dj_mike18 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν μιλάω στο κινητό να μη μαυρίζει η οθόνη του κινητού ? Π.χ θέλω να κάνω μια αναπάντητη σε κάποιον και πριν προλάβω να το κλείσω - για να μη χρεωθώ - ο άλλος το έχει σηκώσει !! Κάποιες φορές οτι πλήκτρο και να πατήσω η οθόνη δεν ανάβει αρκετά γρήγορα για να πατήσω το κουμπί στην οθόνη αφής. Edited January 26, 2011 by dj_mike18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλημέρα. Έχω το παρακάτω προβληματάκι. Έβγαλα (και πάλι) το galaxy από το κουτί του και είπα να το χρησιμοποιήσω ξανά. Με το που το ενεργοποίησα και πέρασαν 6 ώρες , βλέπω στο 3g watchdog χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ στο κινητό 1 mb στο dataplan. Έχουμε και λέμε: 2 λογαριασμοί email όπου δεν έχω λάβει τίποτα σε 6 ώρες (έλεγχο μόνο ανά μία ώρα) Ο καιρός κάνει ανανέωση ανά μία ώρα αλλά 1 μβ τρελό να έχει κατεβάσει. Ποιό πρόγραμμα μπορεί να μου σκίζει το νταταπλαν; Αν συνεχίσει έτσι στο τέλος του μήνα θα έχω φτάσει 300 μβ και έχω νταταπλαν για 100 (και δε θέλω να το αυξήσω). Έιμαι ένα βήμα να ξαναγυρίσω στο ομνια 2 και να πετάξω στη θάλασα το γκαλαξυ.... Εφαρμογές δεν έχω κατεβάσει τίποτα ιδιαίτερο. Μήπως να πάω σε hard reset? PS. Χρειάζεται να έχω όλη μέρα ανοιχτό το ιντερνετ λόγω μειλ, στην τελική ψάχνω αν ξέρει κάποιος μία εφαρμογή σαν το SPB Wireless Monitor (WM) που σου λέει ποιο πρόγραμμα συνδέεται και πόσο στο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alibe Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 καλησπερα...ενω εχω εγκαταστησει τον Kie και εχω κανει πολλους επιτυχεις συγχρονισμους απο προχτες όμως ειχα προβλημα γιατι οταν ειχα εισαγαγει νεες επαφες στο κινητο και πηγα να τις περασω στο pc μου στον συγχρονισμο μεσω outlook μου εβγαζε προβλημα ενω σε φωτο-μουσικη συγχρονιστηκαν... οταν αλλαξα το πεδιο και εβαλα μεσω windows book address συγχρονιστηκαν μα μου τις βγαζει με κινεζικα ενω ως προχτες δεν ειχα προβλημα....καποιος βοηθεια???ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Θα είναι paired με παλαιότερο τηλέφωνο. Δες το manual πώς κάνεις reset το handsfree και μετά ξανά ταίριαξε το με το Galaxy. well done RadiactiveToy!!με γλυτωσες απο αγορά bluetooth!!!!!! Επειδή έχω ακουστικό Sony Ericsson νομίζω πως το reset γίνεται πατώντας και ταυτόχρονα τα δύο κουμπιά αυξομίωσης της έντασης του bluetooth. Αν και από ότι κατάλαβα το βρήκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ρε παιδια μια ερώτηση....Όταν δημιουργούμε νέο φάκελο στη home screen πως γίνεται να του αλλάξουμε όνομα; ανοιξε τον και πανω πανω που λεει folder κρατα το λίγο πατημένο.. Επειδή το δοκίμασα αυτό που λέει ο κύριλλος δεν γίνεται γιατί παρατεταμένο πάτημα οδηγεί μόνο σε απόριψη του φακέλου στο κάδο διαγραφής στο κάτω μέρος της οθόνης. Υπόψιν μιλάω για νέο φάκελο στο home screen και μετονομασία αυτού. Υπάρχει κάποια άλλη λύση ή κανω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf2006 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 αυτό που είναι στην φωτογραφία είναι το galaxy 3 i5801, ενώ εμάς το i5800. καλησπερα....εχω το γαλαξια....εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και η εφαρμογη που ειχα το mls destinator δωρο απο γερμανο....μολισ παει να φορτισει μου γραφει απροσδοκητο αναγκαστικο κλεισιμο και μου την κλεινει....διεγραψα απο τα αρχεια την εφαρμογη και την ξανα εγκαταστησα, αλλα παλι το ιδιο....τι μπορω να κανω; επισης το gps αργει υπερβολικα να πιασει δοευφορο...υπαρχει καποιο προγραμμα να το κανει πιο γρηγορα... τέλος , με το 2.2 τι θα γίνει; εχουμε καποια ενημερωση; ενοοω το επισημο γιατι φοβαμαι οτι θα κανω χαζομαρα αν το κανω μονος μου.... σας ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf2006 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 σας παρακαλω πολυ βοηθήστε με με το παραπάνω ερώτημα....υπάρχει κανενα δωρεαν προγραμμα για πλοηγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf2006 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 σας παρακαλω πολυ βοηθήστε με με το παραπάνω ερώτημα....υπάρχει κανενα δωρεαν προγραμμα για πλοηγηση; μηπως υπαρχει και κανενα προγραμμα να μην κολλαει το κινητο και να τρεχει λιγακι πιο γρηγορα;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 σας παρακαλω πολυ βοηθήστε με με το παραπάνω ερώτημα....υπάρχει κανενα δωρεαν προγραμμα για πλοηγηση; το ΝdDRIVE και παιζει μια χαρα στα κινητα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgis_r Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 παιδια καλησπερα .χθες πηρα στα χερια μου το ''γαλαξια'' 3 . μολισ 65 ευρω. γνωριζει κανεισ να μου πει πως μπαινουν σε αυτο το κινητο τα θεματα ?κατεβασα μερικα αλλα δεν .. ! μηπως δεν τα υποστηριζει το συγκεκριμενο μοντελο ? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλημέρα. Έχω το παρακάτω προβληματάκι. Έβγαλα (και πάλι) το galaxy από το κουτί του και είπα να το χρησιμοποιήσω ξανά. Με το που το ενεργοποίησα και πέρασαν 6 ώρες , βλέπω στο 3g watchdog χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ στο κινητό 1 mb στο dataplan. Έχουμε και λέμε: 2 λογαριασμοί email όπου δεν έχω λάβει τίποτα σε 6 ώρες (έλεγχο μόνο ανά μία ώρα) Ο καιρός κάνει ανανέωση ανά μία ώρα αλλά 1 μβ τρελό να έχει κατεβάσει. Ποιό πρόγραμμα μπορεί να μου σκίζει το νταταπλαν; Αν συνεχίσει έτσι στο τέλος του μήνα θα έχω φτάσει 300 μβ και έχω νταταπλαν για 100 (και δε θέλω να το αυξήσω). Έιμαι ένα βήμα να ξαναγυρίσω στο ομνια 2 και να πετάξω στη θάλασα το γκαλαξυ.... Εφαρμογές δεν έχω κατεβάσει τίποτα ιδιαίτερο. Μήπως να πάω σε hard reset? PS. Χρειάζεται να έχω όλη μέρα ανοιχτό το ιντερνετ λόγω μειλ, στην τελική ψάχνω αν ξέρει κάποιος μία εφαρμογή σαν το SPB Wireless Monitor (WM) που σου λέει ποιο πρόγραμμα συνδέεται και πόσο στο ιντερνετ. Γεια να βρείς θάλασσα θέλεις το GPS που πάλι δεν δουλεύει...αστειεύομαι. Είναι περίπλοκο το να σου πούμε τί φταίει αν δεν ξέρουμε τι προγράμματα έχεις εγκαταστήσει. Δώσε μας μια λίστα. Τα βασικά: κλείνεις το autosync από το settings και κυρίως βάζεις ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να απενεργοποιείς κατά βούληση το mobile data π.χ. το quick settings. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 σας παρακαλω πολυ βοηθήστε με με το παραπάνω ερώτημα....υπάρχει κανενα δωρεαν προγραμμα για πλοηγηση; Δωρεάν πρόγραμμα στο μάρκετ για πλοήγηση δεν υπάρχει που να σου επιτρέπει πέρα από κάποιο χρονικό διάστημα να το χρησιμοποιείς. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Τελικα με λογική χρηση wifi κ gps αλλα αρκετο ψαξιμο, εισαγωγή επαφών , δοκιμες ηχων , sms χωρις καρτα σιμ, σε 55 ωρες ειχα 30% αλλα μετα που εβαλα σιμ κ εκανα 2-3 λεπτά κλησεις και 3-4 σμσ έπεσε στο 15%. (το wifi k gps συνεχεια on line) Το gps την 1η φορα κλειδωνει σε 3-4 λεπτα με ακριβεστατη θεση κ μετα την 1η φορα , μεσα σε 15" !!!! Ελπιζω να κραταει με συνετη διαχειριση κλησεων 2-3 μερες :) Edited January 26, 2011 by hpapagigr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Επειδή το δοκίμασα αυτό που λέει ο κύριλλος δεν γίνεται γιατί παρατεταμένο πάτημα οδηγεί μόνο σε απόριψη του φακέλου στο κάδο διαγραφής στο κάτω μέρος της οθόνης. Υπόψιν μιλάω για νέο φάκελο στο home screen και μετονομασία αυτού. Υπάρχει κάποια άλλη λύση ή κανω κάτι λάθος; άνοιξε τον και πάνω πάνω λέει folder.. κράτα το πατημένο και θα τον μετονομάσεις. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_thess Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ειναι καλο στον τομεα μουσικης απο θεμα εντασης και καθαροτητας ηχου απο το ηχειο ή τα ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_mike18 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν μιλάω στο κινητό να μη μαυρίζει η οθόνη του κινητού ? Π.χ θέλω να κάνω μια αναπάντητη σε κάποιον και πριν προλάβω να το κλείσω - για να μη χρεωθώ - ο άλλος το έχει σηκώσει !! Κάποιες φορές οτι πλήκτρο και να πατήσω η οθόνη δεν ανάβει αρκετά γρήγορα για να πατήσω το κουμπί στην οθόνη αφής. Θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει και στο δικό μου θέμα ? (παραπάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Γεια να βρείς θάλασσα θέλεις το GPS που πάλι δεν δουλεύει...αστειεύομαι. Είναι περίπλοκο το να σου πούμε τί φταίει αν δεν ξέρουμε τι προγράμματα έχεις εγκαταστήσει. Δώσε μας μια λίστα. Τα βασικά: κλείνεις το autosync από το settings και κυρίως βάζεις ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να απενεργοποιείς κατά βούληση το mobile data π.χ. το quick settings. Τελικά φίλε μου έχεις δίκιο. Φοβάμαι ότι είχα θέματα με διάφορα "σκουπίδια" που είχα εγκαταστήσει τελευταία. Τη λύση την έδωσε το hard reset μαζί με τις προτάσεις που μου έκανες. Τώρα είναι καθαρό και παπό ότι φαίνεται έχει μειωθεί η κίνηση στο 3g Thanks again. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist20099 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 γειας σας εχω ενα galaxy3 και θελω να μαθω, εαν δεν εχω προγραμμα internet ή δεν βρισκω wi-fi και θελω να μπω στους χαρτες χρεωνομαι?? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 γειας σας εχω ενα galaxy3 και θελω να μαθω, εαν δεν εχω προγραμμα internet ή δεν βρισκω wi-fi και θελω να μπω στους χαρτες χρεωνομαι?? ευχαριστω! Όχι αν χρησιμοποιείς gps και κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης όπως το Ndrive. Για google maps θα χρεωθείς για τον όγκο των δεδομένων μέσω 3g. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το categories του iphone; Θέλω να φτιάχνει φακέλους στο μενού και όχι στη home όπως το App Categhories. Και τι θα γίνει με αυτό το gps επιτέλους; Έχω το Ndrive και κάνει περίπου 10 λεπτά να βρεί στίγμα. Κάθε βοήθεια ευπρόσεκτη. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wise_One Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Παιδες καλησπερα. Εχω ενα θεματακι. Ενω ειμαι στο ιντερνετ με το κινητο δε μπορει να συνδεθει με τη google. κατι για μη αξιοπιστη συνδεση λεει. Εχετε καμια ιδεα; οτι ειχα απενεργοποιησει απο το συγχρονισμο δεδομενων το ξαναβαλα αλλα τπτ. edit: Ακυρο το παραπάνω. Συγχρονίστηκε τελικά και συνδέθηκε χωρίς πρόβλημα. Έχω μια άλλη ερώτηση. Τι πρέπει να ρυθμίσω ούτως ώστε να συνδέεται σε market, gmail κλπ ΜΟΝΟ όταν μπαίνω με wifi; Ν' αναφέρω ότι άλλαξα το δίκτυο μόνο σε gsm. edit2: Άκυρο κι αυτό, πρέπει απλά να κατεβάσω το mobile data center. Κάπου ρε σεις λέγατε για κάποιες best of εφαρμογές, τις κρατήσει κανένας γιατί ψάχνω πόση ώρα και δε τις βρίσκω; Edited January 27, 2011 by Wise_One Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παιδες καλησπερα. Εχω ενα θεματακι. Ενω ειμαι στο ιντερνετ με το κινητο δε μπορει να συνδεθει με τη google. κατι για μη αξιοπιστη συνδεση λεει. Εχετε καμια ιδεα; οτι ειχα απενεργοποιησει απο το συγχρονισμο δεδομενων το ξαναβαλα αλλα τπτ. edit: Ακυρο το παραπάνω. Συγχρονίστηκε τελικά και συνδέθηκε χωρίς πρόβλημα. Έχω μια άλλη ερώτηση. Τι πρέπει να ρυθμίσω ούτως ώστε να συνδέεται σε market, gmail κλπ ΜΟΝΟ όταν μπαίνω με wifi; Ν' αναφέρω ότι άλλαξα το δίκτυο μόνο σε gsm. edit2: Άκυρο κι αυτό, πρέπει απλά να κατεβάσω το mobile data center. Κάπου ρε σεις λέγατε για κάποιες best of εφαρμογές, τις κρατήσει κανένας γιατί ψάχνω πόση ώρα και δε τις βρίσκω; για best of εφαρμογες δες εδω :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 για τα υπολοιπα δεν ξερω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 γιατι ξαφνικα δε μου κατεβαζει τιποτα απο το μαρκετ?εκει που παει ν αρχισει η ληψη,σταματαει χωρις καμια ειδοποιηση:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 άνοιξε τον και πάνω πάνω λέει folder.. κράτα το πατημένο και θα τον μετονομάσεις. Επιτέλους τα κατάφερα να κάνω μετονομασία σε φάκελο χάρη σε εσένα Κύριλλε. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ειναι καλο στον τομεα μουσικης απο θεμα εντασης και καθαροτητας ηχου απο το ηχειο ή τα ακουστικα? Απο το ηχειο σχεδον τελειο κ μεσω ακουστικο καλο ++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μια μεγαλη απορία : Η φωνητική κληση πως @#@# ενεργοποιειται κ πως δουλευει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts