necropethamenos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Πράγματι αυτό είναι ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 http://store.ovi.com/content/74701 για τους φιλους του σκακιου ενα θεματακι. ειναι δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Soft Tech S^3 By Atlantis και Touch by Morkino 2 καταπληκτικα θεματα για το ν8 σας. ψαξτε τα ειναι πολυ ομορφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Digital Abstract Series themes_IND190 http://1.bp.blogspot.com/_MHUzS_dMBd4/TTqgram3SCI/AAAAAAAABaI/OrRjbcfHsN4/s320/DAS.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 για σας υπάρχει κάποιο themes που να έχει εικονίδια του iphone και να είναι σχετικά όμορφο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 για σας υπάρχει κάποιο themes που να έχει εικονίδια του iphone και να είναι σχετικά όμορφο? γενικα θεματακια εχω αναφερει αρκετα και θα συνεχισω. μεχρι τωρα εχω δει διαφορα αλλα αμιγως με Iphone εικονιδια δεν εχω δει. οταν βρω θα σας το πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 γενικα θεματακια εχω αναφερει αρκετα και θα συνεχισω. μεχρι τωρα εχω δει διαφορα αλλα αμιγως με Iphone εικονιδια δεν εχω δει. οταν βρω θα σας το πω Υπάρχει στο μαγαζάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 για σας υπάρχει κάποιο themes που να έχει εικονίδια του iphone και να είναι σχετικά όμορφο? Υπαρχει ενα πολυ ομορφο το εβαλα λεγεται iWhite OS4 του Ιphone,ετσι πληροφοριακα. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Υπάρχει στο μαγαζάκι σωστος αλλα δεν το ανεφερα γιατι δεν ειναι σωστα προσαροσμενο στην οθονη του ν8 γιατι δεν φαινεται η μπαταρια πανω δεξια. επειδη τα δοκιμαζω ολα και μετα σας τ προτεινω. αυτο παντως δε ν μου αρεσε γιατι δεν το θεωρω σωστο να βαζουμε τα εικονιδια του αντιπαλου χαχαχα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 σωστος αλλα δεν το ανεφερα γιατι δεν ειναι σωστα προσαροσμενο στην οθονη του ν8 γιατι δεν φαινεται η μπαταρια πανω δεξια. επειδη τα δοκιμαζω ολα και μετα σας τ προτεινω. αυτο παντως δε ν μου αρεσε γιατι δεν το θεωρω σωστο να βαζουμε τα εικονιδια του αντιπαλου χαχαχα:lol: Πες τα ρε συ. Παιρνουν ορισμενα παιδια nokia και symbian και θελουν να βλεπουν το iphone μεσα...! Τι περιεργες "διαστροφες"... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Black v3 by Panatta παρα πολυ ωραιο θεματακι. http://img706.imageshack.us/i/scr000002i.jpg/ http://img706.imageshack.us/img706/8256/scr000002i.th.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img585.imageshack.us/img585/6062/scr000003b.th.jpg Uploaded with ImageShack.us δειτε το εχει φοβερα εικονιδια Edited January 25, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Symbian^3 Theme – Maemo 5 by Faqe http://dailymobile.se/2011/01/25/symbian3-theme-maemo-5-by-faqe/ http://img6.imageshack.us/img6/2529/scr000004f0260216.th.jpg Υ.Γ. Δεν έχω Ν8 για να το δοκιμάσω, οπότε αν το δοκιμάσεις κάποιος ας πει την γνώμη του και για το αν λειτουργεί σωστά. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) παιζει μια χαρα σε ν8 εγκαταστηστε το αφοβα Edited January 25, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ομορφα θεματακια σουπερ εικονιδιακια:) S^3 Themes by By Arjun Arora Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ομορφα θεματακια σουπερ εικονιδιακια:) S^3 Themes by By Arjun Arora ωραια αλλα να εισαι λιγο προσεκτικος με αυτου του τυοπου τα θεματα. ενα αλλα δεν θυμαμαι πιο μου ειχε μπλοκαρει το wlan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ωραια αλλα να εισαι λιγο προσεκτικος με αυτου του τυοπου τα θεματα. ενα αλλα δεν θυμαμαι πιο μου ειχε μπλοκαρει το wlan Θυμησου,Θυμησου ειχα σκοπο να βαλω το Paradise πολυ καλο ,σου λεει κατι? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Θυμησου,Θυμησου ειχα σκοπο να βαλω το Paradise πολυ καλο ,σου λεει κατι? δεν νομιζω οτι ειναι αυτο.το simple black ηταν Edited January 26, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Nokia Orange Tsunami animated theme παρα πολυ ωραιο . αλλα δεν εμφανιζεται πουθενα στη λιστα. προσοχη Edited January 27, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Nokia Orange Tsunami animated theme παρα πολυ ωραιο . αλλα δεν εμφανιζεται πουθενα στη λιστα. προσοχη To Tsunami είναι mod για 5800... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 To Tsunami είναι mod για 5800... το βρηκα σε site για θεματα ν8. τι να σου πω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπερα.εκανα εγκατασταση 2 θεματα για την συσκευη,αλλα ρε παιδια που στο καλο πηγαν;δεν μπορω να τα βρω.απο το λαπτοπ τα εριξα στην εξωτερικη μνημη που εχω.απο εκει μετα τα εκανα κανονικα εγκατασταση ,αλλα μετα εξαφανιστηκαν.την βοηθεια σας παρακαλω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μήπως δεν ήταν συμβατά? Στο θέμα των "θεμάτων" έχει αναφέρει κάποιος ότι μερικά θέματα χάνονται μετά την εγκατάσταση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 καλησπερα.εκανα εγκατασταση 2 θεματα για την συσκευη,αλλα ρε παιδια που στο καλο πηγαν;δεν μπορω να τα βρω.απο το λαπτοπ τα εριξα στην εξωτερικη μνημη που εχω.απο εκει μετα τα εκανα κανονικα εγκατασταση ,αλλα μετα εξαφανιστηκαν.την βοηθεια σας παρακαλω. πήγαινε ρυθμισεις-θεματα-γενικα και θα τα βρεις εκεί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 πήγαινε ρυθμισεις-θεματα-γενικα και θα τα βρεις εκεί ελα ντε που ουτε εκει τα βρισκω!τα εχω κανει υπογεγραμενα(xyz.sis) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) ελα ντε που ουτε εκει τα βρισκω!τα εχω κανει υπογεγραμενα(xyz.sis) σημερα ανεφερ ενα θεμα ανυπογραφο οταν το εγκατεστησα δεν μπορουσα να τα βρω. τελικα το εβγαλα και ηρεμησα. τα xyz.sis εχουν κρατησει το ονομα τους δεν ειναι ετσι μεσα στη διαχειριση εφαρμογων Edited January 27, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts