Jump to content

Σε ποιο δίκτυο ανήκετε;

Κοινοποίηση

se poio diktyo anikete?????  

1.068 members have voted

1. 1. se poio diktyo anikete?????

• Cosmote
      328
    • Wind
      233
    • Vodafone
      445
    • Q Telecom
      62

Recommended Posts

Telestet-Tim-Wind Εδω και 10 χρονια... :P .Ειλικρινά ομως αναρωτιέμαι πολλες γιατι κάθομαι..Πριν αρχίσουν οι φορητοτητες με τον ιδιο αριθμο δεν το σκεφτόμουνα καθόλου να αλλάξω..τωρα ομως δεν νομίζω να καθίσω άλλο.Ειδικα μετά την ασυνέπεια που δείχνουν πάνω στο θεμα του WIND PLUS
Υπογραφή....

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Telestet-Tim-Wind Εδω και 10 χρονια... :P .Ειλικρινά ομως αναρωτιέμαι πολλες γιατι κάθομαι..Πριν αρχίσουν οι φορητοτητες με τον ιδιο αριθμο δεν το σκεφτόμουνα καθόλου να αλλάξω..τωρα ομως δεν νομίζω να καθίσω άλλο.Ειδικα μετά την ασυνέπεια που δείχνουν πάνω στο θεμα του WIND PLUS

kai p tha pas i mode den einai toso kalo san wap tis wind den dixni poles oikones den m arese emena.. ee pali kalo ipidi einai aperioristo:happy: kala min apantisis tha alaksi thema (ektos thematos eimai) :P

• 4 weeks later...
εγω παντως ειχα παντα vodafon απολυτα ευχαριστημενος δεν ειμαι αλλα οποτε σκεφτομαι να την διακοψω αλλαζω αμεσως γνωμη λογω αλλαγης νουμερου κτλ.

εγω παντως ειχα παντα vodafon απολυτα ευχαριστημενος δεν ειμαι αλλα οποτε σκεφτομαι να την διακοψω αλλαζω αμεσως γνωμη λογω αλλαγης νουμερου κτλ.

Εδω και χρονια υπαρχει η φορητοτητα που μπορείς καθε μήνα να αλλάξεις εταιρία και να κρατας ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ !

• 4 weeks later...

Ναι λόγω φορητότητας για αναβαθμιση συσκευής άλλαξα την Cosmote που είχα από 10ετίας με Vodaphone. Για την Cosmote δεν είχα ενδιαφέρον ως πελάτης (είχα ένα αρχαίο πρόγραμμα 90λεπτών και λογαριαμούς μέχρι 25€ το πολύ) και μου έδινε 20€ ολοκληρα (να αλλάξω το Κ800ι του 2006), έτσι άλλαξα πρόγραμμα (Vodafon 150 26€ το μηνα)

Νόμιζω ότι θα ξαναλλάξω πάντως (μετά το χρόνο), έχω την εντύπωση ότι έχω χειρότερο σήμα.

Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

μπορεις να κανεις φορητοτητα φιλε...;)

• 2 weeks later...
kai ego cosmote

πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s

sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i

siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55

Άνηκα στην WIND ώσπου διέκοψε το free internet. Όχι ότι έκανα κατάχρηση όπως κάποιοι... αλλά μ άρεσε η ιδέα ότι ήταν Free και ήθελα να το στηρίξω έστω και αν έμπαινα μια φορά τον μήνα . Τώρα απο πείσμα έφυγα και είμαι cosmote χωρίς internet βέβαια. :P

Σκοπός δεν ήταν να καταλάβω εγώ. Εν γνώση μου πήγα κάπου σχετικά χειρότερα . Σκοπός είναι να καταλάβουν αυτοί(εσείς?καλά τα λέω? ^^) ότι αν οι υπηρεσίες τους δεν είναι σταθερές ή αντι να πάνε από το καλό προς το καλύτερο πάνε προς το χειρότερο , τότε και οι πελάτες σου δεν είναι σταθεροί! Βέβαια κ που έφυγα δεν νομίζω να έκλαψε κάποιος αλλά όσο περισσότεροι ξυπνάνε και ακολουθούν παρόμοιες ενέργειες τότε κάτι γίνεται. btw ωραίο το βιντεάκι σου στην υπογραφή σου . Μόνο για αυτούς το ευχαριστήθηκα που τους δίνεις κάτι που κανένας δεν θα τους το έδινε και σου κάθονται και στο σβέρκο.

Συγνώμη για όλο αυτό το offtopic μακρυνάρι ! :P

• 3 weeks later...
Εγώ έχω cosmote τα τελευταία 7 χρόνια. Πήγα στην wind το 2007 αλλά ήταν πολύ χάλια και την διέκοψα. Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω εταιρία.

• 2 weeks later...

καλημερα σας.

ειμαι καινουργιο μελλος και εχω καποιες αποριες,οπιος γνωριζει,παρακαλω να μου απαντιση

α.

τα κινητα προκαλουν παρενβολες στις κεραιες των αεροπλανων.οι ασυρματοι που χρησιμοποιουνται στα αεροδρομια(αστινομια,πολιτικη αεροπορια,προσοπικο εδαφουσ)δεν προκαλουν παρενβολες?\β

β

εχω βρει ενα λεκσικο απο το διαδικτιο,και προσπαθω να το

βαλω στο κινητο μου(Ε 51 ΝΟΚΙΑ)αλλα μονο το εικονκδιο περνει.το περιεχομενο οχι.τι φταιει ?τι να κανω?

• 4 weeks later...
Δύο συνδέσεις Cosmote. Η μία στο πρόγραμμα 270' και η άλλη στο 120'. Και από όσο θυμάμαι Cosmote ήμουν μια ζωή. Εκτός από τα πρώτα B-Free αν τα θυμάμαι καλά που ήταν τότε Telestet και δεν υπήρχε καν η εταιρία Cosmote. :p

Vodafon gia mia zwi! panta Cu!!! mou exei lisei ta xeria!!!! oi xrewseis anamesa cu-cu einai poli xamiles kai boleuoun poli ta paketa dwrwn!

εννοειται δικε μου,vodafone for ever,πολυ ευχαριστημενος κι απο την συνδεση μου κι απο την cu κι απο την εξυπηρετηση πελατων.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

vodafone cu και εγω καθως και ολη η παρεα μου!!!!Κανενα παραπονο προς το παρον και αυτη η προσφορα της χρονιας μας εφτιαξε πολυ καλα......ασε που τα 30 mb το εδοσαν αλλο αερα στο κινητο μου.

vodafone cu και εγω καθως και ολη η παρεα μου!!!!Κανενα παραπονο προς το παρον και αυτη η προσφορα της χρονιας μας εφτιαξε πολυ καλα......ασε που τα 30 mb το εδοσαν αλλο αερα στο κινητο μου.

apla i prosfora me ta 1000L-1000sms-30mb internet exei mia mpinia! thelei molis sou mpei to prwto paketo na balei akrta amesws kati apo to opoio dn anaferete pouthena... kai etsi tin patisan para polloi gnwstoi mou...tespa pantws i vf ta spaei! kai to internet tis einai poli kalo kai grigoro mporw na pw gia kinito...VODAFON! (cu)

Ποιός το λέει ότι πρέπει να βάλεις κατευθείαν κάρτα μόλις μπει το πρώτο πακέτο? Αν δηλαδή βάλεις την επόμενη μέρα δεν θα ενεργοποιηθεί τον άλλο μήνα? Στο site λέει να γίνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τουλάχιστον 3 ευρώ τον προηγούμενο μήνα για να ενεργοποιηθεί τον επόμενο.

Καμία μπινια!!!Απο τη στιγμή που ενεργοποιήσεις το πακέτο φτάνει μόνο να κάνεις μια ανανέωση τουλάχιστον τρία ευρώ το μήνα για να έχεις και τον επόμενο μήνα 1000+1000 και 30mb....και εννοείται πως όσα βάλεις δεν σου τα τρώει, είναι δικά σου τα κάνεις ότι θες!!!!Βέβαια τα 30 mb δεν είναι για ατελείωτο surfing αλλά για mail msn και καμία σελίδα "ανάγκης" είναι οτι πρέπει!!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...