Andreasole Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ευχαριστω πολυ παιδες για την αμεση απαντηση σας . Cheers :) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Υπάρχει καμια εφαρμογή δωρεάν για να ακούς Greek web radio, πχ Best Radio για Ipad 2? Δεν το έχω κανει JB ακόμα (4.3.5) μια και λεω να περιμένω για την 5.0 με JB... Ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Υπάρχει καμια εφαρμογή δωρεάν για να ακούς Greek web radio, πχ Best Radio για Ipad 2? Δεν το έχω κανει JB ακόμα (4.3.5) μια και λεω να περιμένω για την 5.0 με JB... Ευχαριστώ :rolleyes: Υπάρχουν μπόλικες εφαρμογές αλλά για μένα καλύτερες είναι το tunein radio (που μπορείς να συχγρονίσεις και τα preset απο την αντίστοιχη ιντερνετική εφαρμογή, αν ακούς από το pc) και μετά το wunderadio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καλο το tune in! Θενκς! εφαρμογή για να βλέπεις Movies π.χ avi etc με υπότιτλους srt υπάρχει καμια καλη δωρεάν? Στο αιφον εχω το buzz player που είναι καλό αλλά το έχω JB :p Το αιπαντ λόγω 5.0 δεν παιζει ακόμα JB οπότε κοιτάω μηπως συμβιβαστώ με κάτι free αν υπάρχει.:O Ευχαριστω Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 γεια σας παιδια προσπαθησα να κανω upadate το ipad σημερα με μια νεα ενημερωση που μου ηρθε για το 5 0 1 αλλα λογο του jailbreak δεν γινοταν και αποφασησα να το ενωσο με pc αλλα παλι οχι και βασικα τωρα δεν ανοιγει με τιποτα,δοκιμασα umbrella , snowbreeze , hosts αλλα τιποτα, καποια βοηθεια σας παρακαλω ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 http://images.appshopper.com/icons/368/841090.png TowerMadness™ HD ΔΩΡΕΑΝ από 5,99 ευρώ! iPad [19,1MB] http://img528.imageshack.us/img528/4629/avclub1download.png http://img259.imageshack.us/img259/1888/avclub1towermadness.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδιά μηπως υπάρχει καμια δορεαν εφαρμογη αντοιστιχη της sport tv στο android... Ετσι για να βλέπουμε κανα ποδόσφαιρο απο το ipad Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Παιδιά μηπως υπάρχει καμια δορεαν εφαρμογη αντοιστιχη της sport tv στο android... Ετσι για να βλέπουμε κανα ποδόσφαιρο απο το ipad http://itunes.apple.com/gr/app/football-tv-live/id477699810?mt=8 Δεν είναι δωρεάν αλα 0.79 είναι λίγα,το έχω και είναι καλούτσικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Για Samsung Galaxy Note υπάρχουν οι εφαρμογές «Shape Match» και «Formula Match».Υπάρχει κάτι παρόμοιο για ipad? Αντιγράφω από myphone: Οι εφαρμογές «Shape Match» και «Formula Match» στο μεταξύ, μπορούν να μετατρέψουν τα πρόχειρα σχήματα που σχεδιάζετε στην οθόνη του, σε άριστα γεωμετρικά σχήματα χωρίς ατέλειες, λύνοντας ταυτόχρονα όσους μαθηματικούς τύπους γράφετε με το χέρι, ή καλύτερα το πενάκι της συσκευής. Ακόμα, οι εφαρμογές αυτές μπορούν να μετατρέπουν ψηφιακά τους πρόχειρους πίνακες σας, σε μορφή αντίστοιχη μ'αυτούς που χρησιμοποιούνται σε αναλύσεις και συμβούλια, κάτι αρκετά χρήσιμο για όποιον ασχολείται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά μ'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 http://images.appshopper.com/icons/473/144915.png Net Master HD ΔΩΡΕΑΝ από 7,99 ευρώ! iPad [1,2MB] http://img528.imageshack.us/img528/4629/avclub1download.png http://a1.mzstatic.com/us/r1000/072/Purple/v4/62/1d/3f/621d3f66-bd04-5998-a39c-51f1ebe60f16/mza_6833289441450947505.480x480-75.jpg • http://a5.mzstatic.com/us/r1000/105/Purple/v4/21/63/10/216310b8-8238-d3be-8921-523e331be3cc/mza_3244422825793948084.480x480-75.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 γεια σας παιδια προσπαθησα να κανω upadate το ipad σημερα με μια νεα ενημερωση που μου ηρθε για το 5 0 1 αλλα λογο του jailbreak δεν γινοταν και αποφασησα να το ενωσο με pc αλλα παλι οχι και βασικα τωρα δεν ανοιγει με τιποτα,δοκιμασα umbrella , snowbreeze , hosts αλλα τιποτα, καποια βοηθεια σας παρακαλω ευχαριστω μαλλον εχει κολλησει στο "recovery mode" και σιγουρα θα υπαρχει τροπος να "ξεκολλησει" ... Κατεβασε τα τελευταια versions των iFaith και TinyUmbrella και δοκιμασε τα extra tools που δινουν (κοιτα προσεκτικα στα menus, toolbars, κλπ), ειμαι βεβαιος οτι καποιο απο αυτα θα δουλεψει ... κι εμενα το εχει παθει 2-3 φορες αυτο στο παρελθον ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Κανένα πλοηγό GPS καλύτερο από το Sygic ξέρει κανένας, ρε παιδιά; Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος μ' αυτό. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Κανένα πλοηγό GPS καλύτερο από το Sygic ξέρει κανένας, ρε παιδιά; Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος μ' αυτό. Navigon και TomTom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 ρε ****το καπου το χανω με το facebook! απ οταν πηρα το ipad και το κατεβασα, δεν εβρισκα που εχει το chat. χτες χωρις να καταλαβω πως, μου το εμφανισε δεξια, οπως ειναι η κεντρικη οθονη...και σημερα παλι, δε το βρισκω και μου χει σπασει τα νευρα! βοηθεια καποιος?? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 ρε ****το καπου το χανω με το facebook! απ οταν πηρα το ipad και το κατεβασα, δεν εβρισκα που εχει το chat. χτες χωρις να καταλαβω πως, μου το εμφανισε δεξια, οπως ειναι η κεντρικη οθονη...και σημερα παλι, δε το βρισκω και μου χει σπασει τα νευρα! βοηθεια καποιος?? Θα πρεπει να κατεβασεις καποιο app ωστε να εχεις τσατ fb ετσι απλα απο το site δεν μπορεις να εχεις συνομιλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 ρε ****το καπου το χανω με το facebook! απ οταν πηρα το ipad και το κατεβασα, δεν εβρισκα που εχει το chat. χτες χωρις να καταλαβω πως, μου το εμφανισε δεξια, οπως ειναι η κεντρικη οθονη...και σημερα παλι, δε το βρισκω και μου χει σπασει τα νευρα! βοηθεια καποιος?? Αν γυρίσεις θέση το iPad εμφανίζεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Αν γυρίσεις θέση το iPad εμφανίζεται :) ετσι ακριβως, γυρνωντας σε landscape δημιουργειται νεος οριζοντιος χωρος για chat (και αφαιρειται καθετος χωρος which is ok) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδια ενα σας λεω κατεβαστε το quasar απο cydia. Κανει το ios οπως θα επρεπε να ειναι... Σιγουρα τα καλυτερα δεκα ευρω που εδωσα για το ipad μου... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Χαχαχα τι χαζη που μαι! Ευχαριστω Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Στο δικο μου δεν το βγαζει ετσι το τσατ..δεν το βγαζει καθολου..μονο με app εχω τσατ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Για συρε το δακτυλο σου προς τα αριστερα, οσο εχεις τη συσκευη οριζοντια..δε μπορει να μη στο βγαζει Μια ακομα ερωτηση...στο youtube οταν βλεπω ενα βιντεο,πως το ποσταρω στο fb? γιατι η εφαρμογη μου δινει share μονο προς twitter και δε βλεπω καπου να μου δειχνει το λινκ για copy paste... Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nataaasa Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Μπα τιποτα,ουτε αριστερα ουτε δεξια,δεν το εμφανιζει με τιποτα..μονο με app εχω τσατ αλλα να σου πω δεν με χαλαει κιολας..απλα μου κανει εντυπωση γιατι σε μενα να μην το βγαζει..για το ipad3 μιλαμε ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Μια ακομα ερωτηση...στο youtube οταν βλεπω ενα βιντεο,πως το ποσταρω στο fb? γιατι η εφαρμογη μου δινει share μονο προς twitter και δε βλεπω καπου να μου δειχνει το λινκ για copy paste... Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι "Αποστολη ->Αποστολή Συνδέσμου" και απο εκεί κάνεις αντιγραφή το σύνδεσμο και τον βάζεις στο Facebook. Μπα τιποτα,ουτε αριστερα ουτε δεξια,δεν το εμφανιζει με τιποτα..μονο με app εχω τσατ αλλα να σου πω δεν με χαλαει κιολας..απλα μου κανει εντυπωση γιατι σε μενα να μην το βγαζει..για το ipad3 μιλαμε ετσι? Μιλάμε πάντα για την εφαρμογή του Facebook για iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Καμιά εφαρμογή στο cydia για κατέβασμα ταινιών ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Για συρε το δακτυλο σου προς τα αριστερα, οσο εχεις τη συσκευη οριζοντια..δε μπορει να μη στο βγαζει Μια ακομα ερωτηση...στο youtube οταν βλεπω ενα βιντεο,πως το ποσταρω στο fb? γιατι η εφαρμογη μου δινει share μονο προς twitter και δε βλεπω καπου να μου δειχνει το λινκ για copy paste... Εγω μπαινω στο youtube απο τον Safari και οχι απο την εφαρμογη Youtube. Εκει παταω share στο Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts