mpa3 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 και θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο για σημερα!:p αν βαλω την Linuxdx μετα μπορω να την αλλαξω??και πως μπορω να την απεγκαταστησω αν δεν την θελω.? 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 και θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο για σημερα!:p αν βαλω την Linuxdx μετα μπορω να την αλλαξω??και πως μπορω να την απεγκαταστησω αν δεν την θελω.? Δε ξερω... Μια ερωτηση σχετικα με το overclocking,το πρωι που ανοιξα το κινητο ειδα οτι ειχε παει αυτοματα στο 691..γιατι κ με πιο τροπο μπορω να το σταθεροποιησω στα 710; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 και θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο για σημερα!:p αν βαλω την Linuxdx μετα μπορω να την αλλαξω??και πως μπορω να την απεγκαταστησω αν δεν την θελω.? Έχει γραφεί πολλές φορές. Μπορείς να αναζητήσεις είτε εδώ είτε στο xda για να βρείς οδηγίες 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) βγηκε η 16;; την δοκιμαζω επιτελους :D Παιδες τι λεει καλη η v016 GingerDX? edited: Την περασα και λεει ακομα version: v015 :/ Edited October 1, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Παιδες τι λεει καλη η v016 GingerDX? edited: Την περασα και λεει ακομα version: v015 :/ Ε δεν έχει και πολλές βελτιώσεις. Προσωπικά θα παραμείνω στην 014 μέχρι να βγει η πρώτη cyanogen. Η 016 είναι όντως αλλά είναι λίγο τσαπατσούλης ο developer και ξέχασε να το αλλάξει :p 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Ε δεν έχει και πολλές βελτιώσεις. Προσωπικά θα παραμείνω στην 014 μέχρι να βγει η πρώτη cyanogen. Η 016 είναι όντως αλλά είναι λίγο τσαπατσούλης ο developer και ξέχασε να το αλλάξει :p χαχα..δεν το ειχα προσεξει..ελεος..τι αλλο θα δουμε!!:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) αχαχαχα και παρεπιπτώντος δεν δουλευει και το wifi.οτι να ναι ασχημα εξελιχθηκε. Ρε παιδιά προτείνετε καμία σταθερή και καλή ρομ. εκτός από την GingerDX Edited October 1, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 αχαχαχα και παρεπιπτώντος δεν δουλευει και το wifi.οτι να ναι ασχημα εξελιχθηκε. Για λιγο που εβαλα τη 16 επαιξε το wifi Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) Για λιγο που εβαλα τη 16 επαιξε το wifi Sent from my X8 black using Tapatalk εμενα δεν εκανε σκαν καθολου και νευριασα και το παρατησα. παιδια MDPI Δεν εχουμε στα x8? Edited October 1, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) τελικα απο οτι εχω καταλαβει custom rom χωρις προβληματα δεν υπαρχει...! τελος..! την μια δεν λειτουργει to wi-fi μια κανει reboot μια το ενα μια το αλλο... δεν ξερεις ποτέ πότε θα σε αφησει..! και αν το κανει δεν μπορεις να βγεις και απο πανω γιατι υποτιθεται οτι γνωριζεις τα τυχον προβληματα..! για αυτο και εγω ειμαι με το εκλερακι μου και ες εχει φρακαρει η μνημη του τηλ απο εφαρμογες..! κατα τα αλλα αν εξαιρεσεις το εκνευριστικο μπλε φοντο σε οτιδηποτε...δεν εχω παραπονο....! Υ.Γ.βεβαια οι custom roms μπορει να κουβαλουν πολλα προβληματα αλλωτε μικρα και αλλωτε μεγαλα, αλλα εχω εναποθεσει ολες τις ελπιδες μου στα παλικαρια την cyanogenMod...!!! περιμενω πως και πως...!! Edited October 1, 2011 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 παιδια πως αλλαζω default lancher? βοηθεια καποιος! 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 παιδια πως αλλαζω default lancher? βοηθεια καποιος! δηλαδη τι εννοεις..; να εγκαταστισεις καποιον αλλον launcher...? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 δηλαδη τι εννοεις..; να εγκαταστισεις καποιον αλλον launcher...? το βρηκα. ελεγα να αλλαξω π.χ. εχω τον Lancher Pro kai ADW lancher πως να κανω επιλεγμενο τον αλλο. το εκνα τελικα 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 τελικα απο οτι εχω καταλαβει custom rom χωρις προβληματα δεν υπαρχει...! τελος..! την μια δεν λειτουργει to wi-fi μια κανει reboot μια το ενα μια το αλλο... δεν ξερεις ποτέ πότε θα σε αφησει..! και αν το κανει δεν μπορεις να βγεις και απο πανω γιατι υποτιθεται οτι γνωριζεις τα τυχον προβληματα..! για αυτο και εγω ειμαι με το εκλερακι μου και ες εχει φρακαρει η μνημη του τηλ απο εφαρμογες..! κατα τα αλλα αν εξαιρεσεις το εκνευριστικο μπλε φοντο σε οτιδηποτε...δεν εχω παραπονο....! Υ.Γ.βεβαια οι custom roms μπορει να κουβαλουν πολλα προβληματα αλλωτε μικρα και αλλωτε μεγαλα, αλλα εχω εναποθεσει ολες τις ελπιδες μου στα παλικαρια την cyanogenMod...!!! περιμενω πως και πως...!! Εγω δεν εχω προβλημα με καμια rom,ουτε wifi τιποτα,τα restart τα δικα μου ειναι λογω overclocking και πειραματισμου!Για αυτο αλλωστε ειναι τα backup και δε μενεις ποτε! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 τελικα απο οτι εχω καταλαβει custom rom χωρις προβληματα δεν υπαρχει...! τελος..! την μια δεν λειτουργει to wi-fi μια κανει reboot μια το ενα μια το αλλο... δεν ξερεις ποτέ πότε θα σε αφησει..! και αν το κανει δεν μπορεις να βγεις και απο πανω γιατι υποτιθεται οτι γνωριζεις τα τυχον προβληματα..! για αυτο και εγω ειμαι με το εκλερακι μου και ες εχει φρακαρει η μνημη του τηλ απο εφαρμογες..! κατα τα αλλα αν εξαιρεσεις το εκνευριστικο μπλε φοντο σε οτιδηποτε...δεν εχω παραπονο....! Υ.Γ.βεβαια οι custom roms μπορει να κουβαλουν πολλα προβληματα αλλωτε μικρα και αλλωτε μεγαλα, αλλα εχω εναποθεσει ολες τις ελπιδες μου στα παλικαρια την cyanogenMod...!!! περιμενω πως και πως...!! Εδώ ούτε η official δεν ήταν πολύ σταθερή! Γενικά όλο αυτό με κούρασε και αποφάσισα να στραφώ προς apple μεριά! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Εδώ ούτε η official δεν ήταν πολύ σταθερή! Γενικά όλο αυτό με κούρασε και αποφάσισα να στραφώ προς apple μεριά! Καλημερα στη παρεα! Ναι σωστα Δημητρη,θυμαμαι με τη 2.1 οτι μετα απο κληση κολλαγε καποιες φορες κ 3φορες το βρηκα κλειστο ουτε καν restart. Πριν παρω το 8αρι σκεφτομουν για μηλαρακι αλλα πολλα τα λεφτα Αρη αυτη τη περιοδο Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 παιδια καμια καλη και σταθερη ρομ υπαρχει....? μεχρι να περιμενουμε τους μαγκες απο την cyanogen...? οχι πολλα πραγματα..απλα να ξεφυγουμε απο το 2.1 να περσαουμε καμια εφαρμογη στην sd...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinkano Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 βγήκε η v.017 ...... testing now 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 παιδια καμια καλη και σταθερη ρομ υπαρχει....? μεχρι να περιμενουμε τους μαγκες απο την cyanogen...? οχι πολλα πραγματα..απλα να ξεφυγουμε απο το 2.1 να περσαουμε καμια εφαρμογη στην sd...! Βαλε τη gingerdx 014 που ειναι σταθερη. Αντε πες εντυπωσεις απο τη v17 αν και ειναι διορθωσεις μονο Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 δεν ξερω γεια σας παντως για μενα η v015 ειναι super..πεταει το κινητο............ουτε restart Ουτε τπτ ολα δουλευουν τελεια.:) 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Βαλε τη gingerdx 014 που ειναι σταθερη. Αντε πες εντυπωσεις απο τη v17 αν και ειναι διορθωσεις μονο Sent from my X8 black using Tapatalk καποιο λινκ για την 014....? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 καποιο λινκ για την 014....? Εδώ είναι όλες οι εκδόσεις. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinkano Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 wifi error v.017 over v.015 Μόνο με full wipe είναι λειτουργική η v.017 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 παιδια να βαλω αυτη την ρομ...? τι λετε...; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036335 Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 μαγκες εγω εχω βαλει αυτη τη ρομ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1109563 και δεν εχω προβλημα κανενα. Οverclock στα 806 χωρις restart και το Wifi Πεταει 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts