Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια αν θελω να απεγκαταστησω την gingerdx πως μπορω να το κανω?? ξερει κανεις?δν θελω προσωπικα να την βγάλω απλα ρωταω για να ξερω..ευχαριστω πολυ..

SE xperia x8|root|xrecovery-clockworkmod|Gingerdx android 2.3.5 v015|overclocked 748mhz|X8Gesture!

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιδια αν θελω να απεγκαταστησω την gingerdx πως μπορω να το κανω?? ξερει κανεις?δν θελω προσωπικα να την βγάλω απλα ρωταω για να ξερω..ευχαριστω πολυ..

SE xperia x8|root|xrecovery-clockworkmod|Gingerdx android 2.3.5 v015|overclocked 748mhz|X8Gesture!

Λογικά περνάς όποια άλλη rom θες,αλλιώς με pc companion και περνάς την stock και χάνεις τα πάντα

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Παιδια μηπως μπορειτε να το κανετε πιο λιανα αυτο με το cyanogemMod...? Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα μπορω να βαζω μια custom rom απο αυτη την ομαδα η οποια θα ειναι οσο τον δυνατον καλυτερη-συμβατην με το κιν μου...? η εχω καταλαβει λαθος...; η gingerDX 2.3.5 πχ βασιζεται σε ενα προγραμματιστη.. :/

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μηπως μπορειτε να το κανετε πιο λιανα αυτο με το cyanogemMod...? Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα μπορω να βαζω μια custom rom απο αυτη την ομαδα η οποια θα ειναι οσο τον δυνατον καλυτερη-συμβατην με το κιν μου...? η εχω καταλαβει λαθος...; η gingerDX 2.3.5 πχ βασιζεται σε ενα προγραμματιστη.. :/

Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω η ginger dx 2.3.5 βασίζεται σε ένα προγραμματιστή,πέρνει το λογισμικό από μια συσκευή και το μετατρέπει να είναι συμβατό στα υπόλοιπα.

Δε νομίζω να είναι custom μαλλον official πρέπει να είναι για να το έχει γράψει και s.e σε επίσημη σελίδα

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Aν ειναι official ακομα καλυτερα γιατι αυτο θα σημαινει οτι θα μπορουμε να την περασουμε πανευκολα με το pc companion... χωρις να εκτελουμε τους οδηγους xrecovery κτλ. αυτο βεβαια θελω να ελπιζω...!! υπομονη..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν ειναι official ακομα καλυτερα γιατι αυτο θα σημαινει οτι θα μπορουμε να την περασουμε πανευκολα με το pc companion... χωρις να εκτελουμε τους οδηγους xrecovery κτλ. αυτο βεβαια θελω να ελπιζω...!! υπομονη..!

Όχι μέσω pc companion. Μέσω clockwork. Πάνω κάτω αυτό που έκανες ως τώρα θα κάνεις. Απλά θα είναι πιο σταθερή η ρομ και θα δουλεύουν τα πάντα απροβλημάτιστα. Δηλαδή δεν θα έχει ο,τι θέλει ο developer (πχ οπως ο doixanh που έχει την υπογραφή του), αλλά οτι θέλει η ομάδα της cyanogen. Όπως είπα έως τώρα, οι διάφοροι developers έπαιρναν ρομ απο άλλα κινητά που υποστηρίζονταν ήδη απο την cyanogen, και την άλλαζαν ώστε να "παίζει" με το χ8. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μερικές φορές να υπάρχουν προβλήματα και ασυμβατότητες. Ενώ τώρα οι ρομ θα είναι εξ αρχής κομμένες και ραμμένες για το χ8 :D

Όχι μέσω pc companion. Μέσω clockwork. Πάνω κάτω αυτό που έκανες ως τώρα θα κάνεις. Απλά θα είναι πιο σταθερή η ρομ και θα δουλεύουν τα πάντα απροβλημάτιστα. Δηλαδή δεν θα έχει ο,τι θέλει ο developer (πχ οπως ο doixanh που έχει την υπογραφή του), αλλά οτι θέλει η ομάδα της cyanogen. Όπως είπα έως τώρα, οι διάφοροι developers έπαιρναν ρομ απο άλλα κινητά που υποστηρίζονταν ήδη απο την cyanogen, και την άλλαζαν ώστε να "παίζει" με το χ8. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μερικές φορές να υπάρχουν προβλήματα και ασυμβατότητες. Ενώ τώρα οι ρομ θα είναι εξ αρχής κομμένες και ραμμένες για το χ8 :D

ποιο τελεια δεν γινεται...!! και για να την εγκαταστισω οταν με το καλο βγει θα πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο που αναφεροταν για τις custom roms πχ...? δηλαδη ρωταω ο τροπος θα ειναι ιδιος με αυτον που ακολουθουσαμε με τις αλλες rom η πολυ πιο συντομος...?

το clockwork τι ακριβως ειναι...;

Edited by Mr_Comple

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιο τελεια δεν γινεται...!! και για να την εγκαταστισω οταν με το καλο βγει θα πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο που αναφεροταν για τις custom roms πχ...? δηλαδη ρωταω ο τροπος θα ειναι ιδιος με αυτον που ακολουθουσαμε με τις αλλες rom η πολυ πιο συντομος...?

Τα κλασσικά δηλαδή αν έχεις άλλη ρομ κάνεις full wipe αλλιώς απλά εγκαθιστάς. Όταν με το καλό αρχίσουν να δημοσιεύουν roms, θα μπαίνεις εδώ θα διαλέγεις το χ8 και έπειτα την κατηγορία ρομ.

• Stable: Οι πιο σταθερές ρομ
  • Experimental: Κοντεύουν στο να σταθεροποιηθούν
  • Nightly: Σε πολύ πρώιμο στάδιο (Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει και καινούρια)

Γενικά οι nightly είναι οι πιο "φρέσκιες" με τα νέα χαρακτηριστικά, έπειτα βελτιώνονται και γίνονται experimental και οταν δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα γίνονται stable. Απλά κατεβάζεις μετά το zip που θές και τέλος :) Επίσης θα μπορείς να έχεις notification στο κινητό οταν βγεί νέα έκδοση

(To clockwork είναι σαν το xrecovery αλλά με περισσότερες λειτουργίες)

δηλαδη εγω τωρα που εχω 2.1 στοκ ρομ.. θα μπω εκει θα κατεβασω το ζιπακι... και επειτα..; θα κατεβασω και θα εγκαταστισω το clockwork στο ροοταρισμενο μου κινητο και απο εκει θα επιλεξω ρεμπουτ με το φακελο που εχει το ζιπ...? θα εχω βαλει πριν το ζιπ σε φακελο στην sdcard.. συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις απλα θελω να ειμαι πανετοιμος...!!! χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη εγω τωρα που εχω 2.1 στοκ ρομ.. θα μπω εκει θα κατεβασω το ζιπακι... και επειτα..; θα κατεβασω και θα εγκαταστισω το clockwork στο ροοταρισμενο μου κινητο και απο εκει θα επιλεξω ρεμπουτ με το φακελο που εχει το ζιπ...? θα εχω βαλει πριν το ζιπ σε φακελο στην sdcard.. συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις απλα θελω να ειμαι πανετοιμος...!!! χαχαχα

1. Root
  2. Εγκατάσταση clockwork
  3. Reboot σε clockwork
  4. Full wipe (κάνε backup αν δε θές να χάσεις τα δεδομένα σου)
  5. Install custom zip
  6. Επιλέγεις το zip
  7. Reboot
  8. Έτοιμος!

το χωωωω το χωωωωω........!! ευχαριστωωωωω.....!!

το clockwork που μπορω να το βρω...; και επισης

το full wipe το κανω ακομα και αν ειχα πριν custom rom...;

Edited by Mr_Comple

[sIGPIC][/sIGPIC]

το χωωωω το χωωωωω........!! ευχαριστωωωωω.....!!

το clockwork που μπορω να το βρω...; και επισης

το full wipe το κανω ακομα και αν ειχα πριν custom rom...;

full wipe πρεπει να κανεις γιατι θα σου κολλησει στο λογοτυπο της σονυ οταν πας να το ανοιξεις την πρωτη φορα με τη καινουργια ρομ...

Δοκιμάζω να κάνω overclock,επειδή το setcpu είναι επί πληρωμής ποιο άλλο πρόγραμμα προτείνετε;

Μια απορία,διάβασα τις οδηγίες πως γίνεται αλλά δε κατάλαβα καλά,η ερώτηση είναι η εξής: όταν θα έρθει η ώρα να γράψω τις εντολές πρέπει να τις γράψω μόνες τους(σε μια σειρά)ή να γράψω στη σειρά όπου έχει και κάτι άλλες εντολές;

οι εντολές που λέει σε κάποια σημεία έχουν κενά,αφήνω κενά ή όχι;

Λίγο χαζές ερωτήσεις αλλά τι να κάνω!!!!

Δοκιμάζω να κάνω overclock,επειδή το setcpu είναι επί πληρωμής ποιο άλλο πρόγραμμα προτείνετε;

Μια απορία,διάβασα τις οδηγίες πως γίνεται αλλά δε κατάλαβα καλά,η ερώτηση είναι η εξής: όταν θα έρθει η ώρα να γράψω τις εντολές πρέπει να τις γράψω μόνες τους(σε μια σειρά)ή να γράψω στη σειρά όπου έχει και κάτι άλλες εντολές;

Αν είσαι μέλος στο xda μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα δωρεάν το δίνει ο developer εκεί. Απλά βάλε στα modules το x8oc (και βγάλε το x8uv) και είσαι έτοιμος. Η gingerdx τις έχει ήδη καταχωρημένες τις εντολές. Απλά ένα restart αφού βάλεις το module και είσαι οκ

γι αυτο ειμαστε εμεις εδω..θα αφηνεις 1 κενο αναμεσα στα συμβολα-λεξεις που θα σου γραψω..αναμεσα σε insmod και πρωτη / αφηνεις 1 κενο

αναμεσα σε .ko και # αφηνεις αλλο 1 κενο

αναμεσα σε # και x8 αλλο 1 κενο

αναμεσα σε x8 και overclock αφηνεις αλλο ενα κενο..

αυτα ειναι..τα γραφεις ολα στην ιδια σειρα και αφηνεις κενα εκει που σου ειπα..σε οσα δεν σου ειπα κενα τα γραφεις κολλητα..:)

γι αυτο ειμαστε εμεις εδω..θα αφηνεις 1 κενο αναμεσα στα συμβολα-λεξεις που θα σου γραψω..αναμεσα σε insmod και πρωτη / αφηνεις 1 κενο

αναμεσα σε .ko και # αφηνεις αλλο 1 κενο

αναμεσα σε # και x8 αλλο 1 κενο

αναμεσα σε x8 και overclock αφηνεις αλλο ενα κενο..

αυτα ειναι..τα γραφεις ολα στην ιδια σειρα και αφηνεις κενα εκει που σου ειπα..σε οσα δεν σου ειπα κενα τα γραφεις κολλητα..:)

Ευχαριστώ και τους δυο σας,σε λιγάκι τα νεότερα!!!!!

729 overclocked!!

Edited by iliasx8

Παίδες καλησπέρα, εχει η αδερφή μου το κινητό και φοράει την 2.1

Πάτησα στην ενημέρωση και μου λέει οτι υπάρχει διαθέσιμη καινούρια ενημέρωση, ειναι η 2.2 ή όχι?Να μην κάτσω να ασχοληθώ αν δεν είναι η 2.2 γιατί δε νομίζω να υπάρχει κάποια ουσιώδης αλλαγή.

Ευχαριστω :)

Παίδες καλησπέρα, εχει η αδερφή μου το κινητό και φοράει την 2.1

Πάτησα στην ενημέρωση και μου λέει οτι υπάρχει διαθέσιμη καινούρια ενημέρωση, ειναι η 2.2 ή όχι?Να μην κάτσω να ασχοληθώ αν δεν είναι η 2.2 γιατί δε νομίζω να υπάρχει κάποια ουσιώδης αλλαγή.

Ευχαριστω :)

Όχι δεν είναι η 2.2 Αν θές custom rom ρίξε μια ματιά εδώ στο θέμα και στους οδηγούς του myphone και θα βρείς ο,τι χρειάζεσαι

Όχι δεν είναι η 2.2 Αν θές custom rom ρίξε μια ματιά εδώ στο θέμα και στους οδηγούς του myphone και θα βρείς ο,τι χρειάζεσαι

Ok, ευχαριστώ :)

Μπα δεν θέλει custom roms και λοιπά, είναι και λίγο άσχετη με το σπορ οπότε εγώ θα την πληρώσω τη νύφη

Ξέρετε αν θα έρθει η 2.2 επίσημα κάποια στιγμή?

Ok, ευχαριστώ :)

Μπα δεν θέλει custom roms και λοιπά, είναι και λίγο άσχετη με το σπορ οπότε εγώ θα την πληρώσω τη νύφη

Ξέρετε αν θα έρθει η 2.2 επίσημα κάποια στιγμή?

Όχι δεν θα έρθει ποτέ. Αν δεν ενδιαφέρεσαι απλά αναβάθμιζε το κινητό μέσω pc suite. Θα έχει πάντα την 2.1 απλά θα ενημερώνεται που και που με hotfixes

Γεια παιδια. εχω προβλημα. θελω να κανω μια εικονα 640x720 σε 320x480. εχω ψαξει και τιποτα. εχει κανεις καποιο τροπο παιδια? Ευχαριστώ
Just in love with my Sole :)

Παιδιά όταν με το καλό έρθει η επίσημη από cyanogen θα πρέπει να περάσουμε και άλλον kernel;;;;

δεν νμιζω γτ να αλλαξεις κερνελ???δειαβασες απο καπου κατι τετειο?

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

δεν νμιζω γτ να αλλαξεις κερνελ???δειαβασες απο καπου κατι τετειο?

Όχι απλά ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω καν ξεκλειδώσει τον δικό μου :P

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8