Jump to content

iGO Primo

odytsak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Μετά απο αρκετό διάβασμα πέρασα το primo 1.2 στο NaviGT του φίλου.Το πρόβλημα είναι οτι ενώ ανοίγει το μενού ανοίγω το primo ,κάνω όλες τις αρχικές ρυθμίσεις, την στιγμή που πάει να εμφανίσει το κύριο μενού με τον χάρτη ,κάνει restart το πρόγραμμα και πάλι απ'την αρχή.Χρησιμοποίησα το πρόγαραμμα όπως το έχω στο HD2 ,αλλά άλλαξα το data και κάποιες αλλαγές στο sys σχετικά με την ανάλυση και το κλείδωμα δορυφόρων.

Ξέρω οτι οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι πάρα πολλοί ,αλλά αν ξέρει κάποιος απο που να αρχίσω.

• Απαντήσεις 483
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως απλά είναι πολύ "βαρύ" για τις δυνατότητες της συγκεκριμένης συσκευής;

Φυσικά έχεις πάλι δίκιο.Έσβησα τα πολλά πολλά και το ξαναπέρασα με τα τελείως απαραίτητα και έτρεξε ''κανονικά''.

Αυτό που δεν κατάλαβα πως έγινε είναι οτι χάθηκαν τελείως οι φωνές!.Ενώ έκουγα την Venera ξαφνικά έκανε ένα κόλλημα και απο τότε ενώ ανοίγει κανονικά το μηχάνημα ,δεν έχω καθόλου ήχο.Ούτε στην συσκευή ,αλλά ούτε και στο primo.

Καλά το φαντάστικα.Στέλνει τον ήχο στα ακουστικά!.Το θέμα είναι πως δεν βρίσκω τον τρόπο να στέλνω τον ήχο στο ηχείο.

Edited by cb600f

Παιδιά, μια βοήθεια...

Έβαλα το Primo, το έτρεξα (απ' την miniSD), κανονικά άνοιξε, βρήκε δορυφόρους, βρήκε τα πάντα... αλλά έχω δυο ερωτήματα:

1. Υπάρχει ένα manual (σε pdf; ) του προγράμματος, γιατί έχω "χάσει τη μπάλα" και δεν ξέρω τι μου γίνεται με τα μενού;

2. Ωραία... είμαι στον χάρτη, φτιάχνω διαδρομή, χαίρομαι... ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΒΓΑΙΝΩ απ' το πρόγραμμα;;;; Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί στην οθόνη του χάρτη, να σε οδηγεί στις επιλογές (στο μενού) και να κάνω exit! Απλά, πατάω το δεύτερο δεξί hard-key και βγαίνω στο Home tab, πατάω το "Χ" soft-key κάτω δεξιά και ΕΤΣΙ τερματίζω το πρόγραμμα...

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια δώσετε.

1. iGO Primo User Guide (EN)

2. Από το χάρτη που βρίσκεσαι πατάς το κουμπί του menu (κάτω αριστερά), μπαίνεις στο μενού πλοήγησης και από κει πατάς το εικονίδιο του shutdown (κάτω αριστερά)

Φιλαράκι kastel, ευχαριστώ.

Όταν λες "κάτω αριστερά" το κουμπί, εννοείς το ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΑΚΙ που δείχνει "προς τα πίσω";

Edited by andrewmaslim

μετα απο ακρετο καιρο που χρησιμοποιησα τα igo8, destnator & sygic drive ειπα να δω τι εξελιξεις εχουμε! εχω το Rye 4306. θα μπορεσω να χρησιμοποιησω το igo primo?

μετα απο ακρετο καιρο που χρησιμοποιησα τα igo8, destnator & sygic drive ειπα να δω τι εξελιξεις εχουμε! εχω το Rye 4306. θα μπορεσω να χρησιμοποιησω το igo primo?

Σε ΠΟΙΟ κινητό/μοντέλο, εννοείς; Π.χ. στο ΟΜΝΙΑ αποκλείεται να τρέχει (θα "σέρνεται") όπως "σέρνεται" και το iGo8.

Παιδιά μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει σχετικά με τις παραμέτρους για tmc που πρέπει να βάλουμε στο sys.txt για συσκευή HTC HD2.

Ευχαριστώ.

Επίσης θέλω να ρωτήσω οι παρακάτω παράμετροι σε τι χρησιμεύουν

[2d]

guidancearrow_disappearlevel=600

guidancearrow_maxshift=12

minguidancearrowsize=20

minguidancearrowsize_zoomlevel=1200

maxguidancearrowsize=65

maxguidancearrowsize_zoomlevel=0

mincarsize=50

mincarsize_zoomlevel=2000

maxcarsize=100

maxcarsize_zoomlevel=200

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

• Administrators
μηπως μπορει κανεις να ανεβασει το data.zip που μετατρεπει το primo σε portrait δηλαδη 480*800?

Μόνο για το Primo 1.1 εδώ.

Modpic.gif

• Administrators
μήπως έχουν κυκλοφορήσει οι χάρτες 2011.03 της teleatlas/tomtom;

Για το Primo (ή το iGO γενικότερα) απ' όσο έχω στα υπόψιν όχι.

Modpic.gif

Αφού έχεις WVGA συσκευή μπορείς να δοκιμάσεις κάτι που έχω φτιάξει:

iGO Primo 1.2 - KasteL's Edition 2.2.0 (800_480)

Η τελευταία έκδοση είναι η 2.5.0 και θα τη βρεις εδώ.

φίλε kastel71, εχω το Μιο P360 και θέλω να το εγκαταστήσω.

Επειδή είμαι άσχετος:( με το ολο θέμα εγκατάστασης των συγκεκριμένων προγραμμάτων και απο οτι βλέπω το κατέχεις.:) Μπορείς να βοηθείσης ή εστω κάποιος απο το forum;

ευχαριστώ εκ των προτέρω.

φίλε kastel71, εχω το Μιο P360 και θέλω να το εγκαταστήσω.

Επειδή είμαι άσχετος:( με το ολο θέμα εγκατάστασης των συγκεκριμένων προγραμμάτων και απο οτι βλέπω το κατέχεις.:) Μπορείς να βοηθείσης ή εστω κάποιος απο το forum;

ευχαριστώ εκ των προτέρω.

Περιέχει αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σε HTC HD2 για τη δική σου συσκευή δεν ξέρω. Αν είναι WVGA δε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα.

Περίμενε λίγο και θα ανεβάσω update (KasteL's Ultimate Edition v2.6.5).

Kastel71.

Δεν ξέρω αν βοηθάει οτι η αναλυση ειναι 240 x 320 και το λειτουργικό του είναι windows mobile 6!

Δυστυχώς όχι, η KasteL's Ultimate Edition 2.6.0 (800_480), είναι μόνο για WVGA ανάλυση (το λέει και ο τίτλος άλλωστε).

Για τη δική σου ανάλυση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κάποιο skin (π.χ. Gurjon ή diMka), και να προσθέσεις τα:

iGO Primo 1.2 - KasteL's Proximite Alerts (LOW RES.) και

Νέα εικονίδια για μικρές και μεγάλες αναλύσεις (by KasteL).

Έτσι θα έχεις όλα τα extras (εικονίδια, κατηγορίες POIs, Proximity Alerts, Διόδια με φωνητική ειδοποίηση κ.τ.λ.) αλλά θα παραμείνεις με την κλασική εμφάνιση του primo 1.2.

Τα είχα βάλει στο παλιό μου Diamond που έχει την ίδια ανάλυση με το δικό σου, αλλά όταν το παραφόρτωνα είναι και τα γνωστά προβλήματα με την έλλειψη μνήμης.

Edited by kastel71

• Administrators
Τα είχα βάλει στο παλιό μου Diamond που έχει την ίδια ανάλυση με το δικό σου, αλλά όταν το παραφόρτωνα είναι και τα γνωστά προβλήματα με την έλλειψη μνήμης.

Αυτό έχει ακόμα μικρότερη ανάλυση αλλά και ram από το Diamond. Συνεπώς θα δυσκολευτεί να λειτουργήσει σωστά.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Αυτό έχει ακόμα μικρότερη ανάλυση αλλά και ram από το Diamond. Συνεπώς θα δυσκολευτεί να λειτουργήσει σωστά.

Το primo στο Diamond δούλευε σε 320_240 και όχι σε 640_480 που είναι η ανάλυση του τηλεφώνου.

• Administrators
Το primo στο Diamond δούλευε σε 320_240 και όχι σε 640_480 που είναι η ανάλυση του τηλεφώνου.

Υπάρχει data.zip και για vga ανάλυση (640x480). Για ποιο λόγο να χρησιμοποιείς τη μικρότερη;

Modpic.gif

Υπάρχει data.zip και για vga ανάλυση (640x480). Για ποιο λόγο να χρησιμοποιείς τη μικρότερη;

Χρησιμοποιούσα!

Τότε δεν υπήρχε 640_480.

Το Diamond αντικαταστάθηκε με HD2 US.

καλησπερα παιδια εχω βαλει στο αμαξι αυτο LM 5628i digital, και εγκατεστησα το igo primo 1.2 αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει global cfg not foynd προφανως κατι ειναι λαθος στο sys.txt, τι μπορει να φταιει? τα φωτα σας παιδια
... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ...

καλησπερα παιδια εχω βαλει στο αμαξι αυτο LM 5628i digital, και εγκατεστησα το igo primo 1.2 αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει global cfg not foynd προφανως κατι ειναι λαθος στο sys.txt, τι μπορει να φταιει? τα φωτα σας παιδια

Σου λείπει το αρχείο "global_cfg.zip" μέσα από το φάκελο "\igo primo\content\global_cfg"

οχι το αρχειο ιπαρχει μεσα στο φακελο που αναφερεις αλλα κ παλι μου πεταει αυτο το μνμ........
... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ...