mpa3 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδια αν θελω να απεγκαταστησω την gingerdx πως μπορω να το κανω?? ξερει κανεις?δν θελω προσωπικα να την βγάλω απλα ρωταω για να ξερω..ευχαριστω πολυ.. SE xperia x8|root|xrecovery-clockworkmod|Gingerdx android 2.3.5 v015|overclocked 748mhz|X8Gesture! 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδια αν θελω να απεγκαταστησω την gingerdx πως μπορω να το κανω?? ξερει κανεις?δν θελω προσωπικα να την βγάλω απλα ρωταω για να ξερω..ευχαριστω πολυ.. SE xperia x8|root|xrecovery-clockworkmod|Gingerdx android 2.3.5 v015|overclocked 748mhz|X8Gesture! Λογικά περνάς όποια άλλη rom θες,αλλιώς με pc companion και περνάς την stock και χάνεις τα πάντα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδια μηπως μπορειτε να το κανετε πιο λιανα αυτο με το cyanogemMod...? Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα μπορω να βαζω μια custom rom απο αυτη την ομαδα η οποια θα ειναι οσο τον δυνατον καλυτερη-συμβατην με το κιν μου...? η εχω καταλαβει λαθος...; η gingerDX 2.3.5 πχ βασιζεται σε ενα προγραμματιστη.. :/ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδια μηπως μπορειτε να το κανετε πιο λιανα αυτο με το cyanogemMod...? Δηλαδη αν καταλαβα καλα θα μπορω να βαζω μια custom rom απο αυτη την ομαδα η οποια θα ειναι οσο τον δυνατον καλυτερη-συμβατην με το κιν μου...? η εχω καταλαβει λαθος...; η gingerDX 2.3.5 πχ βασιζεται σε ενα προγραμματιστη.. :/ Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω η ginger dx 2.3.5 βασίζεται σε ένα προγραμματιστή,πέρνει το λογισμικό από μια συσκευή και το μετατρέπει να είναι συμβατό στα υπόλοιπα. Δε νομίζω να είναι custom μαλλον official πρέπει να είναι για να το έχει γράψει και s.e σε επίσημη σελίδα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Aν ειναι official ακομα καλυτερα γιατι αυτο θα σημαινει οτι θα μπορουμε να την περασουμε πανευκολα με το pc companion... χωρις να εκτελουμε τους οδηγους xrecovery κτλ. αυτο βεβαια θελω να ελπιζω...!! υπομονη..! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Aν ειναι official ακομα καλυτερα γιατι αυτο θα σημαινει οτι θα μπορουμε να την περασουμε πανευκολα με το pc companion... χωρις να εκτελουμε τους οδηγους xrecovery κτλ. αυτο βεβαια θελω να ελπιζω...!! υπομονη..! Όχι μέσω pc companion. Μέσω clockwork. Πάνω κάτω αυτό που έκανες ως τώρα θα κάνεις. Απλά θα είναι πιο σταθερή η ρομ και θα δουλεύουν τα πάντα απροβλημάτιστα. Δηλαδή δεν θα έχει ο,τι θέλει ο developer (πχ οπως ο doixanh που έχει την υπογραφή του), αλλά οτι θέλει η ομάδα της cyanogen. Όπως είπα έως τώρα, οι διάφοροι developers έπαιρναν ρομ απο άλλα κινητά που υποστηρίζονταν ήδη απο την cyanogen, και την άλλαζαν ώστε να "παίζει" με το χ8. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μερικές φορές να υπάρχουν προβλήματα και ασυμβατότητες. Ενώ τώρα οι ρομ θα είναι εξ αρχής κομμένες και ραμμένες για το χ8 :D 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Όχι μέσω pc companion. Μέσω clockwork. Πάνω κάτω αυτό που έκανες ως τώρα θα κάνεις. Απλά θα είναι πιο σταθερή η ρομ και θα δουλεύουν τα πάντα απροβλημάτιστα. Δηλαδή δεν θα έχει ο,τι θέλει ο developer (πχ οπως ο doixanh που έχει την υπογραφή του), αλλά οτι θέλει η ομάδα της cyanogen. Όπως είπα έως τώρα, οι διάφοροι developers έπαιρναν ρομ απο άλλα κινητά που υποστηρίζονταν ήδη απο την cyanogen, και την άλλαζαν ώστε να "παίζει" με το χ8. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μερικές φορές να υπάρχουν προβλήματα και ασυμβατότητες. Ενώ τώρα οι ρομ θα είναι εξ αρχής κομμένες και ραμμένες για το χ8 :D ποιο τελεια δεν γινεται...!! και για να την εγκαταστισω οταν με το καλο βγει θα πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο που αναφεροταν για τις custom roms πχ...? δηλαδη ρωταω ο τροπος θα ειναι ιδιος με αυτον που ακολουθουσαμε με τις αλλες rom η πολυ πιο συντομος...? το clockwork τι ακριβως ειναι...; Edited September 29, 2011 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ποιο τελεια δεν γινεται...!! και για να την εγκαταστισω οταν με το καλο βγει θα πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο που αναφεροταν για τις custom roms πχ...? δηλαδη ρωταω ο τροπος θα ειναι ιδιος με αυτον που ακολουθουσαμε με τις αλλες rom η πολυ πιο συντομος...? Τα κλασσικά δηλαδή αν έχεις άλλη ρομ κάνεις full wipe αλλιώς απλά εγκαθιστάς. Όταν με το καλό αρχίσουν να δημοσιεύουν roms, θα μπαίνεις εδώ θα διαλέγεις το χ8 και έπειτα την κατηγορία ρομ. Stable: Οι πιο σταθερές ρομ Experimental: Κοντεύουν στο να σταθεροποιηθούν Nightly: Σε πολύ πρώιμο στάδιο (Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει και καινούρια) Γενικά οι nightly είναι οι πιο "φρέσκιες" με τα νέα χαρακτηριστικά, έπειτα βελτιώνονται και γίνονται experimental και οταν δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα γίνονται stable. Απλά κατεβάζεις μετά το zip που θές και τέλος :) Επίσης θα μπορείς να έχεις notification στο κινητό οταν βγεί νέα έκδοση (To clockwork είναι σαν το xrecovery αλλά με περισσότερες λειτουργίες) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 δηλαδη εγω τωρα που εχω 2.1 στοκ ρομ.. θα μπω εκει θα κατεβασω το ζιπακι... και επειτα..; θα κατεβασω και θα εγκαταστισω το clockwork στο ροοταρισμενο μου κινητο και απο εκει θα επιλεξω ρεμπουτ με το φακελο που εχει το ζιπ...? θα εχω βαλει πριν το ζιπ σε φακελο στην sdcard.. συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις απλα θελω να ειμαι πανετοιμος...!!! χαχαχα Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 δηλαδη εγω τωρα που εχω 2.1 στοκ ρομ.. θα μπω εκει θα κατεβασω το ζιπακι... και επειτα..; θα κατεβασω και θα εγκαταστισω το clockwork στο ροοταρισμενο μου κινητο και απο εκει θα επιλεξω ρεμπουτ με το φακελο που εχει το ζιπ...? θα εχω βαλει πριν το ζιπ σε φακελο στην sdcard.. συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις απλα θελω να ειμαι πανετοιμος...!!! χαχαχα Root Εγκατάσταση clockwork Reboot σε clockwork Full wipe (κάνε backup αν δε θές να χάσεις τα δεδομένα σου) Install custom zip Επιλέγεις το zip Reboot Έτοιμος! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) το χωωωω το χωωωωω........!! ευχαριστωωωωω.....!! το clockwork που μπορω να το βρω...; και επισης το full wipe το κανω ακομα και αν ειχα πριν custom rom...; Edited September 29, 2011 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 το χωωωω το χωωωωω........!! ευχαριστωωωωω.....!! το clockwork που μπορω να το βρω...; και επισης το full wipe το κανω ακομα και αν ειχα πριν custom rom...; full wipe πρεπει να κανεις γιατι θα σου κολλησει στο λογοτυπο της σονυ οταν πας να το ανοιξεις την πρωτη φορα με τη καινουργια ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δοκιμάζω να κάνω overclock,επειδή το setcpu είναι επί πληρωμής ποιο άλλο πρόγραμμα προτείνετε; Μια απορία,διάβασα τις οδηγίες πως γίνεται αλλά δε κατάλαβα καλά,η ερώτηση είναι η εξής: όταν θα έρθει η ώρα να γράψω τις εντολές πρέπει να τις γράψω μόνες τους(σε μια σειρά)ή να γράψω στη σειρά όπου έχει και κάτι άλλες εντολές; οι εντολές που λέει σε κάποια σημεία έχουν κενά,αφήνω κενά ή όχι; Λίγο χαζές ερωτήσεις αλλά τι να κάνω!!!! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δοκιμάζω να κάνω overclock,επειδή το setcpu είναι επί πληρωμής ποιο άλλο πρόγραμμα προτείνετε; Μια απορία,διάβασα τις οδηγίες πως γίνεται αλλά δε κατάλαβα καλά,η ερώτηση είναι η εξής: όταν θα έρθει η ώρα να γράψω τις εντολές πρέπει να τις γράψω μόνες τους(σε μια σειρά)ή να γράψω στη σειρά όπου έχει και κάτι άλλες εντολές; οι εντολές που λέει σε κάποια σημεία έχουν κενά,αφήνω κενά ή όχι; Λίγο χαζές ερωτήσεις αλλά τι να κάνω!!!! Αν είσαι μέλος στο xda μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα δωρεάν το δίνει ο developer εκεί. Απλά βάλε στα modules το x8oc (και βγάλε το x8uv) και είσαι έτοιμος. Η gingerdx τις έχει ήδη καταχωρημένες τις εντολές. Απλά ένα restart αφού βάλεις το module και είσαι οκ 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δοκιμάζω να κάνω overclock,επειδή το setcpu είναι επί πληρωμής ποιο άλλο πρόγραμμα προτείνετε; Μια απορία,διάβασα τις οδηγίες πως γίνεται αλλά δε κατάλαβα καλά,η ερώτηση είναι η εξής: όταν θα έρθει η ώρα να γράψω τις εντολές πρέπει να τις γράψω μόνες τους(σε μια σειρά)ή να γράψω στη σειρά όπου έχει και κάτι άλλες εντολές; οι εντολές που λέει σε κάποια σημεία έχουν κενά,αφήνω κενά ή όχι; Λίγο χαζές ερωτήσεις αλλά τι να κάνω!!!! γι αυτο ειμαστε εμεις εδω..θα αφηνεις 1 κενο αναμεσα στα συμβολα-λεξεις που θα σου γραψω..αναμεσα σε insmod και πρωτη / αφηνεις 1 κενο αναμεσα σε .ko και # αφηνεις αλλο 1 κενο αναμεσα σε # και x8 αλλο 1 κενο αναμεσα σε x8 και overclock αφηνεις αλλο ενα κενο.. αυτα ειναι..τα γραφεις ολα στην ιδια σειρα και αφηνεις κενα εκει που σου ειπα..σε οσα δεν σου ειπα κενα τα γραφεις κολλητα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) γι αυτο ειμαστε εμεις εδω..θα αφηνεις 1 κενο αναμεσα στα συμβολα-λεξεις που θα σου γραψω..αναμεσα σε insmod και πρωτη / αφηνεις 1 κενο αναμεσα σε .ko και # αφηνεις αλλο 1 κενο αναμεσα σε # και x8 αλλο 1 κενο αναμεσα σε x8 και overclock αφηνεις αλλο ενα κενο.. αυτα ειναι..τα γραφεις ολα στην ιδια σειρα και αφηνεις κενα εκει που σου ειπα..σε οσα δεν σου ειπα κενα τα γραφεις κολλητα..:) Ευχαριστώ και τους δυο σας,σε λιγάκι τα νεότερα!!!!! 729 overclocked!! Edited September 29, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παίδες καλησπέρα, εχει η αδερφή μου το κινητό και φοράει την 2.1 Πάτησα στην ενημέρωση και μου λέει οτι υπάρχει διαθέσιμη καινούρια ενημέρωση, ειναι η 2.2 ή όχι?Να μην κάτσω να ασχοληθώ αν δεν είναι η 2.2 γιατί δε νομίζω να υπάρχει κάποια ουσιώδης αλλαγή. Ευχαριστω :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παίδες καλησπέρα, εχει η αδερφή μου το κινητό και φοράει την 2.1 Πάτησα στην ενημέρωση και μου λέει οτι υπάρχει διαθέσιμη καινούρια ενημέρωση, ειναι η 2.2 ή όχι?Να μην κάτσω να ασχοληθώ αν δεν είναι η 2.2 γιατί δε νομίζω να υπάρχει κάποια ουσιώδης αλλαγή. Ευχαριστω :) Όχι δεν είναι η 2.2 Αν θές custom rom ρίξε μια ματιά εδώ στο θέμα και στους οδηγούς του myphone και θα βρείς ο,τι χρειάζεσαι 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Όχι δεν είναι η 2.2 Αν θές custom rom ρίξε μια ματιά εδώ στο θέμα και στους οδηγούς του myphone και θα βρείς ο,τι χρειάζεσαι Ok, ευχαριστώ :) Μπα δεν θέλει custom roms και λοιπά, είναι και λίγο άσχετη με το σπορ οπότε εγώ θα την πληρώσω τη νύφη Ξέρετε αν θα έρθει η 2.2 επίσημα κάποια στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Ok, ευχαριστώ :) Μπα δεν θέλει custom roms και λοιπά, είναι και λίγο άσχετη με το σπορ οπότε εγώ θα την πληρώσω τη νύφη Ξέρετε αν θα έρθει η 2.2 επίσημα κάποια στιγμή? Όχι δεν θα έρθει ποτέ. Αν δεν ενδιαφέρεσαι απλά αναβάθμιζε το κινητό μέσω pc suite. Θα έχει πάντα την 2.1 απλά θα ενημερώνεται που και που με hotfixes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 @iliasx8 διεγραψε μερικα πμ γιατι δεν μπορω να σου απαντησω συγγνωμη για το off topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Γεια παιδια. εχω προβλημα. θελω να κανω μια εικονα 640x720 σε 320x480. εχω ψαξει και τιποτα. εχει κανεις καποιο τροπο παιδια? Ευχαριστώ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδιά όταν με το καλό έρθει η επίσημη από cyanogen θα πρέπει να περάσουμε και άλλον kernel;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Παιδιά όταν με το καλό έρθει η επίσημη από cyanogen θα πρέπει να περάσουμε και άλλον kernel;;;; δεν νμιζω γτ να αλλαξεις κερνελ???δειαβασες απο καπου κατι τετειο? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited September 29, 2011 by zxr Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 δεν νμιζω γτ να αλλαξεις κερνελ???δειαβασες απο καπου κατι τετειο? Όχι απλά ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω καν ξεκλειδώσει τον δικό μου :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts