pto Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 καλησπέρα....να ρωτήσω κάτι απλό??? πως μπορώ να αλλάξω τον ήχο κλήσης και να προσθέσω κάποιο mp3 ή οτιδήποτε άλλο??? μου δίνει επιλογή μόνο τους ήχους που έχει προεγκατεστημένους... κατά τα άλλα το βρίσκω πολύ καλό και πολύ εύχρηστο... thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 καλησπέρα....να ρωτήσω κάτι απλό??? πως μπορώ να αλλάξω τον ήχο κλήσης και να προσθέσω κάποιο mp3 ή οτιδήποτε άλλο??? μου δίνει επιλογή μόνο τους ήχους που έχει προεγκατεστημένους... κατά τα άλλα το βρίσκω πολύ καλό και πολύ εύχρηστο... thnx Μπαινεις στο Menu σου ... Τα αρχεια μου > media > music (αναλογα που εχεις βαλει το τραγουδι που θες ) > το βρισκεις >πατας πανω του > αρχιζει το player,πατας το αριστερο κουμπι κατω αριστερα το σκληρο οχι στην Touch Screen σου βγαζει επιλογες > ορισμος ως > ηχος κλησης καλουντος > μετα πας στις ρυθμισεις ηχων , απο αρχειο και θα το δεις να υπαρχει εκει. Εγω ετσι το κανω,εαν υπαρχει ποιο ευκολος τροπος :happy: Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα παρακάτω? 1.πως μπορώ να ορίσω ήχο ειδοποίησης μηνύματος κάποιο δικό μου αρχείο mp3 2.οταν λαμβάνω κάποιο sms το κινητό δεν δονείτε με αποτέλεσμα όταν το έχω σε silent mode να μην το καταλαβαίνω. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 καποιος να κανει οδηγο ευκολο για το πως κανουμε ROOT στα Ελληνικα για να βαλουμε Live Wallpaper ????:cry: Aπ'ότι βλέπω, ο τρόπος είναι ίδιος με αυτός για το Galaxy S... κοίτα λοιπόν τον οδηγό εκεί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) στην 2.2 το livewallpaper μπαινει χωρις root? αν το κανω τωρα ροοτ μετα θα μπορω να το κανω unroot? εχει σβησει καποιος εφαρμογες που ειναι προεγκατεστημενες στο τηλεφωνο? Edited October 4, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antegia Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλησπέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδεθεί σε ασύρματο δίκτυο με WEP authentication? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 στην 2.2 το livewallpaper μπαινει χωρις root? αν το κανω τωρα ροοτ μετα θα μπορω να το κανω unroot? εχει σβησει καποιος εφαρμογες που ειναι προεγκατεστημενες στο τηλεφωνο? ναι θα μπορεις να το κανεις unroot ναι εχω σβησει πολλες προεγκατεστημενες εφαρμογες χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ναι θα μπορεις να το κανεις unroot ναι εχω σβησει πολλες προεγκατεστημενες εφαρμογες χωρις προβλημα πώς σβήνεις προεγκατεστημένες εφαρμογές ?? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) λοιπόν, απ΄ότι έχω διαβάσει σε μερικούς η μπαταρία κρατάει 3+ μέρες. Όποιος θέλει από αυτούς να βάλει την εφαρμογή Battery Life, με την οποία απότι έχω καταλάβει βλέπεις πόση μπαταρία έχει μείνει αλλά όχι σε % αλλά σε mV. Η μπαταρία μου είναι 4000 έως 4500 mV αλλά όταν τελειώνει δεν πάει 0 αλλά κάπου 3000 mV. Οπότε ένας από αυτούς που κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία να μου πουν πόσα mV τους λέει όταν είναι 5% πχ. ΑΑ και κάτι άλλο. σε αυτούς που κρατάει πολύ η μπαταρία να πατήσουν *#1234# και να δουν εκεί που λέει phone τι firmware έχουν. Edited October 5, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 πώς σβήνεις προεγκατεστημένες εφαρμογές ?? ο ευκολος τροπος: root & titanium backup ο τροπος για πιο εμπειρους χρηστες: root & adb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio_ioa Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Επίσημη εφαρμογή Skype στο market. Άλλα σε μένα τερματίζει απο μονή της κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα?!?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 λοιπόν, απ΄ότι έχω διαβάσει σε μερικούς η μπαταρία κρατάει 3+ μέρες. Όποιος θέλει από αυτούς να βάλει την εφαρμογή Battery Life, με την οποία απότι έχω καταλάβει βλέπεις πόση μπαταρία έχει μείνει αλλά όχι σε % αλλά σε mV. Η μπαταρία μου είναι 4000 έως 4500 mV αλλά όταν τελειώνει δεν πάει 0 αλλά κάπου 3000 mV. Οπότε ένας από αυτούς που κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία να μου πουν πόσα mV τους λέει όταν είναι 5% πχ. ΑΑ και κάτι άλλο. σε αυτούς που κρατάει πολύ η μπαταρία να πατήσουν *#1234# και να δουν εκεί που λέει phone τι firmware έχουν. Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG1 Η μπαταρία κρατάει 4+ μέρες. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ο ευκολος τροπος: root & titanium backup ο τροπος για πιο εμπειρους χρηστες: root & adb αα οκ ευχαριστώ. επέλεξα τον πρώτο Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ποιες εφαρμογες μπορουν να βγουν με ασφαλεια.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG1 Η μπαταρία κρατάει 4+ μέρες. η μπαταρία εμένα μου πηγαίνει 100, 90, 80, 70, 60, 50, 15, 10 ... και εσένα κατεβαίνει 10-10? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) η μπαταρία εμένα μου πηγαίνει 100, 90, 80, 70, 60, 50, 15, 10 ... και εσένα κατεβαίνει 10-10? Ναι, κι εμένα 10-10 κατεβαίνει, αν και ενίοτε νομίζω δείχνει 25, 15 και 5% Το φόρτισα Σάββατο βράδυ και σήμερα Τρίτη βράδυ είναι στο 50% με αρκετή χρήση, αν και δε μίλησα πολύ αυτές τις μέρες τώρα που το σκέφτομαι. Πάντως 4 γεμάτες μέρες τις βγάζει, καμιά φορά και 5. Εσένα ποιό firmware έχει; Edited October 5, 2010 by theta Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG1 Η μπαταρία κρατάει 4+ μέρες. Το ίδιο έχω και εγώ. Σχετικά με τα mV της μπαταρίας που αναφερεστε σε προηγούμενο post, εμένα τερματίζει η φορτιση στα 4200mV που ειναι το normal για να μην εχουμε υπερφορτιση. Οταν πια ειναι ετοιμο να σβησει έχει πέσει στα 3600-3700mV περίπου. Σημερα μιλησα με ενα τεχνικό της samsung και τον ρωτησα αν ειναι θεμα μπαταριας- firmware ή android η ανακριβης ενδειξη του battery meter και μου ειπε οτι δεν ειναι η μπαταρια αφου με ηπια χρηαη μου εβγαλε 3 μερες αρα δεν εχει νοημα να το στειλω να το δουν ακομα. Ειπε να τπ παρακολουθησω εαν απο την αποτομη μειωση π.χ. άπο 50% σε 10% επανερχεται σε ανωτερο ποσοστο. Νομίζω οτι εχει δικιο. Ισως ακομα δεν εχει καλιμπραριστει και ειναι θεμα μερικων αποφορτισεων. Απο googling εχω δει οτι υπαρχει αυτο το προβλημα στο Android. Εν τω μεταξυ δεν κανουμε ολοι την ιδια χρηση. Εγω χρησιμοποιω 3g data συχνα και γενικα ζεσταινω την μπαταρια πραγμα που επηρεάζει την απόδοση της. Edited October 5, 2010 by RadiactiveToy Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εμένα έχει Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG2 θα κάνω calibration σήμερα να δώ αν θα φτιάξει :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εμένα έχει Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG2 θα κάνω calibration σήμερα να δώ αν θα φτιάξει :P Προσπάθησε στην πλήρη αποφόρτιση να το αφησεις να κλεισει μονο του σε αναμονη μπορει να σου σπασει τα νευρα αλλα καταλαβει καλυτερα που ειναι πραγματικα αδεια η μπαταρια. που και που κανε και κανενα restart να δεις οτι τα ποσοστα και τα mV αυξανονται λιγο. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio_ioa Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εμένα έχει Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG1 Η μπαταρία κρατάει Μ.Ο 3 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Εμένα έχει Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG2 για πρωτη μερα χρησης με κρατησε μια μερα. με αρκετη χρηση και εγκατασταση εφαρμογων απο το μαρκετ φορτιζει το κινητο κλειστο? ή εμενα ειναι κουλό?? Edited October 5, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 (edited) Προσπάθησε στην πλήρη αποφόρτιση να το αφησεις να κλεισει μονο του σε αναμονη μπορει να σου σπασει τα νευρα αλλα καταλαβει καλυτερα που ειναι πραγματικα αδεια η μπαταρια. που και που κανε και κανενα restart να δεις οτι τα ποσοστα και τα mV αυξανονται λιγο. οκ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσοι έχουν CSC: που τελειώνει σε 1 έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από αυτούς που το CSC τελειώνει σε 2 Edited October 5, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 οκ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσοι έχουν CSC: που τελειώνει σε 1 έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από αυτούς που το CSC τελειώνει σε 2 αλλαζει αυτο? τωρα μου εκλεισε απο μπαταρια. το εβαλα να φορτισει και φορτιζει κλειστο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εμένα διαφορά έχει μόνο στο csc:I5800COSJG2. Από μπαταρία είτε ε 3g είτε χωρίς 1 μέρα και κάτι κρατάει... Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσω servise; Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 δεν ξέρω αν αλλάζει, αλλα λογικά γίνεται. στο σερβις δεν νομίζω να είναι τόσο ψαγμένοι με τα firmwares.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts