VaradeRo Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Τι σας έπιασε όλους με τον Josh και τον πατέρα του; Δεν θυμάστε το ευφυολόγημα "τα παιδιά του Ζεββεδαίου ποιον είχαν πατέρα;" ή το ελληνικότατο "τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί;" Εδώ ο κόσμος καίγεται.... Μην ξεχνάτε ότι συχνά υπάρχουν ανάμεσα στα κλαδιά ενός γενεαλογικού δέντρου. Και η δική μου κόρη μοιάζει με εμένα και καθόλου στη μάνα της. Και όσοι ξένοι τη δουν με την αδερφή μου, δεν πιστεύουν ότι είναι ανιψιά της. Και εγώ μοιάζω στον πατέρα μου και ούτω καθεξής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πατέρας λέγεται Bauer και αυτό θα αποκαλυφθεί φέτος, χωρίς να χρειαστεί να γίνει DNA test (και όχι, captum, δεν θα πω ποιος είναι μπαμπάς). :D Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πατέρας λέγεται Bauer και αυτό θα αποκαλυφθεί φέτος, χωρίς να χρειαστεί να γίνει DNA test (και όχι, captum, δεν θα πω ποιος είναι μπαμπάς). :D :p Μα είναι σαφές πλέον ότι το παιδί δεν είναι εγγονός, αλλά γιος του Philip Bauer! :cool: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Ρε παιδιά, αφού πια το 24 σας φαίνεται τόσο γελίο, να ρωτήσω γιατί συνεχίζετε να το βλέπετε και να είναι στις προτεραιότητές σας να το βρείτε και να το κατεβάσετε? Δηλαδή, ας μου εξηγήσει κάποιος... Δεν είναι υποχρεωτικό να βλέπουμε κάτι που το θεωρούμε τόσο απογοητευτικό, τόσες σειρές υπάρχουν...! Και καταλαβαίνω ότι τώρα είναι στο τέλος, αλλά στη θέση σας δεν θα συνέχιζα να βλέπω και τον 7ο κύκλο. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Μα.. Γιατι θελουμε να κραζω, για τον ιδιο λογο που θα παρακολουθουσα μια ταινια με τον steven seagal, γιατι δεν μπορω να το αφησω χωρις να μαθω το τελος, γιατι το 24 ηταν μια καλη σειρα που σε κρατουσε σε αγωνια και τελος εχω μια μικροσκοπικη ελπιδα να το σωσουν στο τελος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Μα.. Γιατι θελουμε να κραζω, για τον ιδιο λογο που θα παρακολουθουσα μια ταινια με τον steven seagal, γιατι δεν μπορω να το αφησω χωρις να μαθω το τελος, γιατι το 24 ηταν μια καλη σειρα που σε κρατουσε σε αγωνια και τελος εχω μια μικροσκοπικη ελπιδα να το σωσουν στο τελος.. Ακριβώς. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Έτσι είναι. Βέβαια, για να πω την αλήθεια το 24 φέτος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα για μένα, και έχω βαρεθεί σε κάποια επεισόδια, αλλά δεν μπορώ να αφήσω μια σειρά που ήταν κορυφαία τόσα χρόνια (και που διατηρώ ελπίδες ότι θα ξαναφτιάξει από του χρόνου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Έτσι είναι. Βέβαια, για να πω την αλήθεια το 24 φέτος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα για μένα, και έχω βαρεθεί σε κάποια επεισόδια, αλλά δεν μπορώ να αφήσω μια σειρά που ήταν κορυφαία τόσα χρόνια (και που διατηρώ ελπίδες ότι θα ξαναφτιάξει από του χρόνου). +24 :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Μάλιστα. Βαράτε με κι ας κλαίω δηλαδή, ε? Να λοιπόν πού στηρίζονται οι σεναριογράφοι και κλείσανε για 2 κύκλους ακόμη. Κανένα πρόβλημα για το 24 απ' ό,τι φαίνεται, δηλαδή - όλοι θα το βλέπουμε, μας αρέσει δεν μας αρέσει. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Καλά ας "έπιανε" το Drive ή καμιά άλλη νέα σειρά με non-stop δράση, και από του χρόνου -> αντίο 24!! ;) Εγώ σήμερα είδα το 22 (ενώ είχε έρθει απο Τρίτη). Τα είπατε ήδη, δεν κατάφερε να σώσει τίποτα και γίναν διάφορα κουφά. Είχε πλάκα η CounterStrike φάση στη CTU αλλά δεν κράτησε πολύ γμτ. Πάντως για φινάλε μπορώ να σκεφτώ δύο ενδεχόμενα: - Ενεργοποιείται το Doomsday machine (Βλέπε S.O.S Πεντάγωνο καλεί Μόσχα). Η επόμενη season διαδραματίζεται σε διαστημικό σταθμό σε τροχιά γύρω από τη ραδιενεργή και κατεστραμμένη πια Γη. - Ο Τζακ μαθαίνει ότι το κανονικό όνομα του πατέρα του είναι Tζορ Ελ. Στο φινάλε ο γιος του αρχίζει να πετάει σαν μυγαράκι μέσα σε δωμάτιο της CTU και τον απομακρύνουν για πειράματα. Ο Τζακ που αγνοεί τις δικές του δυνάμεις... ορκίζεται εκδίκηση. Εναλλακτικά θα μπορούσαν τον πατέρα να τον λένε 'Darth Vader' αλλά το πρώτο νομίζω κάνει περισσότερο εφέ. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 re paidia..eilikrina xwris pareksigisi..blepw sinexia aa...dn m' arese auto..dn m' arese ekeino.. xalia h season 6...ktlp... ee..logiko einai na kanei kapia koilia i seira... tha protimousate omws na bgainan kai na legan "kserete..epeidi exoun kourastei oi senariografoi kai exoun eleipsi idewn...o epomenos kuklos tha bgei tou paraxronou" tote tha itan kalitera? den to nomizw...:rolleyes: as min eimaste kai pleonektes..kai terma apetitikoi..eksalou to 24 paramenei mia apo tis kaliteres seires olwn twn epoxwn... den prokeite na stamatisw na tin parakolouthw POTE! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 re paidia..eilikrina xwris pareksigisi..blepw sinexia aa...dn m' arese auto..dn m' arese ekeino.. xalia h season 6...ktlp... ee..logiko einai na kanei kapia koilia i seira... tha protimousate omws na bgainan kai na legan "kserete..epeidi exoun kourastei oi senariografoi kai exoun eleipsi idewn...o epomenos kuklos tha bgei tou paraxronou" tote tha itan kalitera? den to nomizw...:rolleyes: as min eimaste kai pleonektes..kai terma apetitikoi..eksalou to 24 paramenei mia apo tis kaliteres seires olwn twn epoxwn... den prokeite na stamatisw na tin parakolouthw POTE! :) Συμφωνώ, απλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εντοπίζουμε τις αδυναμίες της σειράς. Ίσα-ίσα, αν δεν μας ενδιέφερε το 24 δεν θα καθόμασταν να ασχολούμαστε μαζί του! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δε νομίζω ότι μια σειρά είναι στο "απυρόβλητο" επειδή είχε καλές season στο παρελθόν. Ούτε δέχομαι τη λογική καλύτερα μια χάλια season παρά καθόλου season. Και στο κάτω κάτω, και δε μιλάω μόνο για το 24, αν μια σειρά με απογοητεύσει πολύ θα τη σταματήσω. So... για την ώρα τη δική μου κριτική θα την έχει είτε πρόκειται για θετική ή για αρνητική ακόμα και αν είναι ακραία ή σαρκαστική. Συμβουλή... Μην επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων. Αν δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα ή για άλλους λόγους δε σας αγγίζει, τότε μπορείτε να διατηρήσετε την άποψη σας για τη σειρά και ίσως να την υπερασπιστείτε με κάποιο επιχείρημα. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Εν αναμονή του διπλού finale του 24, και με την ευκαιρία του 400ού επεισοδίου τους (που ολοκλήρωσε την 18η σεζόν), οι Simpsons είχαν χτες ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο 24. Πολύ καλό κατά τη γνώμη μου, ειδικά για όσους είναι fan και των δύο σειρών. Για να δούμε πώς θα τελειώσει και το κανονικό 24 απόψε (αν και μάλλον θα το δω από Τετάρτη και μετά). Ελπίζω να μην είναι σαν το περσινό φινάλε, που όσο το σκέφτομαι τελικά πιστεύω ότι ευθύνεται σε κάποιο βαθμό για την πτώση της 6ης σεζόν. Ολοκληρωμένη άποψη βέβαια θα έχω μετά την προβολή των αποψινών επεισοδίων. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ... http://www.youtube.com/watch?v=8JvjaPZAZmk&mode=related&search= ΚΙ ΑΥΤΟ.... http://www.youtube.com/watch?v=y6IrxbD9CSE :lol: :lol: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 just finished season 6...:) μια χαρά τελείωσε...και μιας και πάντα κάποια σεζόν θα είναι καλύτερη από τις άλλες, κρατάω απλά ότι και αυτή είχε την δική της ομορφιά.. τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..:O ποιός κάνει υπομονή μέχρι να βγει η 7η..?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Μόλις την τελείωσα κι εγώ. Ε εντάξει δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Πολύ χαλαρό το τέλος... Μηδέν ενδιαφέρον για την 7η σεζόν. Δεν σε προετοιμάζει για πολλά Οπότε η ερώτηση που κάνανε στην αρχή οι παραγωγοί "Will Jack Bauer survive after season end?" ισχύει. Σιγά μη δε survive, αλλά λέμε τώρα. :lol: Μετά και το τέλος της 6ης σεζόν μπορώ να πω με άνεση ότι είναι η χειρότερη από όλες τις άλλες, αλλά δεν παύει να είναι 24. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 μ'αρεσε το τέλος,έστω και σόφτ... ο Τζάκ freelancer στο 7ο season :p ευκαιρία να έχουμε κόντρα με την Κίνα,άντε να κινηθούμε λίγο και εκτός γηπέδου! ίσως το 7ο να επανέλθει δυναμικότερο.... είδωμεν... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Πάντως μέσα σε 10 λεπτά O Tζακ από την παραλία να φτάνει μέσα στο σπίτι του φάδερ της Ώντρει είναι αρκετά υπερβολικό... Οι άλλοι πάλι (Μπιουκάναν με Τζός[ουα] :lol: με το ελικόπτερο μέσα στο ίδιο διάστημα (10 λεπτά) φτάσαν στην CTU από την πλατφόρμα πετρελαίου, ενώ αντίστοιχα τα F18 θέλανε 30 λεπτά (πόσο μακριά πια ήταν η βάση; ) Είχε αρκετές χρονικές υπερβολές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Πολύ χαλαρό το τέλος... Μηδέν ενδιαφέρον για την 7η σεζόν. Δεν σε προετοιμάζει για πολλά Αν θέλουμε να δούμε την επόμενη να είναι καλύτερη από τη φετινή σεζόν, κάπου πρέπει να σπάσει η αλυσίδα. Προσωπικά, με ευχαρίστησε το τέλος και ελπίζω για το καλύτερο πλέον. :) Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Αν θέλουμε να δούμε την επόμενη να είναι καλύτερη από τη φετινή σεζόν, κάπου πρέπει να σπάσει η αλυσίδα. Προσωπικά, με ευχαρίστησε το τέλος και ελπίζω για το καλύτερο πλέον. :) Καταρχάς σε ευχαριστούμε και από κοντά για την γρήγορη μετάφραση των υποτίτλων. :D Για εξήγησέ το λίγο αυτό, τι εννοείς; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Λοιπόν ένα μακρόσυρτο και ελάχιστα ενδιαφέρον διπλό φινάλε σε μια season απαράδεκτη συνολικά. Προσπάθησαν βέβαια αρκετά στο τέλος να επαναφέρουν τουλάχιστο τη δράση και τους καλά χαρτιά (απο ηθοποιούς) που τους απέμειναν, αλλα δε ξέρω κατα πόσο τα κατάφεραν. Τα τελευταία λεπτά της season τα αφήνω ασχολίαστα. Κάθε πέρσυ και καλύτερα... Το καλύτερο screenshot της season είναι αυτό Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ιστοριούλες που δεν είχαν καθόλου δράση και καταγράφονται στα μείον. - Ο Πρέζιντεντ Λόγκαν χάθηκε στην πορεία της σεζόν. - Η ανατροπή του φινάλε ήταν ότι η Κλόη είναι έγκυος. (σιγά την ανατροπή, το καταλάβαμε από τη δεύτερη ζαλάδα της) - Ανούσιοι διάλογοι Στιούαρτ (αδερφού Μάιλο) με Νάντια, Κλόι. - Παιδιαρίστικοι καβγάδες Κλόης-καράφλα ώσπου να καταλήξουμε στο χάπι εντ (έγγυος η Κλόη και τα ξαναβρίσκουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 - Η ανατροπή του φινάλε ήταν ότι η Κλόη είναι έγκυος. (σιγά την ανατροπή, το καταλάβαμε από τη δεύτερη ζαλάδα της) Δεν νομίζω ότι είχαν σκοπό να μας το περάσουν σαν ανατροπή του τέλους αυτό το γεγονός, απλά ήταν κάτι ακόμη χαρούμενο για το τέλος του 24ωρου. Γενικά ήταν καλό το τέλος, αλλά συμφωνώ ότι δεν σου αφήνει την αίσθηση του συνταρακτικού, κάτι να περιμένεις για την 7η σεζόν. Παρ' όλα αυτά, εγώ πάλι την περιμένω! Μήπως ξέρει κανένας πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα???:D Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Συγγνώμη, αλλά μετά από όλα αυτά που γίνανε, πώς θα μπορούσε να δημιουργήσει αγωνία για την 7η ό,τι κι αν έδειχνε στο τέλος της 6ης? Εδώ το (και καλά) cliffhanger με το οποίο τελείωσε η 5η, το ξεχάσανε στην αρχή της 6ης. Δηλαδή ξεκίνησε από ένα σημείο που θα μπορούσε κάλλιστα να μην είχε απαχθεί από Κινέζους ο Τζακ. Και μη μου πείτε ότι είχαν σχέση αργότερα οι Κινέζοι - αυτούς κάλλιστα θα μπορούσαν να τους είχαν πετάξει στο 20ο επεισόδιο ξαφνικά, χωρίς καμία εξήγηση, όπως κάνανε με ένα σωρό άλλα. Νομίζω δηλαδή ότι αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα όλης της σειράς. Ας ήταν αξιοπρεπείς οι υπόλοιπες 23μιση ώρες κι ας τελείωνε με βλακείες . Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Ακόμα δεν είδα το φινάλε της 6ης :mad: αλλά, όπως είχα πει και σε προηγούμενο μήνυμα, το φινάλε της 5 ήταν τέτοιο που κατά τη γνώμη μου δεν βοηθούσε την εξέλιξη. Προτιμώ ένα φινάλε όπως αυτά των πρώτων σεζόν (που έδειχναν καθαρά ότι η μέρα τελείωσε και ο Bauer θα αντιμετωπίσει κάτι καινούργιο), παρά ένα cliffhanger που θα σε αφήνει σε αγωνία για την επόμενη χρονιά, αλλά που στην πράξη δεν μπορεί να έχει άμεση σχέση με αυτή, ακριβώς λόγω της ιδιαίτερης φύσης του 24. Τώρα, επειδή δεν έχω διαβάσει και τα spoiler σας, ίσως αυτά που λέω να είναι λίγο άκυρα σε σχέση με την 6η σεζόν... θα ξέρω μέσα στο Σ/Κ!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts