Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί από το android market στο pc δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που είναι επί πληρωμή;

Στο κινητό δεν της εμφανίζει καθόλου.[/quote/]

εδω στο ελλαντα το μαρκετ δεν υποστηριζει εφαρμογες επι πληρωμη.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι root.

Πρέπει να βάλεις το market enabler το οποίο θέλει root

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Αφαίρεσε την κάρτα SD και μετά συνδέσου μέσω καλωδίου κανονικά μέσω KIES!

Αυτό δούλεψε.

Το ήξερα ότι δουλευε σε παλιότερες εκδόσεις του ΚΙΕΣ. Τώρα χωρίς την κάρτα βάζω βύσμα, επιλέγω ΚΙΕΣ και μου λέει οτι το τηλέφωνο δεν έχει κάρτα SD και πρεπει να τοποθετήσω. Πατάω ΟΚ και βγαίνει στην αρχική οθόνη χωρίς να γίνει τιποτα. Εκεί νόμιζα ότι δεν δούλευε γιατι παλιότερα κράταγε την οθονη με το βύσμα συνέχεια.

Αλλα είδα οτι συνδέθηκε.

Ξέρω ότι θα φανώ γκρινιάρης αλλά δεν μπορώ.

Οκ η πλατφόρμα έχει πολλές δυνατότητες και απειρες εφαρμογές για κάθε τι που μπορεί να θελήσει ο καθένας

Είπα και γω να την δοκιμάσω αγοράζοντας ένα σχετικά οικονομικό εκφραστή και υλοποίηση της

Αποτέλεσμα , ξαφνικά reboot , κολλήματα ενώ με καλούν , ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει την sd, η δε μπαταρία θέλει το καλώδιο συνοδεία

Οκ το κόστος είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ολόκληρη Samsung έβγαλε τόσο ασταθή υλοποίηση.

Τα είπα και ξαλάφρωσα

μας έχει σκάσει η σαμσουγκ θα βγάλει τη ρημάδα την αναβάθμιση ;

Πήρα από αναβάθμιση το zte blade και δε ξέρω ποιό να κρατήσω και ποιό να δώσω

και πάνω που άρχισα να το συνηθίζω και επίσης έχουμε και τη πολύτιμη στήριξη του

Κύριλλου.

Έχω διαβάσει καμιά 50αρια σελίδες και δεν είδα να αναφέρθηκε και δεν προλαβαίνω να διαβάσω άλλες γιαυτό ποστάρω. Στις επαφές δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση με ελληνικά.Έχει μόνο αγγλικους χαρακτηρες με αποτέλεσμα να κάνω 100 ωρες scroll για να παω στην επαφη που θέλω.Υπάρχει κάποια λύση?Έστω και με εναλλακτικό contact manager..ευχαριστω!
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Έχω διαβάσει καμιά 50αρια σελίδες και δεν είδα να αναφέρθηκε και δεν προλαβαίνω να διαβάσω άλλες γιαυτό ποστάρω. Στις επαφές δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση με ελληνικά.Έχει μόνο αγγλικους χαρακτηρες με αποτέλεσμα να κάνω 100 ωρες scroll για να παω στην επαφη που θέλω.Υπάρχει κάποια λύση?Έστω και με εναλλακτικό contact manager..ευχαριστω!

Στο 2.2 έχει διορθωθεί. Μπορείς να βάλεις την beta έκδοση ή να περιμένεις την τελική. αυτόν τον μήνα βγαίνει μάλλον. (Τον Μάρτιο)

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οσους γνωριζουν. Ειμαι αναμεσα σε δυο κινητα και δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα :cry:

Το ενα ειναι το Galaxy 3 και το αλλο ειναι το Samsung S5800 Wave. Να σημειωσω οτι θα ειναι το πρωτο μου smartphone.

Οποιος μπορει και ξερει θα εκτιμουσα να με βοηθησει γιατι δεν τα παω και πολυ καλα με τα κινητα τελευταιας τεχνολογιας :lol:

Ευχαριστω πολυ.

Στο 2.2 έχει διορθωθεί. Μπορείς να βάλεις την beta έκδοση ή να περιμένεις την τελική. αυτόν τον μήνα βγαίνει μάλλον. (Τον Μάρτιο)

Την beta έκδοση που μπορούμε να την βρούμε ?

Xiaomi Redmi 5 Plus :lol:

ipad 3

ς

αριστερο κλικ συνεχομενα και με 2-3 γραμματα εχεις βρει τνην επαφη. αν σε εξυπηρετει αυτο.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ξέρω ότι θα φανώ γκρινιάρης αλλά δεν μπορώ.

Οκ η πλατφόρμα έχει πολλές δυνατότητες και απειρες εφαρμογές για κάθε τι που μπορεί να θελήσει ο καθένας

Είπα και γω να την δοκιμάσω αγοράζοντας ένα σχετικά οικονομικό εκφραστή και υλοποίηση της

Αποτέλεσμα , ξαφνικά reboot , κολλήματα ενώ με καλούν , ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει την sd, η δε μπαταρία θέλει το καλώδιο συνοδεία

Οκ το κόστος είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ολόκληρη Samsung έβγαλε τόσο ασταθή υλοποίηση.

Τα είπα και ξαλάφρωσα

για το θεμα της καρτας καθαρισε τις επαφες με οινοπνευμα. εμενα εχει 2 μηνες να το κανει.το ιδιο και η σιμ.

για τα ρεσταρτ κανε ενα hard reset ποστευω θα διορθωθει.

σχετικα με την μπαταρια κ εμενα τρελαινεται μα κραταει 3-4 μερες...

μια ερωτηση...αν και εχω τικαρισμενες μονο τις επαφες τηλεφωνου γιατι οταν παω να στειλω μηνυμα και κλικαρω επαφες μου τις βγαζει ολες ακομη και τις διευθυνσεις στα μαιλ και αυτες των sim?υπαρχει τροπος να μου εμφανιζει μονο των επιλεγμενων επαφων δηλ. του τηλ?

Βρεσ μεσω του μαρκετ to task killer και εγκατεστησετο το!!!

ρε παιδια εβαλα και τα 2 που μου προτεινατε και δεν κανει κανενα δουλεια!! παταω kill και τα σχετικα και οι εφαρμογες τρεχουν ακομα απο πισω!!

ρε παιδια εβαλα και τα 2 που μου προτεινατε και δεν κανει κανενα δουλεια!! παταω kill και τα σχετικα και οι εφαρμογες τρεχουν ακομα απο πισω!!

δεν εχω καταλαβει τι εννοεις μα αν θελεις να απεγκαταστησεις καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι πας ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων και επιλεγεις αυτην που θες να αφαιρεσεις

τελικά αξίζει κάποιος να αγοράσει το galaxy 3 ή να παω σε htc wildfire? ειμαι καινουργιος σε android κινητά. ειμαι λίγο δυσπιστος ως προς την samsung. όσοι εχετε το galaxy 3 είστε ευχαριστιμενοι?

τελικά αξίζει κάποιος να αγοράσει το galaxy 3 ή να παω σε htc wildfire? ειμαι καινουργιος σε android κινητά. ειμαι λίγο δυσπιστος ως προς την samsung. όσοι εχετε το galaxy 3 είστε ευχαριστιμενοι?

αξίζει περισσότερο απο το wildfire!

καλό είναι το κινητό αλλά δοκιμάζοντας το zte blade λίγο έπιασε στίγμα το gps μέσα στο σπίτι δίπλα στο παράθυρο πράγμα αδύνατο νομίζω για galaxy 3.

καλό είναι το κινητό αλλά δοκιμάζοντας το zte blade λίγο έπιασε στίγμα το gps μέσα στο σπίτι δίπλα στο παράθυρο πράγμα αδύνατο νομίζω για galaxy 3.

Αν είσαι root μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις το gps.conf που βρίσκεται στο system/etc (με τη βοήθεια του root explorer) έτσι:

NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org

XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin

SUPL_HOST=supl.google.com

SUPL_PORT=7276

Από τότε που έκανα την αλλαγή κλειδώνει μέσα σε 10-15 δευτερόλεπτα.

Επίσης κλειδώνει και μέσα στο σπίτι ενώ πριν δεν μπορούσε (μένω στον 5ο όροφο)

Σημερα ξαφνικά το κινητό μου καθώς μιλούσα έχασε το σήμα και μου εβγαλε ένα μήνυμα ότι αποσυνδεθηκε η κάρτα sim. Το κλείνω το ξανανοίγω τίποτα, δεν βρίσκει καθόλου την κάρτα sim ενώ έκανε και συνεχώς σάρωση πολυμέσων για να βρει την κάρτα microSD.

Τελικά αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και κατόπιν αυτού επανήλθε η καρτα SIM. Όταν ξαναμπήκα μου έβγαζε ξανα το μήνυμα για την σάρωση των πολυμέσων ενώ είχε ηδη βρει την κάρτα microSD.

Υπάρχει τρόπος να εξακριβώσω την μπορεί να φταιει??? Υποψιάζομαι ότι ενδεχομενως να ευθύνεται κανένα third party application από το market αλλά προς το παρόν δεν το έχω φορτώσει με πολλά (έχω βάλει το GO-SMS, Quick Settings, Astro, Advanced Task Killer, Call Meter NG, Camera 360).

Επίσης στα στοιχεία του κινητού στο firmware είδα ότι έχει το Android 2.1 update 1. Υπάρχει περίπτωση να έκανε το κινητό μόνο του αναβάθμιση στο OS;

Αν είσαι root μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις το gps.conf που βρίσκεται στο system/etc (με τη βοήθεια του root explorer) έτσι:

NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org

XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin

SUPL_HOST=supl.google.com

SUPL_PORT=7276

Από τότε που έκανα την αλλαγή κλειδώνει μέσα σε 10-15 δευτερόλεπτα.

Επίσης κλειδώνει και μέσα στο σπίτι ενώ πριν δεν μπορούσε (μένω στον 5ο όροφο)

ευχαριστώ φίλε αλλά

έχω δοκιμάσει κάθε file manager αλλά μετά το edit δεν κάνει save με τίποτα το gps.conf (έκανα ριμπουτ) και επαναφέρει το αρχικό καταραμένο με το north america.pool

προσπαθώ να εγκαταστήσω το busybox για να δουλέψει το fasterfix , αν έχεις καμμιά ιδέα ακούω γιατί έχω φρικάρει.

Σημερα ξαφνικά το κινητό μου καθώς μιλούσα έχασε το σήμα και μου εβγαλε ένα μήνυμα ότι αποσυνδεθηκε η κάρτα sim. Το κλείνω το ξανανοίγω τίποτα, δεν βρίσκει καθόλου την κάρτα sim ενώ έκανε και συνεχώς σάρωση πολυμέσων για να βρει την κάρτα microSD.

Τελικά αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και κατόπιν αυτού επανήλθε η καρτα SIM. Όταν ξαναμπήκα μου έβγαζε ξανα το μήνυμα για την σάρωση των πολυμέσων ενώ είχε ηδη βρει την κάρτα microSD.

Υπάρχει τρόπος να εξακριβώσω την μπορεί να φταιει??? Υποψιάζομαι ότι ενδεχομενως να ευθύνεται κανένα third party application από το market αλλά προς το παρόν δεν το έχω φορτώσει με πολλά (έχω βάλει το GO-SMS, Quick Settings, Astro, Advanced Task Killer, Call Meter NG, Camera 360).

Επίσης στα στοιχεία του κινητού στο firmware είδα ότι έχει το Android 2.1 update 1. Υπάρχει περίπτωση να έκανε το κινητό μόνο του αναβάθμιση στο OS;

και εγώ όταν ήμουν σε android 2.1.1 μου το έκανε σπάνια (2-3 φορες σύνολο). Άντε ναρθει το official 2.2...

Την beta έκδοση που μπορούμε να την βρούμε ?

εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)