jimdem582 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Καλησπέρα. Επιτέλους απαλλάσσομαι απο το LG Arena και αποφάσισα να αγοράσω κάτι ποιοτικό και smart χωρίς μεγάλο κόστος γιατί εκτός του κινητού έχω κι άλλα πράγματα να αγοράσω! :p. Έτσι κατέληξα στο Χ8 αλλά σε μαύρο χρώμα! Θα το έχω μέσα στην επόμενη βδομάδα αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παρελκόμενα. Είδα μερικά unboxing videos και αυτό που με παραξένεψε ήταν οτι το κάθε κινητό είχε άλλο συνδυασμό αξεσουάρ μέσα! πχ άλλο είχε in-ear ακουστικά, άλλο απλά, άλλο είχε πρόσθετα καλύμματα, άλλο μόνο ένα. :wacko: Μπορεί να μου πεί κανείς εδώ στην Ελλάδα τι ακουστικά δίνουν με το κινητό? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια με το Χ8 τώρα! ΥΓ: Α, και αν σας έγινε η αναβάθμιση σε 2,1! Edited December 19, 2010 by jimdem582 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapp2 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) επανήλθα...τελικά διάβασα από παλαιότερα ποστς για το MyPhoneExplorer, το κατέβασα κατέβασα και το client αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα... το συνδέω με usb και στο κινητό στο client βγάζει "Συνδέθηκε καλώδιο USB", "Απενεργοποιήθηκε το USB-Debugging" και δε με συνδέει....στο laptop όταν πατάω σύνδεση βγάζει "Καμία συνδεδεμένη συσκευή με usb" μήπως πρέπει να μαι συνδεδεμένος στο Internet? επίσης πλέον δεν μπορώ να μπω στα αρχεία της memory card όταν το συνδέω με usb... και επίσης παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση όταν το συνδέω με usb κάνει συνέχεια επανεκκίνηση το κινητό και ζητάει και κωδικό pin... όσον αφορά το media go το πάλεψα όσο δε πάει και το παράτησα...ούτε λίστες αναπαραγωγής ούτε τίποτα...τα ριξα όλα μέσα να ησυχάσω... και ένα έξτρα...σε μία επαφή είχα ένα ήχο κλήσης τον οποίο παλεύοντας με το mediago τον έσβησα και τώρα όταν ανοίγω την επαφή λέει απλά στην επεξεργασία της επαφής ηχος κλήσης, δεν βγάζει τον τίτλο του τραγουδιού που είχα τότε και πλέον όταν με παίρνει δε χτυπάει το κινητό και δεν μπορώ να βάλω άλλο τραγούδι...λέει ήχος κλήσεις και δεν πατιέται ώστε να τον αλλάξω ή να μην έχω συγκεκριμένο ήχο κλήσης....!!! όλα πήγαιναν ρολόι με την αναβάθμιση εκτός από τις επαφές και την κωλώρα που είπα να βάλω τραγούδια μέσω του media go....grrrrr!!! EDIT: έκανα ξανά ανάκτηση των επαφών μου από το αντίγραφο ασφαλείας και απαλλάχτηκα από το πρόβλημα επαφή-ήχος κλήσης.... ως αποτέλεσμα όμως είχα να βγει για τέταρτη φορά το νούμερο και το όνομα της επαφής σε κάθε μου επαφή οπότε ας με βοηθήσει κάποιος να συνδεθώ στο myphoneexplorer να τις επεξεργαστώ...!!! ευχαριστώ :D Edited December 19, 2010 by ppapp2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 χαιρετω τη παρεα του Χ8!εχω μια ερωτηση σχετικα με τη μπαταρια γιατι μου φαινεται πως τελειωνει γρηγορα.περιπου ποσο κραταει με μια καλη χρηση?ευχαριστω εκ των προτερων! Τη τσέκαρα με την εξής χρήση: Πάνω από μία ώρα την ημερα τηλεφ. κλήσεις - καθόλου μηνύματα - μισή ώρα την ημέρα internet και αρκετό ψάξιμο στο κινητό η μπαταρία κράτησε 3 μέρες γεμάτες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phantom Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αυτό δίπλα από το ηχείο είναι camera για video call ή δεν εχει καθολου; 1 Παράθεση ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an. ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sectoras Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αυτό δίπλα από το ηχείο είναι camera για video call ή δεν εχει καθολου; Αισθητήρας φωτός 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Αισθητήρας φωτός με παλαβωσες τωρα!!! ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο τετοιο πραγμα. ειχα παρατηρησει οτι καποιες φορες αλλαζε η φωτεινοτητα στην οθονη μονη της αλλα νομιζα οτι ηταν καποιο bug και δεν ειχα δωσει σημασια!! αυτο το πλατυ απο την αλλη μερια τι ειναι; edit: το βρηκα τι ειναι το αλλο,αισθητηρας για να κλειδωνει την οθονη οταν κανεις καποια κληση,δηλαδη οταν φερνεις το κινητο κοντα στο αυτι. Edited December 20, 2010 by dspug7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 το χ8 παιρνει θεματα? αν ναι που μπορω να βρω?:) Κατεβασε wallpappers απο το market 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0z Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Τη τσέκαρα με την εξής χρήση: Πάνω από μία ώρα την ημερα τηλεφ. κλήσεις - καθόλου μηνύματα - μισή ώρα την ημέρα internet και αρκετό ψάξιμο στο κινητό η μπαταρία κράτησε 3 μέρες γεμάτες. πωπω....ουτε καν λες να εχω κανει μ... με τη φορτιση?? δυσκολα μ κραταει 2 μερες κ δε μπαινω νετ απλα παιζω κανα παιχνιδι...αν παρω αλλη μπαταρια απ την sony θα τη παλεψει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 πωπω....ουτε καν λες να εχω κανει μ... με τη φορτιση?? δυσκολα μ κραταει 2 μερες κ δε μπαινω νετ απλα παιζω κανα παιχνιδι...αν παρω αλλη μπαταρια απ την sony θα τη παλεψει? Κι εμένα πολύ μου φαίνεται με αυτή τη χρήση. Εγώ πάω μέχρι δυο μέρες με τέτοια χρήση και συνήθως το βράδυ σε airplane mode. Αν τύχει και λιώσω στο angry birds κρατά μια μέρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Γειά χαρά, Σκέφτομαι να παραγγείλω το X8 απο το e-shop. Ξέρει κανείς αν έχει ελληνικά μενού; Την έχω πατήσει με λάπτοπ απο το συγκεκριμένο κατάστημα και δε θα θελά να το πάρω με αγγλικά μενού... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia13mes Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Μηπως μπορειτε να μου λυσετε μια απορια??απο τοτε που πηρα το xperia x8 αυξομειωνεται το υπολοιπο του λογαριασμου μου...για παραδειγμα εχω 3 Ε και μετα απο λίγο εχω 0Ε αλλα μετα απο κατι ωρες εχω παλι 3Ε...μηπως ξερετε τι φταει?? Edited December 22, 2010 by gia13mes Για χρήση γραφής τρόπου SMS 1 Παράθεση ΚΡΗΤΗ 13 :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μηπως μπορειτε να μου λυσετε μια απορια??απο τοτε που πηρα το xperia x8 αυξομειωνεται τ υπολοιπο τ λογαριασμου μ...για παραδειγμα εχω 3 Ε κ μετα απο λίγο εχω 0Ε αλλα μετα απο κατι ωρες εχω παλι 3Ε...μηπως ξερετε τ φταει?? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Εχεις κρυφες χρεωσεις...πας ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ>ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ> ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ....ισως πρεπει να απενεργοποιησεις και αλλη ρυθμιση αλλα νομιζω αυτο ειναι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Δεν μπορεί να έχει κρυφές χρεώσεις από τη στιγμή που μια δεν έχει υπόλοιπο και από την άλλη επανέρχεται. Αν είχε κρυφές χρεώσεις τότε θα έμενε σταθερά με μηδέν υπόλοιπο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia13mes Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 το προβλημα ειναι οτι εχω what's up και οταν εχω 0E δεν μπορω να στειλω μηνυμα...παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον...!:) 1 Παράθεση ΚΡΗΤΗ 13 :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoannaRadina Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 έχει βγει η νέα αναβάθμιση? επίσης μια φίλη μου πηρε το χ8 που το έχω και εγώ αλλά εχουμέ διαφορετικό μενού και κλείδωμα-ξεκλείδωμα πληκτρολογίου γτ συμβαίνει αυτό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 έχει βγει η νέα αναβάθμιση? επίσης μια φίλη μου πηρε το χ8 που το έχω και εγώ αλλά εχουμέ διαφορετικό μενού και κλείδωμα-ξεκλείδωμα πληκτρολογίου γτ συμβαίνει αυτό? πραγματι κατι τετοιο πρεπει να ισχυει...σε αυτη τη σελιδα λεει πως υπαρχει καινουργια αναβαθμιση και βγηκε 21/12/10 δειτε http://www.sonyericsson.com/update/?cc=gr&lc=el#:blink::wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Καλησπέρα Η γυναίκα μου πήρε το χ8 του έκανα αναβάθμιση σε 2.1 και ενώ είναι όλα καλά παρατηρώ κατά τύχη ότι ενώ μπορεί να πάρει μηνύματα δεν μπορεί να στείλει. Οποίος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει. Χρόνια πολλά σε όλους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_salmina Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 παιδια καλησπερα εχει ενας φιλος το X8 και εχει ενα προβλιμα με το κινιτο θελει να βαλει μια εικονα σε φοντο αλλα τιν βγαζει παραμορφομενη και πολυ μεγενθισμενη το εχει παθει κανεισ αυτο......???ευχαριστω εκ τον προτερων... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 παιδια καλησπερα εχει ενας φιλος το X8 και εχει ενα προβλιμα με το κινιτο θελει να βαλει μια εικονα σε φοντο αλλα τιν βγαζει παραμορφομενη και πολυ μεγενθισμενη το εχει παθει κανεισ αυτο......???ευχαριστω εκ τον προτερων... Για το παραμορφομενη δεν ξερω δεν το χω ξανα ακουσει.. μεγενθισμενη ειναι γιατι ειναι εφε αν πας δεξια στα υπολοιπα widget θα δεις οτι συνεχιζει και η φωτο και την βλεπεις ολοκληρη.. προσωπικα μου αρεσει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα! χιλια συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει τη 2.1 τι κανει με το Flash και τα αρχεια που παιζουν .swf. Κατεβαζουμε κατι απο το μαρκετ και αν ναι τι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα SMS... Έχοντας Sony Ericsson όταν μου έρχεται μήνυμα φαίνεται ο αποστολέας και περίπου 5 λέξεις από το συνολικό μήνυμα. Δηλαδή: Από Νίκος: Έλα τι κάνεις; Πότε θα πάμε... Μια ανόητη λειτουργία θα έλεγα και ελπίζω το X8 να μην φανερώνει τι γράφει το μήνυμα...... Edited December 27, 2010 by tripolis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thing Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εφοσον εχω ενεργοποιησει το πακετο internet on the go απο την cosmote, πως μπορω μετ'επειτα να μπω με 3g network ? χρειαζεται καποια ρυθμιση ? πρεπει να επικοινωνησω με τον παροχο να μου στειλει ρυθμισεις ? sorry αν εχει ερωτηθει και αλλη φορα, ψαχνω εδω και 1 ωρα αλλα δε βρισκω ακρη και ειπα να σας ρωτησω. ευχαριστω προκαταβολικα :rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrictino0la Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Εχασα το καπακι του κινητου μου, μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να αγορασω ενα αλλο? εχει στον γερμανο ή στην αντιπροσωπεια της Sony Ericsson? Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 αν ενδιαφερεσαι για αγορα απο ebay τσεκαρε εδω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εφοσον εχω ενεργοποιησει το πακετο internet on the go απο την cosmote, πως μπορω μετ'επειτα να μπω με 3g network ? χρειαζεται καποια ρυθμιση ? πρεπει να επικοινωνησω με τον παροχο να μου στειλει ρυθμισεις ? Θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις από το μενού του κινητού σου. Εχασα το καπακι του κινητου μου, μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να αγορασω ενα αλλο? εχει στον γερμανο ή στην αντιπροσωπεια της Sony Ericsson? Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ! Ρίξε μια ματιά μερικές σελίδες πιο πίσω. Κάποιο παιδί είχε αναφέρει ότι είχε αγοράσει ένα. Νομίζω από κατάστημα της SE. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts