Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επίσης μπορείς να συμπεριλάβεις στις ROM σου το Modaco_Nodata, που είναι freeware, και μπορούμε να ελένχουμε με ένα click το GPRS και τα MMS. Εκτός φυσικά και αν κάνεις κανένα "Toggle Switch" ;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επίσης μπορείς να συμπεριλάβεις στις ROM σου το Modaco_Nodata, που είναι freeware, και μπορούμε να ελένχουμε με ένα click το GPRS και τα MMS. Εκτός φυσικά και αν κάνεις κανένα "Toggle Switch" ;)

Καλήμερα,

Έχω αλλάξει το Nodata με το Manila_Dial-up_Enabler-Disabler_v0.6

που είναι καλύτερο

Θα το βρεις στον φάκελο Tools.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

α οκ. θα το δοκιμάσω, είδα αρκετές εφαρμογές που δε ξέρω τι κάνουν, δεν βρήκα τον κατάλληλο χρόνο να τις δοκιμάσω όλες

α οκ. θα το δοκιμάσω, είδα αρκετές εφαρμογές που δε ξέρω τι κάνουν, δεν βρήκα τον κατάλληλο χρόνο να τις δοκιμάσω όλες

Καλημέρα,

Το Dial-up enable/disable που έχει βάλει ο Γιάννης είναι πολύ πιο εύχρηστο:)

Η 2.6 έχει τόσο ωραία αίσθηση που από χθες που την έχω δεν την έχω αφήσει σε ησυχία, και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό!!!

Φοβερή δουλειά Γιάννη

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα πάντως συνέχεια κωλύματα μου κάνει,έχω βαρεθεί να βγάζω μπαταρία,θα την ξαναβάλω και αν κάνει τα ίδια τότε..................

υπάρχει τρόπος να προσθέσω μια καρτέλα με συντομεύσεις στο home tab?

εκεί έχει 3 καρτέλες από (4x4 = 16 συντομεύσεις). Θέλω να προσθέσω μια καρτέλα ακόμη με τέσσερης τετράδες. Γίνεται?

Επίσης υπάρχει τρόπος να κρατάμε back up τις συντομεύσεις που βάζουμε εκεί, έτσι ώστε αν ξανακάνουμε φορματ να περαστούν αυτόματα?

Μερσυ

Εμένα πάντως συνέχεια κωλύματα μου κάνει,έχω βαρεθεί να βγάζω μπαταρία,θα την ξαναβάλω και αν κάνει τα ίδια τότε..................

Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα από την ρομ,

ούτε σε μένα αλλά ούτε από άλλον έχω παράπονο για την σταθερότητα όλων των εκδόσεων,

Δοκίμασε να κάνεις Task 29 πριν φλασσαρεις και να την δοκιμάσεις πριν αρχίσεις να βάζεις προγράμματα,

μήπως κάποιο πρόγραμμα δημιουργεί το πρόβλημα.

Ότι θέλεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ολα αυτά τα κάνεις πολύ εύκολα με τον CHT Editor,ψάξε λίγο μέσα στις ρυθμίσεις του και θα τα βρείς όλα.

Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα από την ρομ,

ούτε σε μένα αλλά ούτε από άλλον έχω παράπονο για την σταθερότητα όλων των εκδόσεων,

Δοκίμασε να κάνεις Task 29 πριν φλασσαρεις και να την δοκιμάσεις πριν αρχίσεις να βάζεις προγράμματα,

μήπως κάποιο πρόγραμμα δημιουργεί το πρόβλημα.

Ότι θέλεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.

Μα δεν έχω βάλει εκτός από κάποια λίγα δοκιμασμένα γιατί μου το κάνει από την αρχή.

Να για παράδειγμα τώρα που μιλάμε χωρίς να του έχω κάνει τίποτα έχει χαθεί πάλι κάθε ήχος της συσκευής!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χτές βράδυ το φόρτιζα και όταν πήγα να το πάρω ήταν κολλημένο!!!!!

Υποψιάζομαι ,χωρίς να είμαι σίγουρος, οτι το κάνει όταν μπαίνει μόνο του σε standby!!!

Προσπαθώ να βρώ τι φταίει.

Καλημερα στην παρεα !!!!

Γιαννη εγω δεν σου εχω γραψει τα σχολια μου μιας και δεν ειχα και χρονο.

εχω βαλει την 2.6 απο χθες το πρωι.

- πολυ γρηγορη

- καλη διαχειριση μπαταριας

- πολυ καλυτερο οντως το touch απο την προηγουμενη.

- το response επισης ειναι πολυ καλο.

- για τα γραφικα το ξερεις. σου εχω πει πολλες φορες οτι μου αρεσουν :)

Σημερα το πρωι ειχα βαλει δυο ξυπνητηρια. με το ptravelalarm ειχα βαλει δυο ξυπνητηρια και πατησα περιπου 7-8 φορες snooze μεχρι να σηκωθω. οταν λοιπον σηκωθηκα (μετα απο 2 ωρες απο το πρωτο snooze...:lol:) οταν ανοιξα το τηλ ηταν κολλημενο και αναβε μονο ο φωτισμος των πληκτρων αλλα η οθονη ηταν μαυρη.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο φταει η ρομ γιατι οταν εκανα επανεκινηση ειδα οτι η μπαταρια ηταν στο 3% και πιθανον να εφαγε το κολλημα απο αυτο. υποψιν οτι το ειχα κλεισει το κινητο στος 4.30 το πρωι περιπου μετα απο σερφαρισμα δυομισυ ωρων και το αφησα με μπαταρια 14% αν θυμαμαι. οποτε στις 11 που σηκωθηκα και μετα απο τοσα snooze που επαιζε και το τραγουδι που εχω βαλει για το ξυπνητηρι, νομιζω οτι η μπατρια μια χαρα τα πηγε !!!!

Οποτε δεν πιστευω οτι εφαγε το κολλημα απο την ρομ αλλα ηταν απο την λιγη μπαταρια.

Στον φιλε KREPI ισως να κανει κολληματακια το cookie 1.8.0 με καποιο συνδυασμο επιλογων που ισως εχει επιλεξει. Μηπως εχεις ενεργοποιησει το κλειδωμα του cookie 1.8.0 ? δεν ξερω απλα υποθεσεις κανω. παντως εγω οταν περασα την 2.6 εκανα επιτηδες 3 φορες hard reset για να ειμαι σιγουρος οτι θα κατσει καλα και μετα ξεκινησα το στησιμο.

Γιαννη την 2.7 που θα ανεβασεις την δουλεψες ? εχει διαφορες γενικα στην ταχυτητα ? γιατι ειδα οτι υπαρχουν ενημερωμενες αλλαγες σε πολλες εφαρμογες (facebook,twitter κ.τ.λ).

Γιαννη το sendrecieveall δεν λειτουργει. πρωτον δεν υπαρχει πουθενα στα προγραμματα στο start menu οποτε δες το λιγο μηπως το εχεις ξεχασει να βαλεις και εκει μια συντομευση.

Αλλα και οταν το εβαλα στα quicklinks του cookie, οταν παταω να το τρεξω μου πεταει μηνυμα σφαλματος οτι δεν το βρισκει. ριξε μια ματια να δεις κι'εσυ.

Edit : εριξα μια ματια για το sendrecieveall για να σε βοηθησω και ειδα οτι στον φακελο \windows εκει μεσα εχεις το sendrecieveall.exe και εχεις φτιαξει και το sendrecieveall.lnk Που ειναι η συντομευση του. μεχρι εδω ολα καλα. πατησα πανω στο sendrecieveall.lnk στον resco explorer και πηγα στο properties και μετα στην καρτελα shortcut οπου σου δειχνει ακριβως την διαδρομη της συντομευσης. εκει ειδα οτι εχει το εξης :

"\windows\SendReceieveAll.exe

Δηλαδη λειπει στο τελος η διπλη αποστροφος. μαλλον γι'αυτο δεν λειτουργει φιλε.

Βαλε στο τελος την διπλη αποστροφο για να γινει

"\windows\SendReceieveAll.exe"

και νομιζω οτι ειμαστε ενταξει.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο από χθες το πρωί που την έχω αλλά ούτε και το χάσιμο των ήχων που αναφέρθηκε σε προηγούμενα πόστ.

Μήπως να την ξανακατέβαζες από την αρχή!!! για να είσαι σίγουρος:)

Μα δεν έχω βάλει εκτός από κάποια λίγα δοκιμασμένα γιατί μου το κάνει από την αρχή.

Να για παράδειγμα τώρα που μιλάμε χωρίς να του έχω κάνει τίποτα έχει χαθεί πάλι κάθε ήχος της συσκευής!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υποψιάζομαι ,χωρίς να είμαι σίγουρος, οτι το κάνει όταν μπαίνει μόνο του σε standby!!!

Το Co0kie's Home Tab v1.8.0 μας εχει κανει προβληματα.

Μόλις φλασσαρεις την ρομ μετά βάλε αυτό το cab στην μνήμη του τηλεφώνου και soft reset.

Νομίζω θα είναι οκ μετά :):lol:

ενημέρωσε μας :)

Το Co0kie's Home Tab v1.8.0 είχε αρκετά προβλήματα και μέχρι αύριο θα βγει νέα έκδοση.

Το Co0kie's Home Tab v1.8.0 είχε αρκετά προβλήματα και μέχρι αύριο θα βγει νέα έκδοση.

Δυστυχως ακομα και σε κανονικη μαμισια ΡΟΜ το 1.8 κανει διαφορα και κυριως σε μενα μου ριχνει πολυ γρηγορα τη RAM.

Ελπιζω να διορθωθη στο νεο update γιατι ειναι πραγματικα πολυ καλο προγραμμα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Λοιπον.......την παλευω-ζοριζω εδω και κανενα 2ωρο!:)

Συμφωνω με τον TONY ταχυτητα-αποκριση-στθεροτητα ΑΨΟΓΗ!

Επιπλεον εφαρμογες ολες πολυ καλες (TOOLS-APPLICATIONS), ειδικα το Τouch off (πολυ ομορφο), ΝΑΜΕDAYS ETC

Την βρηκα σχεδον ολοκληρωμενη οσον αφορα τον τομεα αυτον μια και μιλαμε γισ free προγγραμματα!:X

Με το Cookies δεν εχω κανενα προβλημα.

Εκει που εχω ενστασεις ειναι ως προς το interface......

Πιστευω πως ολες οι ΡΟΜ πλεον ειναι πολυ κοντα οσον αφορα ταχυτητα-σταθεροτητα κλπ αρα αυτο που κοιτανε οι πιο πολλοι ειναι να φλασαρουν μια που να μην πρεπει να βαλουν ενα καρο cabs ωστε να την κανουν ομορφη...

Για τα προγραμματα κλπ το Autoistall σου δουλευει τελεια!

Γνωμη μου πρεπει να παρουσιασεις κατι πιο ολοκληρωμενο (θεμα γουστου αυτο βεβαια) απο πλευρας ομορφιας.

Η taskbar θεωρω ειναι ξεπερασμενη...

Το bottomstart icon επισης, οπως και τα χρωματα στο manilla etc, βρες καποιο διαφορετικο(οχι το μαμα) slider icons,βαλε χρωματιστα CHT Icons,φτιαξε η βρες καποια διαφορετικα ομορφα backrounds και βαλτα, καποιο επισης διαφορετικο πληκτρολογιο (DINIK η αλλο) οπως και εικονιδια στο menu!

Eκει πιστευω θα κανεις την διαφορα και θα την προτιμησουν πολλοι οπως πχ την ELEGANCIA,MIRI-DINIK,SERGIO'S ROM etc

Aυτο βεβαια απαιτει πολυ εξτρα δουλεια και συνεργασιες ή αδειες απο καποιους....

υγ απιστευτος ο ηχος (καραμουζα) οταν ερχεται μηνυμα ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Έπρεπε να με βλέπατε όταν φλάσαρα την 2.5, με το που άνοιξε η συσκευή και ήρθε αμέσως μήνυμα :lol::lol::lol:

Ευτυχώς που δεν το κρατούσα στο χέρι να μου πέσει:lol::lol::lol:

Σημαντικό!!

Όποιος εχει βαλει την Original XT ας βαλει το cookie 1.8.0 μετα το φλασσαρισμα,

Μολις βγει νεα εκδοση cookie, θα το διορθωσω και εγω στην νεα ρομ.

Καλημερα στην παρεα !!!!

Γιαννη εγω δεν σου εχω γραψει τα σχολια μου μιας και δεν ειχα και χρονο.

εχω βαλει την 2.6 απο χθες το πρωι.

- πολυ γρηγορη

- καλη διαχειριση μπαταριας

- πολυ καλυτερο οντως το touch απο την προηγουμενη.

- το response επισης ειναι πολυ καλο.

- για τα γραφικα το ξερεις. σου εχω πει πολλες φορες οτι μου αρεσουν :)

Σημερα το πρωι ειχα βαλει δυο ξυπνητηρια. με το ptravelalarm ειχα βαλει δυο ξυπνητηρια και πατησα περιπου 7-8 φορες snooze μεχρι να σηκωθω. οταν λοιπον σηκωθηκα (μετα απο 2 ωρες απο το πρωτο snooze...:lol:) οταν ανοιξα το τηλ ηταν κολλημενο και αναβε μονο ο φωτισμος των πληκτρων αλλα η οθονη ηταν μαυρη.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο φταει η ρομ γιατι οταν εκανα επανεκινηση ειδα οτι η μπαταρια ηταν στο 3% και πιθανον να εφαγε το κολλημα απο αυτο. υποψιν οτι το ειχα κλεισει το κινητο στος 4.30 το πρωι περιπου μετα απο σερφαρισμα δυομισυ ωρων και το αφησα με μπαταρια 14% αν θυμαμαι. οποτε στις 11 που σηκωθηκα και μετα απο τοσα snooze που επαιζε και το τραγουδι που εχω βαλει για το ξυπνητηρι, νομιζω οτι η μπατρια μια χαρα τα πηγε !!!!

Οποτε δεν πιστευω οτι εφαγε το κολλημα απο την ρομ αλλα ηταν απο την λιγη μπαταρια.

Στον φιλε KREPI ισως να κανει κολληματακια το cookie 1.8.0 με καποιο συνδυασμο επιλογων που ισως εχει επιλεξει. Μηπως εχεις ενεργοποιησει το κλειδωμα του cookie 1.8.0 ? δεν ξερω απλα υποθεσεις κανω. παντως εγω οταν περασα την 2.6 εκανα επιτηδες 3 φορες hard reset για να ειμαι σιγουρος οτι θα κατσει καλα και μετα ξεκινησα το στησιμο.

Γιαννη την 2.7 που θα ανεβασεις την δουλεψες ? εχει διαφορες γενικα στην ταχυτητα ? γιατι ειδα οτι υπαρχουν ενημερωμενες αλλαγες σε πολλες εφαρμογες (facebook,twitter κ.τ.λ).

Γιαννη το sendrecieveall δεν λειτουργει. πρωτον δεν υπαρχει πουθενα στα προγραμματα στο start menu οποτε δες το λιγο μηπως το εχεις ξεχασει να βαλεις και εκει μια συντομευση.

Αλλα και οταν το εβαλα στα quicklinks του cookie, οταν παταω να το τρεξω μου πεταει μηνυμα σφαλματος οτι δεν το βρισκει. ριξε μια ματια να δεις κι'εσυ.

Edit : εριξα μια ματια για το sendrecieveall για να σε βοηθησω και ειδα οτι στον φακελο \windows εκει μεσα εχεις το sendrecieveall.exe και εχεις φτιαξει και το sendrecieveall.lnk Που ειναι η συντομευση του. μεχρι εδω ολα καλα. πατησα πανω στο sendrecieveall.lnk στον resco explorer και πηγα στο properties και μετα στην καρτελα shortcut οπου σου δειχνει ακριβως την διαδρομη της συντομευσης. εκει ειδα οτι εχει το εξης :

"\windows\SendReceieveAll.exe

Δηλαδη λειπει στο τελος η διπλη αποστροφος. μαλλον γι'αυτο δεν λειτουργει φιλε.

Βαλε στο τελος την διπλη αποστροφο για να γινει

"\windows\SendReceieveAll.exe"

και νομιζω οτι ειμαστε ενταξει.

Αντώνη η 2.7 είναι στον φούρνο αλλά θα αργήσει να βγει,

Έχουμε και 2 νέα manila το 2,5,2014 και 2,5,2015 και θέλω να δω πιο είναι καλύτερο.

Αναμονή λοιπόν να βγει καλό μαγείρεμα.

Η 2,6 θα μας κάνει συντροφιά μέχρι τότε!

Το SendReceieveAll μου δουλεύει τέλεια, το χρησιμοποιώ συνέχεια με yahoo και hotmail.

Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν είναι εύκολο.

Αντώνη βάλε και εσύ (και όλοι με original) το cookie 1.8.0 και κανε επανεκκίνηση.

Λοιπον.......την παλευω-ζοριζω εδω και κανενα 2ωρο!:)

Συμφωνω με τον TONY ταχυτητα-αποκριση-στθεροτητα ΑΨΟΓΗ!

Επιπλεον εφαρμογες ολες πολυ καλες (TOOLS-APPLICATIONS), ειδικα το Τouch off (πολυ ομορφο), ΝΑΜΕDAYS ETC

Την βρηκα σχεδον ολοκληρωμενη οσον αφορα τον τομεα αυτον μια και μιλαμε γισ free προγγραμματα!:X

Με το Cookies δεν εχω κανενα προβλημα.

Εκει που εχω ενστασεις ειναι ως προς το interface......

Πιστευω πως ολες οι ΡΟΜ πλεον ειναι πολυ κοντα οσον αφορα ταχυτητα-σταθεροτητα κλπ αρα αυτο που κοιτανε οι πιο πολλοι ειναι να φλασαρουν μια που να μην πρεπει να βαλουν ενα καρο cabs ωστε να την κανουν ομορφη...

Για τα προγραμματα κλπ το Autoistall σου δουλευει τελεια!

Γνωμη μου πρεπει να παρουσιασεις κατι πιο ολοκληρωμενο (θεμα γουστου αυτο βεβαια) απο πλευρας ομορφιας.

Η taskbar θεωρω ειναι ξεπερασμενη...

Το bottomstart icon επισης, οπως και τα χρωματα στο manilla etc, βρες καποιο διαφορετικο(οχι το μαμα) slider icons,βαλε χρωματιστα CHT Icons,φτιαξε η βρες καποια διαφορετικα ομορφα backrounds και βαλτα, καποιο επισης διαφορετικο πληκτρολογιο (DINIK η αλλο) οπως και εικονιδια στο menu!

Eκει πιστευω θα κανεις την διαφορα και θα την προτιμησουν πολλοι οπως πχ την ELEGANCIA,MIRI-DINIK,SERGIO'S ROM etc

Aυτο βεβαια απαιτει πολυ εξτρα δουλεια και συνεργασιες ή αδειες απο καποιους....

Βασίλη ευχαριστώ για την δοκιμή και τα σχόλια.

Ως προς το interface, οπως είπες είναι προσωπικό ,

μιας και δεν πληρωνόμαστε για την δουλειά αυτή την Omega την εχω φτιάξει ωστε να αρέσει εμένα (και φυσικά από τα σχόλια σας έχω κάνει πολλές αλλαγές)

Αυτά που τις εχω τα θεωρώ τα καλύτερα για μενα.

Ο steve007 μου έδωσε και την νεα του δουλειά (δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα ) και την αδεια να την χρησιμοποιήσω αλλα δεν μου άρεσε .

Υπάρχει η Omega (απλη) εκει ο καθενας μπορει να βαλει οτι θελει

και χωρις να χρειάζεται αδεια.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να σας ετοιμάζω αυτά που δεν μπορείτε εσεις,

δηλαδη, ταχυτητα, σταθερότητα , χωρο αποθήκευσης και γενικα οτι μπαίνει στην ρομ και δεν μπορει ο χρηστης να επέμβει .

Τα υπόλοιπα τα αφήνω πανω σας :lol:

Βεβαία έχω έτοιμη μια έκδοση με max manila και σε λίγο θα κάνω μια και με GTX THEME και με MAX SENSE UI.

μαζί με το μύνημα έρχεται και το ιππικό :D

Έπρεπε να με βλέπατε όταν φλάσαρα την 2.5, με το που άνοιξε η συσκευή και ήρθε αμέσως μήνυμα

Ευτυχώς που δεν το κρατούσα στο χέρι να μου πέσει

Έχει και κάτι μοναδικό η Omega :lol:

@ioathe

Καλησπερα... Μολις περασα την ρομ σου Omega 2.6 (την απλη)...

Πραγαματικα εκπληκτικο το response touch....Χαιρεσαι πραγματικα να γραφεις μυνηματα.....Συγχαρητηρια και απο μενα για την δουλεια που προσφερεις.....

Μονα ενα μικρο bug να αναφερω... Δεν βγαζει το σηματακι αριστερα απο το σημα της κεραιας (εννοω το G ή Η αναλογα με την περιπτωση).. Κατα τα αλλα πολυ καλη...

Γιαννης. Μ.

@ioathe

Καλησπερα... Μολις περασα την ρομ σου Omega 2.6 (την απλη)...

Πραγαματικα εκπληκτικο το response touch....Χαιρεσαι πραγματικα να γραφεις μυνηματα.....Συγχαρητηρια και απο μενα για την δουλεια που προσφερεις.....

Μονα ενα μικρο bug να αναφερω... Δεν βγαζει το σηματακι αριστερα απο το σημα της κεραιας (εννοω το G ή Η αναλογα με την περιπτωση).. Κατα τα αλλα πολυ καλη...

Ευχαριστώ για τα σχολειά, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς :):)

Μην ανησυχείς όταν είναι διαθέσιμο δίκτυο με G ή Η θα στα εμφανίσει.

Εγώ τώρα βλέπω το G στην συσκευή μου.

Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ότι δουλεύει:)

Αντώνη η 2.7 είναι στον φούρνο αλλά θα αργήσει να βγει,

Έχουμε και 2 νέα manila το 2,5,2014 και 2,5,2015 και θέλω να δω πιο είναι καλύτερο.

Αναμονή λοιπόν να βγει καλό μαγείρεμα.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να σας ετοιμάζω αυτά που δεν μπορείτε εσεις,

δηλαδη, ταχυτητα, σταθερότητα , χωρο αποθήκευσης και γενικα οτι μπαίνει στην ρομ και δεν μπορει ο χρηστης να επέμβει .

Τα υπόλοιπα τα αφήνω πανω σας :lol::

Έτσι Γιάννη βάλτη σε χαμηλή φωτιά.....να ψηθεί μέχρι το κόκαλο:lol:

Όσο για το sendRecieve και σε μένα δεν λειτουργεί:

The file sendrecieveall canot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one its components canot be found.:(

@johmic

Σε μένα δουλεύει κανονικά αλλά για δοκίμασε να ανοίξεις-κλείσεις το 3G από το comm manager, μήπως ξυπνήσει.

Edited by apozafeir

@apozafeir

@ioathe

Το εχω κανει και αυτο... Δεν πειραζει δεν ενοχλει και τοσο....Κατι αλλο .Το my location δεν λειτουργει και δεν βλεπω να εχει και ελληνικες πολεις στην προσθηκη τοποθεσιας...Δεν ξερω αναφερθει πιο πισω . Αναφερωμαι στη απλή Omega, απλα το επισημενω μηπως σε αυτην υπαρχει το bug...

Και παλι ευχαριστω....

Γιαννης. Μ.

Έτσι Γιάννη βάλτη σε χαμηλή φωτιά.....να ψηθεί μέχρι το κόκαλο:lol:

Όσο για το sendRecieve και σε μένα δεν λειτουργεί:

The file sendrecieveall canot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one its components canot be found.:(

@johmic

Σε μένα δουλεύει κανονικά αλλά για δοκίμασε να ανοίξεις-κλείσεις το 3G από το comm manager, μήπως ξυπνήσει.

Μια ερώτηση, από που το τρέχετε από τον φάκελο Email-Sms στο start menu?

Μόλις φλασσαρα και δοκίμασα την 2.7 με manila 2.5.2014 και πέρασε όλα τα τεστ

την κρατάω και μόλις τελειώσω και την 2.7 ΧΤ θα τις ανεβάσω :)

Μολις κολλησε το κινητο .. Οπως και του KPERI πιο πανω.. Blank screen και αναβουν μονο τα πληκτρα.. Περασμενη μετα απο task29 και με δυο hard reset... Δεν ξερω αν φταιει το hardspl 1.42... Μηπως πρεπει να φλασσαρω με 1,66 ή και νεοτερο???
Γιαννης. Μ.

Επιβεβαιωνω και εγω... Και σεμα τα ιδια.. Με τοθ μπαινει σε standby τελος.... Με τι hardspl φλασσαρες????

Γιαννης. Μ.

Μολις κολλησε το κινητο .. Οπως και του KPERI πιο πανω.. Blank screen και αναβουν μονο τα πληκτρα.. Περασμενη μετα απο task29 και με δυο hard reset... Δεν ξερω αν φταιει το hardspl 1.42... Μηπως πρεπει να φλασσαρω με 1,66 ή και νεοτερο???

Θέλει όπως λέει και στο πρωτο ποστ 1.66.HSPL

Άλλαξε το!!!

Αν και δεν νομίζω να ήταν από εκεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Σε λίγο θα ανεβάσω νέα έκδοση χωρίς κανένα από αυτά τα προβλήματα.