Jump to content

Χρησιμοποιείτε το κινητό σας για ασύρματη πρόσβαση στο Internet;

TN97
 Κοινοποίηση

Χρησιμοποιείτε το κινητό σας για ασύρματη πρόσβαση στο Internet;  

736 members have voted

1. 1. Χρησιμοποιείτε το κινητό σας για ασύρματη πρόσβαση στο Internet;

• Ναι, αρκετά συχνά...
      484
    • Ναι, αλλά όχι συχνά...
      81
    • Ναι, αλλά μόνο όταν δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης υπολογιστή ή σε περιπτώσεις ανάγκης
      139
    • Όχι, δεν το έχω επιχειρήσει και δεν το κάνω ακόμα για διάφορους λόγους
      25
    • Όχι, δεν το υποστηρίζει το κινητό μου και δεν με ενδιαφέρει γενικώς
      7

Recommended Posts

μεχρι και εχθες σερφαριζα μεσο κινιτου αλλα λογου καλοκαιριου το iphone επειδη ειναι μεγαλη σισκευη την αλαξα με ενα NOKIA 6303

• Απαντήσεις 133
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι κάτι που είναι άλλες φορές χρήσιμο και άλλες φορές γίνεται για χαβαλέ! Είναι το πρώτο κριτήριο για την αγορά καινούρια συσκευής...σε αντίθεση με την κάμερα που είναι ότι πιο άχρηστο έχουν πάνω τους τα κινητά...

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

μην το λες. ο καθενας εχει τα δικα οτυ κριτηρια για την αγορα μιας συσκευης. στην ουσια τα ποιο πολλα απο αυτα για ενα εμσο χρηστη, ειναι αν καποια στιγμη χρειαστει να μπει στο νετ, αν καποια στιγμη χρειαστει να βγαλει μια φωτο, αν..αν..., τοτε να μπορει να τα κανει με επιτυχια και με το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. τρωγοντας ανοιγει η ορεξη. με το κιν που εχω αυτη τη στιγμη δεν κανω τιποτα. οταν ειχα ν95, εκανα πολλα, γιατι μπορουσα απλα. αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζομαι πραγματικα το ν95 πχ ή καποιο αλλο εξελιγμενο τουλαχιστον στην καθημερινη ζωη μου. ναι καποια στιγμη χρειαστηκα να μπω στο νετ, κ περιμενα απλα μεχρι να παω σπιτι. αν ηταν αναγκη μεγαλη θα πηγαινα σε καποιο νετ καφε..πλεον ειναι παντου σαν τα κομμωτηρια!

Σχεδών καθημερινά.

Αλλά επειδή είμαι χρήστης καρτοκινητής της Vodafone μου τη σπάει αυτό το Surf&mail με μόνο 30 MB!

Και δεν ξέρω αν κολάει, μ'έχει απογοητεύσει και το επίπεδο σήματος wi-fi της συσκευής που'χω τώρα...

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

μην το λες. ο καθενας εχει τα δικα οτυ κριτηρια για την αγορα μιας συσκευης. στην ουσια τα ποιο πολλα απο αυτα για ενα εμσο χρηστη, ειναι αν καποια στιγμη χρειαστει να μπει στο νετ, αν καποια στιγμη χρειαστει να βγαλει μια φωτο, αν..αν..., τοτε να μπορει να τα κανει με επιτυχια και με το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. τρωγοντας ανοιγει η ορεξη. με το κιν που εχω αυτη τη στιγμη δεν κανω τιποτα. οταν ειχα ν95, εκανα πολλα, γιατι μπορουσα απλα. αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζομαι πραγματικα το ν95 πχ ή καποιο αλλο εξελιγμενο τουλαχιστον στην καθημερινη ζωη μου. ναι καποια στιγμη χρειαστηκα να μπω στο νετ, κ περιμενα απλα μεχρι να παω σπιτι. αν ηταν αναγκη μεγαλη θα πηγαινα σε καποιο νετ καφε..πλεον ειναι παντου σαν τα κομμωτηρια!

Απλά πιστεύω πως είναι χαζομάρα ένα κινητό να έχει μεγάλη κάμερα γτ αυτό ανεβάζει πολύ το κόστος του...αρκεί μια 3,2 άντε 5 για να βγαλεις για χαβαλε καποια στιγμη μια φωτο! Αν θες να βγαζεις 'σοβαρες' φωτος τοτε χρειαζεται κανονικη φωτογραφικη μηχανη.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα κινητα αρκει να εχουν μια μετρια καμερα απλά για οταν χρειαστει ωστε να μην ανεβαζουν πολυ το κοστος του και να δοθει μεγαλυτερη βαρυτητα σε οθονη, wifi, hardware και τετοια χαρακτηριστικα....

Eίναι θέμα χρόνου πιστευω και για την Ελλάδιτσα να αρχισουν να γινονται πιο γηινες προσφορες και για ιντερνετ στο κινητο γτ ακομα ειναι εκτος τοπου και χρονου...

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Πριν δύο χρόνια που έπαιζα στοίχημα το χρησιμοποιούσα κι εγώ για τα livescores. Εχασα ένα μεγάλο ποσό και δεν ξανασχολήθηκα ούτε με το στοίχημα ούτε με το mobile internet.

το σκεπτικο πλεον ειναι σε μια συσκευη να εχεις ολα οσα επιθυμεις,αλλες συσκευες εχουν wifi αλλα οχι gps και το αναποδο. εξαρταται σε τι κοινο απευθυνεσαι. για να μην ξεφευγουμε κ απο το θεμα, εχω την αισθηση πως ακομα στην Ελλαδα, το ζητημα του mobile net, ειναι πανακριβο. φυσικα βγαινουν συσκευες που λειτουργουν κατα κυριο λογο με συνεχη ροη δεδομενων, οποτε καποια στιγμη θα αναγκαστουν κ οι εταιρειες να μειωσουν το κοστος κατα πολυ. ουτως η αλλως δεν κοστιζει τιποτα σε αυτους. αν κ κατα τη γνωμη μου, αν υπηρχε διαφορετικο κοστος, τα πραγματα που θα καναμε με το mobile net, θαταν πολυ περισσοτερα αποτι τωρα, καθοτι τωρα ειμαστε με το σταγονομετρο λογω χρεωσεων

σε καθημερινη βαση χρησιμοποιω το κινητο,για να εχω προσβαση στο διαδικτυο.

οπως μας βλεπω με την κριση, οχι ιντερνετ φτηνοτερο δεν θα δωσουν μην το κανουν και ποιο ακριβο δεν ξερω! χαχα

αστειακι! παντως να πω την αληθεια, με την προσφορα της wind που ειχα ιντερνετ για καποιο χρονικο διαστημα, δεν μπορω να πω οτι με καλυψε... μου φανηκε υπερβολικα αργη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο το καθολου....ευχαριστω να λεμε για το δωρεαν και << αργο >> ιντερνετ που μας προσφερει η wind!
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Μου φαινεται δυσχρηστο στο Νοκια Ν95 κ δε το πολυχρησιμοποιω. Σε καμμια καφετερια που εχει ελευθερο, μπαινω σε αθλητικες σελιδες κ χαιρομαι :D

• 3 weeks later...
Μμμ,συνήθως μόνο όταν υπάρχει ανάγκη.Δεν "καίγομαι" και τόσο για ίντερνετ μέσω κινητού...προτιμώ pc ή laptop...

Προστατέψτε το περιβάλλον.

Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα!

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Σαν χρήστης iphone θα λέγα οτι το συγκεκριμένο κινητό χωρίς internet είναι απλά μια ακόμα συσκευή τηλεφώνου :) Απλά αυτό το "θέλω τώρα να βρώ αυτό που ψάχνω" είναι must :)
Who dares, wins. :ninja:

Εγώ πάλι σχεδόν συνέχεια λόγο των διακοπών του ιντερνετ με την τελλάς,έχω το 1,5gb της wind και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την κάλυψη εδώ που μένω,αλλά εκεί που μου χρειάζεται περισότερο είναι στο χωριό μου αλλά εκεί δεν έχω ούτε καν δίκτυο edge...με το gprs παλεύω..

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

• 2 months later...

Ναι, οταν θελω να δω κατι στα γρηγορα (wikipedia, κανενα cheat απο gamefaqs, καμια φορα Myphone, εξωφυλλα εφημεριδων κλπ)

Και χρησιμοποιω και το windows live messenger απο το κινητο αρκετες φορες.

Παντα με τα Ν95 8GB & N93

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Και πιο ακριβό...

Έχω το πρόγραμμα της Q με το 1 ευρώ και δεν χρεώνομαι καθόλου...

Παντα με τα Ν95 8GB & N93

:up:

Edited by Pitsikoulina