archman Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει και στο δικό μου θέμα ? (παραπάνω) Αν πας ρυθμισεις - αναπαραγωγη και εμφανιση - ληξη χρονικου οριου οθονης και επιλεξεις κατι αλλο δεν γινεται τιποτα; Edited January 27, 2011 by archman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν μιλάω στο κινητό να μη μαυρίζει η οθόνη του κινητού ? Π.χ θέλω να κάνω μια αναπάντητη σε κάποιον και πριν προλάβω να το κλείσω - για να μη χρεωθώ - ο άλλος το έχει σηκώσει !! Κάποιες φορές οτι πλήκτρο και να πατήσω η οθόνη δεν ανάβει αρκετά γρήγορα για να πατήσω το κουμπί στην οθόνη αφής. Για δες αν σε βολεύει αυτό (Γιατί αυτό που θέλεις άμεσα δεν γίνεται): Ρυθμίσεις/Accessibility/Τικάρεις εκεί που λέει : The power key ends calls Με αυτον τον τρόπο αν και θα κλείνει η οθόνη, θα μπορείς να κλείνεις όταν πατάς στιγμιαία το power button. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger2010 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπέρα και από μένα και πολλά συγχαρητήρια για τις χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες σας.Θέλω να αγοράσω μία συσκευή η οποία θέλω να διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά 1. χάρτες χωρίς χρέωση ( δεν με απασχολεί η πλοήγηση ) 2. καλή διάρκεια μπαταρίας 3.εφαρμογές γραφείου όπως ανάγνωση εγγράφων adobe acrobat 4.αξιοπρεπής φωτογραφική μηχανή Μετά από προσωπική έρευνα έχω καταλήξει σε 4 επιλογές και οποιαδήποτε πληροφορία,σχόλιο από ίδια χρήση και γνώση για τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι χρήσιμα έχουμε 1.galaxy 3 στα 160 ευρώ 2.lg optimus one + χάρτες 270 ευρώ 3.samsung wave 723 στα 150 ευρώ 4.htc touch 2 + χάρτες στα 260 ευρώ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπέρα και από μένα και πολλά συγχαρητήρια για τις χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες σας.Θέλω να αγοράσω μία συσκευή η οποία θέλω να διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά 1. χάρτες χωρίς χρέωση ( δεν με απασχολεί η πλοήγηση ) 2. καλή διάρκεια μπαταρίας 3.εφαρμογές γραφείου όπως ανάγνωση εγγράφων adobe acrobat 4.αξιοπρεπής φωτογραφική μηχανή Μετά από προσωπική έρευνα έχω καταλήξει σε 4 επιλογές και οποιαδήποτε πληροφορία,σχόλιο από ίδια χρήση και γνώση για τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι χρήσιμα έχουμε 1.galaxy 3 στα 160 ευρώ 2.lg optimus one + χάρτες 270 ευρώ 3.samsung wave 723 στα 150 ευρώ 4.htc touch 2 + χάρτες στα 260 ευρώ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. To 2, αλλά είσαι off-topic. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotas13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Γεια σας παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε.... Που μπορώ να βρω το MLS Destinator;;Για το Galaxy 3 Σας ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παίδες υπάρχει τρόπος, όπως για το Galaxy S, να αναβαθμίσουμε το Galaxy 3 σε 2.2 μέσω Kies? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παίδες υπάρχει τρόπος, όπως για το Galaxy S, να αναβαθμίσουμε το Galaxy 3 σε 2.2 μέσω Kies? Ευχαριστώ. Όχι ακόμα μιας και δεν έχει βγει η επίσημη 2.2 αναβάθμιση... Προς το παρόν μπορείς να περάσεις beta 2.2 μέσω odin. Η τελική/επίσημη 2.2 θα βγει μάλλον μέσα στο Φεβρουάριο. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 γιατι ξαφνικα δε μου κατεβαζει τιποτα απο το μαρκετ?εκει που παει ν αρχισει η ληψη,σταματαει χωρις καμια ειδοποιηση:/ Απάντηση σ'εμένα κανείς ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Απάντηση σ'εμένα κανείς ;; το παθαίνει και μένα καμία φορά.. μπορεί να είναι φορτωμένος ο server... Βγάλε το τικ από τον συνεχή & αυτόματο συνχρονισμό, κάνε επανεκκίνηση του τηλεφώνου και ξανατικαρετα και δοκίμασε! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπερα Προσπαθησα να κανω root το galaxy3 κολησε για μια ωρα και απο τοτε το μονο που κανει ειναι να με βγαζει στο recovery mode αλλα απο εκει και περα τιποτα........ Μονο στην recovery mode με βγαζει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπερα Προσπαθησα να κανω root το galaxy3 κολησε για μια ωρα και απο τοτε το μονο που κανει ειναι να με βγαζει στο recovery mode αλλα απο εκει και περα τιποτα........ Μονο στην recovery mode με βγαζει........ καλησπέρα. πως προσπάθησες να κάνεις root? με ποιον τρόπο? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Με το Galaxy_One-Click_Root ακολουθοντας τις οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Με το Galaxy_One-Click_Root ακολουθοντας τις οδηγιες και όταν ανοίγεις το κινητό σε πετάει μονο στο recovery mode? βγάλε την μπαταρία για 30" και ξαναβάλτην Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 FROYO NEWS! Samsung Mobile Russia: Android 2.2 for Galaxy Apollo I5800 Soon! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1985 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Όχι ακόμα μιας και δεν έχει βγει η επίσημη 2.2 αναβάθμιση... Προς το παρόν μπορείς να περάσεις beta 2.2 μέσω odin. Η τελική/επίσημη 2.2 θα βγει μάλλον μέσα στο Φεβρουάριο. Δηλαδη; τι ειναι το οdin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 και όταν ανοίγεις το κινητό σε πετάει μονο στο recovery mode? βγάλε την μπαταρία για 30" και ξαναβάλτην Το ιδιο.... System recovery reboot system now apply sdcard:update wipe factory reset wipe cache αυτες τις επιλογες εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δηλαδη; τι ειναι το οdin; Είναι ένα πρόγραμμα για να περνάς firmware σε κινητά. δες περισσότερα εδώ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Το ιδιο.... System recovery reboot system now apply sdcard:update wipe factory reset wipe cache αυτες τις επιλογες εχει εε ωραία. πάτα apply sdcard:update. :) Υ.Γ: σορρυ για το double post. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Είναι ένα πρόγραμμα για να περνάς firmware σε κινητά. δες περισσότερα εδώ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 Συγνωμη που σε κουραζω αλλα τι ακριβως ψαχνω γιατι τωρα τα εχω λιγο χαμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Συγνωμη που σε κουραζω αλλα τι ακριβως ψαχνω γιατι τωρα τα εχω λιγο χαμενα Δεν με κουράζεις. πάτησες apply sdcard update? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shin69 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπερα αλλη μια φορα!οπως καταλαβατε θελω αλλη μια φορα τα φωτα σας :).οταν στελνω μηνυμα,πως μπορω να κανω να μην φαινονται ολες οι επαφες μου,οπως π.χ οι διευθυνσεις φιλων και επαφων μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Δεν με κουράζεις. πάτησες apply sdcard update? Ναι και μεχρι στιγμης εχει μεινει στην εικονα με το τριγωνο και το android robot Απο την σελιδα που μου προτινες ακολουθω τις οδηγιες και μολις επιλεγω GT-I5800-CSC-BSEJH2.tar στο Odin αυτο κλεινει!!!! Edited January 27, 2011 by givros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ναι και μεχρι στιγμης εχει μεινει στην εικονα με το τριγωνο και το android robot πατα το home Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_mike18 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Αν πας ρυθμισεις - αναπαραγωγη και εμφανιση - ληξη χρονικου οριου οθονης και επιλεξεις κατι αλλο δεν γινεται τιποτα; archman δεν είναι αυτό , αλλά ευχαριστώ για την απάντηση! Για δες αν σε βολεύει αυτό (Γιατί αυτό που θέλεις άμεσα δεν γίνεται): Ρυθμίσεις/Accessibility/Τικάρεις εκεί που λέει : The power key ends calls Με αυτον τον τρόπο αν και θα κλείνει η οθόνη, θα μπορείς να κλείνεις όταν πατάς στιγμιαία το power button. Αυτό που λες σίγουρα με βολεύει , απλά επειδή δεν έχω την έκδοση 2.2 δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την επιλογή "Προσβασιμότητα" (accessibility).\ Παρόμοιο πρόβλημα δεν έχει κανένας ? Σε όλους η οθόνη ανάβει γρήγορα οταν μιλάτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπερα Προσπαθησα να κανω root το galaxy3 κολησε για μια ωρα και απο τοτε το μονο που κανει ειναι να με βγαζει στο recovery mode αλλα απο εκει και περα τιποτα........ Μονο στην recovery mode με βγαζει........ Τιποτα οτι και αν προσπαθησα να κανω τζιφος...... μαλλον παμε για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts