Jump to content

Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς, ακόμα και να αποφασίσω να αφήσω το Ν8 μου όσες φορές έψαξα από περιέργια να βρψ αντικαταστάτη δεν βρήκα ούτε μία συσκευή (εκτός 808) που έχει αυτά που ζητάω και που χρησιμοποιώ στο N8 μου. Καλή κάμερα, δωρεάν offline maps και fm transmiter.

Η Microsoft το ξέρει αυτό, γιαυτό προσπαθεί να χτυπήσει το symbian μέσω software και applications. Κλείνει τον καιρό, το ραδιόφωνο κτλ...

fm transmitter? Μη τα φωνάζεις αυτά μη σε κράξουν. Εγώ και εσύ το χρησιμοποιούμε μόνο... Οι άλλοι δε θα το χρησιμοποιούσαν.... και να το είχαν.......

Για αυτό εδώ και λίγες μέρες δεν λέει να μου κάνει ανανέωση τον καιρό;;;:(

Για τον καιρό τα έχουμε πει, ψάξε για weatherclock, πέτα του και ένα ωραίο skin από πολλά που κυκλοφορούν και έχεις καλύτερη πρόγνωση καιρού και καλύτερη μπαταρία.

και όμως, από τα τρία που ανέφερα το θεωρώ το πιο σημαντικό. Κάμερα βρίσκεις, έστω και χωρίς xenon, χάρτες υπάρχουν, έστω και όχι offline. Fm transmitter όμως...

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα στο αυτοκίνητο, μου έχει λύσει τα χέρια.

και όμως, από τα τρία που ανέφερα το θεωρώ το πιο σημαντικό. Κάμερα βρίσκεις, έστω και χωρίς xenon, χάρτες υπάρχουν, έστω και όχι offline. Fm transmitter όμως...

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα στο αυτοκίνητο, μου έχει λύσει τα χέρια.

Υπάρχει λύση αλλά πρέπει να κουβαλάς επιπλέον (μικρή) συσκευή μαζί. Προσαρμόσου επιτέλους απροσάρμοστε παλαιολιθικέ τύπε. (καταλαβαίνεις ότι μιλάω για μένα ε?)

Ναι, το ξέρω :p

Έτσι ήμουν όταν ήμουν με το Ν82 αλλά δεν βολεύει. Όλα τα κινητά σήμερα είναι και mp3 player. Το Ν8 μου έχει τα τραγούδια που ακούω, βάζω-βγάζω ότι θέλω, το χρησιμοποιώ και με τα ακουστικά όταν δεν οδηγώ και το έχω πάντα μαζί μου. Με την άλλη μικρή (και φθηνή είναι η αλήθεια) συσκευή πρέπει να έχω μια κάρτα μνήμης να περνάω τραγούδια κτλ

Πριν λίγο καιρό μιλούσα με τον IT guy του group που δουλεύω. Μου λέει

- έχω αντάπτορα για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου, βγάζει δύο πρίζες/αναπτήρες και ένα usb. Έτσι μπορώ να φορτίζω το κινητό και να ακούω και τραγούδια από τον mp3 trnasmitter μου

- Και εγώ το ίδιο κάνω

- Έχεις αντάπτορα;

- Όχι, έχω fm transmitter ενσωματωμένο στο κινητό μου :p

Για να μην είμαστε τελείως offtopic, τη εφαρμογή/media player χρησιμοποιείς για αναπαραγωγή μουσικής μέσω ραδιοφώνου;

Εγώ όταν έχω και gps βάζω το car mode της nokia, αλλιώς απλά τη μουσική. Κάποια στιγμή κοίταξα για κάτι διαφορετικό αλλά δεν με κράτησε τίποτα.

Edited by matersci

Ότι ήχο παίζει το κινητό σου μπορείς να βρεις μια κενή συχνότητα στο ραδιόφωνο και να το αναπαραξεις από εκεί. Ασύρματα.

Είτε είσαι στο σπίτι, στο αμάξι κλπ

Symbian σκηνικά, έμπειρα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ότι ήχο παίζει το κινητό σου μπορείς να βρεις μια κενή συχνότητα στο ραδιόφωνο και να το αναπαραξεις από εκεί. Ασύρματα.

Είτε είσαι στο σπίτι, στο αμάξι κλπ

Symbian σκηνικά, έμπειρα.

πολύ ωραίο αυτό

Ναι είναι.

Μουσικουλα ασύρματα από το στερεοφωνικό ή, γιατί όχι, καθοδήγηση gps από τα ηχεία του αμαξιου.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

να ρωτήσω κάτι ακόμα ;;;;

όλα τα κινητά με Symbian το έχουν αυτό ;;;

Παρά πολλά, ειδικά τα κορυφαία

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

να ρωτήσω κάτι ακόμα ;;;;

όλα τα κινητά με Symbian το έχουν αυτό ;;;

Αρκετά μοντέλα ναι.

Επίσης και το Ν900 το οποίο τρέχει Fremantle (Maemo 5)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι είναι.

Μουσικουλα ασύρματα από το στερεοφωνικό ή, γιατί όχι, καθοδήγηση gps από τα ηχεία του αμαξιου.

Όχι, το gps δεν βγαίνει από τα ηχεία. προφανώς για λόγους ασφαλείας.

Το SPB weather που έχω μέχρι πριν 1 εβδομάδα κανονικά έκανε update.

Όχι, μιλούσα για την επίσημη εφαρμογή της Nokia.

Είμαι βέβαιος πως παίζει το gps

Και εγώ ότι δεν παίζει :p

Σε κάθε ταξίδι που χρησιμοποιώ gps ανοίγω car mode και βάζω gps και mp3 να παίζουν. Όταν είναι να μιλήσει το gps κόβει την μουσική και μιλάει από το τηλέφωνο.

Εκτός αν έχω πειράξει τίποτα.

Μπιλ απο οτι θυμαμαι γιατι εχω καιρο να το χρησιμοποιησω ετσι, δε βγαζει οδηγιες απο τα ηχεια ;)

Θα το κάνω και θα σας δείξω εγώ ..

Θα δείτε τι θα πάθετε!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Και εμένα από εποχή ν78 λειτουργεί κανονικά το gps μέσω ηχείων

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Και εμένα από εποχή ν78 λειτουργεί κανονικά το gps μέσω ηχείων

Και στο 808; Ν78 μου δουλευε αλλα Ν8 οχι..

Και οπως ειπαν:

Α μπράβο, αφού το θυμομουν ρε παιδια

:ninja::lol::lol::lol:

Είπα και γω μετά από καιρό να κάνω μια βόλτα από τα παλιά μου λημέρια στο φόρουμ, το Symbian, και με θλίψη μου βλέπω ότι η εγκατάλειψη γίνεται με γρηγορότερους ρυθμούς από ότι περίμενα. Τουλάχιστον αισθάνομαι τυχερός που πριν 6 μήνες πούλησα, με βαριά καρδιά, το N8 και δεν έγινα μάρτυρας της παντελούς απαξίωσης του πιο πλήρους λειτουργικού που βγήκε ποτέ σε κινητά. Αλλαξοπίστησα με WP8 το οποίο βρίσκω συμπαθητικό και έχω συνηθίσει πλέον παρά τις ελλείψεις του (είναι απίστευτα γρήγορο) αλλά σαν το symbian δε βάζω κανένα. Και ιδίως τo N8 ήταν και θα παραμείνει η καλύτερη συσκευή που έπιασα στα χέρια μου και ευχαριστήθηκα όσο καμία...Κρίμα.:( Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Και στο 808; Ν78 μου δουλευε αλλα Ν8 οχι..

Για το 808 δεν θυμάμαι, όταν βγω από το σπίτι θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Στο Ν8 επίσης δεν θυμάμαι.. Μόνο εποχές GARMIN με Ν78 ... αχχχχχχχ

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Και εγώ ότι δεν παίζει :p

Σε κάθε ταξίδι που χρησιμοποιώ gps ανοίγω car mode και βάζω gps και mp3 να παίζουν. Όταν είναι να μιλήσει το gps κόβει την μουσική και μιλάει από το τηλέφωνο.

Εκτός αν έχω πειράξει τίποτα.

Παίζει κανονικά. Εδώ έχω παίζει βιντεάκι youtube (μουσική) και το αναπαράγει στα ηχεία στο αμάξι σε ταξίδι, διέκοπτε για να δώσει οδηγίες το gps ή αν είχα καμιά κλήση και μετά συνέχιζε το βίντεο-youtube. Φυσικά άχρηστη δυνατότητα των παλιών symbian, τα καινούρια smartphones δε χρειάζονται κάτι τέτοιο.