mpa3 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 μαγκες εγω εχω βαλει αυτη τη ρομ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1109563 και δεν εχω προβλημα κανενα. Οverclock στα 806 χωρις restart και το Wifi Πεταει ναι αλλα δεν εχεις χ8...αρα το overclock πεζεται να φτασει ως εκει..μια χαρα ειμαστε τωρα.. gingerdx 2.3.5 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 ναι αλλα δεν εχεις χ8...αρα το overclock πεζεται να φτασει ως εκει..μια χαρα ειμαστε τωρα.. gingerdx 2.3.5 2.3.7!!για να τα λεμε και σωστα!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 ναι αλλα δεν εχεις χ8...αρα το overclock πεζεται να φτασει ως εκει..μια χαρα ειμαστε τωρα.. gingerdx 2.3.5 Αν διαβάσεις την υπογραφή του X8 έχει! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) ναι αλλα δεν εχεις χ8...αρα το overclock πεζεται να φτασει ως εκει..μια χαρα ειμαστε τωρα.. gingerdx 2.3.5 Εσύ απο που συμπέρανες οτι δεν έχει x8? Απο το avatar? Αφού λέει οτι πέρασε ρομ της x8 είναι δυνατόν να έχει x10? Επίσημα έχουμε και την 2.3.7! Για να δούμε τι θα λέει η ice cream sandwich! Πιστεύω θα είναι 4.0 και όχι 2.4 γιατί όλοι πλέον παλεύουν για έναν αριθμό έκδοσης. Δείτε iOS, windows, firefox, chrome κλπ. Είναι και λίγο βλακεία να έχει βγεί έκδοση 3.1 και η επόμενη να είναι 2.4 :P Edited October 2, 2011 by jimdem582 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 2.3.7!!για να τα λεμε και σωστα!:):) Ευχαριστω κ δημοσια τον alkis_7 για τη βοηθεια του! Πλεον ειμαι και undervolt! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) ναι αλλα δεν εχεις χ8...αρα το overclock πεζεται να φτασει ως εκει..μια χαρα ειμαστε τωρα.. gingerdx 2.3.5 τι εννοεις δεν εχω χ8? το χ8 κινητο εχω πφφ αλλο που εχω αλλο στην πικ μου αρεσει ποιο πολυ Edited October 2, 2011 by eu8umhc νεο μυνημα 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 τι εννοεις δεν εχω χ8? το χ8 κινητο εχω πφφ Μπερδεύτηκε με το avatar μη τον:chair::whip:!! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 παιδια πειτε μου καλη η v017 να την δοκιμασω ; 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 παιδια πειτε μου καλη η v017 να την δοκιμασω ; Τη v017 έχω εδώ και λίγες ώρες,όλα καλά προς το παρόν! Και wifi παίζει σε μένα... Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μπερδεύτηκε με το avatar μη τον:chair::whip:!! χαχαχα ενταξει. ειπα και εγω που το συμπερανε αυτο. 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 χαχαχα ενταξει. ειπα και εγω που το συμπερανε αυτο. Εμ κ συ δε ντρεπεσαι λιγακι;;!!μπερδευεις κοσμο χαχα! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Τη v017 έχω εδώ και λίγες ώρες,όλα καλά προς το παρόν! Και wifi παίζει σε μένα... τωρα εγω κανω βαckup και θα την δοκιμασω! το undervolt τι ειναι ; 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μπερδεύτηκε με το avatar μη τον:chair::whip:!! ναι ρε σεις με το avatar μπερδεφτηκα.:O 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 τωρα εγω κανω βαckup και θα την δοκιμασω! το undervolt τι ειναι ; Αν το λεω καλα ειναι να εχεις κανονικες επιδοσεις με χαμηλα ενεργεια Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μπορει καποιος να μου δωσει καποιο λινκ για την 2.3.7..ευχαριστω πολυ. 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μπορει καποιος να μου δωσει καποιο λινκ για την 2.3.7..ευχαριστω πολυ. εδω..καλη ειναι??δεν την περασα γιατι βαριεμαι..δεν ειμαι και τοσο ορεξατος σημερα...:(:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 εδω..καλη ειναι??δεν την περασα γιατι βαριεμαι..δεν ειμαι και τοσο ορεξατος σημερα...:(:confused: Γιατι δεν εχεις κεφια;!σε πειραξε κανεις;;!! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Γιατι δεν εχεις κεφια;!σε πειραξε κανεις;;!! Sent from my X8 black using Tapatalk off topic αλλα οχι...αλλου ειδους προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 παιδια εχω προβλημα!! πως μπορω να διαγραψω ολες τις επαφες απο την μνημη του κινητου? μου τις εχει βγαλει τετραπλες ΣΟΣ! 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 εδω..καλη ειναι??δεν την περασα γιατι βαριεμαι..δεν ειμαι και τοσο ορεξατος σημερα...:(:confused: ψηλοιδια με την v015 Μου φανηκε μεχρι στιγμης..λιγο πιο γρηγορη...α και στην αρχη κολλουσε λιγο να μπει στο δικτυο:worry:..μετα οκ ολα τρεχουν καλα..:) 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 παιδια εχω προβλημα!! πως μπορω να διαγραψω ολες τις επαφες απο την μνημη του κινητου? μου τις εχει βγαλει τετραπλες ΣΟΣ! Να πας - επαφές - περισσότερα - επιλογές προβολής - και κοίτα εάν είναι τσεκαρισμένα οι επιλογές επαφών προβολείς και ποιες! αν είναι και τα 4. τσέκαρε το ένα..... από που θες να βλέπεις της επαφές..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Να πας - επαφές - περισσότερα - επιλογές προβολής - και κοίτα εάν είναι τσεκαρισμένα οι επιλογές επαφών προβολείς και ποιες! αν είναι και τα 4. τσέκαρε το ένα..... από που θες να βλέπεις της επαφές..!!! οκ ευχαριστω ;) 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδια δοκιμασα αυτη τη ρομ ειναι πολυ καλη και χωρις Bug δειτε την : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1237930 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 γεια σας παιδες.. εχουμε και λεμε,χθες ωραια μερα για ψαρεμα αλλα οχι για μπανιο, κατι που δυστηχως εγινε για το x8. Μετα το μπανιο στεγνωσε και μολις εβαλα μπαταρια να το ανοιξω αναβει η οθονη, δειχνει το σημα της σονυ και μετα μαυριλα παροτι ειναι ανοιχτο (δουλευει η δονηση). τι μπορω να κανω? να το ανοιξω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 γεια σας παιδες.. εχουμε και λεμε,χθες ωραια μερα για ψαρεμα αλλα οχι για μπανιο, κατι που δυστηχως εγινε για το x8. Μετα το μπανιο στεγνωσε και μολις εβαλα μπαταρια να το ανοιξω αναβει η οθονη, δειχνει το σημα της σονυ και μετα μαυριλα παροτι ειναι ανοιχτο (δουλευει η δονηση). τι μπορω να κανω? να το ανοιξω? Γειά σου. Ζεστές μέρες πάντως ίσως ήθελε να δροστιστεί το καημένο! :p Πριν το ανοίξεις δεν δοκιμάζεις να το αφήσεις στο ρύζι για μερικές μέρες ώστε να απορροφηθεί και η παραμικρή υγρασία που ενδέχεται να υπάρχει? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts