jog Δημοσιεύτηκε August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2003 se poio apo ta 4 diktya anikete?????kai sto telos tha katametrisoyme toys psifoys kai tha doyme poio diktyo exei ta perissotera meli toy myphone.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 :p :whistle: :lol: ego pantos exo cosmote. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Καλή ιδέα jog,αλλά αφού είχες περιθώριο καλό θα ήταν να έβαζες και επιλογές του στυλ: cosmote&Vvoda,ή q&voda.Πολλοί χρησιμοποιούν παραπάνω από μια.Π.χ εγώ έχω q για sms και voda για mms,gprs κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 kali idea jasonpap alla tha ithela na matho poio diktio einai to kirio poy exoyn :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jasonpap Καλή ιδέα jog,αλλά αφού είχες περιθώριο καλό θα ήταν να έβαζες και επιλογές του στυλ: cosmote&Vvoda,ή q&voda.Πολλοί χρησιμοποιούν παραπάνω από μια.Π.χ εγώ έχω q για sms και voda για mms,gprs κλπ Γυρνας με 2 κινητα στη τσεπη δηλαδη??? :worry: _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV Γυρνας με 2 κινητα στη τσεπη δηλαδη??? :worry: Συμβαίνει. Έχω έναν γνωστό που κουβαλάει 2 μαζί του :wacko: Δεν τα χρειάζεται για δουλειά, αλλά τα έχει μαζί του :alien: --------- Προσωπικά, έχω την Vodafone ως βασική εταιρία. Ένα συμβόλαιο στο 120 και μια CU για τα free sms της Παρασκευής. Είχα και μια B-free Telester, αλλά πρόσφατα την έχασα. Δεν μου ήταν και τόσο χρήσιμη, γιατί όπως είπα, έχω τις 2 παραπάνω καρτούλες. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 :cool: Ego exo cu pou dinei 100 dorean minimata kathe paraskeui :cool: I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Θα ψηφίζουμε την εταιρία που χρησιμοποιούμε περισσότερο! Αν χρησιμοποιείς μια κάρτα μόνο τη παρασκευή δεν μετράει! :p Εγώ χρησιμοποιώ Vodafone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 telestet since the very beggining...:o :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Θελω εδω και πολυ καιρο να παρω Q επειδη εχει φτηνα μηνυματα και 5 euro καρτες (καταραμμενη φτωχια!) αλλα παραμενω στην cosmote λογω mms.(οχι οτι το χρησιμοποιω..απλως ετσι να υπαρχει :) ) http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Τουλάχιστον μέχρι να πάρω το sx1 θα έχω την Q(κύρια).Mετά θα χρειαστώ mms,gprs κλπ οπότε μάλλον θα το γυρίσω σε voda :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Κυκλοφορώ σχεδόν πάντα με 2 κινητά.Στο ένα έχω μια q κυρίως για τα μηνύματα και στο 3650 μια τελεστετ μόνο για την χρήση gprs.Η χρήση που κάνω στο gprs είναι τέτοια που η μπαταρία του 3650 δεν μου κρατάει περισσότερο από 12ώρες :!: Βέβαια δεν έχω pc στο σπίτι μου οπότε όταν δεν είμαι στη δουλειά μπαίνω ιντερνετ από το κινητό και αυτό τσακίζει την μπαταρία :worry: [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WaYOuT Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Telestet kai ksero psomi ... kai den tin allazw pia me tipota !!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Κυκλοφορώ σχεδόν πάντα με 2 κινητά.Στο ένα έχω μια q κυρίως για τα μηνύματα και στο 3650 μια τελεστετ μόνο για την χρήση gprs.Η χρήση που κάνω στο gprs είναι τέτοια που η μπαταρία του 3650 δεν μου κρατάει περισσότερο από 12ώρες :!: Βέβαια δεν έχω pc στο σπίτι μου οπότε όταν δεν είμαι στη δουλειά μπαίνω ιντερνετ από το κινητό και αυτό τσακίζει την μπαταρία :worry: Μπορείς και κυκλοφορείς με δύο κινητά εκ των οποίων το ένα είναι το 3650;;; :eek: :eek: :eek: :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Μπορείς και κυκλοφορείς με δύο κινητά εκ των οποίων το ένα είναι το 3650;;; :eek: :eek: :eek: :happy: Το 3650 δεν είναι μεγάλο,αφού χωράει στην τσέπη ενός jean.Το χειμώνα κυκλοφορούσα με το 9110 το οποιο ζυγίζει 1/4 του κιλού :lol: και το τ65.Το 3650 είναι μικρό για μένα. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 paidia eimaste off topic an sinexisoym etsi tha kleidothei to thema :( :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jog paidia eimaste off topic an sinexisoym etsi tha kleidothei to thema :( :( :( Relax! Δε ζουμε για να βαζουμε λουκετα :p Οταν ενα θεμα βγαινει off topic Δε κελιδωνεται, απλα γινεται split :) _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 pantos den paei katholoy kala to thema poli liges psifoi :( :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Δυστυχως ολοι χαιρονται τις παραλιες.. Ολο το Φορουμ ειναι ησυχο... Λιγα ειμαστε τα θυματα που παραμενουμε μπροστα σε Πισια... :( _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 ...υπάρχουν και οι κολλημένοι (όπως εγώ) που μπαίνουν με WAP ή PDA/Laptop από το δωμάτιο του ξενοδοχείου... :lol: http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkotsis Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 TELESTET FOR EVER.ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ. http://www.danasoft.com/sig/AlexKotsis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον WaYOuT Telestet kai ksero psomi ... kai den tin allazw pia me tipota !!! :) To idio KAI ego!!! :) Opos kai na to kanoume, exoume thn ekseliksi sta boutia mas :blink: :p Oi alles ti kanoun, e ti kanoun? H mia einai san ta kokkina fanaria, v(l)ammeni mes'ta kokkina... H alli mia to kanei ble, mia prassino (aspra kokkina kitrina ble klp...) oute ouranio toxo na'tan :alien: troxonoms tin exei dei? :lol: Kala oso gia thn galanh, e tora ti na po, ayth einai aniliki akoma... (oxi pos oi alles den einai, alla toulaxiston molis tora bikan sthn efivia :whistle: ) :lol: Gia ta diktya milao, eee :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Χρησυμοποιώ cosmote και Q-telecom. Οπότε... δεν ψηφίζω. Θα έπρεπε στην ψηφοφορία να μπορούσαμε να ψηφίσουμε και παραπάνο από μία επιλογές. Μπορεί να γίνει τώρα αυτό από κάποιον moderator? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2003 Cosmote, σύνδεση πρόσφατα, 5 χρόνια με κάρτα. Μια χαρά προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα. Telestet δεν ήθελα να πάρω πιάνει χάλια εδώ (τι πρωτότυπο...) και Vodafone ... γιατί δε γουστάρω να δίνω τα λεφτά μου σε gay Εγγλέζους (Ο Ελληνάρας :) :) ) Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86 Χρησυμοποιώ cosmote και Q-telecom. Οπότε... δεν ψηφίζω. Θα έπρεπε στην ψηφοφορία να μπορούσαμε να ψηφίσουμε και παραπάνο από μία επιλογές. Μπορεί να γίνει τώρα αυτό από κάποιον moderator? Καλύτερα να μείνει έτσι. Θέλουμε να δούμε το κύριο δίκτυο του καθένα. :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts