τι φταιει ας μας διαφωτησει καποιος.!! Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 το κανει και σε εμενα!δεν ξερω τι φταιει ας μας διαφωτησει καποιος.!! δοκιμαστε και οι υπολοιποι να τραβηξετε βιντεο στην τελευταια αναλυση και πειτε αν το κανει και σε εσας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 δοκιμαστε και οι υπολοιποι να τραβηξετε βιντεο στην τελευταια αναλυση και πειτε αν το κανει και σε εσας! Το παρατήρησα κι εγώ. Μυστήριο. Φαίνεται κάτι "μαγειρεύτηκε" λάθος στην τελευταία έκδοση. Παρατήρησα νέες αλλαγές στο camera app που δεν υπήρχαν πριν. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάτι παίζει. Τελευταία φορά δοκίμασα να τραβήξω βίντεο τότε που έβαλα στο tweak το fix για τον ήχο. Τότε δούλευε τέλεια κανένα κόλλημα. Άρα μάλλον είναι θέμα της GingerDX. Θα το ερευνήσω και επανέρχομαι ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 η κανε εγκατασταση το tweak του jim που τα περιλαμβανει ολα αυτα και κανει πολυ πιο γρηγορο το κινητο η κατεβασε απο εδω τα modules,περνα τα χυμα στην sd και καν τα εγκατασταση με cwm! το έβαλα το tweak αλλά αυτό το ζουμ με το δάχτυλο δεν ξέρω να το ενεργοποιήσω. μήπως μπορώ να έχω την βοήθεια του κοινού; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδια η Xgin εχει Bug με την καμερα :( Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδια η Xgin εχει Bug με την καμερα :( Διάβασε σε παρακαλώ το post μου στην προηγούμενη σελίδα Έχω link για download άλλη camera apk.. Κάνε replace και set permissions όπως ο φίλος katergaris1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Διάβασε σε παρακαλώ το post μου στην προηγούμενη σελίδα Έχω link για download άλλη camera apk.. Κάνε replace και set permissions όπως ο φίλος katergaris1979 οκ!! ευχαριστω! Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) @alkis Μου το είχε κάνει και 'μένα η GingerDx Δεν φταίει το tweak του jimdem Γιατί δεν το είχα...ή το είχα; δεν θυμάμαι... Edited November 22, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 @alkis Μου το είχε κάνει και 'μένα η GingerDx Δεν φταίει το tweak του jimdem Γιατί δεν το είχα...ή το είχα; δεν θυμάμαι... Έβαλα το camera app απο την gingerd 017 και δουλεύει καλύτερα. Αν θέλετε, δοκιμάστε αυτό που ανέβασε ο φίλος superuser και αν δε σας κάνει πείτε μου να ανεβάσω αυτό της 017 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Έβαλα το camera app απο την gingerd 017 και δουλεύει καλύτερα. Αν θέλετε, δοκιμάστε αυτό που ανέβασε ο φίλος superuser και αν δε σας κάνει πείτε μου να ανεβάσω αυτό της 017 Φίλε είναι καλό... Έχει και εφέ την ίριδα..like iphone.. Δεν ξέρω αν είναι συμβατό με GingerDX..με xgin δουλεύει... Και πολύ καλά Edited November 22, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 καλησπερα παιδια!!εχω ενα μικρο προβληματακι με την καμερα!!συγκεκριμενα οταν τραβαω βιντεο (το εχω στη τελευταια αναλυση) καθε 2-3 δευτερολεπτα κανει ενα κολλημα και μετα συνεχιζει κανονικα..και αυτο δεν βγαινει μονο στην καμερα αλλα και μετα οταν παω να δω το βιντεο φαινονται αυτα τα κολληματα..ξερει κανεις τιποτα??το κανει και σε κανεναν αλλον?? Μια απο τα ιδια και μενα.. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 το έβαλα το tweak αλλά αυτό το ζουμ με το δάχτυλο δεν ξέρω να το ενεργοποιήσω. μήπως μπορώ να έχω την βοήθεια του κοινού; :O πιασε με το ενα δαχτυλο την οθονη πανω δεξια και με το αλλο κατω αριστερα και δοκιμασε να τα κλεισεις προς το κεντρο... @alkis Μου το είχε κάνει και 'μένα η GingerDx Δεν φταίει το tweak του jimdem Γιατί δεν το είχα...ή το είχα; δεν θυμάμαι... Μα δεν ειπα οτι φταιει το tweak του jim!το ειχα ξαναπαρατηρησει αλλα δεν εδωσα σημασια..και τωρα που ηθελα να τραβηξω ενα βιντεο το θυμηθηκα..θα δοκιμασω το μεσημερακι να περασω το camera app που εχεις ανεβασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 πιασε με το ενα δαχτυλο την οθονη πανω δεξια και με το αλλο κατω αριστερα και δοκιμασε να τα κλεισεις προς το κεντρο... ok, όλα καλά, δεν ξέρω γιατί κόλλησα έτσι. πάντως με το tweak το κινητό δείχνει πιο γρήγορο ενώ και η μπαταρία φαίνεται να κρατάει πολύ περισσότερο. jimdem έσκισες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Ετοιμαστείτε για JimdemDroid 20.1 αργότερα σήμερα ;) Περάστε την GingerDX 020 που βγήκε σήμερα (έκανε λάθος ο doixanh και αν και είναι 020 τη δείχνει σαν 019) και αναμείνατε για το tweak ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiorgos Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλημέρα και από εμένα. Μια ερώτηση στα γρήγορα, λιγάκι άσχετη με το συγκεκριμένο θέμα σας, σχετική όμως με το Χ8... Μόλις πρίν λίγο είχα συνδεθεί μέσω wifi με τη συσκευή μου, έκανα τι ήθελα, το απενεργοποίησα και θέλησα να ξαναμπώ μετά από λίγο, αλλά ΔΕΝ κάνει σύνδεση...Το δίκτυο που μπαίνω το βλέπω, όπως και όποιο άλλο δίκτυο υπάρχει γύρω, αλλά παρ'ολα αυτά μου γράφει ανεπιτυχής σύνδεση...Τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλημέρα και από εμένα. Μια ερώτηση στα γρήγορα, λιγάκι άσχετη με το συγκεκριμένο θέμα σας, σχετική όμως με το Χ8... Μόλις πρίν λίγο είχα συνδεθεί μέσω wifi με τη συσκευή μου, έκανα τι ήθελα, το απενεργοποίησα και θέλησα να ξαναμπώ μετά από λίγο, αλλά ΔΕΝ κάνει σύνδεση...Το δίκτυο που μπαίνω το βλέπω, όπως και όποιο άλλο δίκτυο υπάρχει γύρω, αλλά παρ'ολα αυτά μου γράφει ανεπιτυχής σύνδεση...Τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ! Καλημέρα. Το έχει κάνει και σ' εμένα. Δοκίμασε να διαγράψεις όλα τα δίκτυα από τη λίστα γιατί ίσως κάποιο έχει κολλήσει. Μετά εκ νέου αναζήτηση και προσπάθησε να συνδεθείς κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiorgos Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλημέρα. Το έχει κάνει και σ' εμένα. Δοκίμασε να διαγράψεις όλα τα δίκτυα από τη λίστα γιατί ίσως κάποιο έχει κολλήσει. Μετά εκ νέου αναζήτηση και προσπάθησε να συνδεθείς κανονικά. Θα κάνω αυτό που μου είπες και σε ευχαριστώ:) Αλλά έκανα κάτι που έπρεπε να έχω κάνει πριν ποστάρω...Δοκίμασα να μπώ με άλλες δύο συσκευές που έχω, αλλά και με άνα λαπτοπ και ΔΕΝ τα κατάφερα...Πιθανή βλάβη στο ασύρματο το ρούτερ.... Πάντως τη συμβουλή σου την κρατάω για κάθε μελλοντικό ενδεχόμενο..Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Ετοιμαστείτε για JimdemDroid 20.1 αργότερα σήμερα ;) Περάστε την GingerDX 020 που βγήκε σήμερα (έκανε λάθος ο doixanh και αν και είναι 020 τη δείχνει σαν 019) και αναμείνατε για το tweak ;) ωραια!ρε jim εσυ που εισαι μελος στους xda αν μπορεις ενημερωσε τον για το προβλημα στο βιντεο!!να βγαλει ενα fix να τελειωνει!! Θα κάνω αυτό που μου είπες και σε ευχαριστώ:) Αλλά έκανα κάτι που έπρεπε να έχω κάνει πριν ποστάρω...Δοκίμασα να μπώ με άλλες δύο συσκευές που έχω, αλλά και με άνα λαπτοπ και ΔΕΝ τα κατάφερα...Πιθανή βλάβη στο ασύρματο το ρούτερ.... Πάντως τη συμβουλή σου την κρατάω για κάθε μελλοντικό ενδεχόμενο..Ευχαριστώ:) το x8 το παθαινει συχνα πυκνα να μην συνδεεται ενω υπαρχει δικτυο!απλα διεγραφε οσα εχεις αποθηκευμενα οπως ειπε και ενας αλλος φιλος και δεν θα εχεις κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 θα βαλω gingerDx 20 εχει bug αυτη παιδια...; to tweak ti οριτσα καταφθανει...; :D Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 θα βαλω gingerDx 20 εχει bug αυτη παιδια...; to tweak ti οριτσα καταφθανει...; :D Όταν θα είναι έτοιμο :p Κάποια στιγμή σήμερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Όταν θα είναι έτοιμο :p Κάποια στιγμή σήμερα φιλια πολλα να του δωσεις...!!! χαχαχαχ :p Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 επιτελους βγηκε η 020 :) Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts