VaradeRo Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 H σειρά παραμένει πολύ καλή, απλά επειδή είμαστε (καλό)μαθημένοι με τις παλαιότερες σεζόν έχουμε πολύ υψηλές απαιτήσεις και έχουμε ανεβάσει τον πήχη πολύ πάνω. Προσωπικά κι εγώ περίμενα ότι ο πατέρας της Ώντρεϊ έχει πεθάνει αλλά νά'σου τος ξαφνικά με πολύ άγριες διαθέσεις όντως. Είμαι περίεργος να δω πώς θα τελειώσει αυτή η σεζόν... Γιατί λένε συνέχεια ότι «θα επιβιώσει τελικά ο Τζακ Μπάουερ;» Tι θα του συμβεί; Προφανώς με αυτή την απορία θα μας αφήσει η 6η σεζόν.... Ο Χέλλερ έπρεπε να είχε πεθάνει πέρυσι, αποφάσισαν όμως να τον κρατήσουν ζωντανό. Προφανώς ποτέ δεν ξέρεις πότε θα μας ξαναχρειαστεί ο χαρακτήρας. Η ερώτηση περί της μοίρας του Τζακ Μπάουερ είναι περισσότερο ρητορική ή γίνεται για εντυπωσιασμό. Ξέρουμε ότι θα επιβιώσει (εξ ορισμού). Λέγεται πάντως ότι έχουν γραφτεί κάποια mini επεισόδια που θα γυριστούν μετά το τέλος της 6ης σεζόν, στα οποία ο Tζακ είναι ζωντανός. Δε θα είναι κανονικά επεισόδια, αλλά "mobisodes" για προβολή σε κινητό τηλέφωνο και προσβάσιμα μόνο σε κατόχους συγκεκριμένης πιστωτικής κάρτας. Δεν συμφωνώ. Είναι τόσο έντονο το στοιχείο της σαπουνόπερας (χαρακτήρες που εμφανίζονται με σοβαρές προθέσεις ή ακόμα και τρομερά απειλητικές διαθέσεις και τους ξεχνάμε στο επόμενο επεισόδιο, παράπλευρες ίντριγκες που υπάρχουν απλά για να υπάρχουν ή για να γεμίσουν το επεισόδιο) που και πάλι δε νομίζω να την παίρναμε τόσο στα σοβαρά. Στους πρώτους κύκλους τουλάχιστον προσπαθούσαν (λέω προσπαθούσαν) να δίνουν μία συνοχή σε αυτά που γίνονται, όσο αναληθοφανή κι αν ήταν. Στον 6ο κύκλο είναι ολοφάνερο πως δεν, δεν, δεν τους βγαίνει με τίποτα και πετάνε μέσα ό,τι να ναι. Εγώ πάντως με το 20 γελούσα δυνατά, σα να έβλεπα κωμωδία. Εγώ το τελευταίο δεν το έχω δει ακόμα και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε. Τον Ιανουάριο είχα ρωτήσει αν Φόσκωλος συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής ως σύμβουλος επί του σεναρίου. Εκτός κι αν μου πείτε ότι δε βλέπετε καμμιά ομοιότητα ανάμεσα στο Γιάγκο Δράκο και τον Φίλιπ Μπάουερ. Ή ίσως καμμιά ομοιότητα ανάμεσα στον Τζακ και τον ταξίαρχο ???? (τον βουλευτή πλέον). Η CTU γέμισε πιτσουνάκια σαν το αρχηγείο της Ελ. Αστυνομίας επί Λεβένταγα και καλύτερα να το κόψω εδώ, πριν κόψω τις φλέβες μου. Ακριβώς... είναι για τα μπάζα το όλο σκηνικό φέτος. Και έχουν αφήσει (σκόπιμα ?) πολλές υποθέσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πιο καλή ατμόσφαιρα. Εδώ εγώ που είχα αγανακτήσει στην αρχή με τα οικογενειακά του Jack τώρα παρακαλάω να φέρουν πίσω τον πατέρα και τη γυναίκα του αδερφού του....(!!!). Επίσης νομίζω ότι η Chloe και ο άγγλος φίλος της θα πρέπει να σκοτωθούν πριν τελειώσει αυτή η season -ιδανικά στις αρχές αρχές του επόμενου επεισοδίου από αιφνίδιο θάνατο. Και πάντως όταν είσαι σε 6η season πρέπει να "φέρεσαι" σαν να βρίσκεσαι σε 6η season με 5 άλλες να έχουν προηγηθεί. Δεν κάνεις πάλι ένα ποτ πουρί (sic) από τα ίδια και τα ίδια για να μείνεις απλά στο ίδιο "κλίμα". Έβλεπα χθες στο ΣΚΑΙ το 2ο κύκλο και μιλάμε, η μέρα με τη νύχτα η διαφορά. (btw το ΣΚΑΙ δείχνει το 2ο κύκλο σε νορμάλ ώρες, για το ακριβές πρόγραμμα δε ξέρω ωστόσσο!!!!) Τι σου άρεσε τόσο πολύ στον πατέρα και τη νύφη του Tζακ; Ο Φίλιπ είναι τρομερή μορφή, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι θα μπορούσε πατέρας να κάνει τέτοια πράγματα στο γιο του. Βέβαια, οι παραγωγοί δεν έχουν πρόβλημα. Μπορεί στην 7η σεζόν να αποφασίσουν ότι ήταν κακή επιλογή και να μας πουν ότι τελικά δεν είναι δικός του γιος και ότι θύμωσε με το κέρατο και για αυτό προσπαθούσε να σκοτώσει τον Τζακ και άλλα παραμύθια. Η αληθοφάνεια και το 24 είναι μαλωμένα τελευταία. Η δε νύφη... αμέμπτου ηθικής. Στα 9 (λεπτά) του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι. Αναστασία έλεγαν εκείνη που έκλεινε οικογενειακά συμβόλαια αγάπης; Έλεγα να μη μιλήσω μην τύχει και κλείσει κάνα σπίτι, αλλά συνειδητοποιώ ότι δεν έμεινε και τίποτα. Όχι και να πεθάνει πάντως ο φίλος της Χλόης (αν εννοούμε τον ίδιο - δεν ξέρω ποιος είναι άγγλος). Είναι μακράν καλύτερος από όλους όσους έκανε παρέα μέχρι τώρα. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Δεν μπορώ να κάνω quote γιατί είναι πολλά, οπότε θα απαντήσω γενικά: το επεισόδιο με το cougar το είχε δείξει πριν από καμιά δεκαριά μέρες! Έχοντας δει άλλες τέσσερις σεζόν από τότε, δεν μου φάνηκε και τόσο εξωφρενικό πια!:rolleyes: Αν η 6η σεζόν ήταν η πρώτη που βλέπαμε, θα ήταν απλά μια μέτρια σειρά. Ούτε φοβερά cliffhanger έχει για να σε κάνει να θες να δεις καπάκι το επόμενο επεισόδιο. Επίσης, όπως είχαμε και μια συζήτηση μια σελίδα πριν, οι χαρακτήρες (ακόμα και ο Τζακ κατά τη γνώμη μου) είναι επίπεδοι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Συμφωνώ με τον KostasV, και μάλιστα αυτό (να τον παρακαλάνε να σώσει την κατάσταση ενώ τον έχουν συλλάβει κλπ)έχει γίνει ήδη δύο φορές φέτος (μπορεί και παραπάνω, έχω χάσει τον λογαριασμό). Όσο για την Chloe και τον Morris, όχι και να πεθάνουν! Προτείνω να τους αναλάβει ο Jack, να τους κάνει τα βασανιστήρια που συνήθιζε να κάνει στις πρώτες σεζόν και να τους φωνάζει "Will you stop bitching around in CTU? Damn it!":X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 1. Tι είναι cougar; 2. Τι είναι cliffhanger; Νιώθω :stupid: :O Γιατί δεν τα λέτε ελληνικά ρε παιδιά; :wacko: Αμάν αυτή η ξενομανία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Το cougar δεν ξέρω αν λέγεται κάπως αλλιώς ελληνικά, είναι ένα αιλουροειδές πάντως. Το cliffhanger είναι "το αγχωτικό τέλος του επεισοδίου/της σεζόν, που σε αφήνει σε αγωνία και θες να δεις επειγόντως το επόμενο"! Επειδή στην Ελλάδα σπανίζει κάτι τέτοιο, φαντάζομαι επίσης δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Μόλις είδα το 21 και έχω να πω τα εξής: δεν ξέρω αν θυμάστε τη Σάλι Σπέκτρα (Bold and the Beautiful:lol: ) αλλά ειλικρινά, πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι προτιμώ τις δικές της περιπέτειες από του Τζακ Μπάουερ. Η σειρά έχει πιάσει τον απίστευτο πάτο και πραγματικά αναρωτιέμαι πώς στο καλό θα βγάλουν, όχι 2, αλλά 1 κύκλο ακόμα. Είναι δε τόσο χάλια που ακόμα και οι προσπάθειες για ανανέωση του ενδιαφέροντος ( επιστροφή του πατέρα του Τζακ:rolleyes: , επίθεση των Κινέζων στη CTU:wacko: δε νομίζω να εντυπωσιάζουν πλέον κανέναν, ούτε να προκαλούν αγωνία. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Απο το 20 ομως καλυτερο ειναι.. Να δουμε, Θα καταλαβει ο ντοιλ οτι κατι παιζει στη ctu; και απο που; τουλαχιστον ξεφορτωθηκαμε το ενα ροματζο με τον απ'αυτουλη που πεθανε. :lol: Ο μπαουερ ο πρεσβυτερος εχει την εντυπωση οτι ο εγγονος του θα θελησει να παει στο πλευρο του; Ειναι σοβαρος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Πω πω και δεν ευχόμουν να κερδίσω το joker καλύτερα. Πάλι νύφη-γιος-πατέρας και ευτυχώς τα τίναξε τα πέταλα ο Mylo. Άντε αντε να παίρνουν και τα άλλα δυο μαμούχαλα σειρά για τον Αγιο Πέτρο. Καλύτερο όντως από το προηγούμενο. Κινεί το ενδιαφέρον από το μέσο και μετά βέβαια. Και εντάξει δε περιμένεις ακριβως πως και πως τη συνέχεια. Αλλά κατι συμβαίνει βρε αδερφε επιτέλους... Ο παππούς πως και ξαφνικά νοιάζεται για το εγγόνι του; Αυτός δε θα το σκότωνε εν ψυχρώ; Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Αυτο που δεν μ'αρεσει πια ειναι που στην αρχη που λεει τι εγινε στα προηγουμενα επεισοδια (και προφανως δειχνει γεγονοτα σχετικα με το τωρινο επεισοδιο) τα βλεπω, κανω μια επαγγελματικη εκτιμηση και βγαζω περιληψη του επεισοδιου. Και πεφτω παντα μεσα τον τελευταιο καιρο.. Τοσο κοινοτυπο εχει καταντησει.. Νταξ, στο 21 μυριστηκα απο την αρχη οτι θα κανουν ντου στη ctu, απλα εμενε να φανει ποιον ηθελαν.. Τον mylo η τον καραφλο. Το παιδακι δεν το σκεφτηκα, αλλα ετσι οπως το καναν, ειναι οτι να'ναι.. Ο παππους θελει τον εγγονο και συνεργαζεται με τους κινεζους. Αυτος δεν ηταν στην ιδια οργανωση με τον προηγουμενο πρεζιντεντ; Για το καλο των Ηπα δεν υποτιθεται οτι παλευουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Μόλις είδα το 21 και έχω να πω τα εξής: δεν ξέρω αν θυμάστε τη Σάλι Σπέκτρα (Bold and the Beautiful:lol: ) αλλά ειλικρινά, πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι προτιμώ τις δικές της περιπέτειες από του Τζακ Μπάουερ. Η σειρά έχει πιάσει τον απίστευτο πάτο και πραγματικά αναρωτιέμαι πώς στο καλό θα βγάλουν, όχι 2, αλλά 1 κύκλο ακόμα. Είναι δε τόσο χάλια που ακόμα και οι προσπάθειες για ανανέωση του ενδιαφέροντος ( επιστροφή του πατέρα του Τζακ:rolleyes: , επίθεση των Κινέζων στη CTU:wacko: δε νομίζω να εντυπωσιάζουν πλέον κανέναν, ούτε να προκαλούν αγωνία. Καλά, μην το χοντραίνεις και τόσο. Έχοντας κατεβάσει εντελώς τις προσδοκίες μου μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω αρκετά. Το 6x21 ας πούμε ήταν συμπαθές (αν και εκεί που φώναξε ο Κινέζος τη Nadia για δεύτερη φορά η κάμερα έδειξε φευαγλέα την Chloe και σκέφτηκα "λες;". Alas, next time. :p ) Η CTU έχει γίνει το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων της Αμερικής :lol: Άντε να δούμε τί μας περιμένει, έχουμε εκρεμμότητα και τον Πρόεδρο. ΥΓ. Με εκνευρίζει που την κακομοίρα τη Lisa Miller την απειλούν με κατηγορίες εσχάτης προδοσίας παρ' ότι δεν ήξερε τί έκανε ο Bishop, ενώ η απείρως χειρότερη πράξη του Jack έχει περάσει εντελώς στο ντούκου. Άκου εκεί "the charges won't stand" ενώ κοντεύει να προκαλέσει το Γ'ΠΠ... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ΥΓ. Με εκνευρίζει που την κακομοίρα τη Lisa Miller την απειλούν με κατηγορίες εσχάτης προδοσίας παρ' ότι δεν ήξερε τί έκανε ο Bishop, ενώ η απείρως χειρότερη πράξη του Jack έχει περάσει εντελώς στο ντούκου. Άκου εκεί "the charges won't stand" ενώ κοντεύει να προκαλέσει το Γ'ΠΠ... Μα αυτό περίπου εννοώ κι εγώ. Δείχνουν ό,τι να ναι, χωρίς να προσπαθούν καν να κρατήσουν τα προσχήματα, μια συνοχή, κάτι. Κοινώς, ό,τι ακριβώς συμβαίνει και σε μια σαπουνόπερα. Για να μη σχολιάσω την προχειρότητα σε ο,τιδήποτε πχ επειδή είπες για Lisa Miller είναι δυνατόν ποτέ ο chief of staff να είναι στο φορτηγάκι της παρακολούθησης ο ίδιος -και καλά για να μην δώσουν έκταση στο θέμα?? . αααχ West Wing... Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Για να μη σχολιάσω την προχειρότητα σε ο,τιδήποτε πχ επειδή είπες για Lisa Miller είναι δυνατόν ποτέ ο chief of staff να είναι στο φορτηγάκι της παρακολούθησης ο ίδιος -και καλά για να μην δώσουν έκταση στο θέμα?? . αααχ West Wing... Έ, δεν είναι κανένας τυχαίος, είναι ο Peter "Biscuit" McNicol και προσφέρει έξτρα υπηρεσίες. :respect: Ο Leo ήταν γέρος, δεν έκανε για τέτοια... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 O Leo ειχε τον Tom Lenox για πρωινο!!! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Καταρχήν, δεν προσπαθούν πια ούτε να προκαλέσουν έκπληξη. Αφενός βάζουν το όνομα του James Cromwell στους τίτλους αρχής, και περιμένουν να θεωρήσουμε ανατροπή ότι θα συενργάζεται με τους Κινέζους ο Philip Bauer; Επίσης, πόσες φορές έχουμε δει πια επίθεση στη CTU; Και αν την 6η σεζόν την βλέπαμε συνεχόμενα πχ σε dvd, και όχι ανα εβδομάδα, εκεί κι αν θα μας κακοφαινόταν η ασυνέχεια των ιστοριών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 ^^ Προσωπικά δε νομίζω να άντεχα έτσι κι αλλιώς να δω πάνω από 1 επεισόδιο της 6ης σειράς :p Επίσης, πώς στο καλό σχετίζεται ο πατέρας του Τζακ με τους Κινέζους τώρα?? Μετά από άραβες και ρώσους- πού έτσι κι αλλιώς δεν επέμειναν και πολύ στο στόρυ του πατέρα- τώρα ξαφνικά πετάνε και τη σχέση με τους Κινέζους? Λέει δηλ. ο σεναριογράφος: χμμ ποιον να βάλω μέσα τώρα στο τελευταίο 5λεπτο μήπως και κοψοχολιαστεί κανένας θεατής..χμ ας βάλω τον πατέρα του Τζακ, δεν μας έχει μείνει κι άλλος κακός. Α, επίσης ας ρίξω μέσα και τη νύφη και τον ανηψιό, οι οποίοι βέβαια είναι ακόμα ΜΕΣΑ στη CTU Και αναρωτιέμαι: δεν είναι κρίμα τόση προχειρότητα? Δηλαδή εντάξει, δεν περιμένει κανείς το αριστούργημα κι ούτε ήταν ποτέ σκοπός της σειράς να είναι στο ίδιο στυλ με το West Wing ας πούμε, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να κρατήσουν ένα (στοιχειώδες) επίπεδο. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Έλα ντε... Συμπτωματικά δε η Audrey επέστρεψε μόλις λύθηκε το θέμα με τον Fayed και ο πατέρας του Jack εξαφανίστηκε ακριβώς όσα επεισόδια χρειάστηκε για να συνεννοηθεί με τους Κινέζους... Και επειδή όλοι έχουν ξεχάσει ολόκληρη πυρηνική έκρηξη, είπαν να βάλουν και τον ανιψιό του Jack να βλέπει στην τηλεόραση τις ειδήσεις και να στενοχωριέται με τους 12.000+ νεκρούς! Περίμενα τα τελευταία 3-4 επεισόδια να είναι πιο δυνατά, και να οδηγήσουν τουλάχιστον σε ένα αξιοπρεπές φινάλε, αλλά τώρα πια αμφιβάλλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CineFreak Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Κακά τα ψέματα, η σειρά έχει αρχίσει και επαναλαμβάνεται επικίνδυνα ... για μένα ο πρώτος κύκλος και ο 3ος παραμένουν αξεπέραστοι ... (μετά το σοκ που έπαθα στο πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου, κάτι έσπασε μέσα μου, και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω με την ίδια θέρμη πια ... αγαπημένοι χαρακτήρες πλην του Jack δεν υπάρχουν πια ...πενθώ !) Παράθεση Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty. Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind. -->"As Good As It Gets" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Κακά τα ψέματα, η σειρά έχει αρχίσει και επαναλαμβάνεται επικίνδυνα ... για μένα ο πρώτος κύκλος και ο 3ος παραμένουν αξεπέραστοι ... (μετά το σοκ που έπαθα στο πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου, κάτι έσπασε μέσα μου, και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω με την ίδια θέρμη πια ... αγαπημένοι χαρακτήρες πλην του Jack δεν υπάρχουν πια ...πενθώ !) Συμφωνω και επαυξανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 παιδια ερωτηση....η σαιζον που ειναι στα video clab ειναι η πεμπτη....(η πεμπτη ειναι η σαιζον.....που επαναφερουν τον και καλα νεκρο jack....οπου ο προεδρος συνομοτει με τους τρομοκρατες....και παιθενει η μιση ctu...μετα απο αυτη υπαρχει κι αλλα στο νετ και ειναι στο 21ο επισοδειο???sorry για την ορθπγραφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ναι στα βιντεοκλαμπ ειναι η 5η σεζον. Στο νετ κυκλοφορει καθε βδομαδα το νεο επεισοδιο (τωρα προβαλλεται) του 6ου κυκλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 παιδια ερωτηση....η σαιζον που ειναι στα video clab ειναι η πεμπτη....(η πεμπτη ειναι η σαιζον.....που επαναφερουν τον και καλα νεκρο jack....οπου ο προεδρος συνομοτει με τους τρομοκρατες....και παιθενει η μιση ctu...μετα απο αυτη υπαρχει κι αλλα στο νετ και ειναι στο 21ο επισοδειο???sorry για την ορθπγραφια Ρε παιδιά, ρε παιδιά! Μην ξεχνάμε τα spoilers:!: , ας λυπηθούμε αυτούς που δεν έχουν φτάσει στον 5ο κύκλο ακόμη... Η παραπάνω περιγραφή είναι - δυστυχώς - όλο το νόημα... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ρε παιδιά, ρε παιδιά! Μην ξεχνάμε τα spoilers:!: , ας λυπηθούμε αυτούς που δεν έχουν φτάσει στον 5ο κύκλο ακόμη... Η παραπάνω περιγραφή είναι - δυστυχώς - όλο το νόημα... Με συχωρεις..φιλε...αλλα spoilers...μπαινουν...σε οτι δεν εχει κυκλοφορισει στην ελλαδα...παντα καλοπροερετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, spoilers μπαίνουν σε ο,τιδήποτε αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για οποιονδήποτε κύκλο. Για σκέψου να τελείωνα τώρα τον 4ο κύκλο και να διάβαζα καταλάθος το post σου... Δεν θα ήταν κρίμα? Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, spoilers μπαίνουν σε ο,τιδήποτε αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για οποιονδήποτε κύκλο. Για σκέψου να τελείωνα τώρα τον 4ο κύκλο και να διάβαζα καταλάθος το post σου... Δεν θα ήταν κρίμα? Θα ήταν, όπως και το να λέγαμε τον προδότη της πρώτης χρονιάς σε κάποιον που δεν την έχει δει ακόμα αλλά δεν μπορούμε να μαυρίζουμε όλη τη σελίδα. Το thread παρακολουθούν κατά βάση άτομα που συμβαδίζουν με τα προβαλλόμενα επεισόδια στην Αμερική. Το ίδιο ισχύει σε αρκετά "τηλεοπτικά" threads του MyPhone όπως Lost, Prison Break κλπ. γι' αυτό συνήθως βάζουμε spoilers για επεισόδια που έχουν προβληθεί τις τελευταίες μια-δυο εβδομάδες. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος κάποιος που είναι σε παλιό κυκλο να κάτσει να το διαβάσει, τουλάχιστον τις τελευταίες σελίδες. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 ok, μπορεί και να 'χεις δίκιο. Θα μπορούσαμε όμως τουλάχιστον να κρύβουμε τις πολύ σημαντικές πληροφορίες, ακόμα και για παλιότερους κύκλους. Λέω τώρα εγώ... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Τον τρίτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «24» ρίχνει από τις 24 Μαΐου στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα ο ΣΚΑΙ. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00. Σε αυτόν τον κύκλο ο Τζακ Μπάουερ (Κίφερ Σάδερλαντ) ξαναβρίσκεται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία ως διευθυντής επιχειρήσεων και αναλαμβάνει ύστερα από πολλούς μήνες μυστική αποστολή. Αυτή τη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τρομοκράτες κι έναν ιό που μπορεί να σκορπίσει την καταστροφή. Πηγή: Ελευθεροτυπία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts