nikospot Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Cosmote γιατί απλά την έχουν οι περισσότεροι Wind για το f2go (και παραδόξως γιατί έχει σήμα εκεί που δεν έχουν οι άλλοι π.χ. Όλυμπο) Αυτό είναι το λανθασμένο σκεπτικό που έχουν πάρα πολλοί που έχουν τυφλωθεί από την διαφήμιση. Θα προτιμούσα Q από θέμα τιμών γιατί έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο, και πολύ φθηνές κλήσεις, αλλά χρησιμοποιώ vodafone cu για το σήμα, τις προσφορές και την εξυπηρέτηση (σπάνια την χρειάζομαι βασικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Δεν βλέπω τα τελευταία χρόνια κάποια να διαφέρει σε σήμα... απλά σε κάποια σημεία (υπόγεια κτλ) κάποιες είναι καλύτερες... από 3G δεν ξέρω για όλες αλλά σε επαρχία η Cosmote τρέχει πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με wind.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Σερρες παντως στον νομο γενικα με vodafone δεν ειχα κανενα προβλημα.. αναγκαστηκα να παω στην wind και πλεον τα προβληματα ειναι περισσοτερα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Εδω και πολλα χρονια ειμαι συνδρομητης στη Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Εδω και πολλα χρονια ειμαι συνδρομητης στη Wind +ποιότητα επικοινωνίας, σήμα και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη εταιρία! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Cosmote γιατι εχει την καλυτερη με διαφορα καλυψη δικτυου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_grevena3 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Cosmote γιατί όλοι οι φίλοι μου έχουν what's up... Παράθεση LG Nexus 5/ Android 5.1.1 Lollipop :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 vodafone και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο ολα!Και απο σημα και απο δικτυο και απο προσφορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catibrie Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Cosmote........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Αν και εχω Cosmote...προτιμω Vodafone γιατι δεν ειμαι ικανοποιημενος,γιαυτο και θα παω εκει. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts