CarpeNoctum Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παιδιά σόρυ για το offtopic υπάρχει κάποιο site πέρα απο το forom που να έχει υπότιτλους για το 24 ; Α και με τους ελληνικούς του 2Χ06 ξέρει κανείς τι έγινε;;; http://www.greektvsubs.gr Θέλει ένα απλό register μόνο. Εγγύηση το site! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 http://www.greektvsubs.gr Θέλει ένα απλό register μόνο. Εγγύηση το site! Συμφωνώ αλλά για το 6ο ακόμη τίποτα:( Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Είπαν τα παιδιά ότι έχουν εξεταστική.. Κάνε λίγο υπομονή βρε! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Είπαν τα παιδιά ότι έχουν εξεταστική.. Κάνε λίγο υπομονή βρε! Εντάξει δεν παραπονέθηκα απλα επειδη μας ειχαν κακομάθει(έτσι κι αλλιώς και εγω στην ίδια φάση είμαι.....εξεταστικη μπρρρρρ):p Το είδα πάντως με αγγλικούς και μόλις ήρθε και το 7ο οπότε το βράδυ έχουμε δουλειά:D Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Aγγλικούς που βρίσκετε; Στο forom δεν μπορώ να βγάλω άκρη, δεν έχω βρει ποτέ τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Μολις ειδα το 7ο. Μου την δινει που για να τραβηξουν την ιστορια μας βαζουν σε μεγαλο σασπενς σε καθε επεισοδιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Aγγλικούς που βρίσκετε; Στο forom δεν μπορώ να βγάλω άκρη, δεν έχω βρει ποτέ τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Εγώ απο το Forom βρίσκω πάντως! Πηγαίνεις στα documents και μετά A-F και πας στο 24 ,εχει όλες τις seasons! θέλει register όμως! Ελπίζω να βοήθησα;) Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Paidia tha sas parakalousa ean einai eykolo na grafete sto forum tis anakoinwseis tis odeon gia to pote tha vgei to 24. Einai pleon gnwsto den mporw na mpw sto site :( :( :( Thanks prwkatavolika. Filika Thodwris Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Εγώ απο το Forom βρίσκω πάντως! Πηγαίνεις στα documents και μετά A-F και πας στο 24 ,εχει όλες τις seasons! θέλει register όμως! Ελπίζω να βοήθησα;) Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν είχα υπομονή να ψάξω τη φορά που πήγα. Τελικά ήταν πολύ απλό...:O Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν είχα υπομονή να ψάξω τη φορά που πήγα. Τελικά ήταν πολύ απλό...:O Τίποτα man να' σαι καλα;) Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 paidia egw eimai ligo pisw sta episodeia.......molis eida to 506 TROMERO TELOS!!!!!!!!!!!!APISTEFTO!!!!!!!!!!!!TI NA PW!!!!!!!!!!!!!!ELEOS!!!!!!!!!VARIEME NA GRAFW!!!!!!!!!!!GAMOTON OTE MOU MESA KAI TIN 384!TO 507 EINAI STO 20% KAI PETHENW APO TIN AGONIA!!!!!!! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Που να παρει γιατι κατεβαινει τοσο αργα????? Ο κατεστραμενος, βρηκα ενα plu-in gia to Media Player που παιζει μισοτελειωμενα avi και το βλεπω ετσι!!!! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Και το avipreview να κατεβάσεις την ίδια δουλειά κάνει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Το 507 με ξενερωσε λιγακι...:( Μπαινει στο γνωστο τρεξιμο...:wacko: Μεχρι το 6 ηταν απιθανο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Όντως, στο 507 δεν συνέβη τίποτα το αξιοσημείωτο... Ε, εντάξει μετά από 6 απίστευτα επεισόδια, ήταν λογικό ο ρυθμός να πέσει κάποια στιγμή. Ελπίζουμε μόνο το επόμενο να μας πορώσει όπως τα προηγούμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Όχι ρε σεις! Διαφωνώ... Το 5x07 είχε τρομερή εξέλιξη! ΣΠΟΙΛΕΡ (για αυτούς που το διαβάζουν από e-mail) Απο τη μία μαθαίνουμε ότι οι τρομοκράτες δεν θα πάνε τελικά Ρωσία, απο την άλλη έχουμε μία φανταστική επιχείρηση στο κτίριο με τις κάμερες, ένα ανατρεπτικό τέλος και φυσικά την αγωνία για το αν θα δούμε σε αυτό ή στο επόμενο επεισόδιο την θεά Kimberly Bauer link :O - τελικά μάλλον στο επόμενο επεισόδιο! Και να μην ξεχάσω βέβαια και το τι άραγε θα κάνουν για το ραντεβού με τον Έργουικ... :cry: :worry: Ακόμη ένα φανταστικό επεισόδιο κατά την άποψη μου. Ο ρυθμός δεν έχει πέσει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Όχι ρε σεις! Διαφωνώ... Το 5x07 είχε τρομερή εξέλιξη! ΣΠΟΙΛΕΡ (για αυτούς που το διαβάζουν από e-mail) Απο τη μία μαθαίνουμε ότι οι τρομοκράτες δεν θα πάνε τελικά Ρωσία, απο την άλλη έχουμε μία φανταστική επιχείρηση στο κτίριο με τις κάμερες, ένα ανατρεπτικό τέλος και φυσικά την αγωνία για το αν θα δούμε σε αυτό ή στο επόμενο επεισόδιο την θεά Kimberly Bauer link :O - τελικά μάλλον στο επόμενο επεισόδιο! Και να μην ξεχάσω βέβαια και το τι άραγε θα κάνουν για το ραντεβού με τον Έργουικ... :cry: :worry: Ακόμη ένα φανταστικό επεισόδιο κατά την άποψη μου. Ο ρυθμός δεν έχει πέσει ακόμη. Ακουλουθουν SPOILER !!! το οτι οι τρομοκρατες δεν θα πανε Ρωσια, το ξεραμε απο το τελος του 6του επεισοδιου, δεν ειναι καινουριο.:) Η επιχειρηση με το κτιριο ειναι "ξανα μανα" οτι επιχειρηση εχει κανει η CTU σε ολα τις σειρες!:cool: Το οτι θα σκασει μυτη η KIM - δεν ξερω εαν ειναι και τοσο καλο. Οσο θυμαμαι τι βαρεμαρα ειχα στις πρωτες σειρες, δεν περιγραφεται! Ελπιζω τωρα να ειναι λιγο πιο καλος ο ρολος της. Με το ραντεβου με τον Εργουικ, ειμαι σιγουρος οτι θα βαλουν την 15χρονη:X να απαντηση και να πει ...κατι!:lol: Ο ρυθμος μοιαζει πολυ με αυτα που ξερουμε. Δεν εχει κατι διαφορετικο... Μακαρι στο επομενο να αλλαξουν καποιες καταστασεις. Τα πρωτα 6 επεισοδια ηταν πραγματικα αλλιωτικα απο οτι ειχαμε συνηθησει. Τωρα ξαναμπαινουμε στην ιδια διαδικασια που ψαχνουν παλι τρομοκρατες:cry: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 SPOILERS και άγιος ο Θεός!!! Οι τρομοκράτες έφυγαν απ' το λιμάνι για να μην τους πιάσουν... Ο πραγματικός τους εχθρός είναι η Ρωσία. Όμως επειδή τα λιμάνια τα έχουν κλείσει θα αναγκαστούν να πραγματοποιήσουν την απειλή, στην Αμερική. Αυτό εννοούσα προηγουμένως. Όσο για το ραντεβού, δεν το νομίζω να βάλουν την κοπελίτσα... Και για την επιστροφή της Κιμ, δεν πιστεύω να το έλεγες σοβαρά αυτό που είπες... Δεν ξέρω πως θα εξυπηρετήσει στην πλοκή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος έχει http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/male.gif κάτω από το άβατάρ του, θα χαρεί!!!! ;-) Γεγονός είναι βέβαια, ότι η 5 άρχισε πάρα πολύ δυνατά. Σχέδον τόσο δυνατά όσο και η 3η κατά την άποψή μου... Εν αναμονή του 5x08!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 SPOILERS και άγιος ο Θεός!!! Οι τρομοκράτες έφυγαν απ' το λιμάνι για να μην τους πιάσουν... Ο πραγματικός τους εχθρός είναι η Ρωσία. Όμως επειδή τα λιμάνια τα έχουν κλείσει θα αναγκαστούν να πραγματοποιήσουν την απειλή, στην Αμερική. Αυτό εννοούσα προηγουμένως. Όσο για το ραντεβού, δεν το νομίζω να βάλουν την κοπελίτσα... Και για την επιστροφή της Κιμ, δεν πιστεύω να το έλεγες σοβαρά αυτό που είπες... Δεν ξέρω πως θα εξυπηρετήσει στην πλοκή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος έχει http://www.myphone.gr/forum/images/statusicon3/male.gif κάτω από το άβατάρ του, θα χαρεί!!!! ;-) Γεγονός είναι βέβαια, ότι η 5 άρχισε πάρα πολύ δυνατά. Σχέδον τόσο δυνατά όσο και η 3η κατά την άποψή μου... Εν αναμονή του 5x08!!!! Spoiler εν δραση !!!:lol: Δεν διαφωνω για τους τρομοκρατες, αλλα ξεραμε οτι ο στοχος τους πλεον ειναι η Αμερικη, απο τα τελευταια λεπτα του 506. Για το ραντεβου, θα δουμε.... Για την ΚΙΜ, ξαναλεω οτι δεν με τρελαινει ουτε σαν γυναικα:O , ουτε σαν ρολος (στις πρωτες 2 24). Συμφωνω οτι αρχισε πολυ δυνατα, απλα ξεναμπαινουμε παλι στο ιδιο ποταμακι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 eleos!na ginei oristiko ban saftous pou vazoun spoiler!perimede na doume kai mis to episodio kai meta spoileriaste afova.:lol: :lol: :lol: :p :p :happy: :happy: :rotfl: :wink: :grin: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lector_Teo Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Na fantastw paides oti den yparxei kana neo apo tin Odeon???? :( :mad: :( :mad: :( Παράθεση Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Όχι, δυστυχώς. Και γω περιμένω σαν τρελός τον 4ο κύκλο και πλέον με δυσκολία κρατιέμαι να μην των δω απο άλλες πηγές, όπως κάναν και οι υπόλοιποι και έχουν περάσει αισίως στον 5ο κύκλο. Παιδιά σας ζηλεύω απίστευτα. Απο τον Σεπτέμβρη περιμένω τον 40 κύκλο απο την Odeon και έχω ξενερώσει απίστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Όχι, δυστυχώς. Και γω περιμένω σαν τρελός τον 4ο κύκλο και πλέον με δυσκολία κρατιέμαι να μην των δω απο άλλες πηγές, όπως κάναν και οι υπόλοιποι και έχουν περάσει αισίως στον 5ο κύκλο. Παιδιά σας ζηλεύω απίστευτα. Απο τον Σεπτέμβρη περιμένω τον 40 κύκλο απο την Odeon και έχω ξενερώσει απίστευτα. Ετσι οπως πας, θα εχουμε δει την μιση 6τη σειρα και εσυ θα ξεκινας την 4τη !!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmayakos Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ετσι οπως πας, θα εχουμε δει την μιση 6τη σειρα και εσυ θα ξεκινας την 4τη !!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αλάτι ----> Πληγή :devil: :whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Όχι, δυστυχώς. Και γω περιμένω σαν τρελός τον 4ο κύκλο και πλέον με δυσκολία κρατιέμαι να μην των δω απο άλλες πηγές, όπως κάναν και οι υπόλοιποι και έχουν περάσει αισίως στον 5ο κύκλο. Παιδιά σας ζηλεύω απίστευτα. Απο τον Σεπτέμβρη περιμένω τον 40 κύκλο απο την Odeon και έχω ξενερώσει απίστευτα. Γιατί δεν το παίρνεις από το Amazon που το έχει και σε προσφορά, (21 λίρες, άντε 25 με τα μεταφορικά); Εντάξει, δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλα κάποιος που γνωρίζει έστω και μέτρια αγγλικά μπορεί να το δει πολύ άνετα με αγγλικούς. Σιγά το υψηλό επίπεδο αγγλικών, ο μισές λέξεις είναι bomb, terrorists, hostage κλπ. :p Δεν αξίζουν τόσοι μήνες αναμονής IMHO. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts