Guest Tankwart Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) εκτος απο τα kmls αν θελω να βαλω και τα ηχητικα αρχεια σε ποιο φακελο θα βαλω τα wavs?Ευχαριστω! Edited February 23, 2011 by Tankwart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Νομίζω ότι στο παραπάνω site που σου δώσαμε υπάρχουν οδηγίες για τα πάντα σχετικά με τα pois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 iGO Primo 1.2 Version: 9.2.1.178658 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/4-56.png http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/5-39.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Κυκλοφόρησε ή όχι ακόμα.Για να μην ψάχνω άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Κυκλοφόρησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Κυκλοφόρησε. ok τότε Οι χάρτες είναι ίδιοι; έχεις tts Ελληνικό και Ελληνική γλώσσα; Να μην τα πολυλογώ, τι περνάς από το 1.1 στο 1.2; edit:Μου φαίνεται σαν ενα primo 1.1 με λίγα πράγματα απο skin gurjon:lol: Ενδιαφέρων Όταν έχεις και τα δυο στην καρτα, κάτι δεν πάει καλά. Edited February 25, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 edit:Μου φαίνεται σαν ενα primo 1.1 με λίγα πράγματα απο skin gurjon:lol: Παρέχει πλέον επίσημη υποστήριξη στην 800x480 ανάλυση και δείχνει πιο "ελαφρύ" και γρήγορο από το 1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Παρέχει πλέον επίσημη υποστήριξη στην 800x480 ανάλυση και δείχνει πιο "ελαφρύ" και γρήγορο από το 1.1. Μα όλα τα τελευταία data δεν το κάνουν αυτό; Δοκίμασες την επίδειξη; π.χ. στην Βουδαπέστη; Ακούς ήχο; Κατ'αρχήν το gps βρήκε σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Έχει θεματάκια προς το παρόν που επιζητούν επίλυση. Θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Προς το παρόν το θέμα gps το έλυσα.Κλειδώνει κανονικά ,ακόμη και μέσα στο σπίτι. Με όλα τα αρχεία dem και buildings ακόμη ''τρέχει'' γρηγορότερα απο το 1,1 με σχεδόν μηδαμινή κατανάλωση μνήμης. Το μόνο θέμα είναι με τον ήχο που κολλάει, τουλάχιστον στην προσομοίωση πλοήγησης. Η εντολή για να έχουμε και το 1.1 στην κάρτα φαίνεται να δουλεύει. [folders] sdcardpath="\SDMMC\mobilenavigator" has_secondary_root=0 Edited February 26, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Νομίζω πως πρέπει να διαχωριστούν οι συζητήσεις για το primo 1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Νομίζω πως πρέπει να διαχωριστούν οι συζητήσεις για το primo 1.2 Εγώ πάλι δεν θα το έλεγα μιας και το 1.2 θα αντικαταστήσει το 1.1 και στην πράξη αλλά και στις συζητήσεις εδώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) Εγώ πάλι δεν θα το έλεγα μιας και το 1.2 θα αντικαταστήσει το 1.1 και στην πράξη αλλά και στις συζητήσεις εδώ. :rolleyes: Υπάρχουν όμως ακόμη κάποιοι που χρησιμοποιούν το 8.3 άρα θα υπάρχουν και χρήστες του 1.1. Το πρόβλημα με τους ήχους το έλυσες; Για το tts δεν ρωτάω γιατί φαντάζομαι είναι ακόμη νωρίς; (Odytsak were are you? :lol: ) Και το tts του Odytsak παίζει κανονικά! Edited February 26, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Υπάρχουν όμως ακόμη κάποιοι που χρησιμοποιούν το 8.3 άρα θα υπάρχουν και χρήστες του 1.1. Το iGO8.3.4 είναι διαφορετικό από το Primo. Λογικό να υπάρχει άλλο θέμα. Δεν υπάρχει όμως άλλο θέμα για παλαιότερη έκδοση του 8. Επίσης, όλα δουλεύουν κανονικά στο Primo 1.2. Απλά μην χρησιμοποιείτε το sys.txt του 1.1, αυτό δημιουργεί προβλήματα. TTS, χάρτες, pois όμως είναι πλήρως συμβατοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 TTS, χάρτες, pois όμως είναι πλήρως συμβατοί. με μια προσθήκη στο sys.txt δουλεύει το TTS αλλά απενεργοποιείται το TTS PRO (επίπεδο λεπτομέρειας) και μπορείς να επιλέξεις μόνο το "ανάγνωση μηνυμάτων συστήματος) οπότε πιστεύω οτι ίσως χάνουμε κάποια χαρακτηριστικά . ίσως να μην έχω κάνει και κάτι σωστά σε εσάς τι βγάζει; βασικά αυτά στο TTS Pro τι είναι δεν κατάλαβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Έχω γενικά πρόβλημα με τον ήχο στο 1.2.Κάνει διάφορα κολλήματα χωρίς να κλείνει το πρόγραμμα, τουλάχιστον στην προσομοίωση διαδρομής. Ξέρει κανείς την λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 με μια προσθήκη στο sys.txt δουλεύει το TTS αλλά απενεργοποιείται το TTS PRO (επίπεδο λεπτομέρειας) και μπορείς να επιλέξεις μόνο το "ανάγνωση μηνυμάτων συστήματος) οπότε πιστεύω οτι ίσως χάνουμε κάποια χαρακτηριστικά . ίσως να μην έχω κάνει και κάτι σωστά σε εσάς τι βγάζει; βασικά αυτά στο TTS Pro τι είναι δεν κατάλαβα; ποιά είναι η προσθηκη στο sys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 ποιά είναι η προσθηκη στο sys? [sound] csv_voice_enabled=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKMAN123 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 :)thanks:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 εχω προβλημα με την ενταση ηχου στις φωνητικες οδηγιες! ακουγεται πολυ σιγα,τον ανοιγω τερμα,και μετα απο λιγο χαμηλωνει παλι μονος του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 :)thanks:):) ελπίζω να μην περιμένεις να βγει κανένα link με το igo primo :lol: μου φαίνεται θέλουμε πολύ ακόμα για να αντικαταστήσει η νέα έκδοση το primo 1,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 εχω προβλημα με την ενταση ηχου στις φωνητικες οδηγιες! ακουγεται πολυ σιγα,τον ανοιγω τερμα,και μετα απο λιγο χαμηλωνει παλι μονος του! Μιλά για τις TTS voices; Αντικατέστησε το παρακάτω dll αρχείο στον φάκελο του προγράμματος: http://www.spreadmyfiles.com/redirect/0XT6JC4X/23 (Πάρε backup πρώτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Όσοι δοκιμάζουν Primo 1.2 σε HD2, δοκιμάστε και αυτό το sys.txt και σε συνδυασμό με το official data.zip: [interface] resolution_dir="800_480" vga=0 show_exit=1 extra_settings=1 clearcity=1 show_tmc_eventlist=1 show_minimize=1 [lua] tmcwaspresented=1 [rawdisplay] driver="GDI" highres=0 screen_x=800 screen_y=480 class="landscape" [power] backlight_status="0" backlight_day="100" backlight_night="100" powermgm_state="0" [gps] port=4 baud=4800 set_messages=0 [debug] no_file_cache=0 reserve_memory=3670016 max_memory=480000000 cache=10485760 disable_outlookpoi=1 experimental_features="1" skip_eula=1 tts_min_ready_wav= 1 tts_getaway_time=200 tts_expected_engine_delay=400 earth=1 [tts] tts_buffer=131072 tts_logics=3 priority="HIGH" always_say_road_names=1 announce_street_name=1 announce_street_name=1 skip_exit_numbers=0 [sound] csv_voice_enabled=1 sound_q_length=200 queue_length=200 ding=0 sound_volume=255 use_os_volume=0 [network] available = 1 [folders] has_secondary_root=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) Τίποτα Ακόμη και σε προσομοίωση χάνει για λίγο το στίγμα το gps.Το local search μετά απο λιγο που "έψαξε" ,ανάγκασε το τηλέφωνο να κάνει reboot.Το τρεμούλιασμα της φωνής παραμένει. Μετά την αλλάγή του data και διαγραφή του save ,δεν αναγνώριζε τις tts του Odytsak. To 1.2 μπαίνει στο χρονοντούλαπο μέχρι να βρεθεί μια λύση. υ.γ. Υπήρχε αρχείο vautov5.dll στο primo 1.1 ; :blink: Edited March 2, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 υ.γ. Υπήρχε αρχείο vautov5.dll στο primo 1.1 ; :blink: Όχι, μόνο στο 1.2 και μόνο σε αυτό απευθύνεται. Επίσης το sys.txt το δοκίμασες με official data.zip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts