geovass Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Κατεβαινει και το επεισοδιο 14...:lol: :lol: :lol: Internet ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Κατεβαινει και το επεισοδιο 14...:lol: :lol: :lol: Internet ! :D κατεβηκε ηδη :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Οντως αλλα δουλευω γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Μα καλά, μόνο εγώ πιστεύω πως είναι άσκοπο να δει κάποιος το prequel?:lol: Ήταν καλό για όσους περίμεναν εναγωνίως την έναρξη του 5ου κύκλου. Να κάτσεις να παρακολουθήσεις ένα trailer πριν να βγει το επεισόδιο ή μία σειρά στον αέρα το καταλαβαίνω. Αλλά όταν ήδη υπάρχει? Χτες το βράδυ το κατέβασα κι εγώ και το είδα. Συμπέρασμα: δεν είχα χάσει τίποτα;) Όσο για το σημερινό, πραγματικά λέει. Όπως μας έχουν συνηθίσει* οι σεναριογράφοι, οι εξελίξεις σοκάρουν. Είναι τα πράγματα έτσι όπως φαίνονται; Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν**. * αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, ε; άτιμο πράγμα η συνήθεια. ** το preview για την επόμενη εβδομάδα τείνει να με οδηγεί σε κάποια (όχι ασφαλή βέβαια) συμπεράσματα. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 εγώ για το 24 δεν βλέπω previews... (εννοώ στην μέση της εβδομάδας) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Οι εξελίξεις χειμαρρώδεις. Έχουμε μία επιστροφή χαρακτήρα από αυτόν τον κύκλο, τον οποίο χαρακτήρα είχαμε ελαφρώς ξεχάσει... Οι ανατροπές που γίνονται, είναι ΤΡΕΛΕΣ! Φανταστικό επεισόδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 pw pw tin pempti teliwsa kai gw tin 4i season...itan katapliktiki...alla kai pali san tin 2i den exei...an kai mou tin thimises se kapia simeia...o 5os kuklos...exei na kanei me tous kinezous...gia ton logo pou pethane o presbis sto proxenio sto telos tou 4ou auto to episode 500 to exei kai sto 7 dvd tis 4is season kai otan eida ton Jack me makria malia emeina!!!:confused: autos me tin mauri motosikleta mou fanike i itan kinezos??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Δεν ξέρουμε... Μπορεί να ήταν άνθρωπος του Henderson, αλλά μπορεί να ήταν και κινέζος και να σκάσουν μύτη στο τέλος της πέμπτης ημέρας του Τζακ... Κανείς δεν μπορει να ξέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 εγώ για το 24 δεν βλέπω previews... (εννοώ στην μέση της εβδομάδας) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Οι εξελίξεις χειμαρρώδεις. Έχουμε μία επιστροφή χαρακτήρα από αυτόν τον κύκλο, τον οποίο χαρακτήρα είχαμε ελαφρώς ξεχάσει... Οι ανατροπές που γίνονται, είναι ΤΡΕΛΕΣ! Φανταστικό επεισόδιο! Τρελό επεισόδιο όντως... το περίμενα στο τέλος να ακούσω κάποιο γνωστό άτομο αλλά όχι και έτσι :!: :!: :blink: :blink: ως τώρα πάντως ο 5ος κύκλος για μένα είναι ο καλύτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 ρε παιδια ποιος εμφανιζετε??? Με ολα αυτα που λετε περιμενω να δω τη ...Νινα! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 ρε παιδια ποιος εμφανιζετε??? Με ολα αυτα που λετε περιμενω να δω τη ...Νινα! apo ton tafo? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Ε θα μας τρελάνει αυτό το 24!!! Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε πια. Μια παρατήρηση: το τελευταίο επεισόδιο ήταν το μοναδικό επεισόδιο με έντονη μουσική επένδυση. Και εννοώ αυτή τη ροκιά που έπαιξε προς το τέλος.. Ήταν πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος που είχαμε τέτοιο μουσικό στοιχείο και ταίριαζε απόλυτα.. Viva! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 ρε παιδια ποιος εμφανιζετε??? Με ολα αυτα που λετε περιμενω να δω τη ...Νινα! Όχι, βέβαια... Όλη η αναταραχή δεν γίνεται για το πρόσωπο που επιστρέφει όταν το είχαμε δει μόλις στο 4ο επεισόδιο τελευταία φορά, αλλά γίνεται για την ανατροπή στα τελευταία δευτερόλε- πτα (που δεν έχει σχέση μ' αυτό)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Ε θα μας τρελάνει αυτό το 24!!! Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε πια. Μια παρατήρηση: το τελευταίο επεισόδιο ήταν το μοναδικό επεισόδιο με έντονη μουσική επένδυση. Και εννοώ αυτή τη ροκιά που έπαιξε προς το τέλος.. Ήταν πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος που είχαμε τέτοιο μουσικό στοιχείο και ταίριαζε απόλυτα.. Viva! Έχεις απόλυτο δίκιο... Το είχα ξεχάσει! Έπαθα πλάκα! (καθώς ακούω και τέτοια μουσική, περιττό να πω ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! :confused: :happy: :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Τρελό επεισόδιο όντως... το περίμενα στο τέλος να ακούσω κάποιο γνωστό άτομο αλλά όχι και έτσι :!: :!: :blink: :blink: ως τώρα πάντως ο 5ος κύκλος για μένα είναι ο καλύτερος Πολύ περίεργο twist πάντως, φοβάμαι ότι κάποια ξενέρωτη δικαιολογία θα το ανατρέψει ("του στυλ είμαι undercover"). Καλό επεισόδιο πάντως, αν και λίγο ξεκομμένο από το προηγούμενο. Κάποια πράγματα που περίμενα δε συνεχίστηκαν, αντίθετα άνοιξαν νέα μέτωπα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Ειπε ομως πως ολοι εχουν την τιμη τους (ή κάτι τέτοιο), ισως δηλαδη το εκανε για προσωπικους λογους με κατι ως ανταλλαγμα -αληθεια με τον gay τον αδερφο της τι ειχε γινει? :p . Θα δειξει :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Α ρε τι μας κάνετε με τα σπόιλερς που δε μπορούμε να δούμε... :p Είμαι στο μέσον της σίζον 4, σας φθάνω. :D Γιατί πάντα ο διευθυντής της CTU πρέπει να είναι σπασίκλας; :mad: :p Μετά τον Σαπέλ, τώρα κι αυτή η Εριν... Τέλεια η επάνοδος του Τόνι συμφωνώ. Ελπίζω όμως να εμφανίζεται και η Μισέλ αργότερα, κι αυτή μας έλειψε. Η Κιμ ως τώρα δεν έχει εμφανιστεί όπως και ο Τσέις. Παίζουν καθόλου στην 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Η Εριν παντως ηταν τελεια για τον ρολο,την θυμομουν απο τη Νικιτα και πολυ μου αρεσε που την βαλαν στο 24 :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Α ρε τι μας κάνετε με τα σπόιλερς που δε μπορούμε να δούμε... :p Είμαι στο μέσον της σίζον 4, σας φθάνω. :D Γιατί πάντα ο διευθυντής της CTU πρέπει να είναι σπασίκλας; :mad: :p Μετά τον Σαπέλ, τώρα κι αυτή η Εριν... Τέλεια η επάνοδος του Τόνι συμφωνώ. Ελπίζω όμως να εμφανίζεται και η Μισέλ αργότερα, κι αυτή μας έλειψε. Η Κιμ ως τώρα δεν έχει εμφανιστεί όπως και ο Τσέις. Παίζουν καθόλου στην 4; Σιγά μη σου πούμε!!! Γιατί ρωτάς? Θες να το χαλάσεις?? Κάτσε και δες τα! :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 minong, μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, είναι έγκλημα. Αν παρασυρθεί κάποιος και σου απαντήσει, παει, σου κατέστρεψε τα πάντα. Στο 6ο επεισόδιο του 5ου είμαι και λέω με σιγουριά πως οι τύποι του 24, δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εντυπωσιάζουν, ξαφνιάζουν, γοητεύους και πολλά πολλά ακόμα. Απ΄σιτευτος και αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αλλά είναι πολύ διαφορετικός απο τους υπόλοιπους. Πού καλή προσθήκη του νέου επικεφαλή απο τα κεντρικά (γνώριμος και αγαπημένος χαρακτήρας - δε λέω περισσότερα για όσους δεν έχουν φτάσει εκεί). Σπαστικός στην αρχή αλλά είμαι σίγουρος οτι σε μερικά επεισόδια θα αλλάξει η κατάσταση και θα μας γίνει συμπαθής (όπως έχει γίνει άλλωστε με πολλούς καθιερωμένους πλέον χαρακτήρες). Δεν πιστεύω να γίνει τίποτα στο τέλος του 5ου κύκλου και να τελείωσει οριστικά η σειρά. Μετά τα 2 πρώτα επεισόδια του 5ου κύκλου, διαπίστωσα οτι το 24 έχει πολά ακόμα να μας δώσει. Εύχομαι να πέφτω μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_b Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Σπαστικός στην αρχή αλλά είμαι σίγουρος οτι σε μερικά επεισόδια θα αλλάξει η κατάσταση και θα μας γίνει συμπαθής (όπως έχει γίνει άλλωστε με πολλούς καθιερωμένους πλέον χαρακτήρες). Ναι, μπορείς να πεις ότι κάποια στιγμή, προς το τέλος του 13ου επεισοδίου, γίνεται συμπαθής. Δεν λέω περισσότερα. Όσοι το έχουν δει, κατάλαβαν :grin: Παράθεση www.insomnia.gr http://briefcase.pathfinder.gr/download/dim_b/20435/389077/0/mplampla-radio03_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 minong, μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις, είναι έγκλημα. Αν παρασυρθεί κάποιος και σου απαντήσει, παει, σου κατέστρεψε τα πάντα. Λογικά θα παίζουν και οι δυο, πήρα την απάντησή μου. :D Ήδη εμφανίστηκε η Μισέλ ως αντικαταστάτρια του Τόνι. Εκεί είμαι σήμερα έπεται συνέχεια, να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Δεν ξέρω ρε παιδιά... Εγώ παρόλες τις ανατροπές, δεν ακθηλώθηκα όπως με τον 2ο και ιδίως τον 1ο κύκλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kozadin Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Και κάτι για όσους βλέπουν και Lost. Ο Theo Stoller είναι ο Desmont :) Τώρα όσων αφορά την ανατροπή του τέλους.... εχω την εντύπωση πως θα το δικαιολογήσουν αλλιώς είτε κάποιος θα την έχει παγιδεύσει...ή θα είναι μπλεγμένος κανενας αδελφός της ή και ο πατέρας:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 καταλάβατε οτι στον 5ο έγινε κάτι που ακουγόταν δειλά δειλά από τον 4ο? Αναφέρομαι στο "MARSHAL LAW". Έτσι από περιέργεια να δω πόσα πρωτόκολλα θα σπάσει πάλι ο Jack ιδίως με τον στρατό. Ελπίζω μόνο να μην πέσουν στην παγίδα του "The siege" γιατί τα έχουμε ξαναδεί (κόντρες κυβερνητικών πρακτόρων με τον στρατό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ναι, μπορείς να πεις ότι κάποια στιγμή, προς το τέλος του 13ου επεισοδίου, γίνεται συμπαθής. Δεν λέω περισσότερα. Όσοι το έχουν δει, κατάλαβαν :grin: Χοχοχο σωστός :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts