Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:):) Οταν λεω αργοτερα....δεν εννοω για σημερα......

Να περασουν λιγο οι μερες για να εμπεδωσω την διαδικασια :O και θα προσπαθησω.......

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:):) Οταν λεω αργοτερα....δεν εννοω για σημερα......

Να περασουν λιγο οι μερες για να εμπεδωσω την διαδικασια :O και θα προσπαθησω.......

Ότι χρειαστεί είμαστε στην διάθεση σου

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Καλησπέρα! Μόλις έκανα αναβάθμιση στην 5.5 έκδοση του Kyrillos13 και μάλλον πήγαν όλα καλά!! :)

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πώς θα κάνω αναβάθμιση στην 5.6;

Καλησπέρα! Μόλις έκανα αναβάθμιση στην 5.5 έκδοση του Kyrillos13 και μάλλον πήγαν όλα καλά!! :)

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πώς θα κάνω αναβάθμιση στην 5.6;

https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/rom-by-the-kyrillos-v5

astronaytis έχω κολήσει! Το kies δεν βλέπει πια την συσκευή, και όταν βάζω την κάρτα σκέτη στο pc ζητάει να κάνει πρώτα format αλλιώς δεν την ανοίγει. Έχω κάνει ήδη partition sd από το κινητό. Πώς θα περάσω μέσα το update.zip για να κάνω αναβάθμιση; :wacko:

Αν έχεις Vodafone συμβόλαιο πήγαινε ρυθμίσεις ασύρματη επικοινωνία δίκτυα κινητής ονόματα σημείων πρόσβασης μπεs μέσα στο πρώτο πακέτο και άλλαξε το apn σε internet.vodafone.gr.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Vodafone συμβολαιο εχω και με την αλλαγη που μουπες διπλα στο Vodafone GR αναψε μια πρασινη τελεια αλλα το χρηση δεδομενων πακετου δε λεει να μεινει τικαρισμενο. Δεν ξερω αν φταιει και αυτο αλλα δε συνδεεται

Επίσης παιζει κατι ακομα απο τοτε που φλασαρα. Στο handsfree το δικο του δε παιζει το κουμπί απαντησης κλησης. Ειναι κατι γνωστο???

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

astronaytis έχω κολήσει! Το kies δεν βλέπει πια την συσκευή, και όταν βάζω την κάρτα σκέτη στο pc ζητάει να κάνει πρώτα format αλλιώς δεν την ανοίγει. Έχω κάνει ήδη partition sd από το κινητό. Πώς θα περάσω μέσα το update.zip για να κάνω αναβάθμιση; :wacko:

το ειχες κανει το partition απο πριν η πρωτη φορα το εκανες?

Είχα κάνει partition καιρό πριν για να δουλέψει το link2sd. Και έκανα και ένα μόλις τώρα, μετά την αναβάθμιση.

Vodafone συμβολαιο εχω και με την αλλαγη που μουπες διπλα στο Vodafone GR αναψε μια πρασινη τελεια αλλα το χρηση δεδομενων πακετου δε λεει να μεινει τικαρισμενο. Δεν ξερω αν φταιει και αυτο αλλα δε συνδεεται

Επίσης παιζει κατι ακομα απο τοτε που φλασαρα. Στο handsfree το δικο του δε παιζει το κουμπί απαντησης κλησης. Ειναι κατι γνωστο???

Τι εννοεις δεν μενει τικαρισμενο?

Είχα κάνει partition καιρό πριν για να δουλέψει το link2sd. Και έκανα και ένα μόλις τώρα, μετά την αναβάθμιση.

για κανε ενα reboot και πες μου τι εγινε

Το kies προσπαθεί αλλά μάταια, δεν συνδέεται με τίποτα!

έχεις απενεργοποιήσει το usb debugging?

Τι εννοεις δεν μενει τικαρισμενο?

Το τικαρω και μολις αλλαξω οθόνη είτε με back ή homebutton ξετικαρεται.

Επίσης μήπως ξέρει κανείς αν υπαρχει ρυθμιση

ωστε οταν γινεται κλήση να μην σβηνει η οθονη τοσο γρηγορα ή να μην κλειδωνει??

και οταν γινεται κλήση να μπορεις να αποθηκευσεις προσωρινα αριθμο τηλεφωνου?

Edited by elpa02
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

γεια υπαρχι καμια καλη εφαρμογη για αλαγης φωνης? να κανει αλαζει πολες φωνες? παρακαλω πιτε μ:) γεια το samsung galaxy 3

Ίσως αν γράψεις πιο καθαρά να καταλάβουμε και τι θες να κάνεις... :)

- Alex

Ίσως αν γράψεις πιο καθαρά να καταλάβουμε και τι θες να κάνεις... :)

αν καταλαβα καλα θελει μια εφαρμογη οπου οταν μιλας θα κανει ποιο ψιλη ή χοντρη την φωνη σου ή γενικος θα την αλιωνει..

κατι σαν recorder απλα δεν θα αναπαραγει την πραγματικη σου φωνη

Samsung Note 9 Black

Εδώ είναι τότε η κατάλληλη ενότητα για τέτοιες ερωτήσεις. Αν όντως εννοεί αυτό.
- Alex

Ρε παιδια o mp3 player οτι κομματι εχει ελληνικους χαρακτηρες εμφανιζει αλλα ντ αλλα. Υπαρχει ρυθμιση γι αυτο??

Ρε παιδια o mp3 player οτι κομματι εχει ελληνικους χαρακτηρες εμφανιζει αλλα ντ αλλα. Υπαρχει ρυθμιση γι αυτο??

Τι firmware έχεις? (android 2.1 ή 2.2?) Εμένα μου φαίνονται μια χαρά! Μπορείς να κατεβάσεις άλλον player από το μαρκετ (songbird, winamp κ.α.)

Επειδη κι εγω αντιμετωπιζω προβλημα με το kies μηπως θα μπορουσε καποιος γνωστης να μου εξηγησει πως απενεργοποιω το usb debugging? στο κινητο μου τρεχει 2.2 JPF , χωρις καποια custom rom

Επειδη κι εγω αντιμετωπιζω προβλημα με το kies μηπως θα μπορουσε καποιος γνωστης να μου εξηγησει πως απενεργοποιω το usb debugging? στο κινητο μου τρεχει 2.2 JPF , χωρις καποια custom rom

Ρυθμισεις=>εφαρμογες=>αναπτυξη=>εντοπισμος σφαλματων

Ρυθμισεις=>εφαρμογες=>αναπτυξη=>εντοπισμος σφαλματων
Σε ευχαριστω. Αν και θα επρεπε να κα κανω ενα search στο google πριν ποσταρω :O

Σε ευχαριστω. Αν και θα επρεπε να κα κανω ενα search στο google πριν ποσταρω :O

Τικαρα το USB debugging , ανοιξα το kies και μου βγαζει το εξής σφαλμα : Επανασυνδεστε τη συσκευη σε λειτουργια Samsung Kies(PC Studio). Η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απο το Kies ???

Τικαρα το USB debugging , ανοιξα το kies και μου βγαζει το εξής σφαλμα : Επανασυνδεστε τη συσκευη σε λειτουργια Samsung Kies(PC Studio). Η τρεχουσα λειτουργια συνδεσης δεν υποστηριζεται απο το Kies ???

Τι ρομ εχεις?

Τι ρομ εχεις?

Δεν ξερω να σου πω , αλλα σου γραφω τις εξης πληροφοριες : Firmware 2.2 , I5800XXJP4 , εκδοση Kernel 2.6.32.9 , root@SE-S611 #1, αριθμος κατασκευης FROYO.XXJPF

edit : Πολλα ευχαριστω στον astronaytis για την καθοδηγηση

Edited by omilitis1987

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)