Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν όχι και αυτή τι στιγμή είσαι online μέσω καλωδίου, κάνε reset το ρουτερ και διέγραψε την διεύθυνση του ρουτερ σου από το κινητό, και ξαναβάλε το wep key

Σ'ευχαριστώ..πρεπει να τα καταφερα!

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιατι το κινητο μου εχει κανει σημερα 2 restart απο μονο του??ειναι καλα??:confused:

Πόσο εσωτερική μνήμη έχεις;

Γεια σου παίχτη μου.να ρωτήσω κάτι; αυτό είναι mod της εφαρμογής app2sd για μεταφορά της dalvik cache στην κάρτα ή περιέχει και την ίδια την εφαρμογή;Σε ρωτάω γιατί αυτή τι στιγμή δεν είμαι root, λόγω της αναβάθμισης το έκανα restore και το έχω unroot μέχρι να πάρω μια 16gb 6 class κάρτα

λοιπόν θα μπεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=804574 και αντί να χρησιμοποιήσεις το app2sd που έχει συνημένο βάζεις αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=880387 επίσης υπάρχει και οδηγός στα ελληνικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671

Πόσο εσωτερική μνήμη έχεις;

εχω γεμισει το 58% της μνημης του τηλεφωνου με εφαρμογες..δηλαδη 124ΜΒ απο τα 211ΜΒ βασει του adao file manager..

εχω γεμισει το 58% της μνημης του τηλεφωνου με εφαρμογες..δηλαδη 124ΜΒ απο τα 211ΜΒ βασει του adao file manager..

Λέω και εγώ..προφανώς έχεις το x10 mini και όχι το x8 που έχεις στο άβαταρ. λοιπόν,εγώ έχω το x8 το μαύρο το έχω 3 μήνες και μου το έκανε μία φορά την πρώτη εβδομάδα και μου φάνηκε περίεργο.έψαξα στο ίντερνετ και ανακάλυψα ότι αν έχεις πολλές εφαρμογές, πολλά widgets, μικρή εσωτερική (είχα 10 από 120), wifi να τρέχει,αδυνατεί να συνεργαστεί ο επεξεργαστής με την Ram, ζεσταίνεται, και για λόγους ασφάλειας το κάνει μόνο του. αν στο ξανακάνει, βγάλε το καπάκι και δες αν είναι πολύ ζεστό.το ζόρισες το μικρό...

λοιπόν θα μπεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=804574 και αντί να χρησιμοποιήσεις το app2sd που έχει συνημένο βάζεις αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=880387 επίσης υπάρχει και οδηγός στα ελληνικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671

ευχαριστώ φίλε μου..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Λέω και εγώ..προφανώς έχεις το x10 mini και όχι το x8 που έχεις στο άβαταρ. λοιπόν,εγώ έχω το x8 το μαύρο το έχω 3 μήνες και μου το έκανε μία φορά την πρώτη εβδομάδα και μου φάνηκε περίεργο.έψαξα στο ίντερνετ και ανακάλυψα ότι αν έχεις πολλές εφαρμογές, πολλά widgets, μικρή εσωτερική (είχα 10 από 120), wifi να τρέχει,αδυνατεί να συνεργαστεί ο επεξεργαστής με την Ram, ζεσταίνεται, και για λόγους ασφάλειας το κάνει μόνο του. αν στο ξανακάνει, βγάλε το καπάκι και δες αν είναι πολύ ζεστό.το ζόρισες το μικρό...

εεεε το χ8 εχω..ο file manager μου γραφει applications (118M/211M) 55% Δεν πιστευα οτι εχω πολλες εφαρμογες..παντως το wifi το εχω ολη μερα ανοιχτο επειδη ειμαι σπιτι.Τελος παντων ,εσβησα καποιες εφαρμογες,θα κλεισω και το wifi και βλεπουμε..

Γεια σας παιδιά

Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο εξής: Έχω εγκαταστήσει στο PC μου (Win7-x64) το MyPhoneExplorer 1.8.0.

Εγκατέστησα στο κινητό μου το MyPhoneExplorer-client από το Market και ενεργοποίησα το USB debugging.

Κατέβασα τους drivers για το X8 απο το site του MyPhoneExplorer. Προσπαθώ να συνδεθώ και μέσω WiFi και μέσω USB. Παίρνω το μήνυμα:

Connection to phone could not be established:

SocketErrorQ 10061 - Connection is forcefully rejected

Το MyPhoneExplorer-client δείχνει ότι WiFi ή/και USB είναι αντίστοιχα συνδεδεμένα.

Τι(ς) πταίει;

Η λύση βρέθηκε: Το firewall δεν επέτρεπε την σύνδεση.

Edited by dreamlander

Gps?

εεεε το χ8 εχω..ο file manager μου γραφει applications (118M/211M) 55% Δεν πιστευα οτι εχω πολλες εφαρμογες..παντως το wifi το εχω ολη μερα ανοιχτο επειδη ειμαι σπιτι.Τελος παντων ,εσβησα καποιες εφαρμογες,θα κλεισω και το wifi και βλεπουμε..

Καλημέρα! όλα τα x8 έχουν εσωτερική 128mb, το δικό σου έχει 220; αποκλείεται.κάτι άλλο διάβασες..πάνε ρυθμίσεις/κάρτα sd και αποθηκευτικός χώρος/και κοίτα πόσο γράφει εκεί που λέει' εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου.Αν είσαι πάνω σόι 20, είσαι οκ.όσο μεγαλύτερος αυτός ο χώρος είναι, τόσο καλύτερα και γρήγορα δουλεύει το τηλέφωνο..

Gps?

Καλημέρα! όλα τα x8 έχουν εσωτερική 128mb, το δικό σου έχει 220; αποκλείεται.κάτι άλλο διάβασες..πάνε ρυθμίσεις/κάρτα sd και αποθηκευτικός χώρος/και κοίτα πόσο γράφει εκεί που λέει' εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου.Αν είσαι πάνω σόι 20, είσαι οκ.όσο μεγαλύτερος αυτός ο χώρος είναι, τόσο καλύτερα και γρήγορα δουλεύει το τηλέφωνο..

πάντως και το δικό μου X8 το ειδιό γραφή 212mb

μέσα από το link2SD στο storage info γραφή Internal(47% free)

Total: 212mb Used:111mb Free:101mb

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

καλημερα παιχταραδες.πειτε μου αν μπορειτε τα θετικα και αρνητικα του χ8.μεχρι ποσα γιγα παιρνει καρτα μνημης?

πάντως και το δικό μου X8 το ειδιό γραφή 212mb

μέσα από το link2SD στο storage info γραφή Internal(47% free)

Total: 212mb Used:111mb Free:101mb

Φίλε μου είσαι rooted...

καλημερα παιχταραδες.πειτε μου αν μπορειτε τα θετικα και αρνητικα του χ8.μεχρι ποσα γιγα παιρνει καρτα μνημης?

Το θετικό είναι ότι δεν σε κοροϊδέψανε.δηλ.να σκάσεις μία μικρή περιουσία για τεχνολογία.το αρνητικό είναι (για μένα όχι) ότι αν θες αυτό που έχεις στα χέρια σου να γίνει εφάμιλλο με τις ακριβές συσκευές της αγοράς, πρέπει να ψάχνεσαι και να ενημερώνεσαι.όσο για κάρτα, εγώ σου προτείνω(αν σηκώνει η τσέπη σου βέβαια) lexar micro sdhc 16gb 6 class..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Gps?

ναι το βρηκα...διαθεσιμος εσωτερικος χωρος 109ΜΒ ,οποτε καλα ειμαι,ετσι;

Τα restart του τηλ προκληθηκαν απο το wifi τοτε και οχι απο κατι αλλο...

Καλημέρα παίδες!

Πριν λίγο άνοιξα το wifi στο Χ8 και μου έβγαλε ότι υπάρχει νέο λογισμικό διαθέσιμο (32.1ΜΒ).

Πάτησα να το κατεβάσει, αλλά μετά έκλεισα το wifi για να σταματήσει το κατέβασμα (δεν έβρισκα άλλο τρόπο...) και τώρα μου λέει ότι θα κάνει resume το κατέβασμα μόλις ξαναβρεί σύνδεση..

Όλα καλά ως εδώ. Η ερώτησή μου είναι: Σας το έβγαλε εσάς κάτι τέτοιο?

Πριν αναβαθμίσω σε 2.1 θυμάμαι ότι είχα κατεβάσει updated έκδοση του backup & restore και είχα κάνει πρώτα backup με την τελευταία έκδοση, γιατί είχα διαβάσει ότι κάποιοι που δεν το έκαναν, μετά το update, το restore αποτύγχανε..

Καμιά ιδέα? Το τελευταίο μου backup είναι χθες βράδυ στις 12:00, αλλά να το βάλω καλού κακού και στο λάπτοπ να κάνω ένα συγχρονισμό με το myphoneexplorer?

Edited by chriz

Παιδιά, γειά σας. Αυτό το μπλε φόνο - ταπετσαρία που έχει όταν ψάχνουμε οτιδήποτε, γίνεται να αλλάξει; και αν ναι, πώς; Ευχαριστώ.

να ρωτησω υπαρχει καποια εφαρμογη και να εχω διαφορετικο πληκτρολογιο γιατι με αυτο εκνευριζομαι συχνα πυκνα

να ρωτησω υπαρχει καποια εφαρμογη και να εχω διαφορετικο πληκτρολογιο γιατι με αυτο εκνευριζομαι συχνα πυκνα

Swype.κοίτα τις προηγούμενες σελίδες γράφω αναλυτικά τι και πως

Καλώς ήρθες!

HTC IME

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδια σας εχς πρηξει με ερωτησεις το ξερω αλλα υπαρχει προγραμμα που κανει screenshot εχει ενα στο android market αλλα πρεπει να πληρωσεις

καλημερα και καλη σαρακοστη.το χ8 βγαζει καλες φωτο και βιντεο?απο μουσικη πως παει?

κοιτα εγω με τις φωτο και τα βιντεο δεν εχω προβλημα αν εξαιρεσεις οτι δεν κανει ζουμ αλλα σκεψου οτι δεν παιρνεις φωτογραφικη μηχανη αλλα ενα κινητο, οσο για τη μουσικη μια χαρα κανενα προβλημα δεν εχω μεχρι στιγμης και λεω μεχρι στιγμης γτ το κινητο το εχω μολις 10 μερες

Edited by zxr

Καλημέρα!!Επειδή έχω τραβήξει κάποια videakia με το x8 και κατά το άνοιγμα στον υπολογιστή δεν έχουν ήχο-θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα για μετατροπή των συγκεκριμένων αρχείων ή κάποιο άλλο τρόπο ώστε να υπάρχει ήχος.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8