TN97 Δημ. September 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 kostas26athina, μιας και είσαι νέο μέλος, αφού σε καλωσορίσω, να σε ενημερώσω ότι τα μηνύματα με κεφαλαία απαγορεύονται και διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα, εδώ: http://www.myphone.gr/forum/policy.php Έτσι, θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς πεζούς χαρακτήρες. Επίσης, το ίδιο ισχύει και για τα μονολεκτικά ή πολύ σύντομα μηνύματα τα οποία στερούνται ουσίας, καθώς και όσα είναι εκτός θέματος. Συνεχίζουμε με το θέμα μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 εχω καρτοπρογραμμα vodafone:)των 25 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachaoulis Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 vodafone cu και μιλαμε τζαμπα ολο το μηνα με μονο 5 ευρω!μας εχει σωσει! Παράθεση Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 εγω ημουν σε εταιρικο στην vodafone απο το 2002 εως το 2003 φυγαμε απο την vodafone λογω κρυφων χρεωσεων απο το 2003 μεχρι το νοεμβριο του 2009 ημουν σε εταιρικο cosmote και απο τοτε μεχρι τωρα εχω το οικιακο Απεριοριστα 35 μιλαω με ολους μους τους φιλους τζαμπα αλλα και με την υπολοιπη οικογενια το σημα εδω καστορια ειναι αρκετα καλο. στην wind δεν θα πηγαινα γιατι θεωρω οτι δεν πλεον ανταγωνιστικη και δεν μπορει να προσφερει τιποτα παραπανω απο την cosmote Ψηφιζω cosmote λοιπον Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billmg81 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Wind γιατί με καλύπτει απόλυτα με τις υπηρεσίες που παρέχει και επίσης είναι και η μόνη που έχω σήμα στο σπίτι μου! ;) (Καλώς σας βρήκα κιόλας) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Πλέον Cosmote. Δεν είναι η καλύτερη και φυσικά ΔΕΝ έχει το καλύτερο σήμα, αλλά μετά από 12 χρόνια στην Vodafone, δεν ξαναεπιστρέφω. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 εγω εχω και vodafone και cosmote....δεν εχω κανενα προβλημα με καμια απο τις δυο....παρόλα αυτα προτιμω θα ελεγα λιγο περισσοτερο την cosmote.... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Παλαιότερα Vodafone. Εδώ και κάτι χρόνια Cosmote. Προβλήματα δεν είχα με καμιά απο τις 2 απλώς όλοι σχεδόν οι γνωστοί μου έχουν Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Aρχικα ειχα vodafone, αλλα εκανα φορητοτητα για cosmote επειδη ειχαν οι περισσοτεροι φιλοι και γνωστοι μου. Επισης, στα Ψαχνά οπου μενω πια στο σπιτι με τη vodafone δεν επιανα καθολου 3g σημα ενω με την cosmote πιανω ανετα :happy: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Πάντα είχα Vodafone μέχρι που έβαλα Q για αλλαγή.. Έχει οικονομικά πακέτα και σήμα παντού και πάντα, εδώ που μένω εγώ τουλάχιστον.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cis1234 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 ανεξάρτητα απο τι λεει ο καθένας εδω, η wind ειναι η καλύτερη με διαφορα.. Εχω υπάρξει συνδρομιτής και στις αλλες δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 εφυγα απο τη vodafone επειδη ο λογιαριασμος μου παντα ξεπερνουσε το παγιο, ενω στη cosmote με το ιδιο προγραμμα, δεν ξεπερασε ποτε το παγιο μου. σηγουρα παιζει ρολο που οι περισσοτεροι γνωστοι μου εχουν cosmote, και η wind δεν εχει σημα στη δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 ανεξάρτητα απο τι λεει ο καθένας εδω, η wind ειναι η καλύτερη με διαφορα.. Εχω υπάρξει συνδρομιτής και στις αλλες δυο Καλύτερη είναι η εταιρεία που βολεύει τον καθένα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 περασα και απο τις 3 εταιρειες. τωρα εχω cosmote. Η vodafone πολυ καλη και καλο σημα ηwind δεν μαρεσε καθολου ουτε το μαγαζι που πηγαινα ουτε το σημα της ουτεε τιποτα. H cosmote τωρα μια χαρα και απο σημα και απο ολα.. βεβαια αν με ενδιεφερε το mobile internet θα πηγαινα βοντα με κλειστα τα ματια Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Δικτυο Κοσμοτε Καμπανια Βονταφον Υπηρεσιες Τελεστετ - Τιμ - Γουιντ ή οπως αλλιως θα ονομαστει στο μελλον Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoc_7 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 cosmote whats up ΔΕΝ ΒΑΖΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΑΠΛΑ ΚΟΡΙΦΑΙΑ ΤΕΛΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 vodafone (75%) κυρια γραμμη + cosmote (24%) οταν δεν εχει σημα η κυρια γραμμη + wind (1%) για το ιντερνετ - 1,5gb τσαμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 cosmote για πολλά χρόνια και wind εταιρικο Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 αν και είχα πολλα χρονια cosmote εδω και ενα μηνα ειμαι κατοχος vodafone εκανα αυτη την αλλαγη κυριως επειδη η cosmote δεν με ικανοποιουσε απο πλευρας ενδιαφερον προς τον πελατη ! Θελω να πιστευω οτι αυτο το βρηκα στην vodafone ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 αν και είχα πολλα χρονια cosmote εδω και ενα μηνα ειμαι κατοχος vodafone εκανα αυτη την αλλαγη κυριως επειδη η cosmote δεν με ικανοποιουσε απο πλευρας ενδιαφερον προς τον πελατη ! Θελω να πιστευω οτι αυτο το βρηκα στην vodafone ! περίμενε ένα χρόνο και μετά....όλες ίδιες είναι...μέχρι να σε κάνουν πελάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 καλύτερη ποιότητα ήχου στις συνομιλίες καλύτερη κάλυψη καλύτερες πρόσφορες-πακέτα από την vodafone πουθενά! Μόνο η κοσμοτε συναγωνίζεται επάξια... Αλλά για προσωπικούς λόγους θα πω βόντα... Η wind πιστεύω έχασε την μπάλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosat_patra Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 περίμενε ένα χρόνο και μετά....όλες ίδιες είναι...μέχρι να σε κάνουν πελάτη. συμφωνω απολυτα μαχι σου.τις εχω αλλαξει ολες.μολις σε κανουν πελατη τελος τα γλυκολογα κ η εξυπηρετησηplease wait 2 seconds for an uncompressed image, or press Ctrl+F5 for original quality page Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 καλύτερη ποιότητα ήχου στις συνομιλίες καλύτερη κάλυψη καλύτερες πρόσφορες-πακέτα από την vodafone πουθενά! Μόνο η κοσμοτε συναγωνίζεται επάξια... Αλλά για προσωπικούς λόγους θα πω βόντα... Η wind πιστεύω έχασε την μπάλα! Για την ποιότητα ήχου, διαφωνώ κάθετα, η Wind είναι by far καλύτερη από τους ανταγωνιστές της, σε αυτό το κομμάτι, σαν να μιλάς από σταθερό τηλέφωνο. Μια δοκιμή θα σε πείσει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Για την ποιότητα ήχου, διαφωνώ κάθετα, η Wind είναι by far καλύτερη από τους ανταγωνιστές της, σε αυτό το κομμάτι, σαν να μιλάς από σταθερό τηλέφωνο. Μια δοκιμή θα σε πείσει... :) Για την ποιότητα ήχου λέω και εγώ wind αλλά πήγα στην vodafone για τις καλύτερες προσφορες-πακέτα αλλά και απο την εξυπηρέτηση πελατών κάτι που πιστεύω οτι υπερτερεί απο τις άλλες εταιρειες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Για την ποιότητα ήχου, διαφωνώ κάθετα, η Wind είναι by far καλύτερη από τους ανταγωνιστές της, σε αυτό το κομμάτι, σαν να μιλάς από σταθερό τηλέφωνο. Μια δοκιμή θα σε πείσει... :) Θα είναι περιστασιακό τότε... Η WIND γενικά έχει δίκτυο λίγο μπάχαλο λίγο δύσκολο να υπερτερεί σε ποιότητα ομιλίας σε όλη την επικράτεια. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts