Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά!

Όταν κάνουμε wipe data & cache πρέπει να έχουμε την SD μέσα στο κινητό (είτε έχουμε partition είτε οχι; ), ή δεν πειράζει καθόλου την κάρτα το wipe;

Μετά απο wipe data & cache απλά τρέχουμε titanium και επαναφέρουμε system & user apps;

Ευχαριστώ.

Καλησπερα .Πες μου τι ρομ εχεις και τι ρομ βαζεις μετα το wipe data.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eχει, 4.1 OC και θέλω να την καθαρίσω. Θα πρέπει να την ξαναπεράσω; Η θα κάνω wipe;

Ο σκοπός μου ειναι να ξαναπεράσω backup από titanium να διορθώσω κάτι κολλήματα.

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

Eχει, 4.1 OC και θέλω να την καθαρίσω. Θα πρέπει να την ξαναπεράσω; Η θα κάνω wipe;

Ο σκοπός μου ειναι να ξαναπεράσω backup από titanium να διορθώσω κάτι κολλήματα.

Αν θες να κανεις αυτο που λες καλο θα ηταν να κανεις wipe data wipe cache kai reboot

Αλλα στην επαναφορα δεδομενων με το titanium μην επαναφερεις ολο το συστυμα γιατι θα ειναι δωρο αδωρο αφου ειχς κολληματα.Κανε ανακτηση μονο στα απαραιτητα οπως μηνυματα αποθηκευτικος χωρος επαφων σελιδοδεικτες λογαριασμοι και απο εφαρμογες περνα μονο τις εφαρμογες και οχι τα δεδομενα.Μονο στα απαραιτητες περνα και δεδομενα οπως πχ καποιος μετρητης δεδομενων

Αν θες να κανεις αυτο που λες καλο θα ηταν να κανεις wipe data wipe cache kai reboot

Αλλα στην επαναφορα δεδομενων με το titanium μην επαναφερεις ολο το συστυμα γιατι θα ειναι δωρο αδωρο αφου ειχς κολληματα.Κανε ανακτηση μονο στα απαραιτητα οπως μηνυματα αποθηκευτικος χωρος επαφων σελιδοδεικτες λογαριασμοι και απο εφαρμογες περνα μονο τις εφαρμογες και οχι τα δεδομενα.Μονο στα απαραιτητες περνα και δεδομενα οπως πχ καποιος μετρητης δεδομενων

Ευχαριστώ. Με την SD τι κάνω την αφήνω στο κινητό ή την διαγράφει και αυτή;

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

Ευχαριστώ. Με την SD τι κάνω την αφήνω στο κινητό ή την διαγράφει και αυτή;

Την αφηνεις οπως ειναι

Γεια σας παιδιά!Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις επαφές που ειναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο στο gmail;Αυτή τη στιγμή έχω αποθηκκευμένες επαφές και στα 2!Όταν κάνω συγχρονισμό μου περνάει μόνο αυτές που είναι αποθηκευμένες στο gmail..Θέλω και αυτές που έβαλα καταλάθως στο τηλέφωνο να τις μεταφέρω στο gmail..

Καλησπέρα ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή ξυπνητήρι που να χρησιμοποιεί ως ήχο αφύπνισης το ραδιο της συσκευης;

Ψάχνω να βρω κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει ποιές εφαρμογές συνδέονται στο ιντερνετ και ανεβάζουν - κατεβάζουν δεδομένα. Δε θέλω κάποιο που να μετράει τα ΜΒ αλλά κάποιο που να μου δείχνει ποιές εφαρμογές ανεβάζουν - κατεβάζουν.

Παιδια προτεινετε μου ενα καλό προγραμα απο το market για την λειτουργια της φωτ.μηχανης, γιατι το μαμα προγραμα δεν βολευει καθόλου.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΗΤΗΡΑ ΚΙΝΙΣΙΣ???

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ 8Α ΣΤΡΗΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ Η ΟΧΙ???

Παιδια προτεινετε μου ενα καλό προγραμα απο το market για την λειτουργια της φωτ.μηχανης, γιατι το μαμα προγραμα δεν βολευει καθόλου.

Camera 360

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΗΤΗΡΑ ΚΙΝΙΣΙΣ???

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΚΑΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ 8Α ΣΤΡΗΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ Η ΟΧΙ???

Ναι αλλά ίσως δεν θα έχεις καλά γραφικά σε ορισμένα. Παράκληση μην γραφείs κεφαλαία απαγορεύεται από τους κανόνες του forum

πιο ειναι καλητερο το galaxy3 η το 5???

galaxy 3

καλησπέρα δεν ξέρω πολλά πατάω να κατεβάσω πράγματα από το android market και μου λέει ρύθμιση λογαριασμού google πατάω να φτιάξω λογαριασμό και μου λέει συνεχεία δεν είναι δυνατό φταίει ο διακοσμητής γιατί?και πως διορθώνετε αν μπορεί κάποιος ?? Edited by parex

καλησπέρα δεν ξέρω πολλά πατάω να κατεβάσω πράγματα από το android market και μου λέει ρύθμιση λογαριασμού google πατάω να φτιάξω λογαριασμό και μου λέει συνεχεία δεν είναι δυνατό φταίει ο διακοσμητής γιατί?και πως διορθώνετε αν μπορεί κάποιος ??

Κανε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι

Καλησπερα σας!

Ειμαι με την 2.1 και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g? απο χθες το βραδυ μου ενεργοποιηθηκε μονο του μαλλον..και σαν να μην φτανουν ολα αυτα μου δειχνει οτι κατεβαζει κι ολας! μπορειτε να με βοηθησετε?

Καλησπερα σας!

Ειμαι με την 2.1 και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g? απο χθες το βραδυ μου ενεργοποιηθηκε μονο του μαλλον..και σαν να μην φτανουν ολα αυτα μου δειχνει οτι κατεβαζει κι ολας! μπορειτε να με βοηθησετε?

Κατεβασε απο το market το apn on off

καλησπερα στην παρεα.παιδες την εφαρμογη που ειχε απο μαμα το κινητο το ''open office'' που μπορουμε την βρουμε?

καλησπερα στην παρεα.παιδες την εφαρμογη που ειχε απο μαμα το κινητο το ''open office'' που μπορουμε την βρουμε?
ακυρο το βρηκα....για οποιον το ψαχνει ειναι το think free απο το μαρκετ:)

Παιδια να ρωτησω κατι καλησπερα...

Ειμαι καινουριος με το κινητο αυτο και θα ηθελα να μαθω γιατι

το samsung app. Εχει μονο 2εφαρμογες.τι πρεπςι να κανω;

εχει και εκει εφαρμογες η μονο το market;

ευχαριστω πολυ

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)