Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν βρηκα επιλογη για αποθηκευση sms στη καρτα μνημης, μαλλον δεν υπαρχει. Παντως κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και λιγα τα sms που χωραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 σημασια εχει οτι το κινητο ακομα το χω και δουλευει ακομα απροβληματιστα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 σημασια εχει οτι το κινητο ακομα το χω και δουλευει ακομα απροβληματιστα Δεν ξερω τι λενε για την LG γενικα οτι χαλανε κτλ αλλά το συγκεκριμενο κινητο βγηκε πολυ καλο. Κι εγω το εχω ακομα και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δεν βρηκα επιλογη για αποθηκευση sms στη καρτα μνημης, μαλλον δεν υπαρχει. Παντως κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και λιγα τα sms που χωραει Ελλαχιστότατα είναι. Με έχει απογοητεύσει σε αυτό τον τομέα. Ένας λόγος που πλέον δεν το μεταχειρίζομαι εδώ και 1 μήνα+. Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Αποκτήσαμε το κινητό LG GD880mini και ενώ είναι όλα καλά έχω μια απορία που δεν μπόρεσα να λύσω, οποιος μπορεί ας πει την γνώμη του. Στις πληροφορίες μνήμης, στην Εσωτερική κοινή μνήμη γράφει: Κατειλ. 765.7 ΚΒ και Ελεύθερη 16.0 ΜΒ. Ok μέχρι εδώ. Από κάτω στην Εσωτερική μνήμη πολυμέσων γράφει: Κατειλ. 318.0 ΜΒ και Ελεύθερη 16.0 ΜΒ. Τα Κατειλ. 318.0 ΜΒ είναι στο "Άλλα" Του κάνω επαναφορά, κάτι σαν format δλδ αλλά αυτά τα 318.0 ΜΒ δεν λένε να σβηστούνε. Ψάχνω μέσα στην συσκευή να τα βρω τι είναι και δεν βρίσκω κάτι. Πως μπορώ να τα σβήσω ( αν φυσικά γίνεται ) και τι στο καλό είναι όλα αυτά τα ΜΒ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Καμιά ιδέα κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος που έχει το κινητό να μου πει αν έχει αναφορά παράδοσης των sms? Γιατί ψάχνοντας στο net δεν έχω δει να γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα και με ενδιαφέρει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Θα μπορούσε να μ πει κάποιος απο που μπορώ να κατεβάσω δωρεαν εφαρμογές για το gd880 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts