Expendable Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 :):) Οταν λεω αργοτερα....δεν εννοω για σημερα...... Να περασουν λιγο οι μερες για να εμπεδωσω την διαδικασια :O και θα προσπαθησω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 :):) Οταν λεω αργοτερα....δεν εννοω για σημερα...... Να περασουν λιγο οι μερες για να εμπεδωσω την διαδικασια :O και θα προσπαθησω....... Ότι χρειαστεί είμαστε στην διάθεση σου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zosimas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα! Μόλις έκανα αναβάθμιση στην 5.5 έκδοση του Kyrillos13 και μάλλον πήγαν όλα καλά!! :) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πώς θα κάνω αναβάθμιση στην 5.6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα! Μόλις έκανα αναβάθμιση στην 5.5 έκδοση του Kyrillos13 και μάλλον πήγαν όλα καλά!! :) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πώς θα κάνω αναβάθμιση στην 5.6; https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/rom-by-the-kyrillos-v5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zosimas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 astronaytis έχω κολήσει! Το kies δεν βλέπει πια την συσκευή, και όταν βάζω την κάρτα σκέτη στο pc ζητάει να κάνει πρώτα format αλλιώς δεν την ανοίγει. Έχω κάνει ήδη partition sd από το κινητό. Πώς θα περάσω μέσα το update.zip για να κάνω αναβάθμιση; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Αν έχεις Vodafone συμβόλαιο πήγαινε ρυθμίσεις ασύρματη επικοινωνία δίκτυα κινητής ονόματα σημείων πρόσβασης μπεs μέσα στο πρώτο πακέτο και άλλαξε το apn σε internet.vodafone.gr. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Vodafone συμβολαιο εχω και με την αλλαγη που μουπες διπλα στο Vodafone GR αναψε μια πρασινη τελεια αλλα το χρηση δεδομενων πακετου δε λεει να μεινει τικαρισμενο. Δεν ξερω αν φταιει και αυτο αλλα δε συνδεεται Επίσης παιζει κατι ακομα απο τοτε που φλασαρα. Στο handsfree το δικο του δε παιζει το κουμπί απαντησης κλησης. Ειναι κατι γνωστο??? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 astronaytis έχω κολήσει! Το kies δεν βλέπει πια την συσκευή, και όταν βάζω την κάρτα σκέτη στο pc ζητάει να κάνει πρώτα format αλλιώς δεν την ανοίγει. Έχω κάνει ήδη partition sd από το κινητό. Πώς θα περάσω μέσα το update.zip για να κάνω αναβάθμιση; :wacko: το ειχες κανει το partition απο πριν η πρωτη φορα το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zosimas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Είχα κάνει partition καιρό πριν για να δουλέψει το link2sd. Και έκανα και ένα μόλις τώρα, μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Vodafone συμβολαιο εχω και με την αλλαγη που μουπες διπλα στο Vodafone GR αναψε μια πρασινη τελεια αλλα το χρηση δεδομενων πακετου δε λεει να μεινει τικαρισμενο. Δεν ξερω αν φταιει και αυτο αλλα δε συνδεεται Επίσης παιζει κατι ακομα απο τοτε που φλασαρα. Στο handsfree το δικο του δε παιζει το κουμπί απαντησης κλησης. Ειναι κατι γνωστο??? Τι εννοεις δεν μενει τικαρισμενο? Είχα κάνει partition καιρό πριν για να δουλέψει το link2sd. Και έκανα και ένα μόλις τώρα, μετά την αναβάθμιση. για κανε ενα reboot και πες μου τι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zosimas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 για κανε ενα reboot και πες μου τι εγινε Το kies προσπαθεί αλλά μάταια, δεν συνδέεται με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Το kies προσπαθεί αλλά μάταια, δεν συνδέεται με τίποτα! έχεις απενεργοποιήσει το usb debugging? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zosimas Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 έχεις απενεργοποιήσει το usb debugging? Με την βοήθεια του astronaytis όλα πήγαν καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Τι εννοεις δεν μενει τικαρισμενο? Το τικαρω και μολις αλλαξω οθόνη είτε με back ή homebutton ξετικαρεται. Επίσης μήπως ξέρει κανείς αν υπαρχει ρυθμιση ωστε οταν γινεται κλήση να μην σβηνει η οθονη τοσο γρηγορα ή να μην κλειδωνει?? και οταν γινεται κλήση να μπορεις να αποθηκευσεις προσωρινα αριθμο τηλεφωνου? Edited June 3, 2011 by elpa02 Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 γεια υπαρχι καμια καλη εφαρμογη για αλαγης φωνης? να κανει αλαζει πολες φωνες? παρακαλω πιτε μ:) γεια το samsung galaxy 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 γεια υπαρχι καμια καλη εφαρμογη για αλαγης φωνης? να κανει αλαζει πολες φωνες? παρακαλω πιτε μ:) γεια το samsung galaxy 3 Ίσως αν γράψεις πιο καθαρά να καταλάβουμε και τι θες να κάνεις... :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ίσως αν γράψεις πιο καθαρά να καταλάβουμε και τι θες να κάνεις... :) αν καταλαβα καλα θελει μια εφαρμογη οπου οταν μιλας θα κανει ποιο ψιλη ή χοντρη την φωνη σου ή γενικος θα την αλιωνει.. κατι σαν recorder απλα δεν θα αναπαραγει την πραγματικη σου φωνη Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Εδώ είναι τότε η κατάλληλη ενότητα για τέτοιες ερωτήσεις. Αν όντως εννοεί αυτό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ρε παιδια o mp3 player οτι κομματι εχει ελληνικους χαρακτηρες εμφανιζει αλλα ντ αλλα. Υπαρχει ρυθμιση γι αυτο?? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ρε παιδια o mp3 player οτι κομματι εχει ελληνικους χαρακτηρες εμφανιζει αλλα ντ αλλα. Υπαρχει ρυθμιση γι αυτο?? Τι firmware έχεις? (android 2.1 ή 2.2?) Εμένα μου φαίνονται μια χαρά! Μπορείς να κατεβάσεις άλλον player από το μαρκετ (songbird, winamp κ.α.) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Επειδη κι εγω αντιμετωπιζω προβλημα με το kies μηπως θα μπορουσε καποιος γνωστης να μου εξηγησει πως απενεργοποιω το usb debugging? στο κινητο μου τρεχει 2.2 JPF , χωρις καποια custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Επειδη κι εγω αντιμετωπιζω προβλημα με το kies μηπως θα μπορουσε καποιος γνωστης να μου εξηγησει πως απενεργοποιω το usb debugging? στο κινητο μου τρεχει 2.2 JPF , χωρις καποια custom rom Ρυθμισεις=>εφαρμογες=>αναπτυξη=>εντοπισμος σφαλματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ρυθμισεις=>εφαρμογες=>αναπτυξη=>εντοπισμος σφαλματωνΣε ευχαριστω. Αν και θα επρεπε να κα κανω ενα search στο google πριν ποσταρω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Σε ευχαριστω. Αν και θα επρεπε να κα κανω ενα search στο google πριν ποσταρω :O Τικαρα το USB debugging , ανοιξα το kies και μου βγαζει το εξής σφαλμα : Επανασυνδεστε τη συσκευη σε λειτουργια Samsung Kies(PC Studio). Η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απο το Kies ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Τικαρα το USB debugging , ανοιξα το kies και μου βγαζει το εξής σφαλμα : Επανασυνδεστε τη συσκευη σε λειτουργια Samsung Kies(PC Studio). Η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απο το Kies ??? Τι ρομ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilitis1987 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Τι ρομ εχεις? Δεν ξερω να σου πω , αλλα σου γραφω τις εξης πληροφοριες : Firmware 2.2 , I5800XXJP4 , εκδοση Kernel 2.6.32.9 , root@SE-S611 #1, αριθμος κατασκευης FROYO.XXJPF edit : Πολλα ευχαριστω στον astronaytis για την καθοδηγηση Edited June 3, 2011 by omilitis1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts