miledent Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) Από multirama στα 209€ αν και το είχε και το πλαίσιο στα 219 όμως (μάλιστα το έφεραν σήμερα κι έτσι οι υπάλληλοι δεν το ήξεραν και τους το έδειξα εγώ στο ντουλαπάκι!:lol:). Βέβαια αν μπορείς να το παραγγείλεις μέσω internet το βρίσκεις ακόμα φθηνότερο. Edit: Θεσσαλονίκη Edited October 14, 2010 by miledent 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 (edited) απο πια περιοχη???στα καταστηματα τηλεφωνικης επικοινωνιας ακομα να το φερουν..........της θεσσαλονικης..... Edited October 14, 2010 by thanostr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoc_7 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 εχω παρει το χ8 και δεν Ξερο πος σινδεομαι στο ιντερνετ ανιγο το wi-fi κ μολις παταο σινδεσι στο δικτιο μου μ λεει αποσινδεση ι ασφαλια του ρουτερ μου ειναι WPA2 ΑΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ? Α Κ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΟ ΝΑ ΠΑΡΟ ΤΗΛ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 για να σε πετάει μάλλον δεν έχεις καλό σημα. εμένα μόνο για αυτο μου το κάνει. και βιντεοκλήσεις δν υποστηριζει αυτο το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας: Το παλιό μου κινητό είναι το nokia 5610 xpress music. Πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου από αυτό στο χ8? Απ'ότι έχω διαβάσει στο φόρουμ θα πρέπει να κάνω sync τις επαφές με το google account αλλά πως θα τις εξάγω? Δοκίμασα το εργαλείο της sony ericsson αλλά δε μου δούλεψε. (δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνω κάτι και δεν το έκανα...) Τελικά το βρήκα. Δεν ξέρω αν ήταν απόλυτα σωστό αλλά βασίστηκα σε αυτό και αυτό το post και έκανα το εξής: 1) Εξαγωγή των επαφών από το nokia pc suite στα windows σε μορφή csv (δεν έχω το outlook) 2) Εισαγωγή στο λογαριασμό στο gmail και μετά συγχρονισμό με το gmail από το κινητό. (Τσάμπα έμπλεξα με το χαζοπρόγραμμα της sony στην αρχή...) Edited October 15, 2010 by miledent 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 το χ8 απο ταχυτητα και κοληματα πως τα παει? ειδα που παραπονεθηκε ενας φιλος οτι κολαει πολυ, οι υπολοιποι τι λετε? 1 Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 μεσα στο κουτι με το κινητο υπαρχουν και ολα τα χρωματα απο τα πισω καλυμματα???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Μέσα στο κουτί δεν υπάρχουν άλλα καλύμματα. Έχει μόνο καλώδιο usb, φορτιστή, μπαταρία, φυλλάδια και ένα stereo handsfree που μάλλον δεν είναι και ότι καλύτερο (τουλάχιστον οχι αυτό που θα περίμενα από τη sony...) αλλά έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα κοιτάξω για bluetooth handsfree. Το κινητό είναι γρήγορο γενικά αλλά για όσους ρωτούν για κολλήματα να πω ότι κατά την περιήγηση στις ταμπλέτες στο μενού κoλλάει ελάχιστα σε μια (δεν είναι πάντα η ίδια νομίζω) αλλά δεν με πειράζει προσωπικά (απλά το προσέχεις). Επίσης μερικές φορές αργεί λίγο να αλλάξει σε landscape. Επίσης στο android market όταν σκρολαρα αργά περίμενε πρώτα να φορτώσει τις εφαρμογές που έβλεπα και μετά κατέβαινε η λίστα αλλά αυτό μάλλον έχει σχέση με την σύνδεση από το wifi. Γενικά το κινητό τα σπάει όμως! Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αρκεί να του δώσετε λίγο χρόνο μέχρι να το μάθετε... Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό screen protector και κάποια καλή δερμάτινη θήκη? Edited October 15, 2010 by miledent 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλησπέρα από μένα. Τελικά, επειδή όσο και αν διάβασα, δεν πηρα ξεκάθαρη απάντηση : α. Γίνεται root το κινητό ? Και αν ναι, με το αρχειακι Androoot ? Όπως ακριβώς στο X10 mini ? β. Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί στην αγορα branded ? Και αν ναι πως το κάνουμε unbranded ? Όπως και στο X10 mini ? Κατα τα αλλα μάλλον εκεί έχω καταλήξει. Καλο το X10 mini, αλλα προτιμώ την κατά 16mm μεγαλύτερη οθόνη του. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 α. είχα δοκιμάσει το adroot. δεν δουλεύει στο χ8. όπως επίσης δεν έχω δει για το root κάτι σχετικό για το χ8. δεν ξέρω αν με το σετ εντολών adb μπορεί να γίνει κάτι. β. εγώ δεν έχω δει ακόμη branded χ8 κινητό.. γενικά το χ8 ώρες ώρες είναι laggy στο μενού. απο προσωπική εμπειρια με τα 2 κινητά (χ8 και χ10 μινι προ) μπορώ να πω ότι το χ8 είναι 10% περιπου πιο αργό στα μενού γενικα από το χ10 μινι και γενικά αρκετά πιο laggy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanikos Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μόλις πήρα το Χ8 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Αρκετά εύχρηστο και όλες οι ρυθμίσεις έγιναν εύκολα, όπως και ο συγχρονισμός με το google. Μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής, αυτό που έχετε γράψει και οι περισσότεροι, το ότι δεν ανταποκρίνεται μερικές φορές (αρκετά συχνά θα έλεγα) η οθόνη στο άγγιγμα. Έχω την εντύπωση ότι θέλει ελάχιστα πιο πάνω από εκεί που είναι το κουμπί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Οχι αυτο που λες δεν το αναφαιρει κανενας απλα λενε οτι κολλαει ελλαχιστα στην αλλαγη οχι οτι δεν ανταποκρινεται καλα η οθονη στα αγγιγματα .. το εχει και κανενας αλλος αυτο το προβλημα?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Θα παρακαλέσω θερμά να αποφεύγονται οι συγκρίσεις το Χ8 με άλλα κινητά. Για αυτό το σκοπό υπάρχουν τα αντίστοιχα topic (Διαξιφισμοί). Εδώ ας περιορίουμε τη συζήτηση γύρω από το Χ8. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 ZXR Δεν υπαρχουν διαξιφισμοι .. υπαρχει μια υποκειμενικη ενημερωση-αποψεις και αντικειμενικα στοιχεια για καποια πραγματα που θα βοηθησουν καποιους να βγαλουν μια αποφαση για το αν το κινητο της ενοτητας ειναι αυτο που τους κανει ωστε να το αγορασουν ή περισσοτερο για αυτους που το εχουν καποια στοιχεια ως βοηθεια για την λειτουργια του.. Αυτος βεβαια γενικα ειναι και ο σκοπος των forum.. για αυτο ειναι και ανεξαρτητα.. εκτος και αν κανω λαθος δεν ειναι forum η δεν ειναι κατι ανεξαρτητο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) μολις το πηρα και μου φαινεται πολυ ωραιο..........πως μπορω να ανοιξω το wi-fi?????θεματα μπορω να βαλω????? ρε παιδια εγω βαζω τα αρχεια σε φακελους και αυτα βγαινουν ολα μαζι ......δεν γινεται να μπουν σε φακελους????απαντηστε μου σας παρακαλω.............:worry: Edited October 18, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ειναι χαρακτηριστικό του android αυτο. στις εφαρμογές αλμπουμ εμφανιζει τα πάντα μαζί. ότι φωτογραφια και βιντεο υπάρχει στο κινητό. αν ανοιξεις την κάρτα με το astro ή κάποιο άλλο file manager θα δεις ότι είναι ακριβως όπως τα έβαλες μέσα. απλά τα εμφανίζει όλα μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 μολις το πηρα και μου φαινεται πολυ ωραιο..........πως μπορω να ανοιξω το wi-fi?????θεματα μπορω να βαλω????? Βιβλιαρακι οδηγιων κοιταξες? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanikos Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Πως μπορώ να κάνω απεγκατάσταση κάποιου προγράμματος? Πηγαίνω στις ρυθμίσεις > εφαρμογές > διαχείρηση εφαρμογών, αλλά δεν βλέπω επιλογή για να το απεγκαταστήσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Νομίζω ότι μπορείς να απεγκαταστήσεις μόνο τις εφαρμογές που πρόσθεσες εσύ. Δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Αυτό για να γίνει πρέπει να κάνεις root. Κρατάω μια επιφύλαξη για τα προεγκατεστημένα παιχνίδια που κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορούν να διαγραφούν αν περάσει η δοκιμαστική περίοδος. Ας μα ς πει κάποιος που να ξέρει για αυτά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Βιβλιαρακι οδηγιων κοιταξες? Μπα δεν δινουν πλεον μανουαλι. Κοστιζει κι ειναι αντιοικολογικο... Τωρα πια μονο εναν οδηγο quick setup σου δινουν και τιποτα παραπανω. Καταραμενη κριση... Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Φίλε μου ψάξε λίγο το κινητό που αγόρασες. Στο μενού έχει εικονίδιο "οδηγός χρήστη". Εκεί θα βρεις ότι ψάχνεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδιά μαζί με το κινητό δινουν ένα σαν φυλλαδιακι που εξηγεί τις βασικές χρήσεις... μην τα θέλουμε όλα μασημένη τροφή. δεν δαγκώνει το κινητό. ψάξτε το. σκαλίστε το. δεν παθαίνει τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centrino Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) παιδιά μαζί με το κινητό δινουν ένα σαν φυλλαδιακι που εξηγεί τις βασικές χρήσεις... μην τα θέλουμε όλα μασημένη τροφή. δεν δαγκώνει το κινητό. ψάξτε το. σκαλίστε το. δεν παθαίνει τπτ.. μπορει να μου πει κανεις λιγα πραματα για το ηχειο??ακουγεται δυνατα?? Edited October 18, 2010 by zxr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδιά μαζί με το κινητό δινουν ένα σαν φυλλαδιακι που εξηγεί τις βασικές χρήσεις... μην τα θέλουμε όλα μασημένη τροφή. δεν δαγκώνει το κινητό. ψάξτε το. σκαλίστε το. δεν παθαίνει τπτ..[/QUO μπορει να μου πει κανεις λιγα πραματα για το ηχειο??ακουγεται δυνατα?? Οπως του μινι φιλε μου.πολυ καλο δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ειναι χαρακτηριστικό του android αυτο. στις εφαρμογές αλμπουμ εμφανιζει τα πάντα μαζί. ότι φωτογραφια και βιντεο υπάρχει στο κινητό. αν ανοιξεις την κάρτα με το astro ή κάποιο άλλο file manager θα δεις ότι είναι ακριβως όπως τα έβαλες μέσα. απλά τα εμφανίζει όλα μαζί. ειναι χαρακτηριστικο του android 1.6????το 2.1 θα το εχει κανονικα?????:worry:ακομα δεν μπορω να στειλω εικονες κλπ........και δεν το λεει το φυλλαδιο του........ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts