Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου εχεις ακουσει για το joy 845 που εχει φερει εδω και μια βδομαδα η vodafone ????

Εχει μονο 109.90 και παει ανετα κοντρα στο xperia x8

Αααα ξεχασα οτι εχει και 2.1 android.......

Ανάλυση QVGA και resistive οθόνη αφής?

Προσωπικά στο χαρίζω... Προτιμώ να περιμένω και 2 μήνες για το update του χ8 παρά να μου σπάνε τα νεύρα με το άθλιο scrollαρισμα. Δοκίμασα πολύ πρόσφατα το vivaz και δεν έχει καμία σχέση με το x8.

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Kαλα μην συγκρινουμε το 845 με το Χ8 τωρα επειδη εχει 2.1.

Το κινητο ειναι κακο σχεδιαστικα και ποιοτικα και με παλαιολιθικη resistive oθονη 2.8.

Προσωπικα δεν θα εδινα 100 ευρω γι'αυτο το ''κοκκινο κινητο''

Βασικα ποτε δεν θα εδινα λεφτα για κινητο με λογοτυπα vodafone.

Το χαβά μου εγώ :lol:

Λοιπόν έχω εγκαταστήσει το τελευταίο Myphone Explorer, έχω κάνει και το update στο android sync, αλλά τίποτα νεότερο.

Και τα δύο επιμένουν να συγχρονίζουν ΜΟΝΟ τις επαφές (ούτε calendar, ούτε notes).

Η πλάκα είναι με το Explorer, το οποίο μου λέει ότι το calendar του τηλεφώνου είναι κενό, με ρωτάει εάν θέλω να περάσω τα appointments από τον υπολογιστή, του λέω ναι, τα περνάει (και καλά) και φυσικά μετά το συγχρονισμό, το calendar του τηλεφώνου δεν έχει μέσα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Αλλά είπαμε: αρχή είναι ακόμα, σε κάνα εξάμηνο κάτι θα γίνει και με το android για να κάνει τα στοιχειώδη πράγματα :cool:

Ίσως αυτό βοηθήσει

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εφτιαξα κατα λαθος μια playlist απο το meridian και μετα κανα δυο απο το δικο του music player αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μου δινει την δυνατοτητα να τις σβησω.. ουτε τις βρισκω σαν αρχεια απο το file manager μου το εχει αντιμετωπισει καποιος? και κατι αλλο κατεβασα voice recordrer αλλα οταν παω στην διαχειρηση εφαρμογων βλεπω οτι εχει δικο του recorder οπως και οτι εχει φωνητικες εντολες αλλα εικονιδια με τα apps αυτα δεν εχω στο μενου μου..

Τη βρηκα την λυση για τις playlist υπαρχει η εφαρμογη MusicGo λεγεται ειναι κινεζικα αλλα οταν το κατεβαζουμε ειναι κανονικα αγγλικα και δινει την δυνατοτητα για επεξεργασια playlist και γενικα ειναι φανταστικο βρισκει thubs των τραγουδιων απο τα albums στιχους και τους δειχνει κτλ κτλ

Edited by pchatzip

Εφτιαξα κατα λαθος μια playlist απο το meridian και μετα κανα δυο απο το δικο του music player αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μου δινει την δυνατοτητα να τις σβησω.. ουτε τις βρισκω σαν αρχεια απο το file manager μου το εχει αντιμετωπισει καποιος? και κατι αλλο κατεβασα voice recordrer αλλα οταν παω στην διαχειρηση εφαρμογων βλεπω οτι εχει δικο του recorder οπως και οτι εχει φωνητικες εντολες αλλα εικονιδια με τα apps αυτα δεν εχω στο μενου μου..

Τη βρηκα την λυση για τις playlist υπαρχει η εφαρμογη MusicGo λεγεται ειναι κινεζικα αλλα οταν το κατεβαζουμε ειναι κανονικα αγγλικα και δινει την δυνατοτητα για επεξεργασια playlist και γενικα ειναι φανταστικο βρισκει thubs των τραγουδιων απο τα albums στιχους και τους δειχνει κτλ κτλ

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ PLAYLIST???

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ PLAYLIST???

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Γενικα οσο το ψαξα η σειρα xperia δεν εχει και το καλυτερο music player γιατι δεν μπορεις ουτε να φτιαξεις ουτε να διαχειριστεις palylists.. και οσοι εχουν xperia κατεβαζουν το musicgo για να μπορουν να τις επεξεργαστουν.. που πρεπει να ειναι και το μοναδικο για rename και delete playlist.. δεν βρηκα κι εγω πως φτιαχνεις playlist επειδη ειχα φτιαξει μερικες απο αλλα προγραμματα και δεν ασχοληθηκα αλλα και παλι δεν βρισκω τροπο.. υπαρχουν ομως μικρες εφαρμογες οπου ειναι μονο για να φτιαχνεις playlists m3u και μετα απο το musicgo τις διαβαζει.. αν θες βρες ενα απο το market φτιαξε οτι θες και μετα βγαλτο ... παντως γενικα πολυ επιστημη το εχουν κανει το music player στα smart phones.. Παντως μια καλη εφαρμογη για δημιουργια playlist ειναι το just playlist οχι το playlist maker που βγαζει το market γιατι κανει οτι θελει φτιαχνει δικες του κτλ και οσον αφορα video το rock player universal ειναι φανταστικο παιζει avi και υποτιτλους srt απλα στην τελευταια ρυθμιση (subtitle encoding) επιλεγουμε ISO 8859-7 και παιζουν.. και οσον αφορα browser χρησιμοποιω opera για serf και skyfire για site που θελω να δω flash video.. εχει ενα δικο του τροπο να μετατρεπει flash που παιζει μονο σε εκδοση 2.2 και να τα βλεπουμε full screen σε αυτη την εκδοση το δοκιμασα με skai tv και επαιξε..προφανως δεν παιζει σε ολα.. αν καποιος βρει τροπο να μιλαει με skype μεσο καποιου apps ας το γραψει εδω.. im .. nimbuzz.. fring.. και μερικα ακομα που δοκιμασα δεν παιζουν εννοω κατι που δεν χρειαζεται να δωσεις αριθμο τηλ για την εγγραφη.. απλα απο wifi οπως θα επαιζε το skype αν δεν ειχαμε 1.6..

Edited by pchatzip

Έχει κυκλοφορήσει skype για android αλλά είναι για την 2.1 και πάνω. Οι χρήστες γενικά προτιμούν eBuddy. Δοκίμασε το!

βρηκα τροπο για playlist απο το musicgo!!!!!!!!παταω πανω στο τραγουδι για 2 δευτερολεπτα και βγαζειμια λιστα π λεει

play

play all

add to playlist(παταω)

μετα βγαζει ενα αλλο παραθυρο που λεει

current playlist

new playlist(παταω)

στη συνεχεια βγαζει το ονομασω και μετα προσθετω τραγουδια πατοντας παλι πανω για 2 δευτερολεπτα στο τραγουδι:D

Έχει κυκλοφορήσει skype για android αλλά είναι για την 2.1 και πάνω. Οι χρήστες γενικά προτιμούν eBuddy. Δοκίμασε το!

Το eBuddy ειναι για chat ενω με το skype μιλας ηχητικα με οποιους εχεις μεσα δωρεαν μεσω wifi..

ρε παιδιά εχω κατεβάσει μια εφαρμογή 28mb και ενώ στο τηλ εχω ελεύθερα 100+mb δν μπορώ να την εγκαταστησω γιατί γράφει ότι ξεμεινα από χώρο

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

Το eBuddy ειναι για chat ενω με το skype μιλας ηχητικα με οποιους εχεις μεσα δωρεαν μεσω wifi..

Ναι, το γνωρίζω. Απλά επειδή δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το skype σου προτείνω κάτι εναλλακτικό. :)

ρε παιδιά εχω κατεβάσει μια εφαρμογή 28mb και ενώ στο τηλ εχω ελεύθερα 100+mb δν μπορώ να την εγκαταστησω γιατί γράφει ότι ξεμεινα από χώρο

Τι εφαρμογη ειναι 28 mb????? αλλα παντως επειδη το εχει κανει και εμενα ειναι κατι εφαρμογες που ειναι για αλλες εκδοσεις και οχι για 1.6 και δεν παιζουν και τοσο καλα σε αυτην και τρωει κολληματα και δειχνει γεματη την μνημη ενω δεν ειναι .. εκτος κι αν την κατεβασες απο Market οποτε δεν ειναι αυτο που λεω..

παιδια "μια" βοηθεια παρακαλω...

1)τι πρεπει να κανω ωστε να μην χρεωνομαι για ιντερνετ μεσω της συνδεσης vodafone, αλλα να εχω μονο wifi. (VPN τι ειναι?)

2)την κινηση δεδομενων να την απενεργοποιησω?(που χρησιμευει?)

3)οταν βγαζει το G με τα 2 βελακια σημαινει οτι χρεονομαι?

4)Kατι αλλο, πατησα την επιλογη να μου εμφανιζει wifi αυτοματα οποτε βρισκει σημα... δηλαδη δεν θελει κατι αλλο απο μενα για να βρει wifi ?

5) για gps δεν βρισκω κατι μεσα, πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη, πρεπει να ειμαι συνδεδεμενοσ στο wifi, η πρεπει να χο κανει λογαριασμο google?(συχρονισμο δεδομενων)...:wacko:

!!!....ευχαριστω.....!!!

1 + 2) Για να μη χρεώνεσαι απενεργοποιείς την κίνηση δεδομένων. Αυτό μπορεί να γίνει και με κάποια εφαρμογή (όπως το APNdroid) αν θες να ανοίγεις το 3g καμιά φορά και να έχεις εύκολη πρόσβαση.

4) Αυτό απλά σε ειδοποιεί ότι υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα wifi εκεί που βρίσκεσαι, τα οποία όμως μπορεί να είναι και κλειδωμένα. Το κινητό τότε θα προσπαθήσει να συνδεθεί με κάποια ανοικτό wifi. Ανυπάρχει κλειδωμένο δίκτυο wi fi, όπως σε κάποια καφετέρια πχ, τότε πρέπει να κάνεις εισαγωγή του κωδικού του από τις ρυθμίσεις για να συνδεθείς. Βέβαια καταναλώνει μπαταρία αν το έχεις ενεργοποιημένο.

5) Για gps νομίζω έχει το wisepilot αλλά δεν το χρησιμοποιώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Εναλλακτικά μπορείς να δεις τα navigon, ndrive.

Edited by miledent

1 + 2) Για να μη χρεώνεσαι απενεργοποιείς την κίνηση δεδομένων. Αυτό μπορεί να γίνει και με κάποια εφαρμογή (όπως το APNdroid) αν θες να ανοίγεις το 3g καμιά φορά και να έχεις εύκολη πρόσβαση.

4) Αυτό απλά σε ειδοποιεί ότι υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα wifi εκεί που βρίσκεσαι, τα οποία όμως μπορεί να είναι και κλειδωμένα. Το κινητό τότε θα προσπαθήσει να συνδεθεί με κάποια ανοικτό wifi. Ανυπάρχει κλειδωμένο δίκτυο wi fi, όπως σε κάποια καφετέρια πχ, τότε πρέπει να κάνεις εισαγωγή του κωδικού του από τις ρυθμίσεις για να συνδεθείς. Βέβαια καταναλώνει μπαταρία αν το έχεις ενεργοποιημένο.

5) Για gps νομίζω έχει το wisepilot αλλά δεν το χρησιμοποιώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Εναλλακτικά μπορείς να δεις τα navigon, ndrive.

και οταν θα ειμαι στο wifi θα πρεπει να ξανα-ανοιγω την κινηση δεδομενων αν θελω να κατεβασω καμια εφαρμογη? το APNdroid τι ακριβως κανει ? το 3g πως το ανοιγω? δε με χρεωνει ?

και οταν θα ειμαι στο wifi θα πρεπει να ξανα-ανοιγω την κινηση δεδομενων αν θελω να κατεβασω καμια εφαρμογη? το APNdroid τι ακριβως κανει ? το 3g πως το ανοιγω? δε με χρεωνει ?

Όχι αν είσαι συνδεδεμένος με wi fi κανεις ότι θες χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσεις την κίνηση δεδομένων.

Για 3g δεν γνωρίζω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Το APNdroid είναι εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να το ανοίγεις και να το κλείνεις όποτε θες άμεσα. Έχει και widget. Αν χρησιμοποιήσεις το 3g λογικά θα χρεωθείς αν έχεις συμβόλαιο με internet (ή τελος πάντων θα μειωθεί το πακέτο που έχεις για εκείνο το μήνα).

Καλησπέρα εχω ένα χ8 xperia και θέλω μια κάρτα μνήμης των 16 gb από το eshop.βρήκα παρα πολλές καρτεσ micro sd αλλά δν ξέρω ποια είναι καλύτερη για το κινητό μου αλλά δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 60 € για μια κάρτα

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Καλησπέρα εχω ένα χ8 xperia και θέλω μια κάρτα μνήμης των 16 gb από το eshop.βρήκα παρα πολλές καρτεσ micro sd αλλά δν ξέρω ποια είναι καλύτερη για το κινητό μου αλλά δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 60 € για μια κάρτα

Από όπου και να πάρεις την κάρτα μνήμης κοίταξε να είναι τουλάχιστον class 4 ώστε να έχεις ικανοποιητικές ταχύτητες δεδομένων.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σασ

νομιζω οτι αυτο που μου προτεινει ο Toxicity ειναι μια χαρα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλισπέρα, μολις απεκτησα το xperia x8 και εχω μερικές απορείες. Προτα απ ολα θα μπορουσατε να μου πειτε που μπορω να βρω τους φακέλους με τους ήχους και την μουσική?

Οταν ανοιγει 3G ναι χρεωνεσαι.. Για να μην πληρωνεις πας.. ρυθμισεις..στοιχεια ελεγχου ασυρματου.. δίκτυα κινητης τηλεφωνιας..ονόματα σημειου προσβασης..vod web.. APN και αλλαζεις την διευθυνση γραψε οτι να ναι η σβησε την μιση καλυτερα ετσι ωστε να μην μπορει να μπει και να σε χρεωνει.. αν θες για καποιο λογο να ξανα μπεις με vod και να χρεωθεις.. πας ρυθμισεις.. Βασικες ρυθμισεις.. λήψη ρυθμισεων και ολα εγιναν οπως πριν.. αν δεν εχεις αλλαξει την διευθυνση τοτε ενδεχεται να χρεωνεσαι εκει που δεν το περιμενεις οτι και να κανεις.. και στο gps αν εχεις βαλει βοηθεια απο δικτυο.. οποτε αυτος ειναι ο πιο ευκολος τροπος και ο πιο σιγουρος.. για GPS με διαφορα καλυτερο ειναι το IGO 8 με χαρτες navteq 2010 q1 η πιο νεοι.. αν το βρεις με χαρτες ειτε teleatlas ειτε epsilon ειτε cit μην μεινεις σε αυτους σβησε μεσα στον φακελο content/map τον χαρτη και ψαξε να βρεις navteq 2010 q1 και κανε paste αυτον αυτα...

Edited by pchatzip

geo_kim, Iasonas1995 και nikos_papad καλώς ήρθατε στο forum!

Κάντε ένα κόπο και διαβάστε το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ. Θα λύσει πολλές απορίες σας.

Αν φυσικά χρειαστείτε κάτι επιπλέον εδώ είμαστε! :)

εχω ενα se xperia x8 και σημερα σηνεβει κατι πολυ περιεργο 2 φορεσ,εμφανηστηκε ενα παραθυρο το οποιο πρεπει να ηταν μυνημα που με εστειλε ενασ φιλοσ μου δεν υπηρχε ουτε στ μηνηματα ουτε εγραφε ποιοσ μου το εστειλε μπορει να ηταν και απο το gmail η απο το facebook αλλα εκεινη την ωρα δεν ειχα ιντερνετ

εχει κανεισ καμια ιδεα τι ηταν αυτο το παραθυρο???

επισησ με το χ8 δεν μπορεσα να καταλαβω πωσ στελνω μεσω bluetooth ena τραγουδι εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα που να λεει αποστολη μεσω bluetooth.βρηκα πωσ μπορω να μου στειλουν αλλα δεν καταλαβα πωσ στελνω επισησ κοιταξα και σε μια eφαρμογη που κατεβεσα ES FILE EXPLORER αλλα ουτε απο εκει βρηκα τιποτα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

επισησ με το χ8 δεν μπορεσα να καταλαβω πωσ στελνω μεσω bluetooth ena τραγουδι εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα που να λεει αποστολη μεσω bluetooth.βρηκα πωσ μπορω να μου στειλουν αλλα δεν καταλαβα πωσ στελνω επισησ κοιταξα και σε μια eφαρμογη που κατεβεσα ES FILE EXPLORER αλλα ουτε απο εκει βρηκα τιποτα

διαβασε ολα τα προηγουμενα ποστ που εχουμε γραψει και θα σου λυθουν ολες οι αποριες σου......

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8