Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια να ρωτησω κατι...Εγω με τα παλια SE κινητα που ειχα εβαζα το ξυπνητηρι και εκλεινα το κινητο.Οταν ερχοταν η ωρα να χτυπησει ανοιγε και χτυπουσε.Κατι παρομοιο δν εχω δει να γινεται με το Χ8.Υπαρχει μηπως καμια σχετικη εφαρμογη???

PS:εχω το 2.1

Δεν έχει σχέση με το x8 αποκλειστικά αλλά συνολικά με το android σαν λειτουργικό.

Σε καμία android συσκευή δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι σε απενεργοποιημένη συσκευή.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα. Προσπάθησα να αντιγράψω της επαφές, οι οποίες είναι αποθηκευμένες στην μνήμη τηλ., από ένα W800i στο Xperia X8 μέσο Bluetooth (‘’Αποστολή όλων μέσο Bluetooth). Οταν όμως καλέσει κάποιος αριθμός από της επαφές του Χ8, ενώ εμφανίζεται ο αριθμός τηλ. Δεν εμφανίζεται το όνομα. Οι επαφές είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, Tnks.

η τεχνολογια adobe flash υπαρχει η θα βγει μονο για 2.2 και μετα ? αν ναι για το 2.1 δεν υπαρχει καποια λυση ?

1, 2) Το πληκτρολόγιο είναι qwerty οπότε φαίνονται οι όλοι οι Ελληνικοί χαρακτήρες. Υπάρχει πλήκτρο που γυρνάει το πληκτρολόγιο σε αγγλικό οπότε φαίνονται όλοι οι Λατινικοί χαρακτήρες.

Κατ' αρχή ευχαριστώ για την απάντηση. :bow:

Αυτή τη λεπτομέρεια δεν την έχω αντιληφθεί πλήρως. Μόνο τη δυνατότητα qwerty εμφάνισης έχει το πληκτρολόγιο ή και της κλασσικής αλφαριθμητικής;

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω κάποια πραγματάκια για το κινητό που το πιο πιθανόν έχουν αναφερθεί.

1) Αρχικά θέλω να μάθω τι sar έχει αυτή η συσκευή (είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάω πλέον στα κινητά)

2)και έχω ακούσει για κάποιο xperia πως την εφαρμογή του bluetooth για να στέλνεις αρχεία πρέπει να την κατεβάσεις, αληθεύει;

Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματάς πότε να ρωτάς. Η περιέργεια έχει το δικό της λόγο ύπαρξης. Αϊνστάιν Άλμπερτ

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω κάποια πραγματάκια για το κινητό που το πιο πιθανόν έχουν αναφερθεί.

1) Αρχικά θέλω να μάθω τι sar έχει αυτή η συσκευή (είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάω πλέον στα κινητά)

2)και έχω ακούσει για κάποιο xperia πως την εφαρμογή του bluetooth για να στέλνεις αρχεία πρέπει να την κατεβάσεις, αληθεύει;

1) Tο site της sony ericsson γράφει:

"Η υψηλότερη τιμή του SAR για αυτό το μοντέλο τηλεφώνου όταν

δοκιμάστηκε από την Sony Ericsson για χρήση στο αυτί είναι

0,84 W/kg (10g)"

2) Αυτό ίσχυε όταν τα xperia είχαν ακόμα android 1,6. Δεν ισχύει πλέον.

Σ' ευχαριστώ πολύ

Κάτι άλλο, πια από τα τρία Χ8, Χ10mini, Χ10 mini pro θα προτείνατε? θέλω μικρό sar, να γράφω αρκετά μηνύματα και να μπαίνω internet. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματάς πότε να ρωτάς. Η περιέργεια έχει το δικό της λόγο ύπαρξης. Αϊνστάιν Άλμπερτ

Κάτι άλλο, πια από τα τρία Χ8, Χ10mini, Χ10 mini pro θα προτείνατε? θέλω μικρό sar, να γράφω αρκετά μηνύματα και να μπαίνω internet. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλύτερα να ανοίξεις θέμα στους διαξιφισμούς.

Πάντως για μηνύματα λογικά θα σε βολεύει πιο πολύ το mini pro το οποίο δυστυχώς έχει υπερβολικά μεγάλο sar για τα γούστα μου (1,61 W/kg). To x8 έχει το μικρότερο sar με βάση την SE και λίγο μεγαλύτερη οθόνη που ίσως βολεύει στο internet. Έχει όμως κι αυτό τα μειονεκτήματά του.

Σε κάθε περίπτωση εσύ αποφασίζεις... αν και δε νομίζω ότι είναι και η καλύτερη περίοδος για αγορά σε android (η se δε δίνει 2,2 επίσημα και επιπλέον σε λίγο θα αρχίσουν να εμφανίζονται και νέες συσκευές)

Το mini πάντως το βλέπω στα 150€ και έχει και πολύ καλή κοινότητα εδώ στο myphone...

Edited by miledent

Κατ' αρχή ευχαριστώ για την απάντηση. :bow:

Αυτή τη λεπτομέρεια δεν την έχω αντιληφθεί πλήρως. Μόνο τη δυνατότητα qwerty εμφάνισης έχει το πληκτρολόγιο ή και της κλασσικής αλφαριθμητικής;

Για να έχεις την κλασσική αλφαριθμητική θα πρέπει να του το περάσεις εσύ. :)

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα. Προσπάθησα να αντιγράψω της επαφές, οι οποίες είναι αποθηκευμένες στην μνήμη τηλ., από ένα W800i στο Xperia X8 μέσο Bluetooth (‘’Αποστολή όλων μέσο Bluetooth). Οταν όμως καλέσει κάποιος αριθμός από της επαφές του Χ8, ενώ εμφανίζεται ο αριθμός τηλ. Δεν εμφανίζεται το όνομα. Οι επαφές είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, Tnks.

Μια διόρθωση. Πρόκειται για το K800i και όχι για το W800i. Ευχαριστώ.

Αυτό που έκανα εγώ ήταν να στείλω μέσω bluetooth τις επαφες vcard απο το ένα κινητό W890 στο Xperia και δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα.

Καλύτερα να ανοίξεις θέμα στους διαξιφισμούς.

Πάντως για μηνύματα λογικά θα σε βολεύει πιο πολύ το mini pro το οποίο δυστυχώς έχει υπερβολικά μεγάλο sar για τα γούστα μου (1,61 W/kg). To x8 έχει το μικρότερο sar με βάση την SE και λίγο μεγαλύτερη οθόνη που ίσως βολεύει στο internet. Έχει όμως κι αυτό τα μειονεκτήματά του.

Σε κάθε περίπτωση εσύ αποφασίζεις... αν και δε νομίζω ότι είναι και η καλύτερη περίοδος για αγορά σε android (η se δε δίνει 2,2 επίσημα και επιπλέον σε λίγο θα αρχίσουν να εμφανίζονται και νέες συσκευές)

Το mini πάντως το βλέπω στα 150€ και έχει και πολύ καλή κοινότητα εδώ στο myphone...

Σ' ευχαριστώ πολύ με βοήθησες αρκετά

Μπορει καποιος να μου δωσει τα αρχεια και να μου πει πως να βαλω και να ενεργοποιησω το xrecovery. Προσπαθω ακολουθοντας τον οδηγο απο τους xda αλλα δεν πιανει. Βαζω το busybox απο το μαρκετ, βαζω και τα τρεια αρχεια στο system/bin αλλα ουαν παταω back στημ εκκινηση δεν ανοιγει

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

Μπορει καποιος να μου δωσει τα αρχεια και να μου πει πως να βαλω και να ενεργοποιησω το xrecovery. Προσπαθω ακολουθοντας τον οδηγο απο τους xda αλλα δεν πιανει. Βαζω το busybox απο το μαρκετ, βαζω και τα τρεια αρχεια στο system/bin αλλα ουαν παταω back στημ εκκινηση δεν ανοιγει

πάτα το διακεκομένα όχι συνεχόμενα

και διακεκομενα και συνεχωμενα τιποτα δεν γιναιτε

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

Για να έχεις την κλασσική αλφαριθμητική θα πρέπει να του το περάσεις εσύ. :)

Κατάλαβα, με μια εφαρμογή τύπου numeric keyboard ας πούμε..

Κατάλαβα, με μια εφαρμογή τύπου numeric keyboard ας πούμε..
Ναι, κάτι τέτοιο. HTC IME νομίζω λέγεται (με κάθε επιφύλαξη)

Καλημέρα σε όλους.

Νέος στον κόσμο των Smartphone και όπως καταλαβαίνεται τελείως ‘τυφλός’. Έχω διαβάσει πολλές φορές τα post αλλά ομολογώ ότι έχω ψιλοχαθεί.:wacko:

Συγχωρήστε τις ερωτήσεις μου και pls help.

Έχω το SE x8 (ελπίζω να αποδειχθεί σωστή επιλογή :ninja:) με έκδοση Firmware 2,1-Update1.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής.

1. Μπορώ να το κάνω root?

2. Για να αγοράσω paid apps πρέπει να το κάνω root?

3. Αν πρέπει να το κάνω root για τα apps αλλά δεν τα καταφέρω υπάρχει άλλος τρόπος να τα εγκαταστήσω ?

Αυτά για αρχή και συγνώμη αν έχω posta-ρει σε λάθος topic.:O

Πώς γίνεται να δω τα αρχεία της sd κάρτας στο pc? Όταν το συνδέω μπορώ να δω μόνο τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο.

Ευχαριστώ.

EDIT: Άκυρο το βρήκα.

Edited by hidd3n

1. Μπορώ να το κάνω root?

2. Για να αγοράσω paid apps πρέπει να το κάνω root?

3. Αν πρέπει να το κάνω root για τα apps αλλά δεν τα καταφέρω υπάρχει άλλος τρόπος να τα εγκαταστήσω ?

Αυτά για αρχή και συγνώμη αν έχω posta-ρει σε λάθος topic.:O

1) Ναι

2) Ναι και μετά Market Enabler

3) Όχι

Καλώς ήρθες!

Υπάρχει δυνατότητα πληκτρολόγησης sms και χωρίς τη δυνατότητα εισαγωγής Τ9;

Μετά από επικοινωνία που είχα με την Sony Ericsson Hellas, μου είπαν ότι τοποθετώντας το πρόθεμα (+30) μπροστά από κάθε αριθμό των αποθηκευμένων επαφών θα εμφανίζετε το όνομα του καλούντος, το οποίο δοκίμασα και δουλεύει αλλά και σε δημιουργία νέας επαφής χρειάζεται το πρόθεμα. Το κινητό έχει Android 1,6. Γνωρίζει κάποιος ,αν αναβαθμίζοντας την έκδοση του Android ,αν θα λυθεί και το πρόβλημα με την έλλειψη του προθέματος ή θα χρειαστεί να επέμβω σε κάθε νούμερο όλων των επαφών για να επιλυθεί το πρόβλημα. Αν ναι, είναι εύκολη η αναβάθμιση του Android? Πέρα του Sony Ericsson PC Companion 2.0 χρειάζομαι κάποιο άλλο πρόγραμμα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edited by perryar

Αν θυμάμαι καλά όντως λύνεται το πρόβλημα αυτό με την αναβάθμιση. Όπως και να έχει όμως κάνε την οπωσδήποτε. Θα δεις άλλο κινητό!

Ειναι καλο στον τομεα της μουσικης απο θεμα εντασης και καθαροτηττας ηχου ειτε απο το ηχειο ή τα ακουστικα?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8