vrs5 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Μόλις επικοινώνισα με το τηλεφωνικό κέντρο της Samsung και μου είπαν ότι τα μόνα που έχουν και τις 2 κάρτες sim ενεργές κατκ τη ΚΛΗΣΗ είναι το 5722 και το 6112! Δεν υποστιρίζουν αυτή τη λειτουργία το 7722 και το 2652w!! Ποίον να πιστέψω;;; :!: Εγω απ'οτι ξερω σε ολα τα samsung dual sim , απο το πιο παλιο εως το πιο νεο δουλευουν ταυτοχρονα οι καρτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliunte Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Εγω απ'οτι ξερω σε ολα τα samsung dual sim , απο το πιο παλιο εως το πιο νεο δουλευουν ταυτοχρονα οι καρτες :) Το κινητό αυτό είναι feature phone κι όχι smartphone οπότε δεν έχει κάποιο από τα γνωστά λειτουργικά τύπου android, windows mobile, κλπ Μπορεί να πάρει 2 είδη εφαρμογών: 1) προγραμματάκια τύπου java (αρχεία .jar) τα οποία αφού εγκατασταθούν μπορείς να τα βλέπεις μέσα από το menu games 2) widgets (αρχεία τύπου .wgt) τα οποία τρέχουν στην αρχική οθόνη (μία από τις τρεις) του κινητού (όπως έχεις πιθανών αυτή τη στιγμή το widget που δείχνει τα ονόματα από τις δύο sim ή κάποιο widget με ημερομηνία κλπ) java προγράμματα και παιχνίδια μπορείς να βρεις στο internet με το pc σου και να τα βάλεις στο κινητό πχ με το usb καλώδιο και να τα κάνεις εγκατάσταση. όπως πχ αυτό Car Manager widget μπορείς να βρεις είτε από το ήδη υπάρχουν widget "More Widgets" κατεβάζοντας με σύνδεση στο internet από το κινητό σου ή αν βρεις αρχεία τύπου wgt στο internet από το pc σου και τα βάλεις στο κινητό με το χέρι. Στη δεύτερη περίπτωση είναι κι ένα widget που έφτιαξα για να δείχνει στην αρχική οθόνη τα ονόματα που γιορτάζουν κάθε μέρα. δες αυτό το post: (σιγά που δεν θα το έγραφα!) :p γεια σας κι απο μενα εχω προβλημα με το kies. Δεν αναγνωριζει το samsung gt-b7722. θελω να επεξεργαστω τις επαφες που μετεφερα απο d980 αλλα το μονο που καταφερα ηταν να χασω 2 ημερες ψαχνοντας.αν καποιος εχει βρει την λυση η καποιον αλλο τροπο ας με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 εγώ είχα μεταφέρει τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό στο outlook κι από κει στο samsung μέσω kies Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliunte Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 (edited) εγώ είχα μεταφέρει τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό στο outlook κι από κει στο samsung μέσω kies δεν συνδεεται με το kies και δεν μπορω να κανω τπτ και δευτερο προβλημα τωρα. τα email που λαμβανω - μεσω wi-fi- σε καποια διαβαζονται οι ελληνικοι χαρακτηρες. σε καποια αλλα οχι. τι μπορει να φταιει; Edited March 6, 2011 by voliunte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliunte Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 εγώ είχα μεταφέρει τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό στο outlook κι από κει στο samsung μέσω kies υπαρχει περιπτωση να πρεπει να αφαιρεσω την καρτα μνημης, για να συνδεθει μεσω kies; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 όχι δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης κάνε uninstall και ξανά install το kies και κάνε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση (του kies) πριν συνδέσεις ξανά το κινητό Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliunte Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 όχι δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης κάνε uninstall και ξανά install το kies και κάνε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση (του kies) πριν συνδέσεις ξανά το κινητό και αυτο το εκανα. τωρα εγκατεστησα το .net framework 3.5 sp1 και θα ξαναδοκιμασω και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1972 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα μια γνώμη για το τι πρέπει να κάνω. Αγόρασα το Samsung B7722 την Παρασκευή το απόγευμα. Ενώ όλα έδειχναν καλά είχα δοκιμάσει να κάνω ότι ήθελα με το κινητό (πέρασα επαφές με Bluetooth κλπ) δοκίμασα την Dual sim λειτουργία WiFi και γενικά όλες τις λειτουργίες του, όταν έβαλα να φορτίσω το κινητό την Κυριακή το πρωί, δε έκανε απολύτως τίποτα. Το κινητό παρέμεινε νεκρό. Δοκίμασα να το φορτίσω και με το USB kαλώδιο και τίποτα πάλι. Υπόψιν στις 2 μέρες που δούλεψε το κινητό με την αρχική φόρτιση δε μπόρεσε να συνδεθεί με το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Έπεσες σε προβληματικό κινητό! Επιστροφή στο κατάστημα. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να είναι νεκρή η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 μάλλον η θύρα usb πρέπει να φταίει όπως τα λες γιατί ούτε σύνδεση έκανε ούτε φόρτιση. όπως και να έχει πάντως πρέπει να το πας πίσω. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 γεια σας κι απο μενα εχω προβλημα με το kies. Δεν αναγνωριζει το samsung gt-b7722. θελω να επεξεργαστω τις επαφες που μετεφερα απο d980 αλλα το μονο που καταφερα ηταν να χασω 2 ημερες ψαχνοντας.αν καποιος εχει βρει την λυση η καποιον αλλο τροπο ας με βοηθησει. Το D980 είναι συμβατο με το PC Studio. Το B7722 με το Kies. Οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliunte Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 (edited) μάλλον η θύρα usb πρέπει να φταίει όπως τα λες γιατί ούτε σύνδεση έκανε ούτε φόρτιση. όπως και να έχει πάντως πρέπει να το πας πίσω. κι εγω την Πεμπτη τ΄αγορασα , απο Κωτσοβολο και δεν εβγαζε το μενου των μηνυματων. Ο τεχνικος που το ελεγξε μου ειπε οτι το λογισμικο ειχε κατσει στραβα. Το αλλαξα- ΥΠΟΨΗ εχεις δικαιωμα να κανεις αλλαγη εντος επτα ημερων εφοσον παρουσιαζει προβλημα-. Μην δεχθεις επισκευη. Ο σο για το προβλημα με το kies, εξακολουθει να μην το βλεπει, αλλα εκανα μια δοκιμη με το laptop και ολα λειτουργησαν μια χαρα. Το ερωτημα ειναι γιατι με το επιτραπεζιο pc, δεν καταφερα να συνδεθω. Αν καποιος μπορει ας δωσει απαντηση. Εγω απ'οτι ξερω σε ολα τα samsung dual sim , απο το πιο παλιο εως το πιο νεο δουλευουν ταυτοχρονα οι καρτες :) κι εγω την Πεμπτη τ΄αγορασα , απο Κωτσοβολο και δεν εβγαζε το μενου των μηνυματων. Ο τεχνικος που το ελεγξε μου ειπε οτι το λογισμικο ειχε κατσει στραβα. Το αλλαξα- ΥΠΟΨΗ εχεις δικαιωμα να κανεις αλλαγη εντος επτα ημερων εφοσον παρουσιαζει προβλημα-. Μην δεχθεις επισκευη. Ο σο για το προβλημα με το kies, εξακολουθει να μην το βλεπει, αλλα εκανα μια δοκιμη με το laptop και ολα λειτουργησαν μια χαρα. Το ερωτημα ειναι γιατι με το επιτραπεζιο pc, δεν καταφερα να συνδεθω. Αν καποιος μπορει ας δωσει απαντηση. αλλο ενα προβλημα, που παραμενει αλυτο κι εχω προαναφερει. ενω στα περισσοτερα email τα ελληνικα διαβαζονται, απο καποιους συγκεκριμενους αποστολεις , τα λαμβανω με σχεδια, ακαταλαβιστικα σχηματα κλπ. Στον υπολογιστη κανενα προβλημα, φαινονται τα ελληνικα μια χαρα. Και τελος, κανω μονο ληψη. Δεν μπορω να στειλω email, και μου τα αποθηκευει στα εξερχομενα. Αν καποιος εχει απαντηση.. ευχαριστω εκ των προτερων. Edited March 7, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1972 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση παιδιά. Ναί εννοείται ότι θα το αντικαταστήσω με καινούριο. Πάντως όσο μου δούλεψε έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Μπορείς να ζητήσεις και επιστροφή χρημάτων. Αν είναι πιο φθηνό τώρα απ' ότι όταν το αγόρασες ζήτα επιστροφή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Επέστρεψέ το, και πάρε το B5722. Ετσι κι αλλιώς το 3G του δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxiarchos Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Σε αυτό το κινητό δουλεύουν ταυτόχρονα και τα δύο νούμερα?? Η οθόνη του είναι resistive διάβασα που σημαίνει θέλει πενάκι. Όσοι το χρησιμοποιείται ήδη με το δάχτυλο η αφή δεν δουλεύει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ναι δουλεύουν ταυτόχρονα οι δυο sim ναι είναι resistive αλλά πενάκι δεν έχει. δουλεύει μια χαρά με το δάχτυλο. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ρε παιδιά, 5 σελίδες όλο το thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambolos Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Γειά σας παιδιά. Έχω το κινητό από πέρσι τον Δεκέμβριο και μου εμφανίστηκε ένα "πρόβλημα". Αλλάξαμε router (netfaster iad 2 της hol) στην δουλειά μου και δεν μπορώ να δω βιντεάκια στο διαδίκτυο. Το ίδιο πρόβλημα παρουσίασαν και άλλες δύο συσκευές samsung στο μαγαζί (δεν θυμάμαι το μοντέλο).Πήραμε τηλέφωνο στην hol αλλά οι τεχνικοί δεν είχαν ξανακούσει τέτοιο πρόβλημα και μας είπαν να δηλώσουμε βλάβη. Να πω ότι τα κινητά τα δοκιμάσαμε σε άλλα router (σε συνδέσεις hol, forthnet, tellas) και δουλεύουν κανονικά. Επίσης βρήκαμε το ίδιο router σε άλλο σπίτι αλλά ούτε εκεί δούλεψαν τα κινητά. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Υ.Γ. Υπάρχει κάποια java εφαρμογή για το youtube? Δοκίμασα κανα δυο αλλά δεν δούλεψαν. Ίσως κάποια άλλη έκδοση να μου ξέφυγε? Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος εγκατάστασης της ελληνικής γλώσσας? Thanks Edited March 21, 2011 by stambolos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Τι σχέση έχουν τα routers με το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambolos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Πολύ πιθανόν καμία, ο λόγος που το αναφέρω εδώ είναι γιατί όπως είπα δεν μπορώ να δω βίντεο εγώ και ακόμα ένας με άλλο samsung κινητό ενώ οι υπόλοιποι (ένα nokia και ένα lg) συνεχίζουν να βλέπουν κανονικά. Επομένως το πρόβλημα εμφανίζετε μόνο στα κινητά samsung με το συγκεκριμένο router. Γι'αυτό ρωτάω μήπως το έπαθε και κάποιος άλλος και γνωρίζει αν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του router ή με τις ρυθμίσεις του κινητού ή το λογισμικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Το πρόβλημα είναι γενικά με το ίντερνετ? Αν ναι, μπορεί να μπει κάποιος στο ρούτερ να δει μήπως είναι ρυθμισμένο το κανάλι 13. Αν είναι δοκιμάστε σε κάποιο μικρότερο. (Αν και δύσκολο να ερχονται σε 13 κανάλι τα ρούτερ απο default) Επίσης αν έχει WPA/WPA2 mixed διαλέξτε ένα απο τα 2 (WPA σκέτο) ή WEP και δοκιμάστε ξανά Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambolos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Όχι το πρόβλημα είναι αποκλειστικά και μόνο στα βιντεο. Μόλις επιλέξω κάποιο βίντεο τότε δείχνει να προσπαθεί να συνδεθεί και μετά από λίγο γράφει η σύνδεση απέτυχε. Το ίδιο συμβαίνει και με το άλλο samsung κινητό. Κατέβασα το opera που σαφώς είναι καλύτερο από το dofphin που έχει αλλά στα βίντεο τρώει το ίδιο κόλημα. Βέβαια μου κάνει εντύπωση γιατί ενώ είμαι με τον opera αν επιλέξω να δω βίντεο αυτόματα προσπαθεί να συνδεθεί με το μαμά explorer. Γι'αυτό και ξαναρωτάω μήπως υπάρχει και καμιά αυτόνομη java εφαρμογή για youtube. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgaro26 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Παιδια χαιρετώ, είμαι νέος στην οικογένεια Samsung με έβα Β7722. Έχω 2 απορίες : 1) έχει βρει κάποιος τρόπο για να αρχειοθετώ τα sms απο το κινητό μου στο PC μου? Το Kies δεν βλέπω να έχει αυτή την επιλογή. 2) όταν μετακινώ τα μηνύματα από το τηλέφωνο στην κάρτα, μερικά τα εμφανίζει θαμπά και δεν με αφήνει να τα επιλέξω. Ξέρει κανείς γιατί? Προκαταβολικά ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Είναι λογικό μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο να έχει πέσει η τιμή του 200€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts