Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύριοι καλησπέρα. Νέος στον χώρο του Android. Χθες πήρα το galaxy 3. Μέχρι στιγμή προσπαθώ να εξικοιωθώ με το λειτουργικό. :lol: Εχω μία απορία.

Σε διάφορα βίντεο και φωτό που είδα κατά καιρούς στο νετ είδα ότι η οθόνη αναμονής χωρίζεται σε 7 οθόνες. Το δικό μου δυστηχώς έχει μόνο 3 με αποτέλεσμα να μην μπορώ να καρφιτσώσω αρκετά widgets. Μπορώ να το φτιάξω ή έτσι απλά είναι. Νομίζω στο Apollo το είδα. Υπάρχει διαφορά?

Επίσης αληθεύει ότι το wifi δεν είναι και πολύ δυνατό. Μέσα στο σπίτι σε απόσταση περίπου 7-10 μέτρων από τον router, από 3 σήμα πέφτει στο 1 καμιά φορά και σχεδόν ανύπαρκτο. Παίζει πρόβλημα στο hardware?

Θα δω και την μπαταρία διότι δεν μου τα λέει καλά σε 5 ώρες είναι στο 80% μετά την πρώτη φόρτιση, χωρίς ιδιαίτερο σκάλισμα, wifi κ.λ.π. Ευελπιστώ στις απαντήσεις σας μήπως και βγάλω άκρη.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε εμενα το κανει μονο του.

Οταν παω να βαλω ενα φοντο, μου εμφανιζει ενα πορτοκαλι κουτακι για να κοψω οπου θελω την φωτο μου και λειτουργει κανονικα το εφε οσες οθονες και να εχω.

Τωρα εχω 5 και παιζει κανονικα.

Wallpaper στο android home screen μπαίνει. Wallpaper στο touch wiz δεν μπαίνει...

Χριστόφορος :music:

εχω διαβασει και τους διαξιφισμούς αλλά δεν εχω καταλήξει το Wildfire ή το Samsung 3s. Με ενδιαφέρει και η μπαταρία και η κάμερα. Από άποψη οθόνης είμαι ανίδεη....

Η κάμερα είναι ικανοποιητική??? Γιατι το lg gt 500 pou eixa prin (kai me afhse apo othonh 3 fores... grrrr) παρόλο που θεωρητικά είχε κάμερα 5mp ήταν άθλια!!!!!

Wallpaper στο android home screen μπαίνει. Wallpaper στο touch wiz δεν μπαίνει...

????:(:wacko::worry:????

εχω διαβασει και τους διαξιφισμούς αλλά δεν εχω καταλήξει το Wildfire ή το Samsung 3s. Με ενδιαφέρει και η μπαταρία και η κάμερα. Από άποψη οθόνης είμαι ανίδεη....

Η κάμερα είναι ικανοποιητική??? Γιατι το lg gt 500 pou eixa prin (kai me afhse apo othonh 3 fores... grrrr) παρόλο που θεωρητικά είχε κάμερα 5mp ήταν άθλια!!!!!

1. Μπαταρία ακόμα το ψάχνουμε(2 με 5 μέρες),2,κάμερα για έμενα καλή 3.2 Megapixels!

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Το Samsung υπερέχει σε όλα τα χαρακτηριστικά, αλλά χάνει στο "φαίνεσθαι". Το Wildfire είναι πιο στοιβαρή κατασκευή. Εμένα η μπαταρία κρατάει 4 μέρες γεμάτες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Samsung.:D

Εμένα η μπαταρία κρατάει 4 μέρες γεμάτες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Samsung.:D

Δεν σε έχω ρωτήσει...4 μέρες με τα βράδυα κλειστό ή συνέχεια ανοιχτό?

Χριστόφορος :music:

Παιδια μερικες φορες τρωει σκαλωμα και δεν μου ερχονται τα μυνηματα,μονο εαν αλλαξω συσκευη , τι παιζει ?

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

Δεν σε έχω ρωτήσει...4 μέρες με τα βράδυα κλειστό ή συνέχεια ανοιχτό?

Τις περισσότερες φορές ανοιχτό. Παρασκευή μέχρι Κυριακή βράδυ το κλείνω συνήθως για να μη με ενοχλούν.

Καλησπέρα παιδιά!!δύο ερωτήσεις έχω να κανω...

1)ενώ συνδέω με υπολογιστή το κινητο και εχω πατησει την επιλογη samsung kies αυτό μου το αναγνωρίζει σαν σκληρό δίσκο αλλα στο kies μου βγαζει οτι η συσκευή δεν υποστηρίζεται.εχω δοκιμάσει τα πάντα να κανω απο τα μενου του kies αλλα τιποτα.μηπως φταίει οτι το κινητο το έχω root?

2) 2.2 FROYO θα πάρουμε καποια στιγμή?το galaxy s ξεκινησε να παίρνει....

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Καλησπέρα παιδιά!!δύο ερωτήσεις έχω να κανω...

1)ενώ συνδέω με υπολογιστή το κινητο και εχω πατησει την επιλογη samsung kies αυτό μου το αναγνωρίζει σαν σκληρό δίσκο αλλα στο kies μου βγαζει οτι η συσκευή δεν υποστηρίζεται.εχω δοκιμάσει τα πάντα να κανω απο τα μενου του kies αλλα τιποτα.μηπως φταίει οτι το κινητο το έχω root?

2) 2.2 FROYO θα πάρουμε καποια στιγμή?το galaxy s ξεκινησε να παίρνει....

1) δεν φταίει το root επειδή δεν στο αναγνωρίζει το KIES. και εγώ το έχω κάνει root και μου το αναγνωρίζει κανονικά. δοκίμασε να κάνεις update το KIES.

2) το froyo όπου ναναι έρχεται. νοέμβρη μου φαίνεται

Μόλις ολοκλήρωσα μια εφαρμογή για Android η οποία επιλέγει αριθμούς για το ΚΙΝΟ. Περισσότερες πληροφορίες στο http://teleytaios.wordpress.com/android-development/. Όποιος θέλει να την τεστάρει για να μου στείλει παρατηρήσεις ας μου στείλει pm με το email του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

edit: Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/425448802/KINO.apk

Edited by theta

Μόλις ολοκλήρωσα μια εφαρμογή για Android η οποία επιλέγει αριθμούς για το ΚΙΝΟ. Περισσότερες πληροφορίες στο http://teleytaios.wordpress.com/android-development/. Όποιος θέλει να την τεστάρει για να μου στείλει παρατηρήσεις ας μου στείλει pm με το email του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

χμμ καλό ακούγεται !!! μόλις μου φέρουν το κινητό από το service θα το βάλω !!

Κι ένα screenshot της εφαρμογής:

http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/10/device.png

γαμάααααααατο !!!!!!!!!!!!!

edit: Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/425448802/KINO.apk

Μπράβο καλή εφαρμογή,αν αποδίδει κιόλας......:yahoo: :yahoo:

Μπράβο καλή εφαρμογή,αν αποδίδει κιόλας......:yahoo: :yahoo:

Στα τυχερά παιχνίδια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν αποδίδει κάποιο σύστημα. Απλώς θέλει σύνεση και εγκράτεια, να μη γίνει πάθος. :!:

Κι ένα screenshot της εφαρμογής:

http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/10/device.png

Μπράβο, ωραίο... Αν θες διόρθωσε και τα λαθάκια, "accelerometer" και "sophisticated" :)

- Alex

Μπράβο, ωραίο... Αν θες διόρθωσε και τα λαθάκια, "accelerometer" και "sophisticated" :)

Το accelerometer θα το διορθώσω. Το άλλο είναι επίτηδες...

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. ;)

Το accelerometer θα το διορθώσω. Το άλλο είναι επίτηδες...

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. ;)

Τί θα πει; από περιέργεια :)

- Alex

Τί θα πει; από περιέργεια :)

Sofi - sticated. Στο πανεπιστήμιο είχα μια βοηθό καθηγητή στη στατιστική, τη Σόφη, η οποία με έμαθε φοβερά πράγματα. Δυστυχώς πρόσφατα έφυγε απ' τη ζωή...

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)