thaner Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 oi goneis sou kata pws fainetai ehoun enan poli akompso tropo na sou lene ti einai swsto kai ti oxi. pantws asheta me to ti tha kaneis, koita na diabaseis gia to diko sou to kalo. to kinhto parata to, otan tha kikloforeis horis kinhto tha deis oti se liges meres tha sto dwsoun apo monoi tous. kai pisteyo oti an kaneis ligh prospatheia kai deihneis oti diabazeis kai oti den se noiazoun kinhta kai alla tetoia haza, kai oti "dineis proteraiwthta sto mellon sou, bazontas stin akri to hasimo hronou se ypologistes kai ta sinafi, kai na ta hrisimopoieis mono san hobby" meta den tha mporoun na sou poun tipota kai tha halarwsoun apo monoi tous. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thaner ( 2 Μάρ. 2004 , 01:36) oi goneis sou kata pws fainetai ehoun enan poli akompso tropo na sou lene ti einai swsto kai ti oxi. pantws asheta me to ti tha kaneis, koita na diabaseis gia to diko sou to kalo. to kinhto parata to, otan tha kikloforeis horis kinhto tha deis oti se liges meres tha sto dwsoun apo monoi tous. kai pisteyo oti an kaneis ligh prospatheia kai deihneis oti diabazeis kai oti den se noiazoun kinhta kai alla tetoia haza, kai oti "dineis proteraiwthta sto mellon sou, bazontas stin akri to hasimo hronou se ypologistes kai ta sinafi, kai na ta hrisimopoieis mono san hobby" meta den tha mporoun na sou poun tipota kai tha halarwsoun apo monoi tous. Δεν θα κυκλοφορώ χωρίς κινητό αν το δώσω :) Αυτή την στιγμή, μαζί με το 6600, κουβαλάω 3 κινητά πάνω μου :whistle: Αλλά, αν πάρουν το 6600, θα κάνω το άλλο που θα τους τσούξει πολύ: δεν θα σηκώνω το νούμερο που ξέρουν όταν είμαι έξω. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Εγω θα σου πω οτι με ακραια μετρα, καυγαδες κλπ δεν θα καταφερεις κατι! Ειναι οι γονεις σου και μπορουν με τον ενα η τον αλλο τροπο να σε ελεγχουν!! Εγω θα σου ξαναπροτεινω την λυση που σου ειπα και πιο πανω: Κατσε και διαβασε τους τελευταιους 3 μηνες και περνα σε μια αλλη πολη για να αποκτησεις μια σχετικη ελευθερια! Πιστεψε με δεν ειναι καθολου αργα. (και εγω περυσι τελειωσα και με τρεις μηνες διαβασμα εβγαλα ενα 17,5 και ειμαι φοιτητης τωρα στην ΟΔΕ του Πανεπιστημιου Μακεδονιας) Το σκεπτικο "δεν διαβαζω γιατι ειναι κατι που δεν το κανω ευχαριστα" ειναι περα για περα λανθασμενο! Καποια πραγματα "πρεπει" να τα κανεις ειτε σε ευχαριστουν ειτε οχι. Δεν φανταζομαι ο πατερας σου να ειναι πολυ χαρουμενος καθε πρωι που πηγαινει στην δουλεια του?!?!?!? ;) ;) Υπομονη 3 μηνες ακομα και μετα η ζωη σου θα γινει ενας καφες!!!!! :p :p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 2 Μάρ. 2004 , 01:34) 1) Τρίτη λυκείου είμαι. Να κάτσω να ξεσκιστώ δεν γίνεται με τίποτα. Μπορεί να κάτσω και 2 ώρες να διαβάζω κάτι και να μην μπορώ να το μάθω γιατί δεν το κάνω με ευχαρίστηση. Άσε που σε πολλά μαθήματα δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ οπότε είναι χαμένος χρόνος και κούραση. Έτσι δεν διαβάζω σχεδόν καθόλου ( πέρα από κάποια ιδιαίτερα που εκεί φροντίζω να κάνω κουτσά-στραβά κάποιες ασκήσεις για να μην ακούω καντήλια ) Και περιμένεις να μην φωνάζουν οι γονείς σου με τέτοια αντιμετώπιση; Έχεις τρεις μήνες μπροστά σου. Ξεσκίσου στο διάβασμα, μπες σε μια σχολή και μετά έχεις 4-5 χρόνια για να πιείς τόσους καφέδες που θα τους βαρεθείς.... Ένα πράγμα σου λέω: αν νομίζεις ότι τώρα μπορείς να περάσεις ευχάριστα τον καιρό σου και να διασκεδάζεις..... τότε δεν έχεις την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδέα τι σημαίνει φοιτητική ζωή.... ;) Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Από amelidis: "Το σκεπτικο "δεν διαβαζω γιατι ειναι κατι που δεν το κανω ευχαριστα" ειναι περα για περα λανθασμενο! Καποια πραγματα "πρεπει" να τα κανεις ειτε σε ευχαριστουν ειτε οχι. Δεν φανταζομαι ο πατερας σου να ειναι πολυ χαρουμενος καθε πρωι που πηγαινει στην δουλεια του?!?!?!? Υπομονη 3 μηνες ακομα και μετα η ζωη σου θα γινει ενας καφες!!!!!" Ακούς dimangelid; Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος amelidis είναι! Άλλωστε αν στη ζωή δεν προσπαθείς να πετύχεις κάτι τότε δεν έχει νόημα να ζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Apo th thewritikh eiste oloi? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 @ dimangelid ολα αυτά που γράφεις τα έχω δει να συμβαίνουν σε πολλές οικογένειες. σιχάθηκα να δίνω συμβουλές, σε γονείς που δεν είχαν την πρόθεση καν να βελτιώσουν την δική τους εικόνα πρώτα και μετά να "απαιτήσουν" από τα παιδιά τους να συμπεριφέρονται με τον τρόπο που "θέλουν". απλά στο δικό σου παράδειγμα dimangelid είδα μαζεμένα όλα όσα είχα δει ξεχωριστά σε πολλές οικογένειες. αυτές οι περιπτώσεις ήταν και η αφορμή για να αποφασίσω ότι δεν θα δουλέψω ως ψυχολόγος ;) και όσο και τραβηγμένο κι αν σας φαίνετε αυτό που θα πω, το λέω με πλήρη υπευθυνότητα. ΜΗΝ υπολογίζετε τους γονείς σας όταν βλέπετε να σας ασκούν τέτοια πίεση. για το δικό σας καλό! οι απολυταρχικοί γονείς είναι γονείς καταπιεσμένοι, που συνήθως λειτουργούν έτσι για να "προφυλάξουν" τα παιδιά από κινδύνους που "ισως" παρουσιαστούν στο "μέλλον". κάνουν τα παιδιά τους να λειτουργούν ώς κτήματά τους λες και μιλούν γι'αυτά λες και είναι αντικείμενα του σπιτιού! και αυτό ξεκινάει από την στιγμή που κάνουν τα παιδιά. δεν έχουν καταλάβει γιατί κάνουν παιδιά. τα παιδιά στην Ελλάδα είναι στοιχείο "προόδου", είναι ένας τρόπος να "αποδείξεις" στους συγγενείς ότι είσαι πια "άξιος". κάνουν τα παιδιά για να ΑΥΤΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. και μετά δεν ξέρουν πως να τα μεγαλώσουν! ξεχνάν ξαφνικά, ότι ήταν κι αυτοι παιδιά, ξεχνάν ότι ο εφηβικός αυθορμητισμός είναι ό,τι πιο υγιεινό μπορεί να συμβεί σε αυτήν την περίοδο της ζωής και προσπαθούν να "θάψουν" αυτήν την έκρηξη! και μετά αν το παιδί επαναστατήσει τους βλέπεις να λένε με απορία “μα γιατί το παιδί μας, αφού ήταν μια χαρά ως τώρα”, και στην ουσία εννοούν “μα αφού το είχαμε υπό στενή παρακολούθηση, γιατί μας ξέφυγε”? παιδιά, φροντίστε να ζείτε την ζωή σας και να μην δίνετε μεγάλη βαρύτητα σε τέτοιες συμπεριφορές!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: με όλα αυτά δεν εννοώ ότι πρέπει να τραβήξουμε ένα “Χ” και να πούμε ότι δεν υπολογίζουμε τους γονείς, αλλά πολύ απλά να βρούμε τρόπους με τους οποίους θα δείξουμε ότι η παιδική αθωότητα έχει δώσει την θέση της στην εφηβεία. Και εφηβεία σημαίνει, προετοιμασία για ενηλικίωση. Ο έφηβος είναι ένας άνθρωπος που και θα αγαπήσει τους γονείς του, και θα τους ακούσει, και θα υποχωρήσει, μόνο όταν ο γονιός τον σεβαστεί, τον υποστηρίξει και του φερθεί με την ανάλογη αξιοπρέπεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Drmaslow poso bathmo eixes sthn ekthesh? :) :) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Egw ena exw na pw: afhste toys goneis sas na sas katapiezoun na diabasete,na mhn sas afhnoun na bgeite! An perasete se kalh sxolh kai sinexisoun estw kai ligo na sas prizoun tote kante oti goustarete,bgeite apo to spiti mhn akoute kanena,kai meinete se 5-6 mathimata sthn eksetastikh.:devil: egw to xw ksekatharisei apo twra.Ean akousw thn paramikrh gkrinia gia to poy paw kai th kanw an perasw tha ginei XAMOS. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 file mou milame gia tromaktikes simptoseis kai ego ta idia perno to megalo to kraksimo to troo me to pc . Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Κατα τη γνωμη μου ,τα ΠΑΝΤΑ λυνονται αν μπορεσεις να κανεις τους γονεις σου να σου εχουν εμπιστοσυνη.Επισης,το διαβασμα δεν εχει σχεση με τις εξοδους!Ακομα,πιστευω πως καποιος που ειχε βασεις απο το δημοτικο μεχρι και την δευτερα λυκειου,στην τριτη δε χρειαζεται ξεσκισμα,αλλα απλη μελετη 2-3 ωρων (ισως και λιγοτερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 bomber21 θα συμφωνήσω απόλυτα! Είμαι 16 και κάθε Σάββατο βγαίνω στα κλάμπς ώς τις 2-3.. και γενικό έχω Α στα μαθήματα.. Επίσης κιαυτό με την εμπιστοσύνη σωστό. Αμα σε εμπιστεύονται, μπορείς να περνάς μια χαρά μαζί τους! ;) Δεν λέω, υπάρχουν θέματα στα οποία και γώ τσακώνομαι με τους γονείς μου αλλα.. στο τέλος τα βρίσκουμε μιας και ο καθένας μας έχει διαφορετική γνώμη και γενικά ο κάθε έφηβος τα περνάει αυτά.. Το μόνο που μου μεινε τώρα είναι να τους πείσω να με αφήσουν να βγάλω τρύπα στο φρύδι :p αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.. Τέσπα! μην τα θέλουμε κιόλα δικά μας :whistle: Δική μου άποψη είναι κατα ένα 85-90% οι γονείς έχουν δίκιο αλλα υπαρχουν και οι στιγμές που είναι υπέρπροστατευτικοι [θα το δεις και συ όταν κάνεις παιδία ;) ] και απο κεί αρχίζουν τα προβλήματα.. Αυτα! Καλό κουράγιο.. :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 2 Μάρ. 2004 , 15:04) Ακομα,πιστευω πως καποιος που ειχε βασεις απο το δημοτικο μεχρι και την δευτερα λυκειου,στην τριτη δε χρειαζεται ξεσκισμα,αλλα απλη μελετη 2-3 ωρων (ισως και λιγοτερο) Καλα ισως το δημοτικο να ειναι λιγο ακραιο αλλα και παλι διαφωνω με την αποψη σου! Η 3η Λυκειου ειναι μια "περιεργη" ταξη. Δεν πιστευω οτι σχετιζεται σε μεγαλο βαθμο με τις προηγουμενες ταξεις. Για παραδειγμα εγω μεχρι την 2α Λυκειου δεν ανοιγα βιβλιο και την τελειωσα με ενα 13,3. Για την πρωτη λυκειου δεν χρειαζεται να αναφερω τπτ(πολυ χαλαρα)! Ομως στην 3η λυκειου ξεκινησα να διαβαζω! Μην φανταστειται κανενα ξεσκισμα, 2 ωριτσες την ημερα και μια καλη επαναληψη στους τελευταιους τρεις μηνες και εβγαλα 17500 μορια (απολυτηριο 18,4) :) Αυτο που εχω να πω σε σας που τελειωνεται σε λιγους μηνες ειναι να καθησετε να διαβασεται γιατι πραγματικα αξιζει τον κοπο! Αξιζει να "χαραμισετε" 3 μηνες για να ζησετε 5 χρονια ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ!!! :happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Egw pali perasa se allh polh sth sxolh pou hthela kai hremisa! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 2 Μάρ. 2004 , 01:34) 1) Τρίτη λυκείου είμαι. Να κάτσω να ξεσκιστώ δεν γίνεται με τίποτα. Μπορεί να κάτσω και 2 ώρες να διαβάζω κάτι και να μην μπορώ να το μάθω γιατί δεν το κάνω με ευχαρίστηση. Άσε που σε πολλά μαθήματα δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ οπότε είναι χαμένος χρόνος και κούραση. Έτσι δεν διαβάζω σχεδόν καθόλου ( πέρα από κάποια ιδιαίτερα που εκεί φροντίζω να κάνω κουτσά-στραβά κάποιες ασκήσεις για να μην ακούω καντήλια ). 2) Το κακό στην περίπτωσή μου είναι ότι ο υπολογιστής είναι στο σαλόνι ( αυτός που χρησιμοποιούσα μέχρι να πάρω δικό μου ) και έτσι δεν μπορούσα να τους πω φύγετε από το σαλόνι. Έτσι αναγκαστικά έφευγα εγώ όταν άρχιζαν οι ιστορίες... Το κινητό δεν θα το πάρει έυκολα ο πατέρας μου. Μην σου πω και καθόλου :) 3) Αυτό το ξέρω ότι είναι φυσιολογικό. Αλλά ξέρουν ότι δεν θα κάνω ******** και ότι αυτό το πράγμα, το οποίο θεωρώ ανάκριση ( και τους το έχω πει αυτό ) , με εξαγριώνει. Παρόλα αυτά το συνεχίζουν. Δικαιώματα ( όπως να κάνω παρέα με αλήτες ) δεν έχω δώσει. Έχεις ακούσει ποτέ να φέρνει ο πατέρας σου αστυνομία στο Divina ( που είχα πάει 1-2 φορές και όχι για να παίξω ); Έγινε σε εμένα. Έχεις ακούσει ποτέ να φωνάζει σε φίλο σου στο τηλέφωνο την στιγμή που το παιδί μίλαγε ηρεμότατα και χωρίς να του έχει κάνει απολύτως τίπτοα; Έγινε και αυτό σε εμένα... Αυτό για το divina Και για τον φίλο μου θα τα γράψω αναλυτικότατα αύριο μάλλον. 4) Έχει μειωθεί αρκετά αυτό με τους φίλους αλλά όταν το πουν γίνομαι θηρίο... Πλέον λέω μόνο ότι πάω έξω και ζητάω λεφτά ( 3-4 ευρώ ) και εισητήρια από την μάνα μου. Ευτυχώς στο 90% των περιπτώσεων δίνει αλλά λέει "Που θα πας; Κανόνισε με τον πατέρα σου". Αν είναι σπίτι του λέω ότι βγαίνω έξω αλλά αρχίζει ερωτήσεις κ.λ.π. και για να μην βριστούμε λέω "Γεια" και φεύγω. Αν λείπει του στέλνω μήνυμα ότι βγήκα έξω. Βέβαια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα με πάρει στο κινητό είτε επειδή είδε το μήνυμα, είτε επειδή τον πήρε η μάνα μου... Πολλές φορές έχουμε ξεκινήσει τέτοια συζήτηση αλλά αρχίζουν κάποια στιγμή να λένε τα δικά τους που ξέρουν ότι μου την δίνουν ( έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες ) και καταλήγουμε να βριζόμαστε. Θα δείξει ο χρόνος πως θα εξελιχθούν τα πράγματα Καλα εισαι καταπληκτικος..........λες και βλεπω τον εαυτο μου μερικα χρονια πριν..........! :D Ακου λιγο το θειο kukukali.......... 1.Tι ακριβως θελεις να κανεις στη ζωη σου...επαγγελματικα εννοω..? 2.Εχεις σκεφτει να μειωσεις τις ωρες που αναλωνεις στο pc..?Θα μπορουσες να διαβαζες και λιγο.......? 3.Κακως συνεβει αυτο στην divina kαι στην συμπεριφορα στο φιλο σου .....................αλλα αν αποφασισεις να αναφερθεις σε αυτο να εισαι ειλικρινης........γιατι αυτο ειδικα με την divina το βρισκω πολυ χοντρο.....! 4.Μηπως το προβλημα της συμπεριφορας ξεκινα απο το οτι εισαι αδιαφορος στα μαθηματα.........? 5.Εγω προσωπικα ειχα πολυ σοβαρο προβλημα με τον πατερα μου οταν ημουν στην ηλικια σου..........αλλα βρηκα τον τροπο και του απεδειξα οτι ειμαι οκ...........οχι βεβαια οτι σταματησε να λεει διαφορα αλλα του ειχα αποδειξει οτι μπορω να κανω πολλα........! Υ.Γ 1......Το κλασικο που ελεγε και λεει.......εγω δεν ζητω να με ταισεις.....καλο τροπο συμπεριφορας ζητω.......!Αντε τωρα να προσπαθησεις να πεισεις τον αλλο οτι η καλη συμπεριφορα ειναι αμφιδρομη .......! Υ.Γ 2.......Παντως τολμω να ομολογησω οτι σε πολλα θεματα ειχε δικιο.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 2 Μάρ. 2004 , 18:04) Καλα εισαι καταπληκτικος..........λες και βλεπω τον εαυτο μου μερικα χρονια πριν..........! :D Ακου λιγο το θειο kukukali.......... 1.Tι ακριβως θελεις να κανεις στη ζωη σου...επαγγελματικα εννοω..? 2.Εχεις σκεφτει να μειωσεις τις ωρες που αναλωνεις στο pc..?Θα μπορουσες να διαβαζες και λιγο.......? 3.Κακως συνεβει αυτο στην divina kαι στην συμπεριφορα στο φιλο σου .....................αλλα αν αποφασισεις να αναφερθεις σε αυτο να εισαι ειλικρινης........γιατι αυτο ειδικα με την divina το βρισκω πολυ χοντρο.....! 4.Μηπως το προβλημα της συμπεριφορας ξεκινα απο το οτι εισαι αδιαφορος στα μαθηματα.........? 5.Εγω προσωπικα ειχα πολυ σοβαρο προβλημα με τον πατερα μου οταν ημουν στην ηλικια σου..........αλλα βρηκα τον τροπο και του απεδειξα οτι ειμαι οκ...........οχι βεβαια οτι σταματησε να λεει διαφορα αλλα του ειχα αποδειξει οτι μπορω να κανω πολλα........! Υ.Γ 1......Το κλασικο που ελεγε και λεει.......εγω δεν ζητω να με ταισεις.....καλο τροπο συμπεριφορας ζητω.......!Αντε τωρα να προσπαθησεις να πεισεις τον αλλο οτι η καλη συμπεριφορα ειναι αμφιδρομη .......! Υ.Γ 2.......Παντως τολμω να ομολογησω οτι σε πολλα θεματα ειχε δικιο.! 1) Πληροφορική ή τηλεπικοινωνίες 2) Δεν μου αρέσει καθόλου το διάβασμα. Και όταν πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε ( εξετάσεις π.χ. ) παθαίνω πλάκα 3) Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτά γιατί έγιναν το καλοκαίρι του 2002 4) Μπορεί και για αυτό 5) Πλέον προσπαθώ να τους γράφω για αυτά που λένε αλλά με τέτοια νεύρα που έχω γίνεται χαμός αν συνεχίσουν να λένε επειδή τα μαζεύω μέσα μου και κάποια στιγμή βγαίνουν όλα μαζεμένα. Έτσι έσπασα με κλωτσιά σε ένα σημείο την πόρτα του δωματίου μου... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Ενταξει,εγω σε σχεση με σενα φιλε dimangelid μπορω να θεωρηθω καπως πιο τυχερος.Βλεπεις εμενα ο πατερας μου σε δυο πραγματα ειχε προβλημα και φυσικα δικιο...Στο να διαβαζω και στο να φυλαω τα χρηματα μου οσο γινεται περισσοτερο.Καλα στο πρωτο καθε χρονο και χειροτερα αλλα τα καταφερνα παντα.Αλλα στο δευτερο..Τι τον ειχε φαει αυτον τον ανθρωπο...Να αγοραζουν ολοι το playstation και εγω στο πηγαδι.Να το αγοραζω μετα απο οικονομια και να με κραζει!Κινητο?Τι λετε ρε!Μεχρι να δω κινητο επισημα περασε πολυς καιρος...Βλεπεις,ανεπισημα αγοραζα συνεχεια.Να'ναι καλα η μαμα.Γενικα τετοια ηταν τα προβληματα μου.Τωρα δουλευω και εχω τα δικα μου λεφτα αρα κανω οτι θελω!Φετος ξαναδινω πανελλαδικες αλλα το εχω παρει μανιατικο οποτε και θα περασω.Ξερεις κατι βρε dimangelid...Πιστευω οτι δεν διαβαζεις,περνας την ωρα σου με βολτες,κινητα και υπολογιστη και φυσικα δεν ακους με τιποτα τους γονεις σου.Εαν δειξεις λιγο,πολυ λιγο,οτι τους ακους στανταρ θα υπαρξει καποια αλλαγη απο πλευρας τους.Μιλαω εκ πειρας.Οσο για τους φιλους σου οι οποιοι λενε οτι οι γονεις σου λενε μαλακιες και εσυ τους αφηνεις να τα λενε αυτο ειναι λαθος! Αυτα τα λιγα και χωρις παρεξηγηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 2 Μάρ. 2004 , 17:16) Καλα ισως το δημοτικο να ειναι λιγο ακραιο αλλα και παλι διαφωνω με την αποψη σου! Η 3η Λυκειου ειναι μια "περιεργη" ταξη. Δεν πιστευω οτι σχετιζεται σε μεγαλο βαθμο με τις προηγουμενες ταξεις. Για παραδειγμα εγω μεχρι την 2α Λυκειου δεν ανοιγα βιβλιο και την τελειωσα με ενα 13,3. Για την πρωτη λυκειου δεν χρειαζεται να αναφερω τπτ(πολυ χαλαρα)! Ομως στην 3η λυκειου ξεκινησα να διαβαζω! Μην φανταστειται κανενα ξεσκισμα, 2 ωριτσες την ημερα και μια καλη επαναληψη στους τελευταιους τρεις μηνες και εβγαλα 17500 μορια (απολυτηριο 18,4) :) Αυτο που εχω να πω σε σας που τελειωνεται σε λιγους μηνες ειναι να καθησετε να διαβασεται γιατι πραγματικα αξιζει τον κοπο! Αξιζει να "χαραμισετε" 3 μηνες για να ζησετε 5 χρονια ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ!!! :happy: :happy: Νομιζω εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα!εισαι 1 στους 100,κατα τη γνωμη μου μου.Δεν μπορω να διανοηθω πως απο το 13,3 ανεβηκες στο 18,4!Τα μαθηματικα και η φυσικη κατευθυνσης ειναι δομημενα ετσι ωστε καθε μικρο κενο φαινεται τεραστιο.Επισης συμφωνω με τον trapped σε γενικες γραμμες αλλα το σκουλαρικι εκει πανω δε τι το θελεις?? :pΤελος,δεν ειναι λυση το να περασει σε αλλη πολη για να απομακρυνθει απο τους γονεις του ο φιλος μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Dimangelid να σε ρωτησω,εχεις σκεφτει τι θα κανεις στη ζωη σου;Μπορεις να φανταστεις τον εαυτο σου μετα απο 10-15 χρονια;Τι θα κανεις μου λες;Τι νομιζεις οτι θα εχεις παντα τους γονεις σου να σε συντηρουν;Συνελθε οσο ειναι καιρος,η ζωη δεν ειναι παιχνιδι και σιγουρα δεν ειναι οπως ειναι τωρα η ζωη που ζεις αυτη την περιοδο.Σκεψου τι θα κανεις μαθε μια τεχνη αφου δεν τα πας καλα με το διαβασμα. Ειπες θελεις να ασχοληθεις κατι με πληροφορικη ή επικοινωνιες,computer ή κινητο δηλαδη...Και δεν μου λες χωρις διαβασμα που πας;Τι νομιζεις θα βρεις δουλεια που θα σε πληρωνει να σερφαρεις στο internet ή να δοκιμαζεις ταχυτητες αποστολης sms; Οι γονεις σου σου πηραν 6600 και pc που δεν ηταν καν υποχρεωμενοι,εσυ τι εκανες για αυτους;Ποτε ηταν η τελευταια φορα που τους εδωσες χαρα;Κατσε και συλλογισου,δεν μπορει να ειναι τρελλοι οι ανθρωποι,σιγουρα θα τους εχεις δωσει τις αφορμες εσυ. Στα λεω χυμα μπας και συνελθεις οσο ειναι καιρος ακομα,εισαι μικρος και εχεις μπροστα σου ολη την ζωη,φροντισε να την απολαυσεις,στο χερι σου ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Ποτε ηταν η τελευταια φορα που τους εδωσες χαρα; Οι χαρες που μπορει να δωσει ενα παιδι στους γονεις του δεν προερχονται ΜΟΝΟ απο το διαβασμα!Για μενα η καλυτερη λογικη και την οποια προσπαθω να εφαρμοσω στη ζωη μου γενικοτερα και στο σχολειο ειδικοτερα, ειναι αυτη του μετρου.Ουτε υπερβολες αλλα ουτε και τεμπελια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 2 Μάρ. 2004 , 22:37) Οι χαρες που μπορει να δωσει ενα παιδι στους γονεις του δεν προερχονται ΜΟΝΟ απο το διαβασμα! Σορρυ αλλα απο που καταλαβες οτι εννοω μονο το διαβασμα;Ισα ισα που ειπα μαθει μια τεχνη απο τη στιγμη που δεν το παει καθολου το διαβασμα. Οσο για τις χαρες που λεμε αμφιβαλλω αν εχει δωσει γενικα χαρα στους γονεις του εξ ου και η σχεση που εχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Βασίλης Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 2 Μάρ. 2004 , 22:37) Οι χαρες που μπορει να δωσει ενα παιδι στους γονεις του δεν προερχονται ΜΟΝΟ απο το διαβασμα! Σορρυ αλλα απο που καταλαβες οτι εννοω μονο το διαβασμα;Ισα ισα που ειπα μαθει μια τεχνη απο τη στιγμη που δεν το παει καθολου το διαβασμα. Οσο για τις χαρες που λεμε αμφιβαλλω αν εχει δωσει γενικα χαρα στους γονεις του εξ ου και η σχεση που εχουν.. Loipon,ego pote den antimetopisa provlima me tous vathmous mou kai genika me to sxoleio mathitis tou 18. Mou fonazoun gia to internet sinexeia! Kai tis teleutaies 2 vdomades exo ginei mpilies me ton patera mou gia tin epomeni methesi mas! Fantazeste ti ginete sto spiti! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeamca Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 δηλαδη εγω περναω τζαμι. 1η λυκειου εγω και φευγω, ερχομαι οποτε θελω απλα λεω οτι φευγω τοτε με χ παρεα και τελειωσε. Οσο για το διαβασμα το λενε και σε εμενα, αλλα καθε φορα τους κλεινω το στομα - 18,8 φετος. Οποτε προς το παρον δεν εχω προβλημα. Το μονο που τους πειραζει ειναι οτι διαβαζω μονο απο 9 το βραδυ και μετα(παντα πρωινος) ο,τι και αν εχω να κανω... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg Jeamca Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Ο bomber21 έγραψε: Νομιζω εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα!εισαι 1 στους 100,κατα τη γνωμη μου μου.Δεν μπορω να διανοηθω πως απο το 13,3 ανεβηκες στο 18,4! Εγώ από το 12,22 της Β΄ πήγα στο 17,94 (βαθμός εισαγωγής) και στα 17.693 μόρια. Δεν είναι τόσο σπάνιο τελικά... Επιμονή, υπομονή και όλοι μπορούν να τα καταφέρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun ( 2 Μάρ. 2004 , 21:04) Ενταξει,εγω σε σχεση με σενα φιλε dimangelid μπορω να θεωρηθω καπως πιο τυχερος.Βλεπεις εμενα ο πατερας μου σε δυο πραγματα ειχε προβλημα και φυσικα δικιο...Στο να διαβαζω και στο να φυλαω τα χρηματα μου οσο γινεται περισσοτερο.Καλα στο πρωτο καθε χρονο και χειροτερα αλλα τα καταφερνα παντα.Αλλα στο δευτερο..Τι τον ειχε φαει αυτον τον ανθρωπο...Να αγοραζουν ολοι το playstation και εγω στο πηγαδι.Να το αγοραζω μετα απο οικονομια και να με κραζει!Κινητο?Τι λετε ρε!Μεχρι να δω κινητο επισημα περασε πολυς καιρος...Βλεπεις,ανεπισημα αγοραζα συνεχεια.Να'ναι καλα η μαμα.Γενικα τετοια ηταν τα προβληματα μου.Τωρα δουλευω και εχω τα δικα μου λεφτα αρα κανω οτι θελω!Φετος ξαναδινω πανελλαδικες αλλα το εχω παρει μανιατικο οποτε και θα περασω.Ξερεις κατι βρε dimangelid...Πιστευω οτι δεν διαβαζεις,περνας την ωρα σου με βολτες,κινητα και υπολογιστη και φυσικα δεν ακους με τιποτα τους γονεις σου.Εαν δειξεις λιγο,πολυ λιγο,οτι τους ακους στανταρ θα υπαρξει καποια αλλαγη απο πλευρας τους.Μιλαω εκ πειρας.Οσο για τους φιλους σου οι οποιοι λενε οτι οι γονεις σου λενε μαλακιες και εσυ τους αφηνεις να τα λενε αυτο ειναι λαθος! Αυτα τα λιγα και χωρις παρεξηγηση... Και εγώ με κάποια πράγματα έτσι ήμουν. Πάντα εγώ δεν είχα ότι είχαν τουλάχιστον οι μισοί συμμαθητές μου... Το ίδιο και ο αδερφός μου ( πάει δευτέρα γυμνασίου ) αλλά εκείνος τουλάχιστον έβλεπε και εμένα πως αντιδρούσα και δεν κάθεται σαν μ@λ@κ@ς... Έλεγε στον πατέρα μου π.χ. ότι θα πάει να πάρει skate και του έλεγε ο πατέρας μου "Έτσι και δω τέτοιο πράγμα μέσα στο σπίτι θα το σπάσω". Ε ο μικρός πήγε την επόμενη και το αγόρασε και τον παραδέχομαι για αυτό... Και φυσικά ο πατέρας μου δεν μίλησε... Άλλη τρέλα με τον πατέρα μου: ορισμένες φορές γουστάρω να κλειδώνω την πόρτα του δωματίου μου. Με είδε μια μέρα και μου λέει "Ξεκλείδωσε την πόρτα". Ξεκλειδώνω και μου λέει "Εάν τολμήσεις να ξανακλειδώσεις θα την σπάσω". Απαντάω "Εδώ είναι το δωμάτιό μου και θα κάνω ότι γουστάρω εγώ". Μετά βριστήκαμε, διαολόστειλε ο ένας τον άλλο και πήγε μέσα και ξανακλείδωσα. Άλλο: "Αν τολμήσεις να ξαναφέρεις οτιδήποτε μέσα στο σπίτι χωρίς την έγκρισή μου θα το σπάσω". Απάντησα "Στο δωμάτιό μου θα φέρνω ότι μου αρέσει". Πάλι βριστήκαμε. Προτού αρχίσουν και οι δύο να με πρίζουν κάθε μέρα τα νεύρα μου ήταν φυσιολογικά. Τώρα με το που θα μου πει κάποιος οτιδήποτε με ενοχλήσει ( ακόμα και το λιγότερο ) νευριάζω αμέσως πάρα πολύ και αν συνεχίσει χάνω τον έλεγχο και κοπανάω ότι βρω μπροστά μου και βρίζω. Φυσικά θα ήθελα πολύ να σπάσω στο ξύλο εκείνον που μου λέει αηδίες αλλά δεν το κάνω γιατί θα κάνω καμιά ζημιά... Στην περίπτωση που αυτός είναι ο πατέρας μου ή η μάνα μου δεν βαράω για ευνόητους λόγους.Βρίζω όμως... Η μάνα σου πρέπει να είναι πάρα πολύ καλή :p Η δικιά μου μόλις πάω να κάνω κάτι, αμέσως παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα μου :mad: Για τους φίλους που λένε μ@λ@κίες, αν διαβάσεις το topic από την αρχή, θα καταλάβεις ότι γίνεται χαμός μόλις πουν κάτι. Όμως, παρόλο που τους κράζω, συνεχίζουν και με γράφουν... Θα καταλάβουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σε μερικούς μήνες. Το καλοκαίρι; Ούτε θα λέω ότι φεύγω... Όταν κλείσω τα 18; Μπορεί να λείπω και 2 μέρες από το σπίτι. Ας μην μου έκαναν ότι έκαναν τόσα χρόνια για να είχα και εγώ διαφορετικη στάση... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts