astronaytis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά! Όταν κάνουμε wipe data & cache πρέπει να έχουμε την SD μέσα στο κινητό (είτε έχουμε partition είτε οχι; ), ή δεν πειράζει καθόλου την κάρτα το wipe; Μετά απο wipe data & cache απλά τρέχουμε titanium και επαναφέρουμε system & user apps; Ευχαριστώ. Καλησπερα .Πες μου τι ρομ εχεις και τι ρομ βαζεις μετα το wipe data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Eχει, 4.1 OC και θέλω να την καθαρίσω. Θα πρέπει να την ξαναπεράσω; Η θα κάνω wipe; Ο σκοπός μου ειναι να ξαναπεράσω backup από titanium να διορθώσω κάτι κολλήματα. Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Eχει, 4.1 OC και θέλω να την καθαρίσω. Θα πρέπει να την ξαναπεράσω; Η θα κάνω wipe; Ο σκοπός μου ειναι να ξαναπεράσω backup από titanium να διορθώσω κάτι κολλήματα. Αν θες να κανεις αυτο που λες καλο θα ηταν να κανεις wipe data wipe cache kai reboot Αλλα στην επαναφορα δεδομενων με το titanium μην επαναφερεις ολο το συστυμα γιατι θα ειναι δωρο αδωρο αφου ειχς κολληματα.Κανε ανακτηση μονο στα απαραιτητα οπως μηνυματα αποθηκευτικος χωρος επαφων σελιδοδεικτες λογαριασμοι και απο εφαρμογες περνα μονο τις εφαρμογες και οχι τα δεδομενα.Μονο στα απαραιτητες περνα και δεδομενα οπως πχ καποιος μετρητης δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Αν θες να κανεις αυτο που λες καλο θα ηταν να κανεις wipe data wipe cache kai reboot Αλλα στην επαναφορα δεδομενων με το titanium μην επαναφερεις ολο το συστυμα γιατι θα ειναι δωρο αδωρο αφου ειχς κολληματα.Κανε ανακτηση μονο στα απαραιτητα οπως μηνυματα αποθηκευτικος χωρος επαφων σελιδοδεικτες λογαριασμοι και απο εφαρμογες περνα μονο τις εφαρμογες και οχι τα δεδομενα.Μονο στα απαραιτητες περνα και δεδομενα οπως πχ καποιος μετρητης δεδομενων Ευχαριστώ. Με την SD τι κάνω την αφήνω στο κινητό ή την διαγράφει και αυτή; Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ευχαριστώ. Με την SD τι κάνω την αφήνω στο κινητό ή την διαγράφει και αυτή; Την αφηνεις οπως ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ευχαριστώ για τις συμβουλές! :) Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Γεια σας παιδιά!Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις επαφές που ειναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο στο gmail;Αυτή τη στιγμή έχω αποθηκκευμένες επαφές και στα 2!Όταν κάνω συγχρονισμό μου περνάει μόνο αυτές που είναι αποθηκευμένες στο gmail..Θέλω και αυτές που έβαλα καταλάθως στο τηλέφωνο να τις μεταφέρω στο gmail.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smylon Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλησπέρα ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή ξυπνητήρι που να χρησιμοποιεί ως ήχο αφύπνισης το ραδιο της συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ψάχνω να βρω κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει ποιές εφαρμογές συνδέονται στο ιντερνετ και ανεβάζουν - κατεβάζουν δεδομένα. Δε θέλω κάποιο που να μετράει τα ΜΒ αλλά κάποιο που να μου δείχνει ποιές εφαρμογές ανεβάζουν - κατεβάζουν. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 καλημερα. μεγια το καινουργιο κουστουμι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spn147 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδια προτεινετε μου ενα καλό προγραμα απο το market για την λειτουργια της φωτ.μηχανης, γιατι το μαμα προγραμα δεν βολευει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΗΤΗΡΑ ΚΙΝΙΣΙΣ??? ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ 8Α ΣΤΡΗΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ Η ΟΧΙ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδια προτεινετε μου ενα καλό προγραμα απο το market για την λειτουργια της φωτ.μηχανης, γιατι το μαμα προγραμα δεν βολευει καθόλου. Camera 360 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΗΤΗΡΑ ΚΙΝΙΣΙΣ??? ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ 8Α ΣΤΡΗΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ Η ΟΧΙ??? Ναι αλλά ίσως δεν θα έχεις καλά γραφικά σε ορισμένα. Παράκληση μην γραφείs κεφαλαία απαγορεύεται από τους κανόνες του forum Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιχνιδια κατεβαζεις απο το μαρκετ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιχνιδια κατεβαζεις απο το μαρκετ??? Ναι μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 πιο ειναι καλητερο το galaxy3 η το 5??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 πιο ειναι καλητερο το galaxy3 η το 5??? galaxy 3 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) καλησπέρα δεν ξέρω πολλά πατάω να κατεβάσω πράγματα από το android market και μου λέει ρύθμιση λογαριασμού google πατάω να φτιάξω λογαριασμό και μου λέει συνεχεία δεν είναι δυνατό φταίει ο διακοσμητής γιατί?και πως διορθώνετε αν μπορεί κάποιος ?? Edited April 28, 2011 by parex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 καλησπέρα δεν ξέρω πολλά πατάω να κατεβάσω πράγματα από το android market και μου λέει ρύθμιση λογαριασμού google πατάω να φτιάξω λογαριασμό και μου λέει συνεχεία δεν είναι δυνατό φταίει ο διακοσμητής γιατί?και πως διορθώνετε αν μπορεί κάποιος ?? Κανε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλησπερα σας! Ειμαι με την 2.1 και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g? απο χθες το βραδυ μου ενεργοποιηθηκε μονο του μαλλον..και σαν να μην φτανουν ολα αυτα μου δειχνει οτι κατεβαζει κι ολας! μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Καλησπερα σας! Ειμαι με την 2.1 και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g? απο χθες το βραδυ μου ενεργοποιηθηκε μονο του μαλλον..και σαν να μην φτανουν ολα αυτα μου δειχνει οτι κατεβαζει κι ολας! μπορειτε να με βοηθησετε? Κατεβασε απο το market το apn on off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 καλησπερα στην παρεα.παιδες την εφαρμογη που ειχε απο μαμα το κινητο το ''open office'' που μπορουμε την βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 καλησπερα στην παρεα.παιδες την εφαρμογη που ειχε απο μαμα το κινητο το ''open office'' που μπορουμε την βρουμε?ακυρο το βρηκα....για οποιον το ψαχνει ειναι το think free απο το μαρκετ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι καλησπερα... Ειμαι καινουριος με το κινητο αυτο και θα ηθελα να μαθω γιατι το samsung app. Εχει μονο 2εφαρμογες.τι πρεπςι να κανω; εχει και εκει εφαρμογες η μονο το market; ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts