ALANOPAIDO Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 καλημερα παιδια μια ερωτηση παιδια το κινητο μας εχει προβλημα με τα βιντεο δηλαδη ο ηχος με την εικονα δε συγχρονιζεται; η το δικο μου εχει καποιο προβλημα και πρεπει να το πω για service; εχω την επισημη 2.1 eclair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpbm23 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 καλημερα παιδια μια ερωτηση παιδια το κινητο μας εχει προβλημα με τα βιντεο δηλαδη ο ηχος με την εικονα δε συγχρονιζεται; η το δικο μου εχει καποιο προβλημα και πρεπει να το πω για service; εχω την επισημη 2.1 eclair έτσι είναι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALANOPAIDO Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) στην 2.2 αλλαζει αυτο το προβλημα η παραμένει; Aν βαλω την 3.3 του Κύριλλου μπορω να επαναφερω το κινητο μου οπως ηταν πριν σε περιπτωση που βγει η επισημη; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 22, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vscrapi Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι εντελώς κουμπούρας μου φαίνεται. Το GPS που δουλεύει στο κινητό και τι παίζει με τις χρεώσεις από τη χρήση των χαρτών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasws Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλώς όρισες στο club του galaxy 3. 1)To κινητό δε μπορεί να αναβαθμιστεί ακόμα επίσημα,αν θες βέβαια και γνωρίζεις μπορείς να εγκαταστήσεις μια custom rom που έχει την αναβάθμιση σε 2.2 2)πρέπει να το βάλεις στο φάκελο /media/ringtones και μετά θα εμφανιστεί στους ήχους κλήσης σου 3)πατάς στο android Market όταν έχεις internet όταν έχεις συνδεθεί με το wifi σου πχ. και κάνεις login με το gmail account σου 4)Υπάρχουν live wallpaper αλλά το κινητό δε τα υποστηρίζει στη κανονική έκδοση του,πρέπει να κάνεις το κινητό root. Για να μη σε χρεώνει το 3g-internet να κατεβάσεις όταν ενεργοποιήσεις το μαρκετ κατέβασε το apn on-off ,είναι widget το βάζεις στην επιφάνεια εργασίας σου και όταν το πατάς απενεργοποιείς το internet μέσω τηλεφώνου. Σε ευχαριστς παρα πολυ φιλε μου.... με εσωσες ειδικα με το apn on/off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illegalsaint Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Καλημερα:D Διαβασα μεχρι την 17 σελιδα αλλα ειναι και 4 το πρωι οποτε ΕΛΕΟΣ! 1ον μια ερωτηση. Πως θα βαλω τις επαφες μου σε ''Οικογενεια'' , ''Φιλοι'' κτλ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... 2ον Επειδη διαβασα μεχρι τη 17 σελιδα για το πως αλλαζει το πληκτρολογιο απο Ελληνικα σε Αγγλικα και ολοι λενε για το γραναζακι διπλα απο το Spacebar, πιστευω οτι μεχρ τη σελιδα 220 να εχει βρεθει καποιος που να ενημερωσε οτι αλλαζει πανευκολα με ενα απλο συρσημο του δακτυλου στο τερμα αριστερο σημειο της οθονης απο κατω προς τα πανω...!!! Edited May 22, 2011 by illegalsaint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 @illegalsaint: Αν θες γράψε όπως όλοι μας. Τα περιττά bold, κεφαλαία, μεγάλες γραμματοσειρές ενδείκνυται να αποφεύγονται στο forum. Φαντάζεσαι πόσο δυσανάγνωστο θα ήταν αν κάναμε όλοι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasws Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Α και κατι αλλο.... Ξερει κανεις τι ακριβως κανει το apn an/off? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλησπέρα παιδια. Μια ερώτηση: Τι θα πρέπει να κανω για να ειδοποιούμαι για τις κλήσεις οταν έχω τ κινητό μου κλειστό? (εχω σύνδεση frog k εξ ορισμού υποστηρίζει την ειδοποίηση) ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δεν θα επρεπε να σου στελνει η cosmote μνμ οτι ειχες τις x κλησεις??? Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δεν θα επρεπε να σου στελνει η cosmote μνμ οτι ειχες τις x κλησεις??? Δυστυχως δεν μου στέλνει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Δυστυχως δεν μου στέλνει :( Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την cosmote whats up. Δεν πάει άλλο. Ξέρει κανείς το τηλέφωνο υποστήριξης το live όχι το 1313 που έχει τηλεφωνητή να τους πω δυο λογάκια? EDIT: Το έλυσα. Πήρα στο 13838, πάτησα το 9 (όχι το πρώτο που αλλάζει γλώσσα σε αγγλικά), μίλησα με μία υπάλληλο, της είπα ότι δεν ειδοποιούμαι όταν με παίρνουν τηλέφωνο και μου ζήτησε το αριθμό μου και τη συσκευή που έχω (είπα galaxy s για να αποφύγω την ασχετοσύνη τους) και μου 'πε έναν κωδικό που πληκτρολόγησα στο dialpad (διαφορετικός για κάθε αριθμό) και κομπλέ. :) Edited May 23, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasws Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Επειδη δεν ξερω την τυφλα μου διαβαζα σημερα ολο το θεμα και ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το root, μπορει καπιος να μου εξιγισει τι ειναι αυτο το root...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpbm23 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Επειδη δεν ξερω την τυφλα μου διαβαζα σημερα ολο το θεμα και ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το root, μπορει καπιος να μου εξιγισει τι ειναι αυτο το root...? Root ονομάζουμαι την διαδιακασία κατά την οποία αποκτάς δικαιώματα διαχειριστή (root στα linux) στο κινητό ώστε να μπορείς να ξεκλειδώσεις και να πραγματοποιήσεις ότι ενέργεια θες στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ΥΠαρχει τροπος οταν συνδεεται με USB να παιρνει και ιντερνετ απο το pc?? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) ΥΠαρχει τροπος οταν συνδεεται με USB να παιρνει και ιντερνετ απο το pc?? θες 2.2 για αυτο παιδια μαλλον θα ειμαι ο 100ος+ που ρωταω :lol: , αλλα τι γινεται με την επισημη 2.2 του κινητου? (ενδιαφερομαι για το g3 του πατερα μου και θελω εγγυηση και σταθεροτητα, οποτε δε συζητω για αλλη ρομ ) Edited May 23, 2011 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasws Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 @mpbm23 σε ευχαριστv παρα πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδιά να ρωτήσω γιατί είμαι εντελώς κουμπούρας μου φαίνεται. Το GPS που δουλεύει στο κινητό και τι παίζει με τις χρεώσεις από τη χρήση των χαρτών; Εξαρταται απο το προγραμμα που χρησιμοποιεις.ενα προγραμμα πλοηγησης ( destinator,ndrive,copilot. Κλπ) δςν σε χρεωνει τιποτα.αυτα που ειναι προεγκατεστημενα στο κινητο σε χρεωνουν. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timoleon1987 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 παιδια μαλλον θα ειμαι ο 100ος+ που ρωταω :lol: , αλλα τι γινεται με την επισημη 2.2 του κινητου? (ενδιαφερομαι για το g3 του πατερα μου και θελω εγγυηση και σταθεροτητα, οποτε δε συζητω για αλλη ρομ ) καλησπερα gsis.επισημη 2.2 μπορει να μην εχει βγει αλλα η 2.2 που υπαρχει ειναι κανονικοτατη.ειχα 3 μηνες την 2.1.ειναι πολυ ευκολη η διαδικασια και γρηγορη.μπορεις να βαλεις ειτε την 2.2, ειτε του κυρριλου.αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω την απλη χωρις lagfix και κανω μετρησεις στην μπαταρια διοτι οταν ειχα αλλη ρομ με lagfix ειχα την εντυπωση οτι μου τελειωνε η μπαταρια πολυ πιο γρηγορα.ενδεικτικα αυτη τη στιγμη με την απλη 2.2 4μερες ανοιχτο με 2ωρες ομιλιας και η μπαταρια ειναι στο15%.βεβαια το κινητο ειναι αισθητα αργο οπως ηταν και στην 2.1.(εννοω σε παιχνιδια πχ angrybirds)αντιθετα με του κυριλου πεταγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 λοιπον ειμαι και γω νεος χρηστης του galaxy 3. υπαρχει καπου καποια λιστα απο εφαρμογες που εχετε ξεχωρισει ως τις πλεον απαραιτητες για το κινητο ? και το πιο σημαντικο, ποιο προγραμμα gps προτεινετε και που το βρισκω ???? LL. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timoleon1987 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 λοιπον ειμαι και γω νεος χρηστης του galaxy 3. υπαρχει καπου καποια λιστα απο εφαρμογες που εχετε ξεχωρισει ως τις πλεον απαραιτητες για το κινητο ? και το πιο σημαντικο, ποιο προγραμμα gps προτεινετε και που το βρισκω ???? LL. καλοριζικο leasedline.οπως θα διαβασεις ενα ειναι το apn on off η εναλακτικα το mobile data control.οσο για το gps γραψε στο γοογλε gallery mobile πηγαινε εκει που λεει free software>>android software. γραψε στην αναζητηση ναβιγκον (στα αγγλικα) και κατεβασε το.αφου το κατεβασεις ενεργοποιησε το wifi διοτι την πρωτη φορα κατεβαζει αναγκαστικα ολους τους χαρτες της ευρωπης.οταν τελειωσει το κατεβασμα σωσε τους χαρτες στον υπολογιστη να τους εχεις και ασε μονο της ελλαδος στο κινητο.ολοι οι χαρτες πιανουν 2gb.αν ποτε κανεις φορματ στην καρτα μνημης η εγκαταστησεις ξανα το προγραμμα η ακομα το περασεις και σε αλλο κινητο δεν χρειαζεται να τους ξανακατεβασεις απλα κανε αντιγραφη επικοληση.αν εχεις αποριες ρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 άψογος, ευχαριστώ !:up: καλοριζικο leasedline.οπως θα διαβασεις ενα ειναι το apn on off η εναλακτικα το mobile data control.οσο για το gps γραψε στο γοογλε gallery mobile πηγαινε εκει που λεει free software>>android software. γραψε στην αναζητηση ναβιγκον (στα αγγλικα) και κατεβασε το.αφου το κατεβασεις ενεργοποιησε το wifi διοτι την πρωτη φορα κατεβαζει αναγκαστικα ολους τους χαρτες της ευρωπης.οταν τελειωσει το κατεβασμα σωσε τους χαρτες στον υπολογιστη να τους εχεις και ασε μονο της ελλαδος στο κινητο.ολοι οι χαρτες πιανουν 2gb.αν ποτε κανεις φορματ στην καρτα μνημης η εγκαταστησεις ξανα το προγραμμα η ακομα το περασεις και σε αλλο κινητο δεν χρειαζεται να τους ξανακατεβασεις απλα κανε αντιγραφη επικοληση.αν εχεις αποριες ρωτα. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) Το Cyberon Voice Commander είναι μία εφαρμογή φωνητικής κλήσης και εντολής/χειρισμού που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα για: - Πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων -Αναζήτηση πληροφοριών επαφής -Εκκίνηση προγράμματος και άλλα. σε αυτη την σελιδα : https://market.android.com/details?id=com.cyberon.cvc.ELL&feature=search_result υποστηριζει και ελληνικα .5 ευρα Αντε για δοκιμες. Το Cyberon Voice Commander είναι μία εφαρμογή φωνητικής κλήσης και εντολής/χειρισμού που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα για: - Πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων -Αναζήτηση πληροφοριών επαφής -Εκκίνηση προγράμματος και άλλα. σε αυτη την σελιδα : https://market.android.com/details?id=com.cyberon.cvc.ELL&feature=search_result υποστηριζει και ελληνικα .5 ευρα Αντε για δοκιμες. δεν υποστηριζει bt ακουστικο στην 2.2 λενε. υπαρχει και το voice speed dial για δοκιμη οποιος θελει. Αυτο ειναι σαν τα παλια καλα τηλεφωνα.Καταγραφεις την φωνη σου και καλει και μεσα απο bt. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 25, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek1 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που να κάνει κλείδωμα και απαλοιφή δεδομένων εξ' αποστάσεως σε περίπτωση που χάσω το τηλέφωνο (remote lock, remote wipe). Κάτι σαν το Lookout δηλαδή αλλά δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που να κάνει κλείδωμα και απαλοιφή δεδομένων εξ' αποστάσεως σε περίπτωση που χάσω το τηλέφωνο (remote lock, remote wipe). Κάτι σαν το Lookout δηλαδή αλλά δωρεάν. Έχει ενσωματωμένη τέτοια δυνατότητα το ίδιο το τηλέφωνο. Πήγαινε ρυθμίσεις - Τοποθεσία και ασφάλεια - Εντοπισμός κινητού. ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts