Jump to content

Ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε;

TN97
 Κοινοποίηση

Ποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε (για οποιονδήποτε λόγο);  

1.063 members have voted

1. 1. Ποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας προτιμάτε (για οποιονδήποτε λόγο);

• Cosmote
      405
    • Vodafone
      366
    • Wind
      292

Recommended Posts

To ιντερνετ της wind είναι τραγικό και γεμάτο κολλήματα. Μόνο σε gprs λειτουργεί σωστά (Τουλάχιστον στην περιοχή μου). Μιλάω από προσωπική εμπειρία ΜΗΝΩΝ - βρίσκομαι σε απομακρυσμένη αγροτική περιοχή.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

• Απαντήσεις 334
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω εφυγα μετα απο 9 χρονια απο cosmote για λογους πολυ χαμηλης επιδοτισης σε σχεση με προηγουμενες χρονιες και πηγα στην wind και το χιλιομετανιωσα γιατι:

1)Πριν κανω φορητοτητα ρωτησα στην wind "twin sim μπορω να εχω?" ναι ναι μου λενε (ψεματα)

2)Για να μου ενεργοποιησουν την sim πηρα 5 φορες στην εξυπηρετηση....

3)οποτε επαιρνα στην εξυπηρετηση πελατων ποτε δεν με ρωτουσαν για ασφαλεια πχ αριθμο ταυτοτητας η αφμ.

Ετσι και εγω πηγα τους πληρωσα την συσκευη που μου εδωσαν και ξαναπηγα στην cosmote...

Εγω εφυγα μετα απο 9 χρονια απο cosmote για λογους πολυ χαμηλης επιδοτισης σε σχεση με προηγουμενες χρονιες και πηγα στην wind και το χιλιομετανιωσα γιατι:

1)Πριν κανω φορητοτητα ρωτησα στην wind "twin sim μπορω να εχω?" ναι ναι μου λενε (ψεματα)

3)οποτε επαιρνα στην εξυπηρετηση πελατων ποτε δεν με ρωτουσαν για ασφαλεια πχ αριθμο ταυτοτητας η αφμ.

Ετσι και εγω πηγα τους πληρωσα την συσκευη που μου εδωσαν και ξαναπηγα στην cosmote...

Πηγες απλα σε ενα καταστημα να κανεις αλλαγη sim ?

δεν μας διευκρίνισες εάν έχεις συμβόλαιο η καρτοκινητο. η wind δίνει twin sim (έχω εγώ) σε νέα σύνδεση (η περίπτωση σου) δίδονται η 2 κάρτες sim δωρεάν έχεις μόνο μηνιαίο πάγιο 2,5 ευρό +φπα ανά μηνά στα καρτοκινητα και καρτοσυνδεση και στα νέα συμβόλαια wind to all δεν δίδεται twin sim. μπορείς και εκ των ύστερων να πάρεις twin sim με χρέωση 5 ευρό + το παραπάνω πάγιο ανά μηνά. έπεσες σε ηλίθιο υπάλληλο καταστήματος.

Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Πηγες απλα σε ενα καταστημα να κανεις αλλαγη sim ?

δεν εφταιγε η sim φιλε μου απλα μου ειπαν "εισαι σε σειρα προτεραιoτητας" ε βεβαια μολις υπεγραψα να και να...

sorry για το διπλο post.

στο wind to all 350 ημουν...
Tα προγράμματα wind to all βασίζονται σε πλατφόρμα καρτοκινητης σύνδεσης. και για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα twin sim. εάν είχες ένα άλλο πρόγραμμα π.χ Small, medium .XL, XXL θα μπορούσες να πάρεις twin sim.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

δεν εφταιγε η sim φιλε μου απλα μου ειπαν "εισαι σε σειρα προτεραιoτητας" ε βεβαια μολις υπεγραψα να και να...

sorry για το διπλο post.

τηλεφωνικά έκανες αίτηση;

Tα προγράμματα wind to all βασίζονται σε πλατφόρμα καρτοκινητης σύνδεσης. και για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα twin sim. εάν είχες ένα άλλο πρόγραμμα π.χ Small, medium .XL, XXL θα μπορούσες να πάρεις twin sim.

Ναι τωρα το ξερω μονο που μου το ειπαν μετα την ενεργοποιηση....

τηλεφωνικά έκανες αίτηση;

οχι πηγα σε καταστημα φιλε μου..

η wind είναι πολύ καλή εταιρεία, η υπάλληλοι στα καταστήματα είναι ηλιθίοι και ανενημέρωτοι....

η wind είναι πολύ καλή εταιρεία, η υπάλληλοι στα καταστήματα είναι ηλιθίοι και ανενημέρωτοι....

Εγω νομιζω πως ολοι η εταιρεια ειναι να το πω απλα ψιλο να και να και το λεω γιατι το θεμα με την twin sim το συνεχισα δηλαδη παιρνω στην εξυπηρετηση και μιλαω με μια κυρια ταδε ονομα,την ρωταω "υπαρχει περιπτωση να μπορω να εχω στο μελλον twin sim για το wind to all"μου απανταει εχει ειδη δρομολογηθει απο το τεχνικο τμημα να μπορουν να εχουν και τα προγραμματα wind to all και μεσα στον απριλιο μαλλον θα μπορω να παρω καρτα"ωραια λεω εγω.Μετα απο καμια δεκαρια μερες παιρνω παλι και ρωταω και η απαντηση που πηρα ηταν "δεν θα γινει κατι τετοιο":blink:τους λεω πως μιλησα με την κυρια ταδε και αλλα μου ειχε πει,λαθος εκανε μου λεει:wacko:

Εγω νομιζω πως ολοι η εταιρεια ειναι να το πω απλα ψιλο να και να και το λεω γιατι το θεμα με την twin sim το συνεχισα δηλαδη παιρνω στην εξυπηρετηση και μιλαω με μια κυρια ταδε ονομα,την ρωταω "υπαρχει περιπτωση να μπορω να εχω στο μελλον twin sim για το wind to all"μου απανταει εχει ειδη δρομολογηθει απο το τεχνικο τμημα να μπορουν να εχουν και τα προγραμματα wind to all και μεσα στον απριλιο μαλλον θα μπορω να παρω καρτα"ωραια λεω εγω.Μετα απο καμια δεκαρια μερες παιρνω παλι και ρωταω και η απαντηση που πηρα ηταν "δεν θα γινει κατι τετοιο":blink:τους λεω πως μιλησα με την κυρια ταδε και αλλα μου ειχε πει,λαθος εκανε μου λεει:wacko:

με άλλα λογία όλοι οι υπάλληλοι της wind είναι ηλιθίοι, όχι μόνο στα καταστήματα,ακόμα και στα κεντρικά.... εγώ είμαι στην wind (κινητή και σταθερή) άλλα πότε δεν πάω στα καταστήματα γιατί κανένας δεν γνωρίζει τίποτα από όσα ρωτάω. ψάχνω μόνος μου και διαβάζω στο site και γενικά στο ίντερνετ πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση η αλλαγή. το θέμα με την twin sim το έμαθα από κάποιο forum άλλα δεν θυμάμαι ποιο....

• 3 weeks later...
Vodafone καλύτερο σήμα και εξυπηρέτηση απο Cosmote που είχα πριν και επίσης πολύ πιο φθηνούς λογαριασμούς μιας και οι περισσότεροι γνώστοι έχουν Vodafone και έτσι μιλάω με τους περισσότερους free!Έκει πιστεύω οτί είναι η ποιο ουσιώδης διαφόρα πλέον στις εταιρείες κινητής(από πιο δίκτυο έιναι τα περισσότερα τηλ που παίρνεις) μιας και πλέον όλες πανω κάτω καλές είναι και σου προσφέρουν τα ίδια πράγματα

Εγω εχω wind και στο κινητο και στο σπιτι για σταθερο και Internet και ειμαι γενικα ευχαριστημενος με το σημα αλλα και με την ποιοτητα των υπηρεσιων.Μοναδικο μειονεκτημα το οτι δεν ενημερωνουν με SMS οταν φτασω το οριο των δωρεαν μηνιαιων MB(δεν ξερω αμα το κανουν οι υπολοιπες εταιρειες) με αποτελεσμα να εχω βρεθει προ δυσαρεστων εκπληξεων οσο αναφορα τον λογαριασμο.Θα συμφωνισω επισεις οτι οι υπαληλοι των καταστηματων ειναι λιγο χαμενοι-ασχετοι.

• 2 weeks later...
Από την εμπειρία μου, δεν νομίζω να υπάρχουν σημαντικές διαφορές ποιότητας υπηρεσιών στα τρία δίκτυα. Cosmote και Vodafone είναι στο ίδιο επίπεδο και ίσως λιγο χαμηλότερα η wind.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Από την εμπειρία μου, δεν νομίζω να υπάρχουν σημαντικές διαφορές ποιότητας υπηρεσιών στα τρία δίκτυα. Cosmote και Vodafone είναι στο ίδιο επίπεδο και ίσως λιγο χαμηλότερα η wind.

Οντας συνδρομητής και στις τρεις εταιρείες, για το ίδιο χρονικό διάστημα, θεωρώ ότι η καλύτερη εταιρεία είναι η Vodafone. Και το λέω εγώ που πριν μια δεκαετία έριχνα πολλά καντήλια στην εν λόγω εταιρεία.

Οντας συνδρομητής και στις τρεις εταιρείες, για το ίδιο χρονικό διάστημα, θεωρώ ότι η καλύτερη εταιρεία είναι η Vodafone. Και το λέω εγώ που πριν μια δεκαετία έριχνα πολλά καντήλια στην εν λόγω εταιρεία.

Καλύτερη ως προς τι;

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Vodafone γιατι εκτως του οτι μιλαμε ολοι τζαμπα οικογενειακως, πιστευω οτι σαν δικτυο προσφερει καλυτερη ποιοτητα επικοινωνιας απο τα αλλα δυο δικτυα και ειναι το πιο ανεπτυγμενο απο πλευρας καλυψης...

Vodafone γιατι εκτως του οτι μιλαμε ολοι τζαμπα οικογενειακως,

Σε όλες τις εταιρείες υπάρχει το απεριόριστα, αυτό δεν σημαίνει ότι όλες είναι άριστες.

με άλλα λογία όλοι οι υπάλληλοι της wind είναι ηλιθίοι, όχι μόνο στα καταστήματα,ακόμα και στα κεντρικά.... εγώ είμαι στην wind (κινητή και σταθερή) άλλα πότε δεν πάω στα καταστήματα γιατί κανένας δεν γνωρίζει τίποτα από όσα ρωτάω. ψάχνω μόνος μου και διαβάζω στο site και γενικά στο ίντερνετ πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση η αλλαγή. το θέμα με την twin sim το έμαθα από κάποιο forum άλλα δεν θυμάμαι ποιο....

Καλά σε έιχε ενημερώσει η κυρία την πρώτη φορά! Ουσιαστικά είχε κάποιοες παραπάνω "πληροφορίες"

Δρν νομίζω πως γνώριζε κάποιος όταν βγήκαν τα Wind to All (με κάρτες καρτοκινητής-καρτοσύνδεσης) πως στο μέλλον θα χρησιμοποιούν κάρτες gsm

• 2 weeks later...
Vodafone δαγκωτό, γιατί απλά υπάρχει και η Vodafone στο εξωτερικό και μπορώ να σερφάρω απεριόριστα (έχω το παλιό unlimited 3gb) σε 11 χώρες. Επίσης μεγάλη μαγκιά της Vodafone με την ενίσχυση του σήματος στο σπίτι.

Σε όλες τις εταιρείες υπάρχει το απεριόριστα, αυτό δεν σημαίνει ότι όλες είναι άριστες.

σιγουρα δεν σημαινει κατι τετοιο αλλα εχω vodafone 4 χρόνια και απο πλευρας εξυπηρετησης δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα ουτε απο πλευρας καλυψης ειδικα περσυ παρατηρησα μια σημαντικη αναπτυξη του δικτυου σε μια συγκεκριμενη περιοχη