Jump to content

iGO Primo

odytsak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θέλετε να έχετε εκφώνηση από το tts όταν ξεπερνάτε το όριο του εκάστοτε proximity alert

(αντιστοίχως κάνετε το ίδιο για όσες κατηγορίες θέλετε να έχετε overspeed εκφώνηση).

[speedcam_category:0]

activated_spoken_type=speech

activated_speech="Κάμερα ταχύτητας."

overspeed_spoken_type=speech

overspeed_speech="Προσοχή, κάμερα ταχύτητας μπροστά σας."

Aν θέλετε να έχετε beep όταν ξεπερνάτε το όριο του εκάστοτε proximity alert

(αντιστοίχως κάνετε το ίδιο για όσες κατηγορίες θέλετε να έχετε overspeed ήχο).

activated_spoken_type=speech

activated_speech="Κάμερα ταχύτητας."

overspeed_spoken_type=sound

overspeed_sound="!alert5"

Οπου !alert είναι ο ήχος που αναπαράγει από τον φάκελο data.zip/ui_igo9/audio

Aνοίξτε το data.zip, ακούστε τους υπόλοιπους ήχους και βάλτε όποιον θέλετε για ειδοποίηση

overspeed_sound="τάδε όνομα αρχείου"

Αν δεν σας αρέσει κανένας ήχος, μπορείτε να δημιουργήσετε την διαδρομή-φακέλους

Primo/ui_igo9/audio

και να βάλετε όποιον ήχο σας αρέσει, θα πρέπει φυσικά να δώσετε την ονομασία του στο sys.txt

σύμφωνα με το παράδειγμα παραπάνω.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 483
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θέλετε να έχετε εκφώνηση από το tts σε γειτνίαση, δηλαδή όταν κινείστε κάτω το ορίου του εκάστοτε proximity alert

(αντιστοίχως κάνετε το ίδιο για όσες κατηγορίες θέλετε να έχετε εκφώνηση σε γειτνίαση).

approach_beep_spoken_type=speech

approach_beep_speech="Κινείστε κάτω από το όριο της κάμερας."

Να σημπληρώσω πως στις εκφωνήσεις του tts προσθέτετε πάντα ότι κείμενο θέλετε, αυτό που δίνω εγώ είναι ένα παράδειγμα.

Aν θέλετε να έχετε beep σε γειτνίαση, δηλαδή όταν κινείστε κάτω το ορίου του εκάστοτε proximity alert

(αντιστοίχως κάνετε το ίδιο για όσες κατηγορίες θέλετε να έχετε ήχο σε γειτνίαση).

approach_beep_spoken_type=sound

approach_beep_sound="!proxi"

Οπου !proxi είναι ο ήχος που αναπαράγει από τον φάκελο data.zip/ui_igo9/audio

Aνοίξτε το data.zip, ακούστε τους υπόλοιπους ήχους και βάλτε όποιον θέλετε για ειδοποίηση

approach_beep_sound="τάδε όνομα αρχείου"

Αν δεν σας αρέσει κανένας ήχος, μπορείτε να δημιουργήσετε την διαδρομή-φακέλους

Primo/ui_igo9/audio

και να βάλετε όποιον ήχο σας αρέσει, θα πρέπει φυσικά να δώσετε την ονομασία του στο sys.txt

σύμφωνα με το παράδειγμα παραπάνω.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• 5 weeks later...
παιδια για λιγο help εχω φαει ολο τον τοπο και δεν βρηκα πουθενα να κατεβασω το igo primo και τους τελευταιους χαρτες ελλαδας εσεις που το βρηκατε βοηθηστε λιγο για θα τρελαθω η συσκευη μου ειναι Mio moov 150 unlock και ηδη τρεχει tom tom kai destinator 7

Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack

Apple/MacBook/Pro/15inch/TouchBar-ID/SpaceGray/i7/TurboBoost3.8GHz/16GbRam,

Apple/Iphone/X/64Gb, Samsung/Galaxy/Note8/128Gb, Apple/Ipad/Pro10,5/64Gb

Exω και το omnia i900 με garmin μπορω να περασω και εκει το igo primο αν καταφερω ποτε να το βρω??

Mercedes/CLA/cdi200/140ps/AMG exclusive pack, Audi/A1/1,6/tdi/116ps/S tronic/S line pack

• Administrators
Exω και το omnia i900 με garmin μπορω να περασω και εκει το igo primο αν καταφερω ποτε να το βρω??

Φυσικά μπορείς, όσα θέλεις μπορείς να περάσεις.

Modpic.gif

Φυσικά μπορείς, όσα θέλεις μπορείς να περάσεις.

ναι αλλα το ζητημα ειναι που μπορω να βρω το igo primo και τους τελευταιους χαρτες για ελλαδα?????

• Administrators
ναι αλλα το ζητημα ειναι που μπορω να βρω το igo primo και τους τελευταιους χαρτες για ελλαδα?????

Δεν μας επιτρέπεται να διανέμουμε δημόσια στο forum εμπορικό λογισμικό.

Modpic.gif

• 1 month later...
οταν θελουμε να βρουμε μια οδο που δεν ξερουμε ταχυδρομικο κωδικα,αλλα και αν ανηκει πχ στη δαφνη η την αργυρουπολη η τον αγιο δημητριο,πως τη βρισκουμε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν θελουμε να βρουμε μια οδο που δεν ξερουμε ταχυδρομικο κωδικα,αλλα και αν ανηκει πχ στη δαφνη η την αργυρουπολη η τον αγιο δημητριο,πως τη βρισκουμε?

Δοκίμασες στην εύρεση πόλης να γράψεις π.χ. Δάφνη;.

Μόλις το έκανα και επέλεξα μια οδο στην τύχη.

Η Δάφνη είναι δίπλα στην Καλλιθέα ε;

• Administrators

Ένα από τα δύο θα πρέπει να το ξέρεις μιας και το πιο πιθανό είναι η οδός που ψάχνεις να βρίσκεται στους περισσότερους δήμους. Τι να σου κάνει το πρόγραμμα εκεί;

Modpic.gif

Έχω περασμένους στην κάρτα όλους τους χάρτες της Ευρώπης της Navteq 2010.Q2 μαζί με τα αρχεία hnr.

Έτσι είμαι σίγουρος οτι το προεπεξεργασμένο δίκτυο λειτουργεί σωστά.Με τον τρόπο αυτό όμως έχω φορτώσει την 8g κάρτα με περίπου 6g.Αυτό έχει επιπτώσεις στην γενικότερη λειτουργία του ΗD2;Να σημειώσω ότι δεν έχω δει ακόμη μήνυμα του τύπου ''out of memory'' και τρέχω skin gourjon .

α'.Αν έχει επιπτώσεις στο τηλέφωνο, πρέπει απλά να κρατήσω τους χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης σε συνδυασμό με τα ανάλογα hnr αρχεία ;

β'.Αν και πάλι ναι που μπορώ να δω μια λίστα με τις χώρες αυτές ώστε να μην μου ξεφύγει καμία;

Ένα από τα δύο θα πρέπει να το ξέρεις μιας και το πιο πιθανό είναι η οδός που ψάχνεις να βρίσκεται στους περισσότερους δήμους. Τι να σου κάνει το πρόγραμμα εκεί;
το ειπα επειδη στο destinator εχει επιλογη "οδο πρωτα",και ειναι πολυ χρησιμη αν δεν εισαι σιγουρος για ποιο ακριβως δημο ανηκει η οδος.

αλλα μαλλον δεν υπαρχει αντιστοιχη επιλογη εδω...

Δοκίμασες στην εύρεση πόλης να γράψεις π.χ. Δάφνη;.

Μόλις το έκανα και επέλεξα μια οδο στην τύχη.

Η Δάφνη είναι δίπλα στην Καλλιθέα ε;

δοκιμασα αλλα αν δεν εβαζα τ.κ. δεν εβρισκε την οδο σουλιου στον αγ. δημητριο...

η δαφνη δεν ειναι διπλα στην καλλιθεα,τις χωριζει η λ.συγγρου και ο δημος νεας σμυρνης

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
δοκιμασα αλλα αν δεν εβαζα τ.κ. δεν εβρισκε την οδο σουλιου στον αγ. δημητριο...

Σε εμένα πάντως τη βρίσκει κανονικά με NAVTEQ 2010.Q1. Είσαι σίγουρος ότι το έγραψες Άγιος Δημήτριος και όχι Αγ Δημήτριος;

Modpic.gif

το ειπα επειδη στο destinator εχει επιλογη "οδο πρωτα",και ειναι πολυ χρησιμη αν δεν εισαι σιγουρος για ποιο ακριβως δημο ανηκει η οδος.

αλλα μαλλον δεν υπαρχει αντιστοιχη επιλογη εδω...

η δαφνη δεν ειναι διπλα στην καλλιθεα,τις χωριζει η λ.συγγρου και ο δημος νεας σμυρνης

Με μια απλή αναζήτηση για τα ονόματα που αναφέρεις και τα αποτελέσματα.

Είναι τα σωστά;

εδιτ: στην επιλογή της πολης 'εγραψα Α μόνο και στην οδό Σ μόνο, αριθμό δεν έβαλα απλά και με έβγαλε στην μέση της οδού

Edited by cb600f

• Administrators
Ναι είναι τα σωστά. Μια από τα ίδια και εγώ. Απ' ότι βλέπω και εσύ NAVTEQ ε; (Μας προδίδει το τελικό σ :O )

Modpic.gif

Ναι είναι τα σωστά. Μια από τα ίδια και εγώ. Απ' ότι βλέπω και εσύ NAVTEQ ε; (Μας προδίδει το τελικό σ :O )

:lol: τουσ υπόλοιπουσ χάρτεσ τουσ έχω για να λέω οτι χρησιμοποιώ το map changer

• Administrators
Αρκεί η αντικατάσταση του exe ή θέλει απο την αρχή στήσιμο;

Αντικατάσταση του .exe και είσαι έτοιμος.

Modpic.gif

Αντικατάσταση του .exe και είσαι έτοιμος.

Αν όμως δεν αλλάξω το data (λόγω ανάλυσης) θα κερδίσω τίποτα;

Το άλλαξα το exe και μου γράφει στις πληροφορίες την νέα έκδοση.

Κράτησα όμως τον φάκελο save και data.

Βρήκα και δυο αλλαγές στο sys αλλά ακόμη δεν ξέρω τι κάνουν οπότε...

Το είχε στο rar μέσα και είναι αυτές:

[interface]

drive_carefully=1

clearcity=1

Edited by cb600f

• Administrators
Αν όμως δεν αλλάξω το data (λόγω ανάλυσης) θα κερδίσω τίποτα;

Αν αλλάξεις data δεν θα σου δουλεύει ούτως ή άλλως αν έχεις τη συσκευή του avatar σου μιας και όλοι χρησιμοποιούμε custom data.zip για αυτό. Όπως και να έχει η ουσία βρίσκεται στο .exe, το data είναι απλά παραμετροποιήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο.

Modpic.gif

Καλημερα, το εβαλα και γω σε dell x51v αλλα εχω προβλημα με τα κουμπια. Πιανουν σε αλλα σημεια της οθονης. Για να πατησω ας πουμε exit που ειναι κατω αριστερα παταω καπου πανω και στη μεση. Οτι να ναι με λιγα λογια. Τρομαξα να φτιαξω το global .... κτλ που μ εβγαζε και τωρα αυτο. :mad: Ειμαι στα ορια να μην ξανασχοληθω καθολου!! Μ εχει σκασει! Καμια λυση μηπως υπαρχει?

Ευχαριστω