Jump to content

24 (Fox)

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είμαι σίγουρη όμως ότι φταίνε οι σεναριογράφοι. Θέλω να πω, με το στυλ της σειράς (το 24ωρο και το real time) και με τις πολλαπλές ανατροπές, πιστεύω πως θα ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατον να διατηρήσει το ίδιο ενδιαφέρον για τόσες πολλές σεζόν.

Σίγουρα, την ίδια εντύπωση που έκανε η 1η σεζόν δεν μπορεί να την κάνει η 6η.

Αλλά από τη στιγμή που έχουν "κλείσει" μέχρι και 8η σεζόν, θα έπρεπε να φροντίσουν να βρουν άλλους τρόπους να κινήσουν το ενδιαφέρον. Γράφεται πχ σε πολλά φόρουμ στο εξωτερικό ότι πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσουν από τη CTU και να μεταφέρουν τη δράση και αλλού.

Και σχετικά με τους χαρακτήρες, να προσθέσω ότι κάθε φορά που "χάναμε" έναν, ακόμα και τον Edgar πχ, κάτι μας έκανε, και απαιτούσαμε και silent clock! Τώρα όποιος και να φύγει δεν νομίζω να μας πειράξει ιδιαίτερα (ίσως μόνο η Chloe...)

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

^ Ναι, να πω την αλήθεια κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι ίσως να πρεπε να ξεκολλήσουν από τη CTU. Δηλαδή έλεος πια, τα άλλο μπορεί να γίνει? Πυρηνικές βόμβες είδαμε, συνομωσίες κατά του Προέδρου (και όχι μόνο μια φορά :rolleyes: ), θανάτους φίλων Τζακ κλπ.

Όσο γι αυτό πάντως, θεωρώ κάπως "φτηνιάρικο" μέσο εντυπωσιαμού τους ξαφνικούς θανάτους, άσε που μερικές φορές δεν τους βγαίνει και σε καλό, πχ στοιχηματίζω ότι θα προτιμούσαν να μην είχαν ξεκάνει τον Τόνι. Σίγουρα ως χαρακτήρας θα βοηθούσε περισσότερο σ' αυτή την (εντελώς μέτρια έως χάλια)σαιζόν απ'ό,τι ο Ντόυλ ή πώς αλλιώς τον λένε.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

^ Ναι, να πω την αλήθεια κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι ίσως να πρεπε να ξεκολλήσουν από τη CTU. Δηλαδή έλεος πια, τα άλλο μπορεί να γίνει? Πυρηνικές βόμβες είδαμε, συνομωσίες κατά του Προέδρου (και όχι μόνο μια φορά :rolleyes: ), θανάτους φίλων Τζακ κλπ.

Όσο γι αυτό πάντως, θεωρώ κάπως "φτηνιάρικο" μέσο εντυπωσιαμού τους ξαφνικούς θανάτους, άσε που μερικές φορές δεν τους βγαίνει και σε καλό, πχ στοιχηματίζω ότι θα προτιμούσαν να μην είχαν ξεκάνει τον Τόνι. Σίγουρα ως χαρακτήρας θα βοηθούσε περισσότερο σ' αυτή την (εντελώς μέτρια έως χάλια)σαιζόν απ'ό,τι ο Ντόυλ ή πώς αλλιώς τον λένε.

Συμφωνώ απόλυτα για τον Τόνυ. Με το παράδειγμα για τους θανάτους ήθελα απλά να τονίσω ότι τώρα πια δεν συμπαθούμε το ίδιο τους χαρακτήρες, όχι ότι πρέπει να αρχίσουν να τους σκοτώνουν για να δημιουργήσουν ανατροπές!

Συμφωνώ απόλυτα για τον Τόνυ. Με το παράδειγμα για τους θανάτους ήθελα απλά να τονίσω ότι τώρα πια δεν συμπαθούμε το ίδιο τους χαρακτήρες, όχι ότι πρέπει να αρχίσουν να τους σκοτώνουν για να δημιουργήσουν ανατροπές!

Ναι ναι, το κατάλαβα!:)

Γενικώς μιλούσα, για ένα από τα θέματα που με ενοχλούν στο 24 (τι κάθομαι ακόμα και το βλέπω θα μου πείτε τώρα, αλλά...).

Και σαφώς δε συμπαθούμε το ίδιο τους χαρακτήρες, και πιστεύω πως φταίει και το σενάριο. Άλλο οι αληθοφάνειες που λίγο-πολύ σε όλες τις περιπέτειες ειναι δεδομένες και άλλο οι Τόλμη και Γοητεία επιπέδου διάλογοι του τύπου "Μόρις, δεν πιστεύω να ήπιες πάλι" και "Μάιλο, αυτο που έγινε πριν μεταξύ μας....":wacko:

Κατι αλλο που ειδα...:X

Την ωρα που εκανε address το nation ο Πρόεδρος (ο μαυρουλης...)... ηταν 4 το πρωι ?????:cry: :lol: :lol: :lol:

Μα καλά, τέτοια ώρα βγαίνει ο πρόεδρος και μιλάει στον κόσμο???

Κατι τους έχει ξεφυγει....

Τι συνέβη στην Ώντρει; Τι της έχουν κάνει;

Την έβαλαν να δει όλο το "The Nine" σερί. :p

Τί να προσθέσω για το επεισόδιο; Τα είπατε όλα.

Μόνο ο Ντάνιελς επιβεβαιώνει το status του ως Θεός (και acting Πρόεδρας -sic- και γκομενάκι ξανθό με τα μισά του χρόνια) αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. (Συγγνώμη για τα κλισέ, έχω επηρεαστεί από το 24).

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Μπα, τι να της κάνει το Nine? Πέντε επεισόδια που ακόμα κι αυτή θα τα 'χει ξεχάσει!

Ο acting President Daniels αποδεικνύεται πλάκα-πλάκα η μορφή της season 6! Μπορούν άνετα να συνδέσουν την πλοκή με το Invasion, κάνοντας την βοηθό του εξωγήινο κλώνο και να τραβήξει άνετα για 7η χρονιά!

Όσο για το adress to nation του Προέδρου, μην ξεχνάμε ότι προηγήθηκε ολόκληρη πυρηνική έκρηξη στο LA, και δεν νομίζω να κοιμάται κανείς... αλλά κι αυτό το ξεχάσαμε κάπου ανάμεσα στον αλκοολισμό του Μόρρις και τα issues του Μάιλο.

Ό,τι και να λέμε πάντως, το 24 γενικά παραμένει πολύ καλή σειρά, ανεξάρτητα από την τελευταία σεζόν, καθώς η διαγωγή που επέδειξε στις προηγούμενες κρίνεται αρίστη!

To επεισόδιο ήταν αρκετά καλό. Τουλάχιστον εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου βαρετό, ίσα-ίσα που το τέλος ήταν πρωτότυπο, δεν το περίμενα με τίποτα. Ίσως επιτέλους τώρα αυτή η

Audrey, μιας που την τρελάνανε

,αφήσει τον Τζακ να σώσει τον κόσμο με την ησυχία του, χωρίς να τα κάνει όλα θάλασσα.

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε την μαύρη λουριδίτσα του spoiler παιδιά, είναι κρίμα κάποιος να διαβάσει π.χ. ποιός είναι τώρα πρόεδρος ή ότι

η Αudrey παίζει και στον 6ο κύκλο

, πριν καν ξεκινήσει να τον βλέπει...

...And yet I know the worst is still to come...

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε την μαύρη λουριδίτσα του spoiler παιδιά, είναι κρίμα κάποιος να διαβάσει π.χ. ποιός είναι τώρα πρόεδρος ή ότι

η Αudrey παίζει και στον 6ο κύκλο

, πριν καν ξεκινήσει να τον βλέπει...

+1000

Χρησιμοποιείτε το spoiler tag παρακαλώ. :!: :!:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Λίγο άσχετο το δικό μου, αλλά μόλις χτες ξεκίνησα τον 5ο κύκλο (πριν λίγο είδα το 5ο επεισόδιο) και ομολογώ ότι το σασπένς και η δράση ξεχειλίζει στα γνωστά υψηλά επίπεδα της σειράς !!!! :up: :up: :up:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Λίγο άσχετο το δικό μου, αλλά μόλις χτες ξεκίνησα τον 5ο κύκλο (πριν λίγο είδα το 5ο επεισόδιο) και ομολογώ ότι το σασπένς και η δράση ξεχειλίζει στα γνωστά υψηλά επίπεδα της σειράς !!!! :up: :up: :up:

Ο 5τος ειναι πολυ δυνατος κυκλος:p . Στον 6το μας τα χαλανε...:(

ksenerosa me to 19:(

kanena endiaferon pera apo

thn audrey,oute side stories oute tipota!pws tha perasoun 5 episodes?sinexia me tin trelh???sry alla spastika...

ksenerosa me to 19:(

kanena endiaferon pera apo

thn audrey,oute side stories oute tipota!pws tha perasoun 5 episodes?sinexia me tin trelh???sry alla spastika...

Μπα, ακόμα καλύτερα: είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ούτε

αυτό με την Audrey τους βγαίνει, οπότε θα την ξεχάσουν κι αυτήν και θα παρακολουθούμε τον Τζακ να ψάχνει διάφορα

Νομίζω ότι

η ανάκτηση του nuclear device, η τρελαμένη Audrey, η ιστορία του Buchanan, η υγεία του Palmer και το θέμα του Προέδρου, και ό,τι μας χρωστάνε από προηγούμενα επεισόδια (αν τα θυμηθούν φυσικά)

θα έπρεπε να είναι αρκετά για να καλύψουν τα 5 εναπομείναντα επεισόδια. Αν μας εμφανίσουν καινούργιο subplot, τι να πω;

Σαφώς καλύτερο ήταν το 6x20. Όχι κάτι εξαιρετικό, αλλά μου θύμισε παλαιότερες σεζόν, με την καλή έννοια αυτή τη φορά.

Επιστρέφει και ο James Heller (η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο θεαματικό come-back:() με κάπως άγριες διαθέσεις!

Την ωρα που εκανε address το nation ο Πρόεδρος (ο μαυρουλης...)... ηταν 4 το πρωι ?????:cry: :lol: :lol: :lol:

Μα καλά, τέτοια ώρα βγαίνει ο πρόεδρος και μιλάει στον κόσμο???

Κατι τους έχει ξεφυγει....

Τώρα το πρόσεξα ότι δεν ήταν 4, αλλά 23:30!

Ο πατερας της τρελλης? Αυτος δε φουνταρε σε μια λιμνη οταν καταλαβε τι βλακας ηταν που δεν εμπιστευτικε το Τζακ???

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Όποιος πει ότι δεν έχει απογοητευτεί από τη μέχρι τώρα εξέλιξη, είτε λέει ψέματα είτε δεν έχει παρακολουθήσει καθόλου το 24.

Το τελευταίο πράγμα που είδα και ευχαριστήθηκα πραγματικά ήταν το "Code name: The cleaner"

Οι συγκρίσεις ανεπίτρεπτες αλλά αναπόφευκτες.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Εγω εχω απογοητευτει παντως..

Δε.. Ο πατερας της Οντρει δεν εχει μαθει ακομη το μαθημα του, οτι ο Τζακ ειναι ο υπερτατος νταης/χακερ/πρεζακιας-που-το-χει/οργανο-βασανιστηριων και τωρα και ψυχολογος!

Οτι να'ναι εχει γινει η σειρα..

H σειρά παραμένει πολύ καλή, απλά επειδή είμαστε (καλό)μαθημένοι με τις παλαιότερες σεζόν έχουμε πολύ υψηλές απαιτήσεις και έχουμε ανεβάσει τον πήχη πολύ πάνω.

Προσωπικά κι εγώ περίμενα ότι

ο πατέρας της Ώντρεϊ έχει πεθάνει

αλλά νά'σου τος ξαφνικά με πολύ άγριες διαθέσεις όντως.

Είμαι περίεργος να δω πώς θα τελειώσει αυτή η σεζόν... Γιατί λένε συνέχεια ότι «θα επιβιώσει τελικά ο Τζακ Μπάουερ;» Tι θα του συμβεί; Προφανώς με αυτή την απορία θα μας αφήσει η 6η σεζόν....

H σειρά παραμένει πολύ καλή, απλά επειδή είμαστε (καλό)μαθημένοι με τις παλαιότερες σεζόν έχουμε πολύ υψηλές απαιτήσεις και έχουμε ανεβάσει τον πήχη πολύ πάνω.

......

Συμφωνώ απόλυτα. Άμα ο 6ος κύκλος ήταν ο πρώτος που βλέπαμε, θα είχαμε εντυπωσιαστεί εξίσου, για σκεφτείτε το...

...And yet I know the worst is still to come...

Απο ολες τις επαναληψεις που γινονται στο story ξερετε τι μου τι δινει πιο πολυ????

Οτι καθε φορα συλαμβανουν το Τζακ για καποια βλακεια και μετα το παρακαλανε να σωσει τη κατασταση

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Συμφωνώ απόλυτα. Άμα ο 6ος κύκλος ήταν ο πρώτος που βλέπαμε, θα είχαμε εντυπωσιαστεί εξίσου, για σκεφτείτε το...

Δεν συμφωνώ.

Είναι τόσο έντονο το στοιχείο της σαπουνόπερας (χαρακτήρες που εμφανίζονται με σοβαρές προθέσεις ή ακόμα και τρομερά απειλητικές διαθέσεις και τους ξεχνάμε στο επόμενο επεισόδιο, παράπλευρες ίντριγκες που υπάρχουν απλά για να υπάρχουν ή για να γεμίσουν το επεισόδιο) που και πάλι δε νομίζω να την παίρναμε τόσο στα σοβαρά.

Στους πρώτους κύκλους τουλάχιστον προσπαθούσαν (λέω προσπαθούσαν) να δίνουν μία συνοχή σε αυτά που γίνονται, όσο αναληθοφανή κι αν ήταν. Στον 6ο κύκλο είναι ολοφάνερο πως δεν, δεν, δεν τους βγαίνει με τίποτα και πετάνε μέσα ό,τι να ναι.

Εγώ πάντως με το 20 γελούσα δυνατά, σα να έβλεπα κωμωδία.

Ακριβώς... είναι για τα μπάζα το όλο σκηνικό φέτος. Και έχουν αφήσει (σκόπιμα ?) πολλές υποθέσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πιο καλή ατμόσφαιρα. Εδώ εγώ που είχα αγανακτήσει στην αρχή με τα οικογενειακά του Jack τώρα παρακαλάω να φέρουν πίσω τον πατέρα και τη γυναίκα του αδερφού του....(!!!). Επίσης νομίζω ότι η Chloe και ο άγγλος φίλος της θα πρέπει να σκοτωθούν πριν τελειώσει αυτή η season -ιδανικά στις αρχές αρχές του επόμενου επεισοδίου από αιφνίδιο θάνατο.

Και πάντως όταν είσαι σε 6η season πρέπει να "φέρεσαι" σαν να βρίσκεσαι σε 6η season με 5 άλλες να έχουν προηγηθεί. Δεν κάνεις πάλι ένα ποτ πουρί (sic) από τα ίδια και τα ίδια για να μείνεις απλά στο ίδιο "κλίμα".

Έβλεπα χθες στο ΣΚΑΙ το 2ο κύκλο και μιλάμε, η μέρα με τη νύχτα η διαφορά.

(btw το ΣΚΑΙ δείχνει το 2ο κύκλο σε νορμάλ ώρες, για το ακριβές πρόγραμμα δε ξέρω ωστόσσο!!!!)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Επίσης νομίζω ότι η Chloe και ο άγγλος φίλος της θα πρέπει να σκοτωθούν πριν τελειώσει αυτή η season -ιδανικά στις αρχές αρχές του επόμενου επεισοδίου από αιφνίδιο θάνατο.

Αργό και επώδυνο να συμπληρώσω, χωρίς να μας τους δείχνουν όμως.

Έβλεπα χθες στο ΣΚΑΙ το 2ο κύκλο και μιλάμε, η μέρα με τη νύχτα η διαφορά. (btw το ΣΚΑΙ δείχνει το 2ο κύκλο σε νορμάλ ώρες, για το ακριβές πρόγραμμα δε ξέρω ωστόσσο!!!!)

Πρέπει να το βάζει 10-11, το πέτυχα προχθές στο ημίχρονο του Milan - Man. Utd

Αν δεν κάνω λάθος ήταν 1-2 επεισόδια πριν τη διαβόητη σκηνή με το cougar, ωραίες εποχές...

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.