miledent Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 εσυ ποτε το αγορασες το εχεις καιρο;; ισως να δινουν τους χαρτες σιγα σιγα σε ολους αναλογα με την ημερομηνια αγορα που το εχουν παρει δεν ξερω μια ιδεα λεω!!! Ε το έχω από Οκτώβρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 με μια αναζητηση που εκανα βρηκα οτι οι δωρεαν χαρτες ισχυουν μονο για συσκευες αγορασμενες απο οτε, γερμανο και Cosmote μεχρι τελος ιουνιου. εσας που σας δουλευει απο που το εχετε παρει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ...Βασικά μόλις παρατήρησα κάτι. Όποια rom και να βάλω, χωρίς να κάνω restore data, όταν μου την ανοίγει αρχικά και μπαίνω στο menu υπάρχουν 4-5 εφαρμογές που είχα στην αρχική rom. Πώς έγινε αυτό; Και δεν τις έχω κατεβάσει καν απ' το market. Μήπως φταίει αυτό και κάπου κολλάει; Όταν έκανες το backup μέσο xrecovery,είχες wifi/HSPDA ανοιχτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex789 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) ευχαριστω πολλυ στεφανε. αν θες και μπορεις και ξερεις σχολιασουμε για το x10 mini για μπαταρια που ρωτησα αν υσχιει?.και για το x10minipro αν υποστιριζει το πλικτρολογιο τοις εφαρμογες?ενας πωλητης μου λεει καμια διαφορα η οθονη του x10mini με x8.εσυ το χεις διαπιστοσει πολλυ καλυτερη αναλυση το x8?περιμενω απαντηση σου.και ιπιος αλλος θελει ας μου απαντησει. Γειά σου! Λοιπόν έχω το x8 και το x10 mini συγγενικό μου πρόσωπο οπότε μπορώ να σου πώ γι αυτά τα 2. Για games και videos το x8 είναι καλύτερο 1ον γιατί έχει μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη οθόνη και 2ον γιατί έχει μεγαλύτερη ανάλυση οπότε πιο πολλά παιχνίδια είναι συμβατά με το x8 παρά με το x10 mini. Τώρα αυτό που λές για το πληκτρολόγιο ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Εννοείται οτι δεν θα βγει η οθόνη off με την παραπάνω χρήση!! Χρησιμεύει στα μηνύματα, στο browsing και σε παιχνίδια emulators (πχ gameboy, ps1 κλπ.) στα οποία ορίζεις εσύ τι πλήκτρα θα χρησιμοποιείς. Για άλλα παιχνίδια δεν ξέρω αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, όμως γενικά τα κουμπάκια είναι πάρα πολύ μικρά!! Επίσης ισχύει αυτό που λές για την μπαταρία του mini. Το mini όμως έχει καλύτερη κάμερα, 5mp με φλάς. Όπως επίσης και καλύτερο πίσω κάλυμμα απ'οτι το x8. Για ο,τι άλλο θές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα αντίστοιχα topics και f.a.q ;) Θα βοηθούσε πολύ και η προσωπική επαφή σου με τα κινητά σε κάποιο κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας 1000 ευχαριστω για την ενημερωση δλδ το x8 δεν υποστιριζει παιχνίδια emulators?θα ηθελα να μου απαντησεις αν σου ευκολο.ευχαριστω για τις συμβουλες. Edited May 25, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 με μια αναζητηση που εκανα βρηκα οτι οι δωρεαν χαρτες ισχυουν μονο για συσκευες αγορασμενες απο οτε, γερμανο και Cosmote μεχρι τελος ιουνιου. εσας που σας δουλευει απο που το εχετε παρει; εγώ το πήρα από το oteshop ίσως για αυτό να μου δίνει τους χάρτες δωρεάν.... 1 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 1000 ευχαριστω για την ενημερωση δλδ το x8 δεν υποστιριζει παιχνίδια emulators?θα ηθελα να μου απαντησεις αν σου ευκολο.ευχαριστω για τις συμβουλες. Φυσικά και υποστηρίζει παιχνίδια emulators! Απλά επειδή με ρώτησες για τη χρησιμότητα του πληκτρολογίου του mini pro για αυτό σου είπα οτι αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα χειρίζεσαι και με το πληκτρολόγιο. Στο x8/x10 mini απλά θα σου εμφανίζεται το gamepad στην οθόνη (είναι διακριτικό όμως και δε σε αποσπά) Άλλο ένα προτέρημα του x8 έναντι του x10 mini. Μεγαλύτερη οθόνη=περισσότερος χώρος για το gamepad=περισσότερη ευκολία ;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ... Όταν έκανες το backup μέσο xrecovery,είχες wifi/HSPDA ανοιχτά; Wifi δεν είχα ανοιχτό .. Έχω όμως πάντα ανοιχτή την Κίνηση δεδομένων, με ό,τι αυτή συνεπάγεται .. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό..; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ερχεται νεο update αρχες Ιουνιου! http://www.facebook.com/topic.php?uid=123338294344642&topic=785 https://twitter.com/#!/eldarmurtazin/status/73370002266390529 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ερχεται νεο update αρχες Ιουνιου! http://www.facebook.com/topic.php?uid=123338294344642&topic=785 https://twitter.com/#!/eldarmurtazin/status/73370002266390529 Μόνο Dualtouch; Ε βέβαια, σιγά μην κάνει 2.2 ή 2.3, πως θα πουλήσει τα νέα μοντέλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Το έχω ξανά πει. Επισήμως τα Χ8, Χ10 mini δεν θα πάρουν update σε άλλη έκδοση του Android. Μόνο το Χ10 θα πάει στην 2.3 απευθείας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Να μας δώσει τον bootloader... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 παιδια μπορειτε να με βοηθησετε και εμενα λιγο με τις αποριες που εχω. . . . κανω εγκατασταση το xrecovery. . . !!! μετα κατεβαζω την room sto pc. . . στο κινητο με ποιον τροπο την περναω υστερα??? φυσικα με τις προυποθεσεις οτι εχω κανει ροοτ και εχω κανει partitation την sd. . . αφτο για το χωρισμο της καρτας μου παιζει καποιο ρολο στο να κανω εκγατασταση υστερα το xrecovery και στη συνεχεια την room???? τωρα για την επαναφορα των εφαρμογων μου στο κινητο( χρησιμοποιω το titanium backup) με την εγκατασταση της room δεν θα χαθει το προγραμμα?? αρα θα χασω και τις εφαρμογες μου αν χαθει?? ή βρισκω τον φακελο απο τον υπολ και τον κανω αντιγραφει στο υπολ μου??? και ετσι θα των κανω παλι επικοληση στο κινιτο μου και θα μπορω να τα ξαναεπαναφερω??? και αν υπαρχει κανενα βιντεο που να δειχνει πως να περασω rooms οπως υπαρχει για το xrecovery και το root θα σας ειμουν ευγνωμων....!!!!!!!! κατι τελευταιο. . . τελικα το dualtouch τι ειναι ακριβος???? εχω δει και βιντεακια στο youtube αλλα δν καταλαβα ακριβος τι κανει....... συγνωμη αν σας ζαλησα και σας κουρασα με τις αποριες μου . . .!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) παιδια μπορειτε να με βοηθησετε και εμενα λιγο με τις αποριες που εχω. . . . κανω εγκατασταση το xrecovery. . . !!! μετα κατεβαζω την room sto pc. . . στο κινητο με ποιον τροπο την περναω υστερα??? φυσικα με τις προυποθεσεις οτι εχω κανει ροοτ και εχω κανει partitation την sd. . . αφτο για το χωρισμο της καρτας μου παιζει καποιο ρολο στο να κανω εκγατασταση υστερα το xrecovery και στη συνεχεια την room???? τωρα για την επαναφορα των εφαρμογων .. Backup την rom που φοράς με xrecovery, backup το titanium με file manager.ότι έχεις στην sd μετά το πέρασμα της rom δεν χάνονται.Σύνδεση του κινητού με υπολογιστή, κατέβασμα την status bar, τικάρισμα την μεταφορά αρχείων από/προς υπολογιστή.κατέβασμα της rom.θα σε ρωτήσει: άνοιγμα με...ή αποθήκευση, αποθήκευση, δεξί κλικ στην ολοκλήρωση λήψης, άνοιγμα σελίδας αποθηκευμένου αρχείου.βρες την rom είναι αρχείο zip (δεν το ανοίγουμε με win rar, εκτός αν το ζητήσει o developer, θα το κάνει το xrecovery), δεξί κλικ στην rom/αποστολή/αποστολή προς phone card. Για τα υπόλοιπα δες προηγούμενα post.. Επίσης μερικοί developers ζητούν να μετονομάσεται την rom σε update.zip Και όταν πάτε να κάνετε install update.zip, το xrecovery μπορεί να μην την βρίσκει (μου έχει τύχει) τότε, πάτε install custom zip και κάντε install το update.zip Edited May 26, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex789 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Φυσικά και υποστηρίζει παιχνίδια emulators! Απλά επειδή με ρώτησες για τη χρησιμότητα του πληκτρολογίου του mini pro για αυτό σου είπα οτι αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα χειρίζεσαι και με το πληκτρολόγιο. Στο x8/x10 mini απλά θα σου εμφανίζεται το gamepad στην οθόνη (είναι διακριτικό όμως και δε σε αποσπά) Άλλο ένα προτέρημα του x8 έναντι του x10 mini. Μεγαλύτερη οθόνη=περισσότερος χώρος για το gamepad=περισσότερη ευκολία ;) καλησπερα φιλε jimdem582 πηγα και ειδα τα κηνιτα οπως μου ειπες το x10mini φαινεται πιο ωραιο και πιο βολικο στο χερι το x8 λιγο πιο μεγαλο.ειδα οτι στο x8 φενονται καλυτερα τα χρωματα και ενω στο x10mini οχι και τοσο καλα ο πωλητης μου ειπε οτι μου φενεται και οτι δεν εχουν καμια διαφορα για ριξε μου τα φωτα σου εσυ που εχεις πιασει και τα 2 κηνιτα?αφτα θα φτασουνε 2.2 η 2.3?το καινουριο xperia mini ξερεις ποτε ερχετε και σε τι τιμουλα θα ειναι ?ειναι η τελευτεα φορα που σε ενοχλω και σε ζαλιζω.ευχαριστω για τις συμβουλες.και περιμενω να μου απαντησεις.και ιπιος αλλος γνωριζει και θελει ας μου απαντησει στις ερωτησεις μου.ευχαριστω. Edited May 26, 2011 by zxr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) καλησπερα φιλε jimdem582 πηγα και ειδα τα κηνιτα οπως μου ειπες το x10mini φαινεται πιο ωραιο και πιο βολικο στο χερι το x8 λιγο πιο μεγαλο.ειδα οτι στο x8 φενονται καλυτερα τα χρωματα και ενω στο x10mini οχι και τοσο καλα ο πωλητης μου ειπε οτι μου φενεται και οτι δεν εχουν καμια διαφορα για ριξε μου τα φωτα σου εσυ που εχεις πιασει και τα 2 κηνιτα?αφτα θα φτασουνε 2.2 η 2.3?το καινουριο xperia mini ξερεις ποτε ερχετε και σε τι τιμουλα θα ειναι ?ειναι η τελευτεα φορα που σε ενοχλω και σε ζαλιζω.ευχαριστω για τις συμβουλες.και περιμενω να μου απαντησεις.και ιπιος αλλος γνωριζει και θελει ας μου απαντησει στις ερωτησεις μου.ευχαριστω. Αυτό που λές για τα χρώματα εμένα μου φαίνεται σαν να έχει μια γενική "θολούρα" το x10 mini και στην στατική εμφάνιση, αλλά και όταν κάνεις scroll. Για τα καινούρια άλλοι λένε το φθινόπωρο και άλλοι λένε το καλοκαίρι. Αν δεν το βιάζεσαι καλύτερα περίμενε. Η τιμή πιστεύω θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα του x10 mini & x10 mini pro όταν κυκλοφόρησαν, προσαυξημένη κατά λίγο. Όμως τα νέα μίνι θα έχουν 1GHz επεξεργαστή έναντι 600MHz που έχει τώρα, καλύτερη οθόνη τεχνολογίας "Bravia engine", android 2.3 και γενικά πολλές βελτιώσεις. Τα τωρινά x8, x10 mini, x10 mini pro ΔΕΝ θα πάρουν αναβάθμιση σε 2.2 ή 2.3, μόνο μερικές περιοδικές ενημερώσεις της 2.1 που φοράνε τώρα (ενημερώσεις ασφαλείας, patches κλπ.) Επίσης μπορείς να ρίξεις και μια ματιά σε HTC μεριά. Μόλις κυκλοφόρησε το Wildfire S. Σαν το x8 είναι σε διαστάσεις, οθόνη 3,2", android 2.3, camera 5MP Autofocus, 600Mhz CPU (σαν το χ8) και τιμή 300Ε. Ανάλυση οθόνης σαν του x8 320*480 ΥΓ. Το νέο mini & mini pro έχουν οθόνη 3" multitouch Edited May 26, 2011 by jimdem582 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 το καινουριο xperia mini ξερεις ποτε ερχετε και σε τι τιμουλα θα ειναι ?ειναι η τελευτεα φορα που σε ενοχλω και σε ζαλιζω.ευχαριστω για τις συμβουλες.και περιμενω να μου απαντησεις.και ιπιος αλλος γνωριζει και θελει ας μου απαντησει στις ερωτησεις μου.ευχαριστω. Εννοείται ότι περιμένεις τα νέα xperia mini και mini pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Τα νέα μοντέλα της SE θα έρθουν μέσα στο καλοκαίρι. Τουλάχιστον έτσι λέγεται. Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στην SE ότι κινείται προς την σωστή κατεύθυνση αν λάβουμε υπόψη μας τις σοβαρές κινήσεις για αναδιαρθρώση τμημάτων στα οποία πονάει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Παιδιά λέτε να γίνει κανένα θαύμα? Ο Bert Nordberg, CEO της SonyEriccson μίλησε για τη νέα στρατηγική της SE όπως πολύ σωστά είπε ο zxr, και έδωσε μερικές πληροφορίες. Για το x8 λένε: "SE hardly trying to do that in a past, but today they put more efforts in this strategy. For instance, we will see update for X8, and also we will receive updated version of X8 (very soon). Both models will run latest version of Android. " Με λίγα λόγια λένε οτι θα βγει νέο x8, όπως θα βγεί το mini & mini pro, αλλά και το τωρινό x8, καί το νέο, θα τρέχουν την τελευταία έκδοση του android! Για να δούμε..... [source] EDIT: Κρίμα αλλά η SE επιβεβαίωσε οτι το x8 δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί πέρα από την 2.1 [source] Edited May 27, 2011 by jimdem582 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδιά λέτε να γίνει κανένα θαύμα? Ο Bert Nordberg, CEO της SonyEriccson μίλησε για τη νέα στρατηγική της SE όπως πολύ σωστά είπε ο zxr, και έδωσε μερικές πληροφορίες. Για το x8 λένε: "SE hardly trying to do that in a past, but today they put more efforts in this strategy. For instance, we will see update for X8, and also we will receive updated version of X8 (very soon). Both models will run latest version of Android. " Με λίγα λόγια λένε οτι θα βγει νέο x8, όπως θα βγεί το mini & mini pro, αλλά και το τωρινό x8, καί το νέο, θα τρέχουν την τελευταία έκδοση του android! Για να δούμε..... [source] EDIT: Κρίμα αλλά η SE επιβεβαίωσε οτι το x8 δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί στην 2.3 [source] Δηλαδή μόνο σε Android 2.2 θα αναβάθμιστη;;; Αν ναι πότε;;; Πάντως αν βγει το 2.2 για το x8 είναι ότι καλύτερο γιατί θα περνάμε τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης... Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Όχι δεν κατάλαβες. Δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί πέρα απο την 2.1. "We can confirm that the Xperia™ X8 will not be upgraded past 2.1. We apologise for any confusion caused." 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 μου ηρθε ειδοποιηση για νεο update αλλα εκανα αναζητηση και μου λεει οτι εχω ηδη την τελευταια εκδοση... τι ηταν αυτο τωρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 μου ηρθε ειδοποιηση για νεο update αλλα εκανα αναζητηση και μου λεει οτι εχω ηδη την τελευταια εκδοση... τι ηταν αυτο τωρα; Δοκιμασες να ξανακάνεις σήμερα αναζήτηση;;; Γιατί λένε ότι θα βγει κάποια αναβάθμιση αλλά δεν είναι σίγουρο γιατί στο Facebook λένε θα βγει και στο twitter λένε πως δεν θα αναβάθμιστη πέρα από την 2.1... 1 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Όχι δεν κατάλαβες. Δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί πέρα απο την 2.1. "We can confirm that the Xperia™ X8 will not be upgraded past 2.1. We apologise for any confusion caused." μόλις έβαλα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1057929 Για να δούμε... Quadrant Advanced score: 1102 Market:πήγα για Angry birds.. δεν κατεβαίνει. Edited May 28, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) μόλις έβαλα αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1057929 Για να δούμε... Quadrant Advanced score: 1102 Market:πήγα για Angry birds.. δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω πως ερμήνευσες τα λεγόμενά μου αλλά αναφέρομαι σε official firmware και όχι custom roms. Εγώ έβαλα αυτή, η οποία είναι κορυφαία! Δεν έχω δοκιμάσει καλύτερη rom. Αξίζει να τη δοκιμάσεις. Έχει πολλά εφέ απο Gingerbread αλλά είναι Froyo γιατί όπως λέει ο developer αποκρίνεται καλύτερα σε σχέση με τη Gingerbread. Έβαλά και αυτό το θέμα και όλα κομπλέ. Κανένα σοβαρό bug απλά στο ράδιο την πρώτη φορά (μετά απο επανεκκίνηση) που το ανοίγεις, ακούγεται απο τα μεγάφωνα. Μετά στρώνει. Και εάν πατήσεις "Reboot" στο μενού απενεργοποίησης, κολλάει. Αλλά γενικά είναι πολύ σταθερή. Απο μάρκετ το μεγαλύτερο download που έκανα ήταν 7mb. Μια χαρά κατέβηκε. Συνέχεια την αναβαθμίζει ο developer είναι πολύ δραστήριος και "πατέρας" του dualtouch. Τα παραπάνω bugs που ανάφερα πολύ σύντομα θα τα διορθώσει. Edited May 28, 2011 by jimdem582 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Δεν ξέρω πως ερμήνευσες τα λεγόμενά μου αλλά αναφέρομαι σε official firmware και όχι custom roms. Εγώ έβαλα αυτή, η οποία είναι κορυφαία! Δεν έχω δοκιμάσει καλύτερη rom. Αξίζει να τη δοκιμάσεις. Έχει πολλά εφέ απο Gingerbread αλλά είναι Froyo γιατί όπως λέει ο developer αποκρίνεται καλύτερα σε σχέση με τη Gingerbread. Έβαλά και αυτό το θέμα και όλα κομπλέ. Κανένα σοβαρό bug απλά στο ράδιο την πρώτη φορά (μετά απο επανεκκίνηση) που το ανοίγεις, ακούγεται απο τα μεγάφωνα. Μετά στρώνει. Και εάν πατήσεις "Reboot" στο μενού απενεργοποίησης, κολλάει. Αλλά γενικά είναι πολύ σταθερή. Απο μάρκετ το μεγαλύτερο download που έκανα ήταν 7mb. Μια χαρά κατέβηκε. Συνέχεια την αναβαθμίζει ο developer είναι πολύ δραστήριος και "πατέρας" του dualtouch. Τα παραπάνω bugs που ανάφερα πολύ σύντομα θα τα διορθώσει. Είπα να αλλάξω θέμα, γιατί βλέπω ότι με τις επίσημες ανακοίνωσεις θα μας πιάσει κατάθλιψη.. 6 μήνες κινητό και υποστήριξη μηδέν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts