mgeo81 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 για περνα και το tweak του jim και ξαναδες την!! ποθ μπορω νατο βρω ειναι μεσα στην σελιδα της ρὅμ??:O Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) ποθ μπορω νατο βρω ειναι μεσα στην σελιδα της ρὅμ??:O Μπορείς να το βρείς εδώ. Περιέχει αναλυτικότατες οδηγίες και παρουσίαση χαρακτηριστικών Edit: 24/10/2011 Ημέρα λανσαρίσματος έκδοσης 17.3 του JimdemDroid, είχα 50 μοναδικούς επισκέπτες στη σελίδα μου. Αν κρίνει κανείς το γεγονός οτι το παρουσίασα μόνο στο myphone, μόνο στο x8 και μόνο για GingerDX, ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος. Σύνολο επισκεπτών 23-28/10/2011: 157 μοναδικοί επισκέπτες. Ευχαριστώ για την αποδοχή και την υποστήριξη, καλή συνέχεια και... enjoy your phone :) Edited November 13, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Μπορείς να το βρείς εδώ. Περιέχει αναλυτικότατες οδηγίες και παρουσίαση χαρακτηριστικών ευχαριστω πολυ:D Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 και μια απορια απο εμενα..το σημιωματαριο που ειναι??:p:p εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω τιποτα..ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liseta13 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργια στο forum και στα android και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια γιατί είμαι και άσχετη! Αν θελήσω να περάσω στο x8 μου τον launchert pro και τύχει να μην μου αρέσει, μπορώ να ξαναγυρίσω σε αυτόν της S.E. και πως? Ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργια στο forum και στα android και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια γιατί είμαι και άσχετη! Αν θελήσω να περάσω στο x8 μου τον launchert pro και τύχει να μην μου αρέσει, μπορώ να ξαναγυρίσω σε αυτόν της S.E. και πως? Ευχαριστώ προκαταβολικα απλα διαγραφεις τον launcher απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες-ολα..αυτον τον τροπο θυμαμαι απ τη μαμα ρομ..εχει περασει και καιρος που την ειδα τελευταια φορα:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 και μια απορια απο εμενα..το σημιωματαριο που ειναι??:p:p εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω τιποτα..ξερει κανεις?? Δεν υπάρχει σημειωματάριο. Κατέβασε το color note Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Δεν υπάρχει σημειωματάριο. Κατέβασε το color note εεε μα και καθομουν και εγω ψαχνοντας ολο το κινητο για σημειωματαριο και να μην το βρισκω πουθενα!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παιδια ψαχνω καμια εφαρμογη που αλλαζει την LockScreen. ιδεες; Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 τοσο καιρο δουλευε καλα..επρεπε καποια στιγμη να βγαλει και το προβλημα!!το κινητο κολλαει στη δευτερο logo της se..λογικα φταιει ο launcher γιατι με τον launcherpro δεν ειχα τετοιο προβλημα..ας ελπισω οτι με μια επανεγκατασταση του tweak θα ανοιξει αλλιως επαναφορα backup και φλασαρισα ν019 και tweak απ την αρχη..:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 τοσο καιρο δουλευε καλα..επρεπε καποια στιγμη να βγαλει και το προβλημα!!το κινητο κολλαει στη δευτερο logo της se..λογικα φταιει ο launcher γιατι με τον launcherpro δεν ειχα τετοιο προβλημα..ας ελπισω οτι με μια επανεγκατασταση του tweak θα ανοιξει αλλιως επαναφορα backup και φλασαρισα ν019 και tweak απ την αρχη..:mad::mad: factory reset?βασικα τι επαθες ; Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 factory reset?βασικα τι επαθες ; αλλαξα launcher..μαλλον αυτο επαθα!!αν θυμασαι με τη μαμα ρομ,οταν ανοιγε το κινητο περα απο το γνωστο πρωτο logo της se,εβγαζε στο καπακι και αλλο ενα!αυτο το logo εχει και στο tweak του ο jim..εκει κολλαει το κινητο..πριν αλλαξω launcher πηγαιναν ολα καλα..οποτε τωρα επαναφορα του backup(ευτυχως ειχα κανει καπως προσφατα) και επανεγκατασταση gingerdx 019 και tweak!!και ΔΕΝ ξαναλλαζω launcher!!:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 αλλαξα launcher..μαλλον αυτο επαθα!!αν θυμασαι με τη μαμα ρομ,οταν ανοιγε το κινητο περα απο το γνωστο πρωτο logo της se,εβγαζε στο καπακι και αλλο ενα!αυτο το logo εχει και στο tweak του ο jim..εκει κολλαει το κινητο..πριν αλλαξω launcher πηγαιναν ολα καλα..οποτε τωρα επαναφορα του backup(ευτυχως ειχα κανει καπως προσφατα) και επανεγκατασταση gingerdx 019 και tweak!!και ΔΕΝ ξαναλλαζω launcher!!:P Παράξενο με μια αλλαγή launcher να έγινε τέτοιο πράγμα. Ίσως πείραξες κάτι άλλο ή προσπάθησες να βάλεις κανέναν τύπου Xperia arc, active κλπ που μπαίνουν με άλλους τρόπους και να τα έμπλεξες εκεί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παράξενο με μια αλλαγή launcher να έγινε τέτοιο πράγμα. Ίσως πείραξες κάτι άλλο ή προσπάθησες να βάλεις κανέναν τύπου Xperia arc, active κλπ που μπαίνουν με άλλους τρόπους και να τα έμπλεξες εκεί active ειχα βαλει..εγκατασταση και διαγραφη του προηγουμενου μεσω titanium backup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 active ειχα βαλει..εγκατασταση και διαγραφη του προηγουμενου μεσω titanium backup... εγω GO Launcher εχω πολυ καλος εχει κ θεματα ;ρ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπερα και παλι σε ολους... Εγραψα σε προηγουμενα ποστ οτι το Χ8 μου τρωει πολυ γρηγορα την μπαταρια...Exω επανω Ginger v18 με το tweak 18,1 Μου ειπαν να κανω wipe battery και o "γκουρου" jimdem να εγκαταστησω το battery calibrator τα εκανα ολα αυτα φορτισα το τηλ στο 100 πατησα το battery calibrator και οντως εκανε 3 μερες να αποφορτιστει...Μετα ξαναγεμισα και προς απογοητευση μου αδειασε σε μιση μερα.. Πρεπει καθε φορα να κανω wipe battery και battery calibrator??? Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παιδιά μια ερώτηση σαν νεοσ στο x8 γιατί δεν εχω δόνηση στα μηνύματα ενώ εχω βάλει την δόνηση από τις ρυθμίσεις. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παιδιά μια ερώτηση σαν νεοσ στο x8 γιατί δεν εχω δόνηση στα μηνύματα ενώ εχω βάλει την δόνηση από τις ρυθμίσεις. Sent from my X8 using Tapatalk Eννοεις οταν εχεις εισερχομενο μηνυμα??? Λογικα θα πρεπει να τσεκαρεις καποια ρυθμιση μεσα απο τις ρυθμισεις-->Ηχος Σορρυ αν δεν σε διαφωτιζω πολυ αλλα εχω custom rom και δεν θυμαμαι και πολλα απο την stock Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Eννοεις οταν εχεις εισερχομενο μηνυμα??? Λογικα θα πρεπει να τσεκαρεις καποια ρυθμιση μεσα απο τις ρυθμισεις-->Ηχος Σορρυ αν δεν σε διαφωτιζω πολυ αλλα εχω custom rom και δεν θυμαμαι και πολλα απο την stock Και εγώ custom Rom εχω ginger dx. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Επειδη και γω το ειχα αυτο το θεμα πηγα ρυθμισεις-->ηχος-->δονηση και αλλαξα εβαλα "ποτε" εκανα reboot και μετα το επανεφερα στο "παντα" δεν μου ξαναεμφανισε κατι απο εκει και περα Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Επειδη και γω το ειχα αυτο το θεμα πηγα ρυθμισεις-->ηχος-->δονηση και αλλαξα εβαλα "ποτε" εκανα reboot και μετα το επανεφερα στο "παντα" δεν μου ξαναεμφανισε κατι απο εκει και περα Θα το δοκιμάσω και έγω και ελπίζω να φτιάξει. Ευχαριστώ. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παράξενο με μια αλλαγή launcher να έγινε τέτοιο πράγμα. Ίσως πείραξες κάτι άλλο ή προσπάθησες να βάλεις κανέναν τύπου Xperia arc, active κλπ που μπαίνουν με άλλους τρόπους και να τα έμπλεξες εκεί Κ γω s.e active εχω αλλα κανενα κολλημα μεχρι στιγμης Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Βασικα τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη και δουλεψε.. και ναι το κραταγα πατημενο. ευχαριστω. αλλα τωρα ψαχνω να περασω μια 2.3 ρομ και δεν ξερω ποια και πως. αν μπορει καποιος να με βοη8ησει??? Όλα θα γίνουν over the air Κινητό, wifi σύνδεση, τον browser του κινητού, xrec backup, root explorer 1. Θα βάλουμε cwm http://www.multiupload.com/ZE09OT77DZ Με root explorer πάμε sdcard/download/παρατεταμένο πάτημα στο/updateDualRec.zip/move/πίσω σε sdcard με το πλήκτρο back και paste 2. Restart/xrecovery mode/install custom zip/choose/Dual../Yes/reboot system Μόλις βάλαμε dual mode recovery:grin: Restart και μόλις εμφανιστεί το logo/ταπ ταπ την οθόνη με το δάκτυλο/μπήκαμε σε clockworkMod recovery (πορτοκαλί μενού)/backup and restore/backup/reboot Τώρα έχεις στην sd και τα δυο recovery backup Ότι και να γίνει μπορείς να κάνεις ανάκτηση.. Από εδώ και πέρα, ρίχνεις ζάρια:grin: 3. Κατέβασε την v13 από εδώ: http://www.multiupload.com/0UTS8RPL8H Root explorer/ move/paste to sd Restart σε xrecovery (μπλε μενού με το πλήκτρο back)/install/yes/done/πίσω στο κεντρικό μενού/factory reset (full wipe)/reboot system 4. Skip σε όλα (αν θες βάλε μόνο γλώσσα) και άνοιγμα της rom/παρατεταμένο πάτημα το power button/θα σου βγάλει λίστα/τικάρεις reboot/τικάρεις clockworkmod/μπαίνουμε σε cwm/backup and restore/advance restore/τικάρεις την ημερομηνία του backup/restore data/reboot system 5. Τώρα θα κατεβάσεις την v19: http://www.multiupload.com/NSLK4DAZ99 Και τα addons (module for stock kernel): http://www.multiupload.com/WRP51P3OOS Και move and paste στην sd 6. Μπες σε clockworkmod recovery/install custom zip/choose/gingerdx/install/ξανά install τα addons/reboot system Μια φορά κάνουμε full wipe (εκτός και αν αλλάξουμε rom) Την κάθε νέα έκδοση την περνάμε με install και reboot μόνο Από εδώ και πέρα μπορείς να βάλεις ότι θετικά προτεινόμενο από άλλους χρήστες Όσο το κρίνεις εσύ απαραίτητο Edited November 14, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 βεβαια μπορει να εγκαταστησει με τον ιδιο τροπο και το tweak του jim αντι να περναει τα modules for stock kernel..περιεχει ολα τα modules!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 παιδια καλημερα...!! τελικα αποφασισα να βαλω την gingerdx 19 μαζι με το twik to jimdem..αφου εχω ακουσει τοσο καλα λογια γιατι να μ βγαλει προβλημα....εχω floyo 0.25 με xrecovery και εχω κανει ενα backup.. τωρα πως περναω recovery και τετοια..? το χανω το xrecovery...? πες οτι την περασα και περναω και το twik αν και δεν γνωριζω πως..μετα μπορω μεσω recovery να κανω restore kai να γυρισω στην floyo...? η θελει xrecovery..μια φορα που το ειχα κανει... εβαλα το recovery και μετα δεν μπορουσα να γυρισω στο xrecovery...ελπιζω να μην σας μπερδευεσα δωστε μου τα φωτα σας.. συνοψιζοντας...ειμαι με floyo εχω κανει back up.και θελω να περασω ginger dx με το καλουδι το jmdem....!!! :DDDDDDDDD Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts