dimikata8 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλησπερα. Εχω κι εγω ενα μικρο προβλημα με τη μπαταρια.Υπαρχει περιπτωση να λυθει με τη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ? Και σε αυτη την περιπτωση,μπορω να κανω back-up εφαρμογες,σημειωσεις και μηνυματα? Αν ναι,πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 μολις εγινα κατοχος κι εγω του κινητου αυτου... ομορφο, γρηγορο... αλλα με την εναλαγη γλωσσας... πως την παλευετε??? υπαρχει καποιο κολπακι...? δεν γινετε καθε φορα που θελω να γραψω λατινικους χαρακτηρες να αλλαζω γλωσσα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 μολις εγινα κατοχος κι εγω του κινητου αυτου... ομορφο, γρηγορο... αλλα με την εναλαγη γλωσσας... πως την παλευετε??? υπαρχει καποιο κολπακι...? δεν γινετε καθε φορα που θελω να γραψω λατινικους χαρακτηρες να αλλαζω γλωσσα :( ναι,υπαρχει κολπακι:) περνας το δαχτυλο σου γρηγορα απο κατω προς τα πανω,πανω απο το πληκτρολογιο,και γινονται απο λατινικοι χαρακτηρες σε ελληνικους και αντιστροφα. δεν ξερω αν στο περιεγραψα σωστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλησπερα. Εχω κι εγω ενα μικρο προβλημα με τη μπαταρια.Υπαρχει περιπτωση να λυθει με τη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ? Και σε αυτη την περιπτωση,μπορω να κανω back-up εφαρμογες,σημειωσεις και μηνυματα? Αν ναι,πως? καλησπέρα. Λοιπόν backup μηνυμάτων μπορείς να κάνεις με την εφαρμογή 1) -smsbackup+ (εγώ αυτό χρησιμοποιώ, που αποθηκεύει τα μηνύματα στον gmail λογαριασμό και δεν τα χάνεις ποτέ) είτε με την εφαρμογή -smsbackup&restore (που αποθηκεύει backup στην sd) 2) backup εφαρμογών κάνεις με το titanium backup (πρέπει να κάνεις root το τηλέφωνο σου) μολις εγινα κατοχος κι εγω του κινητου αυτου... ομορφο, γρηγορο... αλλα με την εναλαγη γλωσσας... πως την παλευετε??? υπαρχει καποιο κολπακι...? δεν γινετε καθε φορα που θελω να γραψω λατινικους χαρακτηρες να αλλαζω γλωσσα :( λοιπόν, ναι σε android 2.1 (αυτό που έχεις) είναι λίγο δύσκολη η εναλλαγή γλώσσας.. με την 2.2 (που βγαίνει σε κάνα μήνα, αλλά έχει διαρρεύσει και δοκιμαστική) είναι πολύ πιο εύκολη η εναλλαγή γιατί τις αλλάζεις σέρνοντας το δάχτυλο σου στο space.. αλλά αφού έχεις 2.1 δοκίμασε να σύρεις με ταχύτητα το δάχτυλο σου από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα πάνω... επίσης μου φαίνεται ότι αν γυρίσεις σε landscape (πλάγια) το κινητό, πατώντας το γρανάζι μπαίνεις σε μενού και αλλάζεις γλώσσα.. Υ.Γ: @dimikata8 καλά το περιέγραψες :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 καλησπέρα. Λοιπόν backup μηνυμάτων μπορείς να κάνεις με την εφαρμογή 1) -smsbackup+ (εγώ αυτό χρησιμοποιώ, που αποθηκεύει τα μηνύματα στον gmail λογαριασμό και δεν τα χάνεις ποτέ) είτε με την εφαρμογή -smsbackup&restore (που αποθηκεύει backup στην sd) 2) backup εφαρμογών κάνεις με το titanium backup (πρέπει να κάνεις root το τηλέφωνο σου) λοιπόν, ναι σε android 2.1 (αυτό που έχεις) είναι λίγο δύσκολη η εναλλαγή γλώσσας.. με την 2.2 (που βγαίνει σε κάνα μήνα, αλλά έχει διαρρεύσει και δοκιμαστική) είναι πολύ πιο εύκολη η εναλλαγή γιατί τις αλλάζεις σέρνοντας το δάχτυλο σου στο space.. αλλά αφού έχεις 2.1 δοκίμασε να σύρεις με ταχύτητα το δάχτυλο σου από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα πάνω... επίσης μου φαίνεται ότι αν γυρίσεις σε landscape (πλάγια) το κινητό, πατώντας το γρανάζι μπαίνεις σε μενού και αλλάζεις γλώσσα.. Υ.Γ: @dimikata8 καλά το περιέγραψες :P σ' ευχαριστω πολυ. τελικα μαλλον θα το στειλω στο σερβις να το δουν. αλλα,αλλη μια απορια,sorry αν σε κουραζω. επειδη ειμαι λιγο ασχετη, και δεν ειχα android ξανα, το root τι ειναι ? εχω διαβασει διαφορα και για τη διαδικασια νομιζω αλλα μου φαινονται κινεζικα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) σ' ευχαριστω πολυ. τελικα μαλλον θα το στειλω στο σερβις να το δουν. αλλα,αλλη μια απορια,sorry αν σε κουραζω. επειδη ειμαι λιγο ασχετη, και δεν ειχα android ξανα, το root τι ειναι ? εχω διαβασει διαφορα και για τη διαδικασια νομιζω αλλα μου φαινονται κινεζικα :/ Λοιπόν καταρχήν... ΜΗΝ το στείλεις στο service... και εγώ νόμιζα ότι η μπαταρία είναι προβληματική και ήμουν ένα μήνα χωρίς κινητό... δεύτερον δεν με κουράζεις.. Όταν είσαι root είναι σαν να έχεις έναν λογαριασμό administrator στα windows (δηλαδή μπορείς να κάνεις τα πάντα σε σχέση με έναν απλό λογαριασμό που χρειάζεται την άδεια του administrator)... Είναι πολύ εύκολο να κάνεις root... με την εφαρμογή z4root. κατέβασε την εδώ, εγκατέστησε την στο κινητό και πάτα pernament root. Με το root επίσης μπορείς να μπλοκάρεις της ενοχλητικές διαφημίσεις σε εφαρμογές/παιχνίδια με την εφαρμογή adfree, που την κατεβάζεις δωρεάν από το android market. Με την εφαρμογή titanium backup, υπάρχει δωρεάν στο market, κάνεις backup όλες τις εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους, στην κάρτα μνήμης ώστε αν περάσεις καινούριο λογισμικό στο τηλέφωνο ή κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων να μην χρειαστεί να τις ξαναβάζεις μία μία. Ότι άλλη απορία έχεις πες μου. :) Edited January 18, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 ναι,υπαρχει κολπακι:) περνας το δαχτυλο σου γρηγορα απο κατω προς τα πανω,πανω απο το πληκτρολογιο,και γινονται απο λατινικοι χαρακτηρες σε ελληνικους και αντιστροφα. δεν ξερω αν στο περιεγραψα σωστα! ναιιιιιιι... ευχαριστω... αναμενοντας την εκδοση 2.2... γρηγορο συρσιμο απο το space!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Λοιπόν καταρχήν... ΜΗΝ το στείλεις στο service... και εγώ νόμιζα ότι η μπαταρία είναι προβληματική και ήμουν ένα μήνα χωρίς κινητό... δεύτερον δεν με κουράζεις.. Όταν είσαι root είναι σαν να έχεις έναν λογαριασμό administrator στα windows (δηλαδή μπορείς να κάνεις τα πάντα σε σχέση με έναν απλό λογαριασμό που χρειάζεται την άδεια του administrator)... Είναι πολύ εύκολο να κάνεις root... με την εφαρμογή z4root. κατέβασε την εδώ, εγκατέστησε την στο κινητό και πάτα pernament root. Με το root επίσης μπορείς να μπλοκάρεις της ενοχλητικές διαφημίσεις σε εφαρμογές/παιχνίδια με την εφαρμογή adfree, που την κατεβάζεις δωρεάν από το android market. Με την εφαρμογή titanium backup, υπάρχει δωρεάν στο market, κάνεις backup όλες τις εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις τους, στην κάρτα μνήμης ώστε αν περάσεις καινούριο λογισμικό στο τηλέφωνο ή κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων να μην χρειαστεί να τις ξαναβάζεις μία μία. Ότι άλλη απορία έχεις πες μου. :) ποια η βασικη διαφορα ομως στη χρηση του κινητου με το να το κανω root? εχω μεγαλο προβλημα με τη μπαταρια.χωρις να του κανω ιδιαιτερη χρηση,κραταει 1 μερα μονο. και επειδη εχω την ιδια μπαταρια απο αλλη συσκευη,τη δοκιμασα κι αυτη αλλα μου την "τρωει" στον ιδιο χρονο. τους πηρα τηλεφωνο,στο καταστημα που το αγορασα και μου ειπαν να τους το στειλω,κι οτι στο service το εξουσιοδοτημενο που το στελνουν δεν κανει πανω απο 3-4 εργασιμες και θα το εχω σε καμια βδομαδα. αλλα να σου πω την αληθεια δε θελω να μπλεξω :/ εσυ τελικα με τη μπαταρια τι εκανες ? Edited January 18, 2011 by dimikata8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) ποια η βασικη διαφορα ομως στη χρηση του κινητου με το να το κανω root? εχω μεγαλο προβλημα με τη μπαταρια.χωρις να του κανω ιδιαιτερη χρηση,κραταει 1 μερα μονο. και επειδη εχω την ιδια μπαταρια απο αλλη συσκευη,τη δοκιμασα κι αυτη αλλα μου την "τρωει" στον ιδιο χρονο. τους πηρα τηλεφωνο,στο καταστημα που το αγορασα και μου ειπαν να τους το στειλω,κι οτι στο service το εξουσιοδοτημενο που το στελνουν δεν κανει πανω απο 3-4 εργασιμες και θα το εχω σε καμια βδομαδα. αλλα να σου πω την αληθεια δε θελω να μπλεξω :/ καλύτερα να μην μπλέξεις. λοιπόν δεν βλέπεις καμιά διαφορά στο κινητό, τίποτα, εκτός του ότι μπορείς να τρέξεις κάποιες παραπάνω εφαρμογές, (όπως adfree και titanium backup), και μπορείς να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος (κάτι που δεν θα σου χρειαστεί). όποτε θες μπορείς να ξε-γίνεις root... απλά αν είσαι root και θες να το πας στο service, καλύτερα να βγάλεις το root πριν τους το πας για να μην είναι περίεργοι.. Για το θέμα της μπαταρίας τώρα. αρχικά αν δεν χρησιμοποιείς internet μέσω 3g, -απενεργοποίησε το 3g για περισσότερη μπαταρία και λιγότερη ακτινοβολία. (ρυθμίσεις --> ασύρματη εποικοινωνία και δύκτιο --> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -->λειτουργία δυκτίου --> μόνο gsm) -επίσης απενεργοποίησε τον αυτόματο συνχρονισμό. (ρυθμίσεις --> ρυθμίσεις λογαριασμών και συνχρονισμού --> βγάλε το τικ από τον αυτόματο συνχρονισμό, μπορείς να βγάλεις και το τικ από το συνεχή συνχρονισμό δεδομένων, απλά σου ζητάει να τον ξαναενεργοποιήσεις όταν πας να μπεις στο market) -να έχεις κλειστά gps, wifi, bluetooth όταν δεν τα χρειάζεσαι. εμένα η μπαταρία βγάζει 2 μέρες με λίγη-μέτρια χρήση.. :) Edited January 18, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 καλύτερα να μην μπλέξεις. λοιπόν δεν βλέπεις καμιά διαφορά στο κινητό, τίποτα, εκτός του ότι μπορείς να τρέξεις κάποιες παραπάνω εφαρμογές, (όπως adfree και titanium backup), και μπορείς να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος (κάτι που δεν θα σου χρειαστεί). όποτε θες μπορείς να ξε-γίνεις root... απλά αν είσαι root και θες να το πας στο service, καλύτερα να βγάλεις το root πριν τους το πας για να μην είναι περίεργοι.. Για το θέμα της μπαταρίας τώρα. αρχικά αν δεν χρησιμοποιείς internet μέσω 3g, -απενεργοποίησε το 3g για περισσότερη μπαταρία και λιγότερη ακτινοβολία. (ρυθμίσεις --> ασύρματη εποικοινωνία και δύκτιο --> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -->λειτουργία δυκτίου --> μόνο gsm) -επίσης απενεργοποίησε τον αυτόματο συνχρονισμό. (ρυθμίσεις --> ρυθμίσεις λογαριασμών και συνχρονισμού --> βγάλε το τικ από τον αυτόματο συνχρονισμό, μπορείς να βγάλεις και το τικ από το συνεχή συνχρονισμό δεδομένων, απλά σου ζητάει να τον ξαναενεργοποιήσεις όταν πας να μπεις στο market) -να έχεις κλειστά gps, wifi, bluetooth όταν δεν τα χρειάζεσαι. εμένα η μπαταρία βγάζει 2 μέρες με λίγη-μέτρια χρήση.. :) μα τα εχω κανει ολα αυτα με τη μπαταρια! το μονο που εχω ανοιχτο συνεχεια ειναι το 3g. κατα τ αλλα,εγω που μιλουσα συνεχεια με bluetooth,τωρα το εχω συνεχεια κλειστο για να μην καταναλωνει μπαταρια. ιντερνετ ααααντε να μπω 1 ωρα τη μερα ( με το ζορι ) ,μιλαω κανενα 2ωρο,και παιζω κανενα μισαωρο καποιες μερες . εγω φταιω ?? υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κατεβασω να βοηθησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 μα τα εχω κανει ολα αυτα με τη μπαταρια! το μονο που εχω ανοιχτο συνεχεια ειναι το 3g. κατα τ αλλα,εγω που μιλουσα συνεχεια με bluetooth,τωρα το εχω συνεχεια κλειστο για να μην καταναλωνει μπαταρια. ιντερνετ ααααντε να μπω 1 ωρα τη μερα ( με το ζορι ) ,μιλαω κανενα 2ωρο,και παιζω κανενα μισαωρο καποιες μερες . εγω φταιω ?? υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κατεβασω να βοηθησει ? λοιπόν, σε κάνα μήνα με το καλό θα βγεί το update 2.2.. ας ελπίσουμε να γίνει κάτι καλύτερο με την μπαταρία. άκου κάτι δεν ξέρω αν θα πετύχει. άδειασε τελείως την μπαταρία, φόρτισε το κινητό με κλειστό τηλέφωνο, μόλις δείξει 100% βγάλε τον φορτιστή, άνοιξε το κινητό και σε 2 λεπτά ξαναβάλτο για φόρτιση, μόλις δείξει 100% κλείστο, βγάλε το κινητό και άνοιξε το... επίσης μπορείς να μειώσεις και την φωτεινότητα λίγο, επειδή η οθόνη καίει την περισσότερη μπαταρία. αν είναι 100% η φωτεινότητα καίει περίπου το 80% της μπαταρίας.. αν είναι 10% καίει το 50-60%.. σορρυ πρέπει να πάω για ύπνο. απαντάω αύριο. καληνύχτα :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 λοιπόν, σε κάνα μήνα με το καλό θα βγεί το update 2.2.. ας ελπίσουμε να γίνει κάτι καλύτερο με την μπαταρία. άκου κάτι δεν ξέρω αν θα πετύχει. άδειασε τελείως την μπαταρία, φόρτισε το κινητό με κλειστό τηλέφωνο, μόλις δείξει 100% βγάλε τον φορτιστή, άνοιξε το κινητό και σε 2 λεπτά ξαναβάλτο για φόρτιση, μόλις δείξει 100% κλείστο, βγάλε το κινητό και άνοιξε το... επίσης μπορείς να μειώσεις και την φωτεινότητα λίγο, επειδή η οθόνη καίει την περισσότερη μπαταρία. αν είναι 100% η φωτεινότητα καίει περίπου το 80% της μπαταρίας.. αν είναι 10% καίει το 50-60%.. σορρυ πρέπει να πάω για ύπνο. απαντάω αύριο. καληνύχτα :) Σ'ευχαριστω ,ελπισουμε να δουλεψει ! Θα το κανω αυριο και θα ενημερωσω :) Τη φωτεινοτητα την εχω ετσι κι αλλιως στο 40%. Οταν με το καλο βγει η 2.2 πρεπει να την κανω μονη μου την αναβαθμιση (ειναι απλο βασικα ? ) η μπορει να μου την κανει και καποιος αλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Σ'ευχαριστω ,ελπισουμε να δουλεψει ! Θα το κανω αυριο και θα ενημερωσω :) Τη φωτεινοτητα την εχω ετσι κι αλλιως στο 40%. Οταν με το καλο βγει η 2.2 πρεπει να την κανω μονη μου την αναβαθμιση (ειναι απλο βασικα ? ) η μπορει να μου την κανει και καποιος αλλος ? με την μπαταρια το ζητημα δε λυνεται ευκολα με τη 2.1. εγω μονο ειδα μεγαλη διαφορα με τη 2.2 οπου μου εχει παει και 2 μερες.. οσο για τη φωτεινοτητα υπαρχει μια πολυ ωραια εφαρμογη, το bright day οπου ρυθμιζεται αυτοματα η φωτεινοτητα για τις διαφορες ωρες της ημερας (π.χ 100% την ημερα, 10% τη νυχτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 συνχρονισμο με το outlook πως κανετε? παλεψα λιγο με το KIES αλλα δεν τα καταφερα. ενω εχω επαφες στο outlook δεν μπαινουν στην συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomairman Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπερα παιδια!Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως θα κατεβασω το kies;Στις συσκευες που δινει για να επιλεξω δεν υπαρχει η δικια μας! Ευχαριστω.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπερα παιδια!Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως θα κατεβασω το kies;Στις συσκευες που δινει για να επιλεξω δεν υπαρχει η δικια μας! Ευχαριστω.! ορίστε φίλε μου :) http://netload.in/datei5Smys3D4pF/Kies_2.0.0.11011_16_5.rar.htm Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskall Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα κατέβασα την νέα έκδοση KIES , όταν πάω samsung apps δεν έχει την συσκευή Ι5800 , ξέρει κανείς κάτι?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα κατέβασα την νέα έκδοση KIES , όταν πάω samsung apps δεν έχει την συσκευή Ι5800 , ξέρει κανείς κάτι?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ το kies δεν υποστηρίζει samsung apps για android μου φαίνεται.. Υποστηρίζει μόνο για Bada OS..... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 μπορω να απεγκαταστησω το mp3 player η καλυτερα να το παγωσω? μπορείς να κάνεις και τα δύο.. δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. πάρε και ένα backup να είσαι σίγουρος.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiskav Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπερα σε ολους, αντιμετωπιζω προβλημα με το Kies.Εχω κανει εγκατασταση αλλα δεν μου βρισκει την συσκευη οταν την συνδεω με το usb . Εχω βαλει την ρυθμιση απο τις ''Ρυθμισεις usb'' στο Samsung Kies. Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κάνω??? Επισης με το που εβαλα την sim στο τηλεφωνο μου ηρθε ενα μηνυμα απο τηλεφωνητη ''555'' το οποιο εμφανιζει μονοστις ειδοποιησεις και οχι στα μηνυματα και δεν μπορω να το σβησω (ειναι σπαστικο γιατι εχει το φακελακι μονιμα στην οθονη). Ευχαριστω εκ τον προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 μπορείς να κάνεις και τα δύο.. δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. πάρε και ένα backup να είσαι σίγουρος.. Καλημερα. Τι σημαινει "παγωνω" μια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα σε όλους κι από μένα.Κατέβασα το z4root από το link του Κύριλου στο pc. Τώρα πως θα το εγκαταστήσω στην συσκευή; Θα το πετάξω στην sd και θα το τρέξω; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα σε όλους κι από μένα.Κατέβασα το z4root από το link του Κύριλου στο pc. Τώρα πως θα το εγκαταστήσω στην συσκευή; Θα το πετάξω στην sd και θα το τρέξω; Ευχαριστώ πολύ. καλημέρα, μετακίνησε το στην sd και εγκατέστησέ το :) Καλημερα. Τι σημαινει "παγωνω" μια εφαρμογη? καλημέρα, λοιπόν υπάρχει μια εφαρμογή, το titanium backup, με την οποία μπορείς είτε να απεγκαταστήσεις είτε να παγώσεις εφαρμογές (και προεγκατεστημένες). Όταν παγώνεις μια εφαρμογή σημαίνει ότι υπάρχει στο σύστημα εγκατεστημένη αλλά είναι σαν να μην υπάρχει. δηλαδή δεν τρέχει σε background και τέτοια.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπερα σε ολους... εχω το κινητο μια βδομαδα τωρα και οπως ειχα ξαναστειλει δεν μου εχει εμφανισει ακομα τα 2 βελακια για την ανταλλαγη δεδομενων στη μπαρα πανω πανω. Εν' τω μεταξυ απ'οτι εψαξα το κινητο στις ρυθμισεις->ασυρματη....->δικτυα κινητης τηλεφωνιας εκει που λεει ονοματα σημειων προσβασης εχει την επιλογη COSMOTE INTERNET και cosmote MMS(το οποιο δεν εχει κουκιδα επιλογης) και δεν ειναι επιλεγμενο τιποτα. Μηπως απο δεν τα εχει εμφανισει ακομα? Δεν εχω πατησει ακομα στην COSMOTE INTERNET διοτι δεν εχω καποιο προγραμμα ιντερνετ και δεν θελω να χρεωθω. Οταν το εχω στην επιλογη "ΜΟΝΟ GSM" ετσι απενεργοποιειται και το 3G? και κατι αλλο οταν ψαχνω για quick settings στο μαρκετ μου βγαζει 2 επιλογες(η μια εχει ενα πρασινο γραναζι για εικονιδιο). Ποια πρεπει να βαλω? η και οι 2 ειναι σωστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπερα σε ολους... εχω το κινητο μια βδομαδα τωρα και οπως ειχα ξαναστειλει δεν μου εχει εμφανισει ακομα τα 2 βελακια για την ανταλλαγη δεδομενων στη μπαρα πανω πανω. Εν' τω μεταξυ απ'οτι εψαξα το κινητο στις ρυθμισεις->ασυρματη....->δικτυα κινητης τηλεφωνιας εκει που λεει ονοματα σημειων προσβασης εχει την επιλογη COSMOTE INTERNET και cosmote MMS(το οποιο δεν εχει κουκιδα επιλογης) και δεν ειναι επιλεγμενο τιποτα. Μηπως απο δεν τα εχει εμφανισει ακομα? Δεν εχω πατησει ακομα στην COSMOTE INTERNET διοτι δεν εχω καποιο προγραμμα ιντερνετ και δεν θελω να χρεωθω. Οταν το εχω στην επιλογη "ΜΟΝΟ GSM" ετσι απενεργοποιειται και το 3G? και κατι αλλο οταν ψαχνω για quick settings στο μαρκετ μου βγαζει 2 επιλογες(η μια εχει ενα πρασινο γραναζι για εικονιδιο). Ποια πρεπει να βαλω? η και οι 2 ειναι σωστες? καλησπέρα. λοιπόν τα βελάκια θα στα δείξει μόλις επιλέξεις Internet & mms.. αν στα δείξει σημαίνει ότι χρεώνεσαι :) το quick settings είναι αυτό με το πράσινο εικονίδιο! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts