cordoba-Thanos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ego exo CU dld Vodafon pleon gia ellada eno aglia exo orange kai pao na allaxo se O2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγω ξεκινησα με vodafone και εμεινα σταθερος.Πλεον εχω συμβολαιο απο CU και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν πιστευω οτι θα αλλαζα.Κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις στην Ελλαδα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Τί χάνετε όσοι δεν έχετε ΤΙΜ? Απλά δεν έχετε Internet μέσω WAp και Opera Mini με 3,5 ευρώ τον μήνα. Σας φαίνεται λίγο??? Εμένα ΟΧΙ! ΤΙΜ από εμένα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Voda έτσι γιατί μου το έδωσε η εταιρία :lol: AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Κοσμοτέ γιατί είναι αξιόπιστη εταιρία(βλέπε υποκλοπές:whistle:) και έχει σήμα παντού!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Εχω vodafone,απατεωνες με μελλον...ολοι τα ιδια σ***α ειναι βεβαια,κανουν οτι θελουν κ εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,Ιταλια μου ελεγε ο ξαδερφος μου πρακτικα ειναι πολυ χαμηλα τα ποσα που πληρωνουν,ειδικα στην 3. http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Απο τη πρωτη μου συσκευη ειχα Cosmote και δεν σκεφτομαι να αλλαξω:D iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdim Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Στην vodafone ανήκω και εγώ. Δεν θα έλεγα οτι μου αρέσει/δεν μου αρέσει. Ουδέτερα πράγματα. Το βασικό είναι οτι στα μέρη που κυκλοφορώ έχω σήμα οπότε είμαι οκ. Απο τιμές... πιστεύω όλοι πάνω κάτω τα ίδια είναι... (κλέφτες). Για οτιδήποτε σχετικό με την φωτογραφία κάντε "κλίκ" στο www.dpgr.gr Και αν έχεις seicento ή ciquecento.. www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0maK Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Vodafone αυτή τη στιγμή, με προοπτική να αλλάξω σε κάτι από τους 2 βασικούς ανταγωνιστές της μέχρι το τέλος του έτους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Απο το 1999 ξεκίνησα με την άθλια πανάκριβη τότε COSMOCARTA. Στη συνέχεια το 2000 πέρασα σε COSMOTE σύνδεση μέχρι τέλη 2002. Δεν είχα σκοπό να αλλάξω γιατί ήμουν ευχαριστημένος απο COSMOTE μέχρι που είδα τα τότε πακέτα προπληρωμένου χρόνου απο την Vodafone και βλέποντας οτι η COSMOTE είχε αργήσει πολύ να δώσει και αυτή έφυγα για Vodafone και απο τότε (αρχές 2003) είμαι εκεί. Ευχαριστημένος με κάποια παράπονα βέβαια αλλά (βλ. κατάργηση παλαιών προγραμμάτων) με τίποτα δεν θα ξαναπήγαινα στους άλλους 2 έκτος και αν γινόταν κάτι συνταρακτικό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εγώ ξεκίνησα με Vodafone A La Carte πριν από αρκετά χρόνια, το επόμενο πακέτο που χρησιμοποίησα ήταν το What 's up της Cosmote και μετά CU και μόνο CU.. Αν και άλλαξα 3-4 νούμερα CU.. Και για περίπου ενάμιση χρόνο χρησιμοποιούσα παράλληλα και σύνδεση Vodafone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Wirelessly posted (Nokia6681/2.0 (4.00.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) se poio apo ta 4 diktya anikete?????kai sto telos tha katametrisoyme toys psifoys kai tha doyme poio diktyo exei ta perissotera meli toy myphone.gr :) Ξ£ΟΞ·Ξ½ Ξ€ΞΞ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 cosmote http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 ΤΙΜ , Q TELECOM & COSMOTE:lol: ο καθε ενα για διαφορετικο λογο Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 2 καρτοκινητά TIM (για βασικά), 1 καρτοκινητό COSMOTE (για 3G και βίντεο-κλήσεις) + 1 συμβόλαιο VODAFONE (όταν ξεμένω στην ΤΙΜ) + 1 καρτοκινητό VODAFONE (άχρηστο εντελώς αυτό αλλά έχει εύκολο αριθμό)! :p Τώρα ψήνομαι και για μια FROG! :vava: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 χτες αλλαξα δικτυο κι απο vodafone περασα στην cosmote,ελπιζω να μην το μετανιωσω και να μεινω ευχαριστημενος. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 εδω κ πολλα χρονια ειμαι στην Κοτε... ειμαι μια χαρα αν κ ειπωθηκε προ μερικων μηνυματων οτι ολοι ειναι απατεωνες αλλα σε σχεση με αλλες εταιρειες εγω δεν ειχα ποτε προβλημα σε σχεση με αλλους φιλους μου... με βοντα, κιου, τιμ κτλ κτλ "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 χτες αλλαξα δικτυο κι απο vodafone περασα στην cosmote,ελπιζω να μην το μετανιωσω και να μεινω ευχαριστημενος. Πιστεύω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος από την Cosmote, όμως το ερώτημα είναι, γιατί άλλαξες δίκτυο;Τι δεν σου άρεσε στην Vodafone; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Πιστεύω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος από την Cosmote, όμως το ερώτημα είναι, γιατί άλλαξες δίκτυο;Τι δεν σου άρεσε στην Vodafone; πολλα μου αρεσαν γι αυτο κι επιστρεψα ξανα στην vodafone και δεν την αλλαζω ξανα:) vodafone for ever!!! Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 πολλα μου αρεσαν γι αυτο κι επιστρεψα ξανα στην vodafone και δεν την αλλαζω ξανα:) vodafone for ever!!! πια η διαφορά γιατί εγώ ίδιες τις βλέπω από τιμές μέχρι υπηρεσίες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Cosmote συμβολαιο εδω και εφτα χρονια τον ιδιο αριθμο, τους εχω κανει πλουσιους:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 πια η διαφορά γιατί εγώ ίδιες τις βλέπω από τιμές μέχρι υπηρεσίες.... αν και δεν μπαινω συχνα το vf live ειναι καλυτερο και με περισσοτερη υποστηριξη σε πολλες συσκευες χωρις να εχουν καποιο λογοτυπο vodafone. επειτα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αψογη εξυπηρετηση πελατων της,οπως επισης μου αρεσει και που ενημερωνομαι οποια στιγμη θελω για το ποσα διαθεσιμα λεπτα ομιλιας εχω η και ποσα ακομα μηνυματα διαθεσιμα κατι που η cosmote δεν εχει μονο πρεπει να μηδενιζω τους μετρητες του κινητου και ειναι κατι που δεν μου αρεσει. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valiexo Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Στη συνδρομητική ΤΙΜ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ΤΙΜ FΟR ΕVΕR!!Για μενα η καλυτερη..Δεν την αλλαζω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jw124 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 vodafone εδω και 3 χρόνια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts