Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλλαξα launcher..μαλλον αυτο επαθα!!αν θυμασαι με τη μαμα ρομ,οταν ανοιγε το κινητο περα απο το γνωστο πρωτο logo της se,εβγαζε στο καπακι και αλλο ενα!αυτο το logo εχει και στο tweak του ο jim..εκει κολλαει το κινητο..πριν αλλαξω launcher πηγαιναν ολα καλα..οποτε τωρα επαναφορα του backup(ευτυχως ειχα κανει καπως προσφατα) και επανεγκατασταση gingerdx 019 και tweak!!και ΔΕΝ ξαναλλαζω launcher!!:P

Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ με το Go Launcher (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει ο Launcher γιατί αυτόν έχω από την πρώτη μέρα).

Κολλάει στο δεύτερο logo SE και πρέπει να βγει η μπαταρία για να ξακολλήσει και μετά αναγκάστηκα να περάσω ξανά τη rom και το tweak (ευτυχώς χωρίς full wipe). Αυτό έγινε χτες και για κάποιο ανεξήγητο λόγο και χωρίς να βάλω ούτε μια εφαρμογή, η μπαταρία πέφτει σαν τρελή με τη μεγαλύτερη κατανάλωση να την έχει το "Ετοιμότητα κυψέλης" :worry: ενώ όπως είχα πει κάποιες μέρες πριν μου κρατούσε 3 μέρες το κινητό.

Αν κάνω full wipe θα διορθωθεί η τσάμπα ο κόπος που θα κάνω;

Υ.Γ. Batery Calibration είχα κάνει κανονικά όταν έβαλα τη rom.

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια καλημερα...!! τελικα αποφασισα να βαλω την gingerdx 19 μαζι με το twik to jimdem..αφου εχω ακουσει τοσο καλα λογια γιατι να μ βγαλει προβλημα....εχω floyo 0.25 με xrecovery και εχω κανει ενα backup.. τωρα πως περναω recovery και τετοια..? το χανω το xrecovery...? πες οτι την περασα και περναω και το twik αν και δεν γνωριζω πως..μετα μπορω μεσω recovery να κανω restore kai να γυρισω στην floyo...? η θελει xrecovery..μια φορα που το ειχα κανει... εβαλα το recovery και μετα δεν μπορουσα να γυρισω στο xrecovery...ελπιζω να μην σας μπερδευεσα δωστε μου τα φωτα σας.. συνοψιζοντας...ειμαι με floyo εχω κανει back up.και θελω να περασω ginger dx με το καλουδι το jmdem....!!! :DDDDDDDDD

ακολουθα τις οδηγιες του superuser_78 λιγο πιο πανω!απλα μολις εγκαταστησεις τη gingerdx 019 δεν εγκαθιστας τα modules αλλα το tweak του jim με τον ιδιο τροπο που εγκαθιστας τη ρομ!και ΠΡΕΠΕΙ να κανεις full wipe!

ακολουθα τις οδηγιες του superuser_78 λιγο πιο πανω!απλα μολις εγκαταστησεις τη gingerdx 019 δεν εγκαθιστας τα modules αλλα το tweak του jim με τον ιδιο τροπο που εγκαθιστας τη ρομ!και ΠΡΕΠΕΙ να κανεις full wipe!

αντιμετωπιζω προβλημα με το root explorer..! οταν κανω εγκατασταση και παω να το ανοιξω μου κανει force close..!!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

αντιμετωπιζω προβλημα με το root explorer..! οταν κανω εγκατασταση και παω να το ανοιξω μου κανει force close..!!

τοτε κατεβασε την gingerdx 013 που εγκαθισταται με xrecovery και εχει προεγκατεστημενο το cwm..ανοιξε το κινητο,κατεβασε gingerdx 019 και tweak,περνα τα χυμα στην sd,πατα το κουμπι για απενεργοποιηση,στο μενου που θα σου βγαλει πατα την επιλογη reboot,τικαρε το clockwork mod και οκ..θα μπει σε ενα πορτοκαλι μενου..κανε εγκατασταση τη 019 και μετα το tweak και μετα full wipe..reboot και εισαι ετοιμος..δεν θα χαθει το xrecovery..

τοτε κατεβασε την gingerdx 013 που εγκαθισταται με xrecovery και εχει προεγκατεστημενο το cwm..ανοιξε το κινητο,κατεβασε gingerdx 019 και tweak,περνα τα χυμα στην sd,πατα το κουμπι για απενεργοποιηση,στο μενου που θα σου βγαλει πατα την επιλογη reboot,τικαρε το clockwork mod και οκ..θα μπει σε ενα πορτοκαλι μενου..κανε εγκατασταση τη 019 και μετα το tweak και μετα full wipe..reboot και εισαι ετοιμος..δεν θα χαθει το xrecovery..

θα κανω full wipe η οχι...; και αν ναι σε ποιο σταδιο;

Edited by zxr

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα μου δωσεις 3 λινκακια...; για την 13 tweak kai thn 19..? παω να βρω το καλωδιο απο το φορτιστη.! :P

gingerdx 013

gingerdx 019

tweak

σωστα...θα κανεις full wipe μολις εγκαταστησεις την gingerdx 013!

αλκη στο χρωσταω...!!! ναι σε ρωτησω και κατι τελευταιο..; οποιαδηποτε στιγμη μπορω να κανω restore...? ακομα και μτο ρεkοβερι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα μετά από πολύ καιρό επιχείρησα να καταχωρήσω στο ημερολόγιο ένα "συμβάν" και προς έκπληξη μου είδα το παρακάτω. Πατώντας το ΟΚ με ξαναγυρίζει πίσω στο ημερολόγιο χωρίς να μου δείνει την δυνατότητα καταχώρησης.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22513&stc=1&d=1321276662.

Σας επισυνάπτω επίσης και την έκδοση του λειτουργικού που έχει το κινητό μου.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22514&stc=1&d=1321276735.

Γνωρίζει κανείς κάτι για το παραπάνω πρόβλημα ;

αλκη στο χρωσταω...!!! ναι σε ρωτησω και κατι τελευταιο..; οποιαδηποτε στιγμη μπορω να κανω restore...? ακομα και μτο ρεkοβερι..

ναι!οποιαδηποτε στιγμη θελησεις να κανεις restore,ανοιγεις το recovery που εχεις κανει το backup και απλα κανεις restore!και εισαι παλι στη froyo!

ναι!οποιαδηποτε στιγμη θελησεις να κανεις restore,ανοιγεις το recovery που εχεις κανει το backup και απλα κανεις restore!και εισαι παλι στη froyo!

μολις τελειωσα και περιμενω να ανοιξει η 19 τωρα πρεπει να περασω προγραμματα κτλ απο το μαρκετ...ε..? :/

[sIGPIC][/sIGPIC]

μολις τελειωσα και περιμενω να ανοιξει η 19 τωρα πρεπει να περασω προγραμματα κτλ απο το μαρκετ...ε..? :/

πιθανοτατα..δυστυχως αναγκαστικα επρεπε να γινει αυτο..εκτος αν τα ειχες σωσει με το titanium backup και απλα ξανακατεβαζες το titanium και τα εκανες backup...

πιθανοτατα..δυστυχως αναγκαστικα επρεπε να γινει αυτο..εκτος αν τα ειχες σωσει με το titanium backup και απλα ξανακατεβαζες το titanium και τα εκανες backup...

μπααα...δεν με ενθουσιαζει η ρομ παρολο το καλουδι το τζιμ....απο φωτεινοτητα πασχει...και πολυ τετραγωνισμενα ολα..:/ δεν ξερω αν θα μεινω με αυτη.... :/

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπααα...δεν με ενθουσιαζει η ρομ παρολο το καλουδι το τζιμ....απο φωτεινοτητα πασχει...και πολυ τετραγωνισμενα ολα..:/ δεν ξερω αν θα μεινω με αυτη.... :/

ψαξ την 2-3 μερες και αν δεν σου αρεσει μπορεις να μπεις xrecovery και να κανεις απλα restore την παλια σου..και ολα καλα!:)

ψαξ την 2-3 μερες και αν δεν σου αρεσει μπορεις να μπεις xrecovery και να κανεις απλα restore την παλια σου..και ολα καλα!:)

σωστα..αλκη σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου..ελπιζω να φανω κα ιεγω χρησιμος σε οτι χρειαστεις..οριστε 2 λινκ που χρησιμοποιω συχνα για την διακοσμιση του κινητου μου...!

wallbase.cc/start/

http://mycolorscreen.com/

:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

σωστα..αλκη σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου..ελπιζω να φανω κα ιεγω χρησιμος σε οτι χρειαστεις..οριστε 2 λινκ που χρησιμοποιω συχνα για την διακοσμιση του κινητου μου...!

wallbase.cc/start/

http://mycolorscreen.com/

:D

οο...nC!!θα τα ψαξω και τα 2!!!:p:p

Τι λέει παιδιά πως πάει το κινητό? Υπάρχει σταθερότητα ακόμη η άρχισαν να παρουσιάζονται προβλήματα?

Τι λέει παιδιά πως πάει το κινητό? Υπάρχει σταθερότητα ακόμη η άρχισαν να παρουσιάζονται προβλήματα?

περα απο το χτεσινο προβλημα ολα καλα!!

Πέρα από αυτό που αντιμετώπισε και ο alkis_7 κι εγώ χτες και που περιγράφω στην προηγούμενη σελίδα, όλα τα άλλα σούπερ. Πιστεύεις με full wipe θα στρώσει ή σε σχέση με την μπαταρία ένα calibration ξανά είναι αρκετό;

Επίσης, αν ξανακολλήσει στο SE logo, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκολλήσει χωρίς να βγει η μπαταρία και μετά να ξαναφλασάρω rom κτλ. κτλ;

Πέρα από αυτό που αντιμετώπισε και ο alkis_7 κι εγώ χτες και που περιγράφω στην προηγούμενη σελίδα, όλα τα άλλα σούπερ. Πιστεύεις με full wipe θα στρώσει ή σε σχέση με την μπαταρία ένα calibration ξανά είναι αρκετό;

Επίσης, αν ξανακολλήσει στο SE logo, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκολλήσει χωρίς να βγει η μπαταρία και μετά να ξαναφλασάρω rom κτλ. κτλ;

Κάνε κανένα ακόμα δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Για το άλλο δε νομίζω, μόνο με full wipe λύνεται. Γενικά αφού δεν θα στο κάνει στο άκυρο, πάντα πρίν κάνεις κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος, κράτα ένα backup.

Γεια σου Δημήτρη.

Σταθερότητα;;Ούτε ένα κόλλημα,ούτε ένα reboot!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

εμενα ακομα λαγκαρει μηπως να κανω ενα full wipe και να περασω παλι την με το tweak?εχω xrecovery πρεπει να περασω και κατι αλλο?cwmc η κατι αλλο?

Everything Is Possible....

εμενα ακομα λαγκαρει μηπως να κανω ενα full wipe και να περασω παλι την με το tweak?εχω xrecovery πρεπει να περασω και κατι αλλο?cwmc η κατι αλλο?

με xrecovery εχεις εγκαταστησει gingerdx και tweak?

Ναι σωστά

Sent from my X8 using Tapatalk

να γιατι λαγκαρει..θελει clockwork mod...το εχει προεγκατεστημενο η gingerdx οποτε ξαναπερνα χυμα στην sd τη gingerdx 019 και το tweak και καν 'τα εγκατασταση μεσω cwm..

να γιατι λαγκαρει..θελει clockwork mod...το εχει προεγκατεστημενο η gingerdx οποτε ξαναπερνα χυμα στην sd τη gingerdx 019 και το tweak και καν 'τα εγκατασταση μεσω cwm..

Το cwm. Πωσ το περνάω.

Sent from my X8 using Tapatalk

Everything Is Possible....

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8