sakiss Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Χαιρετω το φορουμ. Να σας ρωτησω, υπαρχει εφαρμογη με την οποια να δημιουργησω ενα Backup των επαφων μου και να το στειλω μεσω e-mail; Ευχαριστω Μπορείς να απευθυνθείς και εδώ :) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Γεια κι από μένα.Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται στη συσκευή μας ''screen caprure''. Έχουν τραβηχτεί διάφορες εικόνες έτσι σε τυχαίες στιγμές αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Χαιρετω το φορουμ. Να σας ρωτησω, υπαρχει εφαρμογη με την οποια να δημιουργησω ενα Backup των επαφων μου και να το στειλω μεσω e-mail; Ευχαριστω Γιατί δεν κάνεις extract τις επαφές σου σε ένα αρχείο στο κινητό σου και μετά να στείλεις αυτό το αρχείο με email; Μπαίνεις στις επαφές, πατάς το αριστερό πλήκτρο και μετά επιλέγεις εξαγωγή επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas94 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) Γεια κι από μένα.Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται στη συσκευή μας ''screen caprure''. Έχουν τραβηχτεί διάφορες εικόνες έτσι σε τυχαίες στιγμές αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως... Κρατας πατημενο το δεξι κουμπι ("πισω") και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα χωρις να το αφησεις πατας στιγμιαια και το μεσαιο ("home"). "δίπλα" σου... http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards.htm?CAPACITY=16%20GB&FLASH_CARD_TYPE=microSD και αυτή από τα you είναι μια χαρα! Υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ class 6 και 10? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited June 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ class 6 και 10? Θεωρητικά υπάρχει σημαντική διαφορά (περίπου της τάξης των 4 mb/sec). Το θέμα είναι όμως αν αυτή τη διαφορά μπορεί να την "υποστηρίξει" και να την αναδείξει το κινητό σου. Προσωπικά πιστεύω ότι η διαφορά θα είναι απειροελάχιστη αν όχι ανύπαρκτη. Ωστόσο να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν έχω δοκιμάσει ούτε class 6, ούτε class 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sourikata Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) Γεια σας παιδιά, ειμαι καινουρια και εκανα λογαριασμο εδω μονο και μονο γιατι εχω ενα προβλημα. Πριν μερες μου εκλεψαν το κινητο (γκαλαξι 3) αλλα ευτυχως το ξανα πηρα στα χερια μου. θελω λοιπον να μου πει καποιος τι γινεται με τον ορισμο κωδικου για εντοπισμο κινητου, ειναι καποιος συγκεκριμενος; γιατι δεν τον γνωριζω και κατα συνεπεια δεν μπορω να το ενεργοποιησω. ευχαριστω! :ninja: Λοιπόν πέρασα το leaked FROYO επιτυχώς. Πρώτη εντύπωση: βελτιωμένα γραφικά, και ταχύτητα !! Γεια! Αν και ειναι αρκετα καθυστερημενο μηνυμα, και εσυ μπορει να εχεις αλλαξει και κινητο μεχρι σημερα, θα θελα να με ενημερωσεις γι αυτο leaked FROYO γιατι ειμαι λιγο ασχετη. Πως μπορω να το βαλω και εγω, αν χρειαζεται να εχω συγκεκριμενη μνημη, και τι προσφερει. Σε ευχαριστω! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 11, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 να ρωτησω κατι στα γρηγορα μιας και δε παρακολουθω το θεμα (το κινητο το εχει ο πατερας μου) περα απο το ενα update σε 2.2 , εχει βγει και καποιο αλλο? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 να ρωτησω κατι στα γρηγορα μιας και δε παρακολουθω το θεμα (το κινητο το εχει ο πατερας μου) περα απο το ενα update σε 2.2 , εχει βγει και καποιο αλλο? Όχι. Η έκδοση 2.2 είναι η τελευταία επίσημη έκδοση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 δοκίμασε κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία από την εφαρμογή του facebook??? εγώ δεν τα κατάφερα ούτε μετά από 15 προσπάθειες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) δοκίμασε κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία από την εφαρμογή του facebook??? εγώ δεν τα κατάφερα ούτε μετά από 15 προσπάθειες :( ναι μια χαρα ανεβαζει εχω προβλημα με τη μνημη συνεχως ειναι γεματη και ολες οι εφαρμογες ειναι στην SD δε μπορω να καταλαβω τι αλλο πρεπει να κανω !! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 26, 2012 by sakiss Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα!!! νομίζω ότι έχει βάλει το χεράκι της η Cosmote γιατί μόλις άλλαξε ο μήνας όλα επανήλθαν στους κανονικούς τους ρυθμούς, με τη δεύτερη προσπάθεια η φωτό έχει ανεβεί Edited August 4, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Να ρωτησω κατι παιδιά... Μετα από πολλα κολλήματα της συσκευής κατέφυγα στην επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για δεύτερη φορα όμως μετά το ανοιγμα του δεν έχω ήχο στο ηχείο πουθενά. την πρώτη φορά μου αλλάξαν όλη την πλακέτα. Το εχω λιγο λιγότερο από δύο χρόνια. θα μου το αλλάξουν ή δεν γίνεται άλλη φορά; Υπάρχει μήπως πιο ευκολη λύση; Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisyfos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Καλησπερα σας, Υπαρχει κατι μπορω να κανω για να αυξησω την αποδοτικοτητα κ ταχυτητα του κινητου μου,μιας κ γενικα σερνεται κ παει αργα@?επιπλεον δεν τρεχει καλα εφαρμσγες τυπου skype κ angrybirds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Καλησπερα σας, Υπαρχει κατι μπορω να κανω για να αυξησω την αποδοτικοτητα κ ταχυτητα του κινητου μου,μιας κ γενικα σερνεται κ παει αργα@?επιπλεον δεν τρεχει καλα εφαρμσγες τυπου skype κ angrybirds και σε μένα τα ίδια, για να κάνω μία κλήση πλέον χρειάζομαι πάνω από 30 δευτερόλεπτα μέχρι να καταφάρω να τρέξω την εφαρμογή εξερχόμενης κλήσης !!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 και σε μένα τα ίδια, για να κάνω μία κλήση πλέον χρειάζομαι πάνω από 30 δευτερόλεπτα μέχρι να καταφάρω να τρέξω την εφαρμογή εξερχόμενης κλήσης !!! και σε μένα τα ίδια μάλλον δεν υπάρχει λύση αν δεν θέλεις να πέσεις στα βαθιά με rom κτλ εγώ ψάχνω για νέα συσκευή έχοντας στο νου την πατατιά που έκανα με το Galaxy 3 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Καλησπερα σας, Υπαρχει κατι μπορω να κανω για να αυξησω την αποδοτικοτητα κ ταχυτητα του κινητου μου,μιας κ γενικα σερνεται κ παει αργα@?επιπλεον δεν τρεχει καλα εφαρμσγες τυπου skype κ angrybirds και σε μένα τα ίδια, για να κάνω μία κλήση πλέον χρειάζομαι πάνω από 30 δευτερόλεπτα μέχρι να καταφάρω να τρέξω την εφαρμογή εξερχόμενης κλήσης !!! και σε μένα τα ίδια μάλλον δεν υπάρχει λύση αν δεν θέλεις να πέσεις στα βαθιά με rom κτλ εγώ ψάχνω για νέα συσκευή έχοντας στο νου την πατατιά που έκανα με το Galaxy 3 :( Η λύση μιας custom rom είναι η καλύτερη κι αν το τολμήσετε σε 15 λεπτά θα νομίζετε πως έχετε καινούριο τηλέφωνο. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο... :happy: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) έχεις κάποια πρόταση ?? πχ Kyrillos' ROM v9.6 JPU ?? Edited August 18, 2012 by leasedline Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisyfos Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Τι ειναι η custom rom?Και πως μπορώ να το ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Τι ειναι η custom rom?Και πως μπορώ να το ενεργοποιησω? βάλε το παραπάνω στο google έχει και οδηγίες... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball18 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλημέρα παιδιά. Εδώ και κανά δυο μέρες το τηλέφωνό μου εκεί που είναι με κλειδωμένο πληκτρολόγιο και αφημένο στο τραπέζι αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη... Το έκανα restart κανά δυο φορές αλλά σταματάει μόνο όταν θέλει αυτό... Η μπαταρία μου είναι φορτισμένη και τα data είναι κλειστά... Το κινητό φοράει την official froyo που κατέβασα μέσω Kies, το έχω 1 χρόνο και τρεις μήνες περίπου... Έχετε να προτείνετε κάτι??? Παράθεση Samsung Galaxy 3 (Ι5800), LG Optimus L9 II (D605), Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλημέρα παιδιά. Εδώ και κανά δυο μέρες το τηλέφωνό μου εκεί που είναι με κλειδωμένο πληκτρολόγιο και αφημένο στο τραπέζι αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη... Το έκανα restart κανά δυο φορές αλλά σταματάει μόνο όταν θέλει αυτό... Η μπαταρία μου είναι φορτισμένη και τα data είναι κλειστά... Το κινητό φοράει την official froyo που κατέβασα μέσω Kies, το έχω 1 χρόνο και τρεις μήνες περίπου... Έχετε να προτείνετε κάτι??? κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARISSIRA Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δες μπας και είναι καμιά πρόσφατα εγκατεστημένη εφαρμογή που σου κάνει αυτά τα νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball18 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Θα πρέπει να καρατήσω επαφές και τα ρέστα κάπου backup φαντάζομαι... Παράθεση Samsung Galaxy 3 (Ι5800), LG Optimus L9 II (D605), Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Θα πρέπει να καρατήσω επαφές και τα ρέστα κάπου backup φαντάζομαι... εννοειται αυτο. οι επαφες ευκολα αποθυκεουνται απο το μενου τους. υπαρχουν και προγραμματα για αυτο αλλα φανταζομαι οι επαφες ειναιτο κυριο-μουσικη φωτο μενουν στην καρτα. αν το εχεις και 1 1/2 χρονο θα γινει οπως το αγορασες. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Από χθες το πλήκτρο "Home" έχει κολλήσει-χαλάσει.. Όταν το πατάω είναι πολύ σκληρό και βέβαια το κινητό δεν αποκρίνεται πλέον στο πάτημα παρά μόνο αν βάλεις αρκετή παραπάνω δύναμη! Προέκυψε έτσι ξαφνικά, χωρίς πτώση ή νερά κλπ Έχει τύχει σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts