charlie_pace4 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 ναι! και μετα κάνεις επαναφορά! μπορείς επίσης μεσω του google account, αν τις εχεις εκει και οχι στο τηλεφωνο, δες στο πρωτο ποστ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1015532 ή να μεινουμε στην χθεσινη που λεγαμε? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 thx βασίλη! το μόνο θέμα τώρα είναι ότι τα αρχεία είναι ανεβασμένα στο megaupload, οπότε πρέπει να περιμένω να τα ανεβάσει αλλού.. btw εσυ τι ρομ εχεις? Oops δεν το είχα προσέξει. Αν ψάξεις λίγο στο xda για htc ime νομίζω ότι θα το βρείς, καθώς υπάρχει κι αλλού ;) Την τελευταία custom-made nighlty έχω και περιμένω την επόμενη stable! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1015532 ή να μεινουμε στην χθεσινη που λεγαμε? :worry: Oι nightlies είναι ας πούμε beta εκδόσεις, σε αντίθεση με τη stable που είναι "σταθερή"! Εδώ και καιρό έχουν σταματήσει να βγαίνουν nightlies, αλλά ένα άτομο στο θέμα που έδωσες, βγάζει τις τελευταίες αλλαγές σε έκδοση. Οπότε ή περνάς τη "σταθερή" και είσαι Ok, ή περνάς κάποια από τις τελευταίες nighlties (έχουν αρκετές αλλαγές από πρίν) αλλά μπορεί να έχεις και κάποιο προβληματάκι. Η επιλογή είναι δική σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Oι nightlies είναι ας πούμε beta εκδόσεις, σε αντίθεση με τη stable που είναι "σταθερή"! Εδώ και καιρό έχουν σταματήσει να βγαίνουν nightlies, αλλά ένα άτομο στο θέμα που έδωσες, βγάζει τις τελευταίες αλλαγές σε έκδοση. Οπότε ή περνάς τη "σταθερή" και είσαι Ok, ή περνάς κάποια από τις τελευταίες nighlties (έχουν αρκετές αλλαγές από πρίν) αλλά μπορεί να έχεις και κάποιο προβληματάκι. Η επιλογή είναι δική σου ;) θα βαδισω τοτε με οτι ειπαμε χθες. Ακολουθησα τα 2 λινκ του adsl ειτε για καλη μου ειτε για κακη μου τυχη ενω κατεβασα και ετρεξα το reflash_package εβγαλε στην οθονη του Htc καποιες επιλογες εν τελη εκανα ενα reboot Και Δεν αλλαξε κατι... ξανα επανηλθε οπως ηταν και πριν.. :confused: Edited January 28, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Ακολουθησα τα 2 λινκ του adsl ειτε για καλη μου ειτε για κακη μου τυχη ενω κατεβασα και ετρεξα το reflash_package εβγαλε στην οθονη του Htc καποιες επιλογες εν τελη εκανα ενα reboot Και Δεν αλλαξε κατι... ξανα επανηλθε οπως ηταν και πριν.. :confused: Είναι απλό... Δες το 1ο πόστ και ακολούθησε ακριβώς τα βήματα... 1. Ξεκλείδωσε bootloader 2. Φλάσαρε ClockworkMod 3. Φλάσαρε SU 3. Κατέβασε το zip της ROM στην SD σου απο την recovery... 4. Κράτα nandroid backup 5. Φλάσαρε την ROM Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Είναι απλό... Δες το 1ο πόστ και ακολούθησε ακριβώς τα βήματα... 1. Ξεκλείδωσε bootloader 2. Φλάσαρε ClockworkMod 3. Φλάσαρε SU 3. Κατέβασε το zip της ROM στην SD σου απο την recovery... 4. Κράτα nandroid backup 5. Φλάσαρε την ROM το μονο που εκανα ηταν να βαλω στην SD μεσα την rom που κατεβασα " update-cm-7.1.0.1-buzz-signed.zip" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Προσπαθώ να κάνω s-off.Επιλέγω το revolutionary.exe το οποίο ανοίγει στιγμιαία (βλέπω για μισό δευτερόλεπτο το χαρακτηριστικό μαυρο φόντο της εφαρμογής) και κλείνει αμέσως.Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited January 29, 2012 by chba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Παιδιά καλησπέρα! Προσπαθώ να κάνω s-off.Επιλέγω το revolutionary.exe το οποίο ανοίγει στιγμιαία (βλέπω για μισό δευτερόλεπτο το χαρακτηριστικό φόντο πλαίσιο της εφαρμογής) και κλείνει αμέσως.Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Mηπως εχεις ξεχασει να κλεισης απενεργοποιησεις το htc sync απο το pc σου. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) Οκ αυτό ήταν, ευχαριστώ πολύ! Τώρα κάνω ροοτ και είμαι στο βήμα 6 του οδηγού στην 300η σελίδα(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3682566#post3682566) .Αλλά έχω πρόβλημα.Επέλεξα install zip from sd card (πιέζοντας το power button ) και τώρα στην οθόνη έχει εμφανιστεί ένα καπέλο με ένα βέλος και έχει κολλήσει εκεί..Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει.. Edited January 29, 2012 by chba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 πάτα πάλι το power button, ή το back ή το trackball και θα βρεθεις στην προηγουμενη σελιδα.. δεν θυμαμαι πιο και για να επιλεξεις κατι θα πατας το trackball απο εδω και περα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 (edited) Ναι 'σαι καλά φίλε μου.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! :) Το power button ήταν τελικά για 'πίσω'. EDIT: Παιδιά είμαι πλέον κι εγώ με την CM7.Ανέβασα τον επεξεργαστή στα 729 MHz (max) και μπορώ να πω πως πετάει το τηλέφωνο. Έχω όμως δύο ερωτήσεις/προβλήματα: 1.Το browsing στην καλύτερη περίπτωση μου φαίνεται πως κινείται στα ίδια απελπιστικά αργά επίπεδα.Υπάρχει κάποιο trick ώστε να βελτιωθεί λίγο η απόκριση στο ζουμ για παράδειγμα ή το scrolling; 2.Κατέβασα την εφαρμογή για το μαρκετ αλλά μου ζητά όνομα χρήστη, κωδικό τα οποία δεν αναγνωρίζει.Αφού τα εισάγω, τα επεξεργάζεται για κάποια δευτερόλεπτα και ύστερα μου εμφανίζει το μήνυμα 'Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα σύνδεσης με το διακομιστή'.Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ! :) Edited January 29, 2012 by Villis Συνένωση συνεχόμενων posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 για ιντερνετ δοκιμασε αλλον browser, πχ dolphin ή ninesky browser (αυτον τον εχω βαλει 1-2 μερες και μου φαινεται αρκετα καλος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Για browser απ'όσους έχω δοκιμάσει, με διαφορά γρηγορότερος μου φαίνεται ο opera mobile (προσοχή όχι ο opea mini)! Για το market τώρα... Φλάσαρες τις gapps; Γιατί δεν έχει άλλη εφαρμογή για market να κατεβάσεις ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Φλάσαρες τις gapps; Γιατί δεν έχει άλλη εφαρμογή για market να κατεβάσεις ;) Εδώ σε έχασα λιγο! :p Την εφαρμογή την ξέρω αλλά τι εννοείς πως πρέπει να την φλασάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 To φλασάρισμα είναι να το περάσεις όπως πέρασες τη rom. Σου παραθέτω από το πρώτο post: Ερ. Εγκατέστησα τη CM7, αλλά δεν εμφανίζεται το market στις εφαρμογές μου. Τί έγινε; Απ. Το market και γενικότερα οι εφαρμογές της google δεν περιλαμβάνονται στη rom αλλά πρέπει να τις εγκαταστήσετε ξεχωριστά! Eδώ υπάρχουν τα πακέτα (εγκαθίστανται όπως μια κανονική rom) των google apps (ή gapps)! Πέρασέ το αρχείο που θα κατεβάσεις στην sd και μετά μπες από τη recovery και πηγαίνοντας στο install zip from sd card, επέλεξε το αρχείο αυτό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ!Πλέον έχω και το market... Κατέβασα το fancy widgets, έτσι, για να μην αποκοπώ τελείως από το περιβάλλον της HTC!:p Έχω όμως ένα πρόβλημα.Αφού το εγκατέστησα στην κεντρική οθόνη, εμφανίστηκε το μήνυμα ''Η εφαρμογή ADW Launcher έπαψε να λειτουργεί.Αναγκαστικό κλείσιμο;".Επίσης, το widget έπαψε να λειτουργεί.Χαρακτηριστικά, στην κεντρική οθόνη υπήρχε το μήνυμα ''Φόρτωση του widget" αλλά δυστυχώς δεν φόρτωσε ποτέ! Edited January 31, 2012 by chba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstant_nos Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Καλησπέρα αντιπετωπίζω σημαντικό πρόβλημα με το Wildfire μου, ύστερα από βραχυκύκλωμα που έπαθε το καλοκαίρι το πήγα σε τεχνικό ο οποίος έκανε μόνο εναν καθαρισμό.Το κινητό ανοίγει δείχνει την οθόνη που λέει HTC κ μετά από πολύ ώρα βγάζει μια εικόνα που περιέχει το κινητό, ένα τρίγωνο κ μέσα ένα θαυμαστικό. Αυτό συμβαίνει από χτες προσπάθησα να περάσω την επίσημη ROM με οδηγίες που βρήκα από εδώ μέσα. Μέχρι εκείνη την στιγμή το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει στην οθόνη κλειδώματος κ να μην κάνει καμία εντολή από εκεί κ μετα. Μπαίνω στο boot screen κ βλέπω το S-on δεν μπορώ όμως να το αλλάξω σε S-off. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη... Για να βοηθήσω ανέβασα κ μια φώτο... http://i1104.photobucket.com/albums/h328/Konstantinos_Katarachias/WP_000396.jpg Edited January 31, 2012 by konstant_nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ευχαριστώ πολύ!Πλέον έχω και το market... Κατέβασα το fancy widgets, έτσι, για να μην αποκοπώ τελείως από το περιβάλλον της HTC!:p Έχω όμως ένα πρόβλημα.Αφού το εγκατέστησα στην κεντρική οθόνη, εμφανίστηκε το μήνυμα ''Η εφαρμογή ADW Launcher έπαψε να λειτουργεί.Αναγκαστικό κλείσιμο;".Επίσης, το widget έπαψε να λειτουργεί.Χαρακτηριστικά, στην κεντρική οθόνη υπήρχε το μήνυμα ''Φόρτωση του widget" αλλά δυστυχώς δεν φόρτωσε ποτέ! Με ένα restart δε λύθηκε το πρόβλημα; Επέλεξε αναγκαστικό κλείσιμο, σβήσε το widget και ξαναπρόσθεσέ το ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ευχαριστώ πολύ!Πλέον έχω και το market... Κατέβασα το fancy widgets, έτσι, για να μην αποκοπώ τελείως από το περιβάλλον της HTC!:p Έχω όμως ένα πρόβλημα.Αφού το εγκατέστησα στην κεντρική οθόνη, εμφανίστηκε το μήνυμα ''Η εφαρμογή ADW Launcher έπαψε να λειτουργεί.Αναγκαστικό κλείσιμο;".Επίσης, το widget έπαψε να λειτουργεί.Χαρακτηριστικά, στην κεντρική οθόνη υπήρχε το μήνυμα ''Φόρτωση του widget" αλλά δυστυχώς δεν φόρτωσε ποτέ! μήπως μετέφερες την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης; αν ναι δεν μπορεί να το φορτώσει από εκεί. βάλε την ξανά στην μνήμη τηλεφώνου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) μήπως μετέφερες την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης; αν ναι δεν μπορεί να το φορτώσει από εκεί. βάλε την ξανά στην μνήμη τηλεφώνου! Ναι, αυτό ήταν τελικά!Τώρα δουλεύει μια χαρά! EDIT Με την επιλογή ''Χρήση Compcache RAM'' στις ρυθμίσεις της CyanogenMod τι ακριβώς βελτιώνουμε και με ποιον τρόπο; Edited February 1, 2012 by chba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Aν ενεργοποιήσεις το compcache, θα είναι σα να χρησιμοποιείς ένα μέρος της μνήμης σαν swap partition και θα βλέπεις και ελαφρώς περισσότερη μνήμη, μιας κάνει συμπίεση. Περισσότερα μπορείς να δεις κι εδώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Κατέβασα και το google maps αλλά δυστυχώς η απόκριση στο zoomάρισμα αλλά και στην φόρτωση των χαρτών είναι απογοητευτική.Με την αυθεντική ρομ, το συγκεκριμένο πρόγραμμα τουλάχιστον, πετούσε...Αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με τη νέα ρομ ή μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 πετούσε;; Με την αυθεντική;; Μήπως μπερδεύεσαι; :rolleyes: Ενεργοποίησε το lab στο maps που σου δίνει την δυνατότητα να προαποθηκεύεις προσωρινά χάρτη (περιοχή 16 χλμ) στην περιοχή που είσαι ώστε όταν ψάχνεις εκεί να σου φορτώνει γρηγορότερα. Και από τα τελευταία updates των χαρτών ήταν και η βελτίωση ταχυτητας. Αν σου κολάει γενικά θα σου συνιστούσα να το κάνεις overclock και performance governor (αν και ο smartass V2 καλός είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Κατέβασα και το google maps αλλά δυστυχώς η απόκριση στο zoomάρισμα αλλά και στην φόρτωση των χαρτών είναι απογοητευτική.Με την αυθεντική ρομ, το συγκεκριμένο πρόγραμμα τουλάχιστον, πετούσε...Αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με τη νέα ρομ ή μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση; Έχεις δίκιο. Υπαρχει ένα θέμα των google maps με τη cm7 στη συσκευή μας. Κοίταξε εδώ για λύση! πετούσε;; Με την αυθεντική;; Μήπως μπερδεύεσαι; :rolleyes: Ενεργοποίησε το lab στο maps που σου δίνει την δυνατότητα να προαποθηκεύεις προσωρινά χάρτη (περιοχή 16 χλμ) στην περιοχή που είσαι ώστε όταν ψάχνεις εκεί να σου φορτώνει γρηγορότερα. Και από τα τελευταία updates των χαρτών ήταν και η βελτίωση ταχυτητας. Αν σου κολάει γενικά θα σου συνιστούσα να το κάνεις overclock και performance governor (αν και ο smartass V2 καλός είναι) Η αλήθεια man είναι ότι στη sense rom το google maps λειτουργεί πολύ καλύτερα. Στη cm7, μετά την έκδοση 5, σερνεται... ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 θέλω να κάνω partition την sd μου μέσα από τις εντολές της cwm. Τι νούμερα λέτε να δώσω για swap και για part ext2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts