kostakiss Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 hi guys..k egw exw merika problimata me tous goneis mou...me rwtaei sinexeia gia to koritsi mou enw egw pote den ths lew,me exei pri3ei!!episis epeidi mallwnw me thn aderfi mou,tin plirwnw PADA egw epeidi eimai o megalutero(salakies)..otan zitaw lefta na parw px mia blouza mou leei: pali blouza tha pareis ,to sirtari sou exei gemisei,pou tha xoresoun oles..??telos padwn meta apo ligo mou ta dinei...alla giati na xreiazetai ka8e fora na ths to lew me to kalo k otan den mou dinei na ths milaw asxima???episis gia tis e3odous..mou lene oti prepei na girnaw spiti stis 12+ (kamia fora 12:30)..den 3erw re paidia an einai polu,alla emena den mou ftanei..tespa..kala..oson afora to internet..den tha elega oti mou lene tpt..apla otan blepoun ton logariasmo mou to bgazoun(to modem gia kamia mera) k arxizoun k mou lene kirigmata...(milaw kai sto tilefwno arketa) h giagia mou allo frouto...ka8e fora pou paw na mou dwsei kanena xartziliki molis febgw arxizei k mou leei..-na prosexeis tis parees sou agori mou,tis sinanastrofes..to leei ka8e fora(PADA)!!thn exw barethei wres wres mou erxete na ths pw tpt!!ti allo ean??ean thimithw tpt tha 3anapostarw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Δυο πραγματάκια θα πω μόνο , μπορεί να φανούν λίγο στενάχωρα αλλά that's life Το πρώτο είναι αυτό που σκέφτομαι βλέποντας τέτοια θέματα .......... "Μακάρι να είχα γονείς και ας με έπρηζαν" είναι τόσο σημαντικό να έχεις μια βάση αναφοράς Η μάνα , αυτός ο άνθρωπος που ότι και να της κάνεις πάντα θα σε αγαπά Αυτός ο άγιος άνθρωπος που ακόμα και τα λάθη της από αγάπη είναι Αυτός ο άνθρωπος που ακόμα και όλοι αν μας προδώσουν πάνω στη γη αυτή θα στέκει εκεί περιμένοντας Ξέρετε πόσο άδειες είναι οι γιορτές χωρίς γονείς ? ........ Δεύτερον το εξής περίεργο έχω να πω σε όσους παραπονιούνται για πρηξίματα :) Κάποια στιγμή μεγαλώνοντας σιγά σιγά έχει τύχει να γνωρίσω πχ κάποιες γυναίκες είτε στη δουλειά είτε από παρέες που να είναι πχ 30 - 35 χρονών , ή κάποιους συνάδελφους που είναι μεγαλύτεροι από μένα και είναι πχ 40 και σκέφτομαι και λέω ........ πω πω ........ νέα ήταν η μητέρα μου τότε που την έβλεπα και την ένιωθα μεγάλη Τους γονείς μας νομίζω πως τους αντιλαμβανόμαστε πάντα μεγαλύτερους Σίγουρα υπάρχουν και καταστάσεις πιεστικές , δόξα Το Θεό δεν γνώρισα ποτέ μου καταπίεση άνευ λόγου και αιτίας , ούτε καχυποψίες και γκρίνιες. Είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση.Πχ όταν έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο ούτε καν ρωτούσε ποιός είναι , ρωτούσε μόνο αν ήθελα να μου πουν κάτι. Ενω εγώ έχω πέσει σε περιπτώσεις γονιών να μου κάνουν ανάκριση στο τηλέφωνο ποιός είμαι και από που ξέρω τον γιό τους !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 hi guys..k egw exw merika problimata me tous goneis mou...me rwtaei sinexeia gia to koritsi mou enw egw pote den ths lew,me exei pri3ei!! Κακώς δεν της λες. Μπορείς να της πεις κάποια πράγματα γι' αυτήν, πχ σε ποια περιοχή μένει, πώς είναι εμφανισιακά και τέτοια. Δε νομίζω να έχει την απαίτηση να της πεις αν φιλιέστε ή αν... Έτσι δεν είναι? Με τη μητέρα μου έχουμε μια φιλική σχέση και της λέω πάντα ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ. Δε θα καθήσω να της πω ποτέ πόσες φορές... την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο όσα πρέπει. ;) otan zitaw lefta na parw px mia blouza mou leei: pali blouza tha pareis ,to sirtari sou exei gemisei,pou tha xoresoun oles..?? Eχμ... μήπως θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιείς το χαρτζηλίκι σου πιο επικοδομητικά? Δε λέω, καλές και αναγκαίες οι μπλούζες, αλλά όχι και να χαλάμε όλο το μηνιάτικο σε ρουχισμό. gia tis e3odous..mou lene oti prepei na girnaw spiti stis 12+ (kamia fora 12:30)..den 3erw re paidia an einai polu,alla emena den mou ftanei..tespa Στα 15-16 μου, έβγαινα έξω μέχρι τις 11. Στα 17 μου μέχρι τις 12. Από τα 18 μου κι έπειτα γυρίζω όποτε θέλω. Τι σημαίνει αυτό: ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ. afora to internet..den tha elega oti mou lene tpt..apla otan blepoun ton logariasmo mou to bgazoun(to modem gia kamia mera) k arxizoun k mou lene kirigmata...(milaw kai sto tilefwno arketa) Καλά κάνουν. Μόνος σου τους δίνεις το δικαίωμα να σου φωνάζουν, κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα (φαντάζομαι και σε κινητά, ε?) με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί να είναι υπέρογκοι. Το ξέρεις ότι ακόμη και στα 23 μου τσακώνομαι με τον πατέρα μου για τους λογαριασμούς μου (τους οποίους παρεπιπτόντως τους έχω μετριάσει αρκετά)? h giagia mou allo frouto... Άσε τη γιαγιά να λέει. Για το καλό σου είναι όλα. Αλλιώς έχει μάθει εκείνη, αλλιώς εσύ (χάσμα γενεών, αν έχεις ακουστά?). Κι εμένα μου λέει ακόμη διάφορα, κυρίως για το τσιγάρο. Πες της εσύ "Ναι, ναι γιαγιά" να την ευχαριστείς, αλλά αναλογίσου και λίγο τα όσα σου λέει. Κάτι έχουν δει τα μάτια της τόσα χρόνια που ζει. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Μπορεί να έχει χιλιοειπωθεί, αλλά οι γονείς οτι κάνουν το κάνουν απο ενδιαφέρον. Έχουν δει πολλά τα μάτια τους, και κάτι παραπάνω ξέρουν. Εάν γίνονται υπερπροστατευτικοί, καλό θα είναι να έχετε αναπτύξει μια υγιή και καλή σχέση, ούτως ώστε να μπορείτε να συζητάτε μαζί τους και να τους υποδεικνύετε με τρόπο (ο καλός τροπος βγάζει το φίδι από την τρύπα, λέει μια παροιμία) ότι σας "πνίγουν". Ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες, δεν παύουμε να είμαστε παιδιά τους. Στη δική μου περίπτωση, πολλές φορές όταν οδηγώ και έχω ένα εκ των γονέων μου ως συνοδηγό, νομίζουν οτι έβγαλα δίπλωμα... χθές (οδηγώ 8 χρόνια) ή οτι δεν ξέρω την πόλη, καθοδηγώντας με πώς να πάω και πού να στρίψω, ή ακόμα και δυσανασχετώντας εάν ακλουθήσω δρομολόγιο διαφορετικό απά αυτό που ακολουθούν αυτοί. Απλά συζητάτε, και προσαπαθήστε να ακούσετε αυτά που σας λένε. Γονείς σας είναι.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Θα πω κι εγω την αποψη μου για το θεμα...δεν πιστευω πως οι γονεις εχουν σ'ολα δικιο,επειδη "θελουν το καλο μας".Μηπως πολλες φορες πετυχαινουν ακριβως το ανιθετο?Μηπως συνηθως ξεχνανε πως υπηρξαν κι αυτοι παιδια-εφηβοι-νεοι που αντιμετωπισαν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια προβληματα με τους δικους τους γονεις?Γιατι λοιπον εχουν την ιδια λαθος συμπεριφορα απεναντι μας & δεν συμπεριφερονται σε μας οπως θα θελανε αυτοι απ'τους δικους τους? Και εξηγουμαι...στην Ελλαδα οι γονεις με τα παιδια εχουν εν ολιγοις τη σχεση του λαγου με το καροτο...τι εννοω?Αν κατσεις φρονιμος-η & κανεις ο,τι σου λεω,αν διαβαζεις τα μαθηματα σου,αν εχεις τις παρεες που εγκρινω,αν,αν,αν θα σου φερομαι καλα & θα τρως το καροτο.Αν ομως δεν τα κανεις αυτα,θα σου γκρινιαζω συνεχως,θα γινεται χαμος στο σπιτι & θα σε υποβιβαζω φερνοντας σου συνεχεια παραδειγματα αλλων,"καλων παιδιων,που δεν στεναχωρανε τους γονεις τους" :rolleyes: . Ετσι,το παιδι μεγαλωνει σ'ενα περιβαλλον οπου το παραμικρο καλο επιβραβευεται πλουσιαοπαροχα & το παραμικρο κακο τιμωρειται σκληρα.Διαβασα καμποσες σελιδες πριν σ'αυτο το θεμα πως ειναι...φυσιολογικο να απαιτεις δωρα απ'τους γονεις σου αν εχεις καλους βαθμους,αν περασες στο Παν/μιο,αν πετυχες κατι τελως παντων.Τι να σας πω,εμενα αυτη δε μου φαινεται σχεση ειλικρινειας...δηλαδη πρεπει να μας υποσχονται κατι για να πετυχουμε κατι,που στο κατω κατω θα ωφελησει μονο τον εαυτο μας?Τι ειμαστε,μπουληδες να μας παιρνουν...γλειφυτζουρι επειδη φαγαμε ολο το φαι μας? :p Μ'ολη αυτη την κατασταση μαλλον ειναι βολεμενοι ολοι,γονεις & παιδια...δουναι και λαβειν λοιπον...λες & ειμαστε ξενοι ή εχουμε τυπικες σχεσεις μεταξυ μας...λες & καποιος που περναει στο ΑΕΙ/ΤΕΙ ακομα & με 10 ειναι καλυτερος(στα ματια των γονιων παντα) απο καποιον που επελεξε κατι αλλο(πχ. να δουλεψει απο μικρος)που ηταν αντιθετο στα...γονικα σχεδια.Ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει σωνει και καλα να γινομαστε αυτο που δεν εγιναν οι γονεις μας...ηδη απο μικρα μας πιπιλιζουν το μυαλο με κλισε τυπου "να διαβαζεις για να γινεις καλος & χρησιμος ανθρωπος στην κοινωνια,να βγαζεις λεφτα κλπ",απορριπτοντας χωρις δευτερη κουβεντα οποιαδηποτε αλλη προσωπικη επιλογη του παιδιου. Προσοχη,λοιπον.Το "καλο παιδι" κατα τους γονεις δεν ειναι παντα και καλος ανθρωπος.Το να επιβαλλουμε στερεοτυπα ειναι ο,τι χειροτερο & πραγματικα,αν αποκτησω παιδια στο μελλον,ποτε δε θα τους κανω οτι εκαναν & σε μενα & δε μου αρεσε,ποτε δε θα τους πιεσω να κνουν κατι που δε θελουν...α και ποτε δε θα τους πω "τι κανεις τοση ωρα στο νετ" :p ενω εγω δεν εχω πιασει ποτε ουτε το ποντικι στο χερι μου... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 kalispera, tha ithela na po kai go kaoia pragmata pano se ayto to thema pou kala kanate kai to thixate giati afora olous , megalous kai mikrous. proton thelo na po oti eimai 17 eton kai pigeno 3 lykeiou,teleiono fetos. me tin oikogeneia mou pote de eixa sovara provlimata,to mono pou eixa itan to kollima tis manas mou ta mathimata.epeidei einai daskala kai diavaze para poli otan itan stin ilikia mou pisteyei pos kai go tha prepei na kano to idio.me ton patera mou eixame etsi kai etsi sxeseis, tsakonomastan pou kai pou alla genika adiaforouse gia ta psixologika mou an kai den anoigomoun poli. tora ta pragmata exoun allaxei,me prizoun kathimerinos gia to panepistimio se simeio pou exo ftasei na mi thelo na peraso gia spasimo. ekei pou thelo na katalixo einai to exis: einai poli kalo ,anageo na exeis oikogeneia ,dioti aytoi se stirizoun kathe fora. na skeftoun aytoi pou lene megala logia , oti me prizoun , de me afinoun na vgo ktl ti tha ekanan kai aytoi sti thesi ton gonion tous,an tha afinan to paidaki tous eleythero na gyrna.to thema einai omos oti oi goneis mas prospathoun na kanoun to kalo , alla me lathos tropo. de boreis se ena 16 i 17 xrono na tou epivlitheis eykola, de boreis na tou apagoreyeis pragmata , i koinonia exei allaxei, den einai opos palia, ta paidia orimazoun poli pio grigora. o 17 xronos thelei na vgei na zisei , na gelasei me tous filous tou , na perasei nyxta me tin kopela tou monoi tous , thelei na kanei kai ti ******* tou, na plakothei me allous , na parei kai tin apovoli tou , na kanei kai tis kopanes tou. na teleiosei to sxoleio kai na pei , perasa gamata , na exei pragmata na thimate otan tha paei 40. fadasteite ena paidi tora , pou diavazei oli mera , de vgenei ,den exei kopela,den exei filous. nai edaxei tha perasei 1os iatriki ( an perasei ) alla gia katse ligo re gonea ,ayto to paidaki to rotisate? to rotisate an thelei na spatalisei ta kalytera toy xronia oxi men askopa , alla vlakodos? gia ayto leo oti oi goneis kanoun to sosto me lathos tropo. ego prosopika to exo niosei ayto se ena vathmo, os to lykeio eixa mono ena filo, evgena mono savvato,den eixa kopela oute eixa kanei tipota me kopela,fovomoun na kano esto mia oritsa kopana, akouga tis malakies tou kathe kathigiti kai ekana tin kota, alla eytixos ta eida ayta kai xipnisa. tora exo kai pollous filous,files , eixa kai kopeles , tin leo stous kathigites otan exoun adiko, vgeno 3 fores ti vdomada, kai genika exo pragmata na thimamai sta 40 mou kai na sas po kai kati den eimai kai asximos mathitis , 18 vgazo synexeia. de leo na kanete eseis oi katapiesmenoi tin epanastasi sas kai na polemate tous goneis sas , pros theou aytoi sas agapane, apla na tous deixete oti sxoleio, filoi , gomenes ,voltes ,mixanakia kai vlakeies boroun na syndiastoun kai etsi kai na peraseis se kali sxoli kai na vgeis kati , kai na exeis tis kalyteres ebeireies sou sta kalytera xronia tis zois sou. ayto prepei na katalavoun oi goneis, na piesoun opou xreiastei kai oxi synexeia. p.x. na afinoun to 16xrono gio tous na vgenei kai kathimerines afou exei teleiosei ta mathimata tou,na kapnizei , giati oxi ,aytoi giati to kanoun?,na kanei kopanes ktl alla ola me metro giati an to parakaneis ekei tha prepei na epemvoun oi goneis kai na se zorisoun. aytes paidia itan oi apopseis mou kai syxoreiste tin ektasi tous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 kostakiss: Ο kotetsi έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει!Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι παράλογοι οι γονείς σου αλλά εσύ.Ειδικά ένα από τα πράγματα που θέλω να θίξω είναι τα εξής: -Γιατί να δίνεις τόσα λεφτά για το τηλέφωνο;;;Αφήστε αυτές τις βλακείες(φιλικά πάντα)!Από την Α' Λυκείου είχα κινητό αλλά κοιτάζαμε να βγαίνουμε,να λέμε διάφορα στο σχολείο κι εδώ κι εκεί και όχι να επιβαρύνουμε με κουτσομπολιά και άλλα μέσω τηλεφώνου!ΕΛΕΟΣ!Το τηλέφωνο είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία από θέμα χρημάτων!άλλο όταν πρέπει να μιλήσεις και άλλο όταν σου είναι αχρείαστο....ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!!!! -Για τον ρουχισμό...........κάνε λίγο κράτει!!!Τι μανία είναι αυτή με τα παιδιά τα τελευταία 3-4 χρόνια (και ειδικά τα αγόρια) να δίνουν τόσα λεφτά σε ρούχα!Ειδικά στο σχολείο βλέπω να ντύνονται με κάτι ρούχα που κοστίζουν συνολικά όσο ένας βασικός μισθός!!!ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ!Εγώ θυμάμαι όταν πηγαίναμε σχολείο το πολύ πολύ με κανά τζινάκι πηγαίναμε!Άσε που και ακόμα μέχρι την τρίτη Λυκείου προσπαθούσαμε να παίζουμε κάνα μπάσκετ ή ποδόσφαιρο ακόμα και στα διαλείμματα!Όλα αυτά κοντεύουν να εκλείψουν!Όπως είπα και πιο πριν..........ΑΓΟΡΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αφήστε τα trendostyl στο σχολείο κυρίως!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 runner wraia ayta pou les alla etsi einai sxedon oloi sthn ilikia mou...<<sinagwnizomaste>>..oson afora to tilefwno..meta apo keino ton logariasmo to exw periorisei k arketa tha elega..!!k na prosthesw k kati allo!!basket paizoume polu sixna sta dialeimata.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 ΄ρε μάγκες εγώ είμαι 25 και ακόμα με πέρνει η μάνα μου και με ρωτάει που είμαι,που θα πάω,τι έφαγα,κτλαλλά δε με ενοχλεί.αυτό γίνεται τα τελευταία 25 χρόνια που ζώ.εγώ απο 1η λυκείου θυμάμαι ότι βγήκα φορά.και με συνόδευε και ο πατέρας μου,lololol.αλλά ούτε αυτό με ενοχλούσε.γενικά δεν είχα κανένα κόμπλεξ,και ούτε μάλωνα με τους γονείς μου.αυτοί έλεγαν αλλά εγώ έκανα τα δικάμου.μόλις κάρφωσα σκουλαρίκια,φωνές α ου ,οι αλήτες τα κάνουν αυτά,και σε παρέσυραν κτλ.αλλά μετά απο 2 μέρες τα συνήθισαν.μιλάμε για εποχές,που αν φορούσες σκουλαρίκι το λιγότερο σε θεωρούσαν κανά πρεζόνι στη καλύτερη.πήρα μηχανή,200 cc όταν ήμουν 15 χρονών,πάλι φωνές,κτλ αλλά μετά απο 2 βδομάδες το συνήθισαν.χτύπησα tattoo ,πάλι τα ίδια.έφερνα γκόμενες στο σπίτι,χαμός.έβγαινα το βράδυ μικρός πάλι χαμός σχετικά με την ώρα επιστροφής.(έβγαιναν και με έψαχναν επειδή φοβόταν η μάνα μου οτι έπαθα κάτι και δεν γύρισα σπίτι,ρόμπα είχα γίνει πολλές φορές).να βλέπεις τη μάνα μου να μπαίνει στο clubbaki στη μυτιλήνη και να αρχίζει να δείχνει σε έναν έναν τη φώτο μου,αν με είχαν δεί εκεί.τρελά γέλια.αλλά ποτέ δεν μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να φύγω απο το σπίτι,ή οτιδήποτε.όποτε γινόταν τέτοια φάση πέθαινα στο γέλιο.αφού ακόμα και τώρα όταν γυρίζω μυτιλήνη και βγαίνω μου λέει τι ώρα να γυρίσω,να μη πίνω,κτλ.ούτε με λφτά είχα ποτέ πρόβλημα,ούτε με παρέες,ούτε με σπουδές(τώρα κάνω 2ο master),ούτε τίποτα σημαντικό.γονείς είναι.αν δεν τα κάνουν αυτά για τα παιδιά τους για ποιόν θα ενδιαφερθούν??ούτε καταπίεση ένιωσα ποτέ,αφού οτι ήθελα το αγόραζα κατευθείαν,έκανα οτι ήθελα,απλά υπήρχαν φωνές.εγώ τώρα όταν γυρίζω πίσω,γουστάρω να πάω για καφέ με τους γονείς μου,παρά με κανά φίλο μου.έτσι μου την έχει δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 αυτό το θέμα,θέλει ποοοολύ συζήτηση... σίγουρα όλοι έχουμε πολλά να πούμε.εγώ πάνω κάτω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το να βγαίνω κλπ ίσως φταίει το ότι είμαι μοναχοπαίδι και επειδή οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι απο νωρίς(ποτέ δε με επηρέασε αρνητικά)όταν η μαμά μου μου έλεγε βλακείες έπαιρνα τον μπαμπά μου τηλ και καθάριζε αφού μου είχε τρελή αδυναμία. όταν έμαθε ότι καπνίζω μου είπε πόσο κακό είναι για την υγεία μου κλπ και της το έκρυβα για κάποιο διάστημα αλλά μετά όλα οκ.το μόνιμο πρόβλημα της είναι με τα μαλλιά μου,τα σκουλαρίκια μου και το ντύσιμό μου γιατί είναι πιο "κλασσική" και δε της άρεσουν αλλά και πάλι με τον καιρό τα δέχτηκε. δε ξέρω πως θα είμαι όταν γίνω μαμά,αλλά σίγουρα δε θέλω να καταπιέζω το παιδί μου σχετικά με την εμφάνισή του.θέλω από μικρή ηλικία να συζητάω μαζί του και να το καταλαβαίνω.πιστεύω πως αυτό είναι που λείπει από τους περισσότερους γονείς σήμερα.επειδή έχουν μεγαλώσει σε άλλη εποχή,δυσκολεύονται να μας καταλάβουν. σχετικά με το διάβασμα,σίγουρα θα του εξηγήσω πως είναι καλό να σπουδάσει κάτι για να έχει ένα καλό μέλλον,αλλά το σημαντικότερο είναι να αγαπάει αυτό που κάνει. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Εγώ τουλάχιστον ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα να μου λένε "πως είσαι έτσι" ενοώντας την εμφάνισή μου. Ποτέ δεν είχα τρέλα με τα ρούχα. Φανταστείτε ότι τις περισσότερες φορές μου λένε οι γονείς μου "πάμε να σου πάρω κανένα τζιν, πουκάμισο κ.λ.π." :p Αλλά αυτό είναι το μόνο που δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν και 200 και 300 ευρώ. Στο 98% των περιπτώσεων που πάω να αγοράσω ρούχα, πάω μαζί με τον πατέρα μου. Πάντα τον ρωτάω "πως σου φαίνεται;" . Φυσικά η τελική απόφαση για το ποιο ρούχο θα αγοράσω είναι δικιά μου. Αν δείτε την ντουλάπα μου δεν έχω πολλά πράγματα και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο ότι δεν θέλω να αγοράσω όλη την ώρα ρούχα. Με τα κινητά όμως έχω τρέλα (όπως άλλωστε και οι περισσότεροι εδώ μέσα :p ) . Πήγα και έσκασα τον Δεκέμβριο 288 ευρώ για το Motorola V620. Και οι υπολογιστές άλλη τρέλα: 24 Μαρτίου έδωσα 104 ευρώ για καινούργιο motherboard και τροφοδοτικό. Το pc το είχα πάρει 370 ευρώ (με οθόνη 17") μεταχειρισμένο. Έχω ρίξει τουλάχιστον 250 ευρώ επιπλέον για διάφορα πράγματα. Για αυτά τα λεφτά που ξοδεύω σε κινητά και εξαρτήματα για τον υπολογιστή λένε λίγο στην αρχή αλλά μετά από μερικές ώρες τίποτα :) Αλλά και να μου πουν θα αλλάξει κάτι; Άμα έχεις την "τρέλα" δεν καταλαβαίνεις τίποτα :p Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Εγώ ευτυχώς τα πάω καλά με τους γονείς μου σε γενικάς γραμμές, αφού νιώθω τυψεις :cry: γιατί τα περισότερα χατίρια μου τα κάνουν τουλάχιστων μέχρι τώρα γιατι από φέτος έχω αναλάβει να πληρώνω εγώ τον λογαριασμό του κινητού καθώς και τις συσκευές (πρόσφατα αγόρασα το S100) αλλά εγώ δεν λέω να ανοίξω βιβλίο. Σε ένα πράγμα πάντος είναι κάθετοι, δεν πρόκητε με καμία κηβέρνυση να μου πάρουν μηχανάκι (οχι οτι με πολυενδιαφέρη). Στο θέμα του pc μπορεί να μου το απαγορεύσουν για καμιά βδομάδα μετά από βαθμούς στο σχολείο, ευτυχώς στο λύκειο έχει τετράμηνα :):). Και για την έξοδο του Σαββάτου μπορεί να τσακοθούμε για το αν θα γυρήσω στις 4 ή στις 5 :). Όμως να σημεώσω οτι δεν μένω σε μεγάλη πόλη που πιστεύω παίζει μαγάλο ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Εγω δεν τσακονωμαι με τον πατερα μου. Ισα ισα περναμε τελεια μαζι. Αυτος ειναι πιο εφηβος απο εμενα. Ελπιζω μονο να μην αρχισουμε αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 ego pada plirona gia tis siskeyes pote den tous zitaga lefta alla den ksero why mou eipan ton okotmbrio opou k peri to teleuteo mou kinito oti ean den pao 1h likiou den tha paro allo k an paro tha mou to petaksoun ktl Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 an δεν πας στο λυκειο? γιατι υπαρχει περιπτωση να μην πας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Εγω δεν τσακονωμαι με τον πατερα μου. Ισα ισα περναμε τελεια μαζι. Αυτος ειναι πιο εφηβος απο εμενα. Ελπιζω μονο να μην αρχισουμε αργοτερα δυστυχώς θα αρχισετε, μπορεί να μην ξέρω τον πατέρα σου αλλα και εγώ στην ηλικια σου το ίδιο νομιζα, δεν ξέρω πως γίνετε αλλα θα φτάσεις κάποια στιγμή που οτιδήποτε σκεφτεσαι θα είναι αντιθετο με την γνωμη των γωνιών σου. δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό και ποιά είναι η αιτία, αλλα συμβαίνει... να το θυμάσε αυτό το post... *πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να μην συμβεί τιποτα και όλα να πάνε μια χαρα!! ποτέ δεν ξέρεις. ενα άλλο πραγμα που σκευτόμουν εχθες... σας έχει συμβεί ποτέ να πειτε στη μητέρα σας-πατέρα σας -μπορείς να μου δώσεις 150 ευρώ; και να σας πει -ναι μισο λεπτο να βρώ το πορτοφόλι μου :lol: δεν πρέπει να συμβαίνει πουθενά αυτό!! :p έπρεπε να μας εβγαινε η ψυχή για να πέρναμε μια δραχμη :w00t: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 an δεν πας στο λυκειο? γιατι υπαρχει περιπτωση να μην πας? ennoo oti mono otan pao 1h likiou tha paro pali kinito k ouxi pio prin Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Logiko einai na se rwthsei giati kai pws. Kanenas den ta vriskei sto dromo ta lefta, kai oloi anhsyxoun gia to pou ta ksodeuoun ta paidia tous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Μη ξεχνάμε οτι αδικαιολόγητα μεγάλα έξοδα, μπορεί να σημαίνουν και κάτι άλλο (π.χ. ναρκωτικα) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ενα άλλο πραγμα που σκευτόμουν εχθες... σας έχει συμβεί ποτέ να πειτε στη μητέρα σας-πατέρα σας -μπορείς να μου δώσεις 150 ευρώ; και να σας πει -ναι μισο λεπτο να βρώ το πορτοφόλι μου :lol: δεν πρέπει να συμβαίνει πουθενά αυτό!! :p έπρεπε να μας εβγαινε η ψυχή για να πέρναμε μια δραχμη :w00t: Δυστυχώς αυτό είναι το κακό στις μέρες μας με τους έφηβους, και το παρατηρούσα και σε μένα όταν ήμουν 14-15-16-17 χρονών. Οι έφηβοι θέλουν να μεγαλώσουν πριν την ώρα τους γι'αυτό θεωρούν ότι δεν έχουν ανάγκη τους γονείς τους. Και εκεί κόβεται η επικοινωνία μεταξύ τους. Και όταν κόβεται η επικοινωνία με αυτούς που μας λατρεύουν και έχουν και εμπειρία και μπορούν να μας προστατέψουν από τυχόν λάθη, τότε ξεκινάνε τα προβλήματα(ναρκωτικά, ξενύχτια, ποτά, κακοπαραίες,μη ενασχόληση με τα μαθήματα κλπ) Τους θυμούνται και νομίζουν ότι τους χρειάζονται μόνο για να τους δίνουν λεφτά. Και γι'αυτό ακριβώς ονειρεύονται μια καθαρά οικονομική σχέση με τους γονείς. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι το post του killing you2(αν και ενήλικας πλέον :p ) που έκανα μόλις παράθεση. Δεν κατηγορώ κανέναν.Κι εγώ πριν ελάχιστα μόλις χρόνια, στην ηλικία εκείνη, τα ίδια μυαλά κουβαλούσα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Και γι'αυτό ακριβώς ονειρεύονται μια καθαρά οικονομική σχέση με τους γονείς. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι το post του killing you2(αν και ενήλικας πλέον :p ) που έκανα μόλις παράθεση. Δεν κατηγορώ κανέναν.Κι εγώ πριν ελάχιστα μόλις χρόνια, στην ηλικία εκείνη, τα ίδια μυαλά κουβαλούσα.. ρε βλακα :p δε ζητάω τώρα λεφτά απ'τους γονείς μου οταν ήμουν μικρός μιλάω. σας έχει συμβεί ποτέ να πειτε στη μητέρα σας-πατέρα σας -μπορείς να μου δώσεις 150 ευρώ; και να σας πει -ναι μισο λεπτο να βρώ το πορτοφόλι μου δεν πρέπει να συμβαίνει πουθενά αυτό!! έπρεπε να μας εβγαινε η ψυχή για να πέρναμε μια δραχμη τώρα ευτυχώς εχω δουλειά και έχω τα δικά μου λεφτά, αν είναι δυνατόν... :w00t: και μη μου κόβεις τα ποστ μου όταν κάνεις quote το συμαντικότερο κομάτι του ποστ μου έκοψες :D δυστυχώς θα αρχισετε, μπορεί να μην ξέρω τον πατέρα σου αλλα και εγώ στην ηλικια σου το ίδιο νομιζα, δεν ξέρω πως γίνετε αλλα θα φτάσεις κάποια στιγμή που οτιδήποτε σκεφτεσαι θα είναι αντιθετο με την γνωμη των γωνιών σου. δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό και ποιά είναι η αιτία, αλλα συμβαίνει... να το θυμάσε αυτό το post... *πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να μην συμβεί τιποτα και όλα να πάνε μια χαρα!! ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ρε βλακα :p δε ζητάω τώρα λεφτά απ'τους γονείς μου οταν ήμουν μικρός μιλάω. τώρα ευτυχώς εχω δουλειά και έχω τα δικά μου λεφτά, αν είναι δυνατόν... :w00t: και μη μου κόβεις τα ποστ μου όταν κάνεις quote το συμαντικότερο κομάτι του ποστ μου έκοψες :D χαχα. Κι εγώ για όταν ήσουν μικρός λέω :p No offense :O Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Και για την έξοδο του Σαββάτου μπορεί να τσακοθούμε για το αν θα γυρήσω στις 4 ή στις 5 :) 15 Χρονών και γυρίζεις 4 ή 5 ??????????????? Το απόγευμα μόνο θα άφηνα εγώ 5 η ώρα να γυρίσεις :p Ακου εκεί 15 χρονών και τσακώνεσαι για το αν γυρίσεις 4 ή 5 Στις 11 και μισή και να ξέρω και που θα'σαι ......... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 15 Χρονών και γυρίζεις 4 ή 5 ??????????????? Το απόγευμα μόνο θα άφηνα εγώ 5 η ώρα να γυρίσεις :p Ακου εκεί 15 χρονών και τσακώνεσαι για το αν γυρίσεις 4 ή 5 Στις 11 και μισή και να ξέρω και που θα'σαι ......... :blink: 11.30??? Στα 15 μου γυρνούσα σπίτι στις 10.30, μόνο αν είχα φροντιστήριο Αγγλικών ή αν είχα πάει σινεμά με παρέα και το έργο ήταν μεγάλο! Όταν όμως παραπονιόμουν γι' αυτό, είχα πάντα τη μητέρα μου να μου λέει "Κάθε πράγμα στην ώρα του παιδί μου". Δεν έχει καθόλου άδικο. Μόνο λίγη υπομονή χρειάζεται. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Και για την έξοδο του Σαββάτου μπορεί να τσακοθούμε για το αν θα γυρήσω στις 4 ή στις 5 Εδω περα η παιζει φιδι η βγαινεις με 20αρηδες η βγαινεις μονος σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts